Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce oldu olay. Eşimin ailesi misafirliğe geldiler. Annemle babamda vardı salonda oturuyorlardı. Eşim mutfakta ortalığı düzeltiyordu bizimkilerde içerde sohbet ediyordu. Eşimin yanına gittim biraz okşadım filan memesini öpüyordum ki kayın babam mutfağın kapısı kapalı olduğu halde pat diye içeri daldı yazıklar olsun size dedi salona geçti bizimkilere bişey söylememiş ama çok utandık rezil olduk resmen napıcam?
Cevabın nedir?
Yazıklar olsun mu?
Çok saçma bir olay
O senin eşin ve çoğu erkek eşini mutfakta sıkıştırır
Herif pat diye girecek bir de yazıklar olsun dicek öyle mi
Bu hikayede sıkıntı var
Fazla mantıksız00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazıklar olsun mu o senin eşin değilmi sonuçta helalin. zina yapmıyorsun, aldatmıyorsun , eşinizle şakalaşın cilveleşin ama harama yönelmeyin diye bir söz var , asıl ona yazıklar olsun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltşkler
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarın değil mi ne var bunda? zamanın yanlıs olduğunu söylemiş olabilir belki ne acelen vardı seninde 😏
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO senin helalin nedir ya. Ortalık yerde yapılır mı evde misafir varken
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
+1 yılEvlisin ve kız çocuğun olursa ve evlendiğinde sen de böyle yakalasan aynı pozisyonda sen ne hissedersen o da öyle hisseder. O şekilde konuşması gayet normal çünkü bu işler orta yerde yapılmaz sonuçta mahrem bir'durum.
00 Yorumla
+1 yılHarbiden yuh yani evde misafir var , yaptığınız işe bak (!)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan ne yazıgı skrm hayatını onun m k karı kocasınız siz sanki o neler yapıyo neler ya salla takma bir bo k olmaz evli insanlarsınız siz
00 Yorumla
+1 yılKayinbaban ne S*kik ameka pat diye girmeseymis rezil olan o gerizekali herif🖕
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok olan olmuş zamanla unutur iki tarafta.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlan olmuş normal bişey zamanla unutulur hiç üstünde durma bu konunun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelişmememizin sebebini anlıyor musun şimdi? kalın kafalılar yüzünden işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutfak kapısını adam niye çalsın? Ayıp odanıza gidene kadar sabredemediniz mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kötü bir durum. Ama onun açısındanda berbat. Kızının göğüslerini görmüş. bir bakıma iğrenç bir bakıma belki şehvet olmuştur.
00 YorumlaNiye yazıklar olsun ki, seviyorsunuz birbirinizi ki birşeyler yaşıyorsunuz kendisi hiç yapmadı sanki
00 YorumlaBurnuma troll kokuları geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAh be dostum keşke yanılmasaydında bende utancım şekilden şekile girmemiş olurdum :(
İnsanlar gidene kadar sabredemediniz mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılOna ne o senin helalin asıl o utansın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalmısınız olum ortalık yerde fantazi yapıyomuz
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sinirlendiğim konu özellikle kapıyı kapattım öküz gibi içeri daldı
emerkenmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar ağır yoksun olmayın arkadaş sizde
00 Yorumla
+1 yıloda kasınmıs ama
00 YorumlaZaten adam dertli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar ne karışıyor
00 Yorumla
+1 yılya bisey olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında