Herkes sinirli ve tabusu olmamasi gerektiginden bahsetmis. Ailelerinden gördükleri terbiye ve din egitimlerini merak ettim dogrusu. O sinirlar cogunlukla insani hayvandan ayirt eden sinirlardir. Dinin koydugu hic bir yasak anlamsiz degildir. Ayrica saygi yatakta bile kaybedilmemesi gereken bir unsurdur. Asil siniri, kendisine saygisi olmayan kadin, saygisizca muamele görmeye mahkumdur! Özel hayattada sonu gelmez, istekler gittikce saygisini yitirir, kadin burda okudugumuz gibi "herseyi yaptim ama bana cok saygisiz/ bana küfür ediyor /beni aldatiyor" gibi dertlerle ks'e gelir. Ne yaparsaniz yapin, bu hic bir zaman dininizden üstün ve kendinize sayginizi yitirmekten degerli olmasin. Sizi seven insan ne yataktaki performansiniz icin, nede ciplak halinizi begendigi icin sever, en önemlisi de 2 dakikalik zevki icin kendi annesine yapilmamasi istedigi muameleyi sizde uygular! Saygi ne kadar önem tasirsa, sevgi o kadar degerli olur, hayatin her yönünde!
MrsElegance sana yürekten helal olsun diyorum.. diger yorumları okudukça midem kalktı ve tamda yazmayı düşündüğüm yazıyı sende buldum. kimde ALLAH korkusu kaldı ki... kim düşünüyor ki artık ölümü... kendinizi YARADANIN YARATTIĞINA neden bu kadar sevdirme çabası içindesiniz.. neden kulların sizi sevip satması bu kadar önemli... YARATILANI YARADANDAN ötürü severiz... birbirinize ahlaksızca davranışlar da bulunmaya ne kadar meraklısınız... ÖLÜM VAR ÖLÜMM
@guzellikxx saol canim benim, o senin ve begenen diger insanlarin yazdiklarimin ardindakileri gören insanlarin, bu zamanda zor bulunan, kirlenmemis güzel zihniyetleri. Baska bayanlarinda gözünü acabildiysem ne mutlu bana.
Aktif olmak. Pasif, her şeyi erkeğin yapmasını beklemektense orada olduğunu hissettirmesi gerekir. Vucudum güzel değil ya da komik duruma düşerim diye korkmayın. Vucudunuz çok da güzel gelmeyebilir size ama partneriniz seksi buluyor demek ki istediğine göre.. Komik duruma da dusmezsiniz, ilk kez denediginiz şeyler bile olabilir, deneye deneye ogrenirsiniz. Zaten yatakta partneriniz kalkıp size gülecek değil. Kendinize öğrenmek için zaman tanimalisiniz.
@kaan-50 Erkekler de malak gibi yatıyor vb. diyeceğine sebebini anlamalı. Kadinin kendine güvenini arttırmak için iltifat edebilir mesela. Sonra kendi boşalınca arkasını dönüp horlaya horlaya uyumaya baslamamalilar. Bize göre de erkeklerin eksik yanları bunlar. Kadinlar sekste çok iyi olmayabilir ama erkekler de çok iyi sayılmaz.
Aynen çok haklısın iki tarafında aktif olması ve anı yaşaması gerekli ki o anın keyfi katlansın... Erkekler kendilerini görmeden iyi sevişen kadın yok derler hemen... Onu yapamam bunu yaşayamam dememek de gerekli aslında...
@kaan-50 Erkeklerin de onu yapamam bunu yapamam dediği şeyler var. Bence tarafların bir şeylere hayır diyebilmesi cinsellikte beklentilerinin ne olduğunu bildiklerini gösteriyor. Yapamayacagi bir şey için hayır demesini bilmeli bence. Ben çok küçük yaşlarda ailem tarafından cinsel eğitim verilerek büyüdüm, belki de ondandır.
Bilinçli bir eğitim ile büyüyen biri olmak farklı yollarla öğrenmekten gerçekten daha iyi ve de sağlıklı... Ben çoğu erkek tanıyorum ki bilinmeyen sebeplerden dolayı erkeklerin çok sevdiğini söylediği oral seksi bile yaptırmayarak partnerini yanlış yollara sevketmelerini sağlamak... İnanın çoğu erkek de kadınlarda da daha Kezban...
Tsbularfan soyrıl yatak değil cinsel yaşam Yaşamalısın banyonun bığusumu Küvetin içinde kaumalıson ons doğru Yaşamalısın mutfağın tadını tezgaha eğilmişken bit çift dudağın kalkan eteğinin aradındsn kalçalarının arasına gömüldüğünü vr dinleyerek dönüp tezgaha oturup kendini ons sunduğunu Yaşamamalısın koşarken koridorda ardından yakalayıp duvara sere yaslamasını ve dudaklarını koparorcadıma öpöesini ayağını beline kavrayıp kucağına çıkımayı Yaşsmalısın yatak odasında nutellanım meme uçlarından v e. Kadınlığınfan yaslanarak temizlenmesine göbek deliğinden kadınlığona dökülen viskinin içilmesine Yaşamalısın onun senin her şeyin olduğuna en son ayaklarına kapanıp her parmağını bebek gibi etmene dek
Yataga girmeden önce elbiselerini çıkartıyorsun ya Ha işte sadece elbise olmasın çıkardıkların Utangaçlıgını Alınganlıgını Ayıp olanları Ben bilmemleri Kırmızı çizgiletini vs... Yataga girerken giyineceklerin ise Hijyen Temizlik Makyaj Dişi bir aslan Erotik dans Tutku Sınırsız seks vs... Mükemmel ötesi bir kadın her zaman aranan adeta kölen olacak bir erkegin olur.
Yazdiklarinin sonuna kadar arkasinysdiyim ve sen isi biliyorsun😁 ben tamda senin yazdiklarin gibiyim ve inan bana arkadaslariylada vakit gecirmiyorr yani istedigim herseyi harfiyen yapiyor ve beni cok ama cok daha sevdigini ve kaybetmekten korktugunu goruyorum ve soyluyorda. Senin yazdiklarini begenmeyen kiz degildir zaten bazi kadinlar var olu gibiler s*x yani tutku ve sert omabilmek yoksa adi sevisme olurdu s*x degil
Madde 1. Put gibi yatmıcan Madde 2. Oram buram acıdı, yavaş ol demicen Madde 3. Erkek penisi hacıyatmaz değil inerse rencıde etmıcen. Madde 4. Hemen saldırmıcan. Madde 5. Ritme ayak uydurucan. Madde 6. Boşaldığında kumru gibi yatmican az ellerınle erkeğini okşican Madde 7. Az hırcın olucan tırnak ve dişlerini kullan ama koparma aleti 😄
şu ana kadar gördüğüm en güzel başlıklardan biri fakat bunu hem erkek hemde kadın olarak cevaplamak lazım mükemmel kadın bence seks te sınır tanımayan (birebirde) ve erkeği için herşeyi yapmaya hazır aynı şekilde de erkek için geçerli fakat şunu unutmamak gerekir ki ; bir erkek mutlu olmak istiyorsa mutlaka ve mutlaka ilk önce kadınını mutlu etmelidir. gerisi size kalmış :)
yataga girmeden bayan olsun erkek olsu abdest almları gerekir sevişmelerinde her ikiside euzu besmeleyi çekmeleri gerekir cinsel temasta muhakkak besmele çekilmeli duada yapa bilir bence nmahremsin her şeyi rzuluyacagı şekilde erkegin kdın sorablmeli hatun seni rahat ettirmeden ben mutlu olmam demelidir dünya işleri hiret işleri veya herhangi bir sebebten dolayı soru sormak dogru olmz seksi yaşamadan okşam anında her şeyi sorabilir çok sevişmeliler kadı en az üç kerre orgazm olmalıdır kadınlrın bazıları içeriye temas olmadan ne yaparsan zevk lmazlar deim derin konu bir kagıda sıgmaz yazacaklarım en kısa özeti yazdm diye bilirim güzel vucudları bayaiçin olsun kadın için olsun o koku tenleri birbirine çeker rum kızları çok iyi bilirler bir rum kitabı okuyun düyadaen iyi rum yunan kızları bilir erkekleri çıldırtır derim
Mükemmel kadın nedir. alkol alıp sapıtıp dağıtıyorsun ya onun gibi erkek bayılıyor buna. niye acı yok utanma yok sınırsız azgın... Hatta erkeği alıyosun böyle yerden yere vuruyosun poposunda elinin şaplak sesi, kızartıyosun... diyo muyum ben tabi ki demiyorum..
İçki içmeden de olur bu dediklerin. Çok seversin çok arzu edersin. Sonra alır erkeği çarparsın poposuna bir şaplak atarsin. İçinden geldiği gibi sevişirsin işte o kadın candır canandır 😉
Abartmayin ya, mükemmel ne, karsindaki erkek veya kadin birbirlerinden seks yaparken haz aliyorlarsa mükemmelik odur, bunun bir egitimi yok. Eger erkekte veya kadinda cinsel isteksizlik yoksa, zaten zevk alacagin seyleri karsilikli yapiyorsun, 2 kere 2 4 eder seks bukadar basit.
Erkeğin erkeklik organına hizmet etmek, erkeği erkek gibi hissettirmek, onun söylediklerini yapmak. Tabi erkeğe de bağlı. Ben sert, küfürlü ve çok abartmadan saçından çekerek kızla birlikte olmayı seviyorum. Kendimi daha güçlü hissediyorum. Kız submissive olmalı seksde.
pozisyon zenginliği erkeğin isteklerine cevap vermek deli gibi sevişmek biraz sert olucak içinde gidip gelirken tokatlayıp sırtına çizikler atıcak bir hatun ve kesinlikle en önemlisi aktif bir kadın olmalı malak gibi yatmamalı
Fazla p*rno izlemeyin yahu birbirini seven iki insan birbirine sahip olunca zaten mukemmeldir o anlar 😊 buradaki conny cixleri takmayin fazla
17
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İstekli olmak. Yani birseyleri sadece karsindaki istiyor diye yapmicaksin. Hem kendine eziyet hemde isteksizligin anlasiliyor. İstekli olucaksin yaptiklarinda. Onu yapmam bunu yapmam onu sevmem bundan utaniriim, ay sen yap herseyi ben öylece yatim da olmaz :D iki taraf icinde zevkli ve keyifli olmali. Rahat olucaksin ve tadini cikarmaya bakicaksin. Nelerden zevk aliyorsunuz, neleri seviyorsunuz bunlari bilmek önemli.
Böyle çamaşırını çıkarıp direkt ağzının üstüne oturup git gel yapacaksın şeyinin suları herifin yüzüne bulaşacak
15
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ulan trol olsun dedim bu yorumu yazdığım gün boyunca herkesin sorusuna böyle cinsel içerikli yorum attım sistem hepsini kaldırsın diye bu niye kalkmadı Bu yorum ciddi değildir
bence bunun pek bir sırrı yok tutkulu smaimi istekli kadın ve erkek birlikte mükemmelleştirir yatağı yoksa sen stediğin kadar mükemmel odun bir erkeğe denk gelirsen girer çıkar 5 dakikada boşalır içine döner uyur
Yatakta kadını mükemmel yapan erkeğidir erkek kadına iştahlandıkça kadın zevkin doruklarına çıkmaktan kaçınmamalı kadınlar kendilerini firenliyor durmak yok yola devam gittiği yere kadar gitmeli bittiğinde bir çok kısmını hatırlamamak gerekiyor yani o derece 😁
Çok basit yalnızca arzu ve istekle tüm dişiliğini erkeğe sunmak ve erkeği istediği zevk noktalarına yönlnedirmek... Tabi bakımlı ve temiz bir kadın olmak baş şart..
Ten uyumu diye bir sey var bence ya da ruh diye biliriz ruh olmali iliskide bazisinda bir bile cekilmezken bazisinda 4_5olabiliyor Buda demekki karsilik li uyum varsa bu olabilir
Öncelikle kesinlikle duş alıp dişler fırçalanıp o ana hazırlamak karşı tarafı. Sınırları bir köşeye bırakıp sadece o anı hissetmek tadına varmak ve önemlisi doyumu hissetmek.
2 tarafada bağlı en azindan ilişki öncesi iyi bir temizlik şart ilişki sonrasi dusta öyle bakımlı olmak şart Kimse ilişkide domates kabuğu gormek ya da ağız kokusunu çekmek istemez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle fantezilere, fetislere, yenilik ve farkliliklara yer verio yaraticiligiyle sasirtan kadin, mukemmel kadindir.
Erkeğin ne istediğini anlayabilercek isteklerine hayır demeyecek kendini bir fahişe gibi değil erkeğine hediye olarak sunmayı bilecek istekli ve sevecen olmalı
Ne yazık ki Türk kızı ise mükemmel olamaz. Çünkü illaki saçma sapan bir tabusu vardır. Hiç denemeden ben asla onu yapmam dediği birşey vardır. İstisnalar vardır elbet ama çok çok az.
sadece binde 5 kadının bildiği özel bir tüyo var sana yazardım ama burdan olma (prt. hekim olarak çok ciddi yorum yaptım anlarsan anatomik sırrı faydam olur)
erkek kadar istekli ve ateşli olmalıdır kadın. yatakta ölü gibi yatan kadından tiksiniyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben yatakta kendini üstün gören kadını sevmem, yatağa girdiysen erkek ne isterse yapacaksın.. Anal ilişki hariç.. O kadının tercihi.. Ama fantezi için erkek bişeyler istiyorsa ve kadın böbürlenerek yaparsa ilişki soğur.
En İyi Cevaplar