Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiğimden niye rahatsız olayımki evde ikimizsek istediği gibi davranabilir ama evde birileri varsa odamızda istediği gibi davranırsa çok daha iyi olur bence. Popo mu göğüs mü dersen benim için önemli değil sevdiğim yanımda olsunda.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZaten sütyenle uyusa şaşırırım yani. Sütyensiz uyuması gayet normal. Onlarında canı var hep sütyen hep sütyen rahatsız eder yani insanı.
08 Yorumla- +1 yıl
Herkesin kendine göre zevki vardır. Cinsel tercihleri, fantezileri. Benim için birinci planda hep popo vardır. Kalça dediğin güzel olucak. Simetrik, büyük, diri diri.
Soran+1 yılpeki cogu erkek neyi tercih ediyor sencce? bazilari da kucuk memeden hoslaniyor gerci haklisin. benim popom buyuk ve simetrik ama biraz yumusak, saplak atinca oynuyordu yani. sert popomu yumusak popomuu peki?
- +1 yıl
Bu nasıl bir soru tabiki yumuşak popo. Şaplak atınca kaymak gibi sallanacak böyle. Varya.. :D :D Ya kızım gece gece tahrik oldum şimdi. :D
Soran+1 yılya iste aynen salla. niyordu o yuzden ben hep ondan cekiniyordum tiksinir diye. demek ki daha cok hosuna gidiyomus?
- +1 yıl
Tabikide iyimisin sen ya. :D Valla arkadaşın şansından %5 olsaymış bende keşke. Kendisini tebrik ediyor, saygıyla eğiliyorum.
Soran+1 yılpeki saplak atmaktan zevk alir mi bir erkek? bir ara o kadar abartmisti ki kipkirmizi oluyordu ben sadecce aci cekiyordum, ama bir sure sonra zevk almaya basladim. bana zevk aldirmak icin mi yapiyordu yoksa o da alir miydi sence sen alir miydin
- +1 yıl
Şimdi şaplak atmak erkeğe zevk verir tabiki. Sonuçta "o kalça bana ait" düşüncesi, sahiplenme duygusu erkekte daha çok zevk arttırır. Kadında da öyle. Çünkü kadınlarda sahiplenilme duygusundan zevk alır. İlk başta acı çekmen normal çünkü zaten fiziksel olarak hissediyorsun. Sonra aldığın zevk fiziksel olarak aldığın acıyı unutturup zevki tadıyorsun. Ve tabikide ben hem şaplak atmaktan hemde şaplak attığım kadının verdiği zevkli tepkilerden zevk alırım. Biraz daha zorlarsan mastürbasyon yapmaya gidicem bu kadar soru yeter lütfen ereksiyona giriyor yavaş yavaş. :D
Ne kadar mükemmel bir kalçan olduğunu hayal etmeye başladım sanırım. :D
Soran+1 yılcok tesekkur ederim cok yardimci oldun. seni zorlamadan sorularimi bitiriyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim hosuma giderdi. Rahatca tutup oksardim onlari. Gece de hic birakmadan uyurdum :) 😋😘😍
02 Yorumla
Soran+1 yılguncellememdeki soruyu da cevaplar misin
Neden rahatsız olim ki sütyen zaten rahatsızlık sebebi
02 Yorumla
Soranguncellememdeki soruyu da cevaplar misin
+1 yılBizzat kendim cikattriyorum elimi oraya atmadan uyuyamam ben
01 Yorumla
Benim icin gogusler cok onemli ozellikle buyuk beyaz gogusler uyurkeb oblari tutmak seks yapsrken onlari yalamak bana cok haz veriyor. bu arada isirmakta guzel bir duygu insani kduurutuyor😀
00 Yorumla
+1 yılSüdyensiz tişört altı meme çok çekici bence.. ayrıca meme yoksa kalça olmalı meme varsa da kalça olmalı 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılkalca onemli yaniii
- +1 yıl
Kesinlikle.. ne demiş atalarımız.. ağacın köklüsü kadının g... 😀 hele bide yuvarlak ise of
Soran+1 yılhahahhahahah. peki yumusak mi sertmi
- +1 yıl
Çok kararsız kaldım şu an 😀 yani yumuşak kalçanın o dalgalanması anlayamazsınız jdkfkf sert kalçanın avuçlanması... güzeli diyim bari ama taş gibi demeside çok azdırıcı şimdi😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılSütyenle uyumak zararlı zaten meme kanseri riskini artırır.
21 Yorumla- +1 yıl
Ne diyosun
+1 yılyooo göğüsleri çok severim
masaj yaparken bile göğülerde çok fazla kaldığımı fark ettim00 Yorumla
+1 yılya sevgilim olsaydı elimi geceliğine daldırınca o meme benim elime gelmeli anlatabiliyor muyum
04 Yorumla
- +1 yıl
ya anlattığın gibi birisiysen kesinlikle popon derdim ama normalde ben bel taraftarıyım çünkü memelerede popoyada eşit uzaklıkta hangisi o an cazip gelirse ona yakın olurum başka sorun var mı :)
Soran+1 yıltesekkur ederim. cezbedici bir yapim oldugunu soyluyodu. dogruymus galiba
- +1 yıl
eğer öyleysen seninle görüşmeyi isterim
3. Soru fantaZi
2. Soru tabiki göğüsler napcan kalcayi leğen gibi camasirmi yikicaz
1 sorun ise 85 B göğüs her an her dakika tahrik sutyenee gerek yok
Sana bir itiraf gögüs tutmadan. Uyuyamiyorum00 Yorumla
+1 yılNiye rahatsiz olalim mi normali sutyensiz uyumak degil mi zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden rahatsız olayım ki
memeden kim rahatsız olur02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence kadında gögüs ve kalça küçük orantıda olmalı
çünkü büyük gögüs ve büyük kalça çok itici bir görünümde oluyor bu benim düşüncem
ama bazı erkekler büyük ve dolgun kalça seviyor
nasıl isterse öyle uyusun niye rahatsız olam bundan nasıl bir soru
00 YorumlaBende uyuycam ıcın pek bısey degısmez nasıl ısterse oyle yatsın
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde tek o ve bensem çıplak olsun eşim yani, vücutlarımız birbirine değsin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİkiside önemli değil bana göre
:D sabaha kadar emerim
03 Yorumla
rahatsız olunucak bir durum değilki bu
033 Yorumla
Soran+1 yılyo hayir Şu an bir iliskim yok zaten genel olarak merak
Soran+1 yılpeki bu konuda bilgin varsa bir soru daha sorabilir miyim
Soran+1 yılsevisirken bazen miyavlama sesi cikariyordu ya da hirliyordu ve isiriyordu boynumu kolumu yanagimi falan. bu bir fantezi mi yoksa neden boyle sence? ciddiyim bu arada kimse inanmiyor ama
Soran+1 yılevet aynen oyleydi ve neden oyleydi bir turlu anlayamadim soiramadim da gerci ayrildik artikta
Soran+1 yılhemde cok
Soran+1 yılmesafeler
Soran+1 yılo ayrilmadi ben ayrildim cunku zaten yabanci. bir daha hayatimizda ne zaman gorusecegimiz belli dgildi devam edebilir mydi sence?
- +1 yıl
ciddi yürütürseniz olurdu bence. ama uzakta olsa kendi ülkenden biri ile evlenmek daha iyi olur bence. gelenekler farklı olmaz aileni özlediğinde görme şansın daha yüksek. yabancı ülkeye gelin gidersen birde yalnız hissettiğinde teselli edemezler seni. kavgalar olur evlilikte illa derdini anlatabiliceğin fazla insan olmaz
Soran+1 yılya zaten evlilige yonelik bir iliski deg]ildi yurtidisi macerasi diyelim. sana noldu
Soran+1 yılneden bu arada
Soran+1 yılyasimi neden sordun dedim. ciddi dusnumuyormus bak yolun basinda birrakti iste iyice baglanmadan. unutucaz zamanla. benim 3 hafta oldu. sen ne zaman ayrildin
Soran+1 yılaa bak ayni dili konusuyoruz Şu an . o da benim ilk sevgilimdi, ilk bir sey yasadigim sevgilimdi. bende cinsellik acisindan ozluyorum onu, belki de unuttum bile. bu arada 19um
Soran+1 yıl3 hafta oldu, basladim zaten unutmaya ama mesaj atip kendini hatirlatiyor oyle serefsix biraz
Soran+1 yılengel atmaya kiyamiyorum ki. ben hala onla ilgili esyalari, fotograflarimizi, konusmalarimizi sakliyorum. sen engel diyorsun dkjfhd. Şu an geri donse ne kadar imkansiz da olsa tekrar denerim kesin
Niye rahatsiz olayim?
02 Yorumla
+1 yılUyurken sütyenimi çıkarıyorum
31 Yorumla
+1 yılhiç rahatsız olmam, meme agzımda uyurum
00 Yorumlasus yoksa inanırım...
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılMemelerinin üstünde mi yatacağım ki?
04 Yorumla
- +1 yıl
Yani şimdi neyi cevaplamalıyız? Külotlü mu yatsın yoksa külotsuz mu? :DD
Soran+1 yılguncelleme yaptim ya ordaki soru
- +1 yıl
Çok dikkat çekiciyse zor bir durum. Ciddi olayım bari artık.
+1 yılisteyen istedigi gibi uyusun
10 YorumlaSütyen ile uyuyan kadın var mı dünya da?
04 Yorumla
Soran+1 yılben sutyenli uyurum hep, simdi acittigi icin cikardim da o yuzden boyle bir soru sordum sjfbadkj
Soran+1 yılevet Şu an anladim. guncellememdeki soruyu da cevaplar misin
Sütyensiz uyumak candır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlulu olurdum cidden ya
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe benim için tabiki kalça önemli 🙈 bayılıyorum biraz büyük dolgun ve yuvarlak kalçalara
Soran+1 yıldiger guncellemeyi de cevaplarmisin
Cevap sahibi+1 yılKediyle sevişmediğine eminsen çocuğun ya zevki öyle ya da fantezisi var
eşimden niye rahatsız olayım, göğüss
02 Yorumla
Soran+1 yılguncellemelride cevaplarmisn
Niye bunu merak ettin acaba 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılguncellemelride cevplarmisn
+1 yılonunla uyunmaz ki zaten :))
02 Yorumla
- +1 yıl
Orantısız hiç bir şey güzel değildir. Ama her körün bir alıcısı vardır elbet.
+1 yılrahatsız olmam çıplak uyusun yanımda daha iyi
00 Yorumlayaşım 31 inan görmeyi çok isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılguncellemelride cevaplarmisn
Neden rahatsiz olalim :)
07 Yorumla
Soran+1 yılcok garip bir fantezi degil mi ya. ve cidden mesela sevismeye baslamadan da kollarimi tutupp harekete etmemi engelleyipp isirmayi basliyordu
Soran+1 yılben basta aci duyuyordum zaten o benim ilkim. ama zaman gectikce zevk almaya basladim daha sert yapmasini istiyordum
+1 yılBen niye rahatsız olayım ki
012 Yorumla- +1 yıl
Bence kalça önemli seninki nasıl merak ettim şimdi 🤔😊
Soran+1 yılyasasinnn
- +1 yıl
Senin kalça ölçün kaç?
- +1 yıl
Nooldu niye öyle dedin
Soran+1 yılbuyuk ya, simdiye kadar o seks yapmasina ragmen benimkine buyuk dedigne gore sen dusun. ama goze batmihyor
- +1 yıl
Büyük ama vücuduna uyumlu sanırım basenlerin var mı domaldığın zaman kalp şekli alıyomu popon
Soran+1 yılevet basenliyim ve belim ince
- +1 yıl
Çok güzel popoyla oynamaya sıkıp okşamaya bayılıyorum helede yüzüstü yatınca bitiyorum okşamaya
Soran+1 yılom saplak atiyordu hep. yani once eliyle oksuyordu sonra vuruyordu hizlica. popomda biraz yumusak oldugu icin sallaniyordu utaniyordum
- +1 yıl
Saçmalama ne utanması çok güzel bişey bende yapıyorum ikimizde çıplakken daha güzel oluyo penisi araya koyuyorum başlıyom okşayıp sıkmaya negüzel oluyo hem kadınında hoşuna gidiyor
- +1 yıl
Poponda çatlak var mı selülit falan var mı
- +1 yıl
Değişik o anki zevkten o şekilde bir tepki ses veriyor demekki yüzü ısırması normal bende ısırıyorum yanaklarını boynunu ama çok değil tabiki. Sen benim soruma cvp vermedin poponda selülit çatlak var mı
evlenince eşimlre çıplak yatmayı düşünüyorum
015 Yorumla
Soran+1 yılkucuk gogus tercihi demek? cok sevindim genelde buyukler ilgi goruyor
Soran+1 yılinsallah
Soran+1 yılbenim ilkimddi o yuzden anormal karsilamadim ama normal degil dimi
Soran+1 yılya bunlari yaparken ellerimi tutup hareket etmemi engelliyordu ve baya isiriyordu yani canim aciyordu ama nedense bende gukuyodum ve o da hosuna gidiyor dimi falan demistu
Soran+1 yılseks hayati baya genis biriydi ama degisik fantezisi varmis iste. bir de ayak fetisiydi
Soran+1 yılben ilk defa boyle bissey yaptim zaten yok bende ya. sadece zamanla hardi sevdirdi bana o kadar
Hoşuma gider meme ile oynamayı severim
02 Yorumla
+1 yıluyurken banane abi nası uyudugundan :D
00 Yorumla
+1 yılOynaşmaya müsait olur😅
00 Yorumlasen coşmuşsun :)
hayvani duygular oluşmuş onda00 YorumlaAnnemin yöntem 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılHoşuma gider.
04 Yorumla
- +1 yıl
Ben bacağa önem veriyorum, kalçanın ekseni filan aşırı dikkat ederim kısmet ki yaşadığjm ilişkilerde çoğunun kalça ve göğsü iri ve yapılıydı, bu konuda şanslıyım. Benim için iki durumdan en önemlisi kalça, önem veriyorum diyebilirim resmen.
Soran+1 yılcok sevindim
- +1 yıl
İyi bakalı
+1 yılSeni bayira karsi yatiracaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek
- +1 yıl
Seveceksin ya opeceksin manzara bakacagiz beraber
+1 yılbenlik sorun yok istediği gibi uyuyabilir :)
02 Yorumla
- +1 yıl
ikiside önemli :)
+1 yılDaha güzel memelerini serbest
02 Yorumla
- +1 yıl
Dolgun kalcalari severim ama güzel bir meme benim için candir
+1 yılGoguslerinin büyüklüğüne bagli
02 Yorumla
Soran+1 yıl75-80 arasi
- +1 yıl
Küçük olursa tam istediğim gbi hatta sutyenli yatmasına izin vermem
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yo göğüsleri sever yalar uyurum
00 Yorumla
+1 yılFarketmez her şekilde yalarım
00 YorumlaYooo işim kolaylaşır
02 Yorumla
Soran+1 yılguncellemelerdeki sorularada bakarmisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşuma gider, elimi gezdiririm üzerinde
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGöğüs daha önemli benim için
Soran+1 yıluzdun,,,,,,,,
Cevap sahibi+1 yılGöğüsün büyüklüğü çok önemli değil ama çok büyük kalça sevmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıplak bile uyusun isterim
00 Yorumla
+1 yılegitim şart
00 Yorumlaben aynen
10 YorumlaOlması gereken bu
02 Yorumla
+1 yılHoşumuza gider
011 Yorumla
- +1 yıl
Kalça her zaman hepsinden önemlidir göğüs o kadar önemli değildir başlangıç yeri göğüste mantıken bitiş yeri kalçadır?
- +1 yıl
Miyavlamayı yaptığından haberi bile olmuyordur
Soran+1 yıloyle mi dersin
- +1 yıl
Tabi yeri geliyor sen bile inledigini bilmiyorsun odaklanıyorsun ama bu kişiden kişiye deişir
- +1 yıl
Neden bu kadar kişiye sormak yerine 1 kişide merak gider miyorsun ki?
Soran+1 yılne demeye calistin anlamadim
- +1 yıl
Bir kişiyle konuşman tek kişiden cvp almak daha mantıklı deqil mi
Soran+1 yılbak 45 kisiden cevap almisim, daha garanti oldu. ayrica bir kisi derken onu kastediyorsan, ayrildik.
- +1 yıl
Mesaj at bana özelden
- +1 yıl
Cevap
+1 yılSağlıklı
07 Yorumla- +1 yıl
Küçük göğüs candir
- +1 yıl
Büyük. kalca küçük göğüs altın tepside sunulmuş gibisin
Soran+1 yıltesekkuer ederm
- +1 yıl
75 dir umarim