Daha önce yaptırmadım nişanlıma arada ufak tefek uzun süren sevişmelerimiz oluyor ben istiyorum aslında bana oral yapmasını ama kendimi rahat hissetmiyorum temiz titiz biriyim sadece o bölgenin kendine ait olan kokusu tadı vs bakımından beğenmeyip rahatsız olursa ve soğursa diye çekiniyorum😅😅
Cevabın nedir?
beğenmezse beğenmez ona bişi denemez ama sen temizledikten sonra sıkıntı olmaz
heee akıntın kokarsa sıkıntı orda olur onuda bol bol meyva yiyerek halledebilirsin
herşeyin bir çözümü var
hatta çayına ya da meyva suyuna 1 hafta süre ile vanilya yağı dök mis gibi vanilya kokarsın00 Yorumla
+1 yılDuş alman yeterli bir de kıla karşı tiksinmesi varsa güzelce ağda yap o zaman bal dök yala olur zaten bal dan tatlı geliyor o vıcık vıcık olmuş ve akan sıvılarınız, ben saatlerce yaladığım oldu muhteşem bişey bu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaksız sayılmazsın eşim bana ilk yaptığında uzun bir süre hiç yapmadı hali ile dikkatimi çekti sordum hoşuna gitmediğini söyledi bütün öz güvenimi yitirdim o kadar bakımıma dikkat etmeme rağmen hala kötü hissediyorum
137 Yorumla
Soran+1 yılBelki direk oral seks fikri hoşuna gitmiyodur onun bu da senden kaynaklı bir problem değil aslında kötü hissetme
Cevap sahibi+1 yılDirek hoşuna gitmeyen insan ön sevişme deyince kadın vücudun da başka yer kalmamış gibi hemen oraya yanaşmaz en sona orayı bırakır eşi iyice haz alsın kendine yaklaştığım zaman da nerede ise adam akıllı sevişmeden hemen yala hadi diyor karısı değil de hala parasını verdiği biri gibi davranıyor 😔
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 ? ? ?
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 görüşüm de işin ne ne anlatmak istiyorsun onu soruyorum ilgi alanını anladık
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 uyumsuzluk var demek ki hoşuna gitmemesinin sebebi bu lakin direk hoşuma gitmedi demesi kadınlık gururumu kırdı
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 hayır
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 kırılıyor işte bir kadın eşinden beğenildiğini hissetmek ister bırak hissettirmeyi açıkça söyledi sonrasında tekrar denemek istedi ama ben müsaade etmedim bir süre daha sonra da yalarken iltifat ediyor ama neye yarar artık
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 bir mevzu bu olsa keşke çözülürdü çoktan
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 değil işte
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 mevzular uzun en başından anlatmaya takatim yok sağolun
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 ben kendi değerimin farkındayım istiyorum ki kocam da değer verdiğini sevgisini hissettirsin kaşıkçı elması gibi hatunu var yanımda kös kös yatıyor sadece
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 kös kös yatan eşim ben değilim ki harekete geçeyim bu saatten sonra yaoacağım tek bir hareket kaldı oda bir boşanma dilekçesidir ☹
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 abi ne bacağı okşanması ya uyurken bile yalayarak üzerine çıkıp sürterek uyandırıyorum konuşturma beni açık açık rahatlayıp dönüp poponu yatıyor bazen söz de sevişiyoruz kıyafetim bile çıkmıyor işi bitti mi tamam umrunda değil orgazm olmuş muyum boşalmışmıyım bırak ıslanmamam bile dikkatini çekmiyor odundan beter
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 4 sene abi 4 sene ne stresi ya hangi adam karşısında afet gibi kadını görüpte stresini atamaz ya git Allah aşkına sevgi uyum aşk yok adam da bana karşı aklı hala eski sevgilisinde
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 kendi gelmiyor ben 1 sene gittim ama tek kürekle kayık yüzdürmek yorucu
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 sanırım millet helal olsun evlendi desin diye hem pastam dursun hem karnım doysun karı evde oda iş bahane hafta içi hafta sonu 7/24 ( işte! )
Cevap sahibi+1 yıl@mavişim33 anlamak istemeyen biri ile neyi nasıl konuşayım ki beni anlaması için kendimi anlatmama gerek yok anlayacak olsa empati yapardı neyse konuştukça iyi gelmiyor bana daha yazmıycam
+1 yılSirkeli suyla yıka sonra da gülsuyu sür. Ama abartmadan sadece dış dudaklara az miktarda. Her zaman yapmanı tavsiye ederim bunu. Günlük hayatta da ferah hissedersin.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
ya oralden önce duşa girip temizleyeceksin o kadar :D yaaa onlarınki hiç kokmuyor zaten , tiksinmiyolar anacım rahat ol ama baya iyi temizle:D
31 Yorumlaoranın kendine ait kokusu tadı zaten en güzeli... rahat ol.
00 Yorumla
+1 yılTemizce yıkarsın. Terli olmasın.
Kıl temizliğini de yap, görüntü estetik olsun. Başka bir şeye gerek yok.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıltemiz titiz birisiysen dert etme, oranın kendine has kokusu zaten erkeği cezbeder.
00 Yorumla
+1 yılAman aman, kokuya dikkat et arkadaş boğulmasın, özel jeller var mümkünse hijyenden sonra koku sür.
00 Yorumla
+1 yılMeyve aramolı jel var ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
10 Yorumla
+1 yılseni seviyorsa mutlu etmek ve zevk alman için hiçbir duygu eksilmesi olmadan yapar ve unutma seks ve duygu tamamen ayrıdır
00 Yorumla
+1 yılAğdayı ihmal etme. Kadın vücudunda kıl, iticilik uyandırır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişirken sok kafasını oraya yapsın bir şey olmaz 😝
01 Yorumla
+1 yılHamamda Endonezyalı kozlar yıkasın
Otel odana çık bekle00 YorumlaGüzelce trasla önce sonra sabunla keselen kaymak gibi olursun terleme sakin tuzlanirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman ilkini şöyle yap eger yapacaksan duşa gir duştan çıktıgında yaptır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir suyla yıkasan yeter heralde koku bazen keskin olabiliyor 😄
00 YorumlaO bölgenin tadı ve kokusu MÜTHİŞ oluyor genelde.:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişme öncesi duş al özgüvenin yerine gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılP*ornocuların Allah b... versin
32 Yorumla
Soran+1 yıl@ksgirlll 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişmeden önce duş alıyormusunuz?
00 Yorumla
+1 yılO heyecan bir şey farkına varmaz
00 YorumlaRahatsız olmaz sevecegını düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlın ile konuşmalısin bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltadına bir baksın beğenmezse yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnemlı degıl. Sevıosan eger
00 Yorumla
+1 yılTemiz ol tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok tuzlu 😣
10 Yorumla
+1 yılSogumaz dogal oll
10 Yorumla
+1 yılDuş almalı muhakkak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTemizlik çok önemli
00 Yorumla
+1 yılGel izah edeyim
00 Yorumlaİğrenç
00 YorumlaTemiz olsun yetr
00 Yorumla
+1 yılkasma ver yalar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEeee temiz ol ozaman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz