Oral seks nasıl bir duygu? Vajina suyunun tadı nasıldır iğrenir miyim?

4 yıllık evliyiz ve eşim ona oral yapmamı istiyor ama ben istemiyorum pek ve nasıl bir tadı var onu da bilmiyorum, bunca zaman bir şekilde hep kaçtım ama artık kaçışım yok gibi, yani sürekli girip çıktığım yere oral yapmayı pek içim almıyor bir de adet görüyor kadınlar ve kanıyor tikaniyorum :( eşim bazen ağzıma dayamaya çalışıyor vajinasını ama izin vermiyorum, bunu yapmadığım için mutsuz da ediyorum belki ama ne yapacağımı şaşırdım :( sizce eşime oral yapmalımıyım nasıl bişey iğrenir miyim iyice?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de vajinası aşırı derecede sulanıyor, ilişkiye girmeden önce külodu adeta işemiş gibi sırılsıklam oluyor, oral yaptığımı düşünüyorum da yüzüm gözüm yapış yapış olur heralde
Güncellemeler
+1 yıl
Tavsiyelerinizi dikkate alarak işyerinden izin alıp eve gidiyorum, hazır kendimi buna şartlandırmışken hemen deniycem, teşekkürler tavsiyeleeiniz için
Güncellemeler
+1 yıl
Yalamak müthiş zevkli bişeymiş :) şimdi her gün eşimin vajinasını yalıyorum keşke daha önce tadına varsaymışım, şimdi eşim daha çok zevk alıyor ve ikimizde daha mutluyuz. :) eve gitmek ve onun sulu vajinasına yapışmak için sabırsızlanıyorum :)
Oral seks nasıl bir duygu? Vajina suyunun tadı nasıldır iğrenir miyim?