Hayat standartların arttığı zaman sana kendini arz eden kadınların standartları da artıyor. Misal orta güzellikte bir kaşar puntoya atlarken üst güzellikte bir kaşar bmw 530 a atlıyor zamanla birlikte erkek kuvvetlendıkce lüks işyeri lüks konut makam mevki saygınlık arabalar derken kadınların hayranlıkları ve ilgisi de artıyor kendi karısı adama beklediği ilgi sevgiyı istediği cınsellıgı sunamıyorduysa bunu diğer sunanlarda arıyor misal acun ılıcalı.
O kadınlar e*cort ve sadık olmuyorlar hemen parayı alıp kaçıyorlar öyle olacağına her zaman seni sevecek kadınla olmak çok daha iyi alışveriş mi bu bu ne ya
parayı bulunca kadını değiştiriyorsan zaten yanında sahte bırlektelık var demektır , paradan sonrakı gelen kadında paran ıcın senle olucagı için bir süre sonrada o seni değiştirir , İnsanlarla sadece ben oynarım bana kımse bişey yapamaz dıyenler enınde sonunda kendı bokuyla oynar
Ya tabii ki öyle değil yani insan niye para kazanır ki eşiyle daha rahat yaşayabilmek için eşini daha mutlu edebilmek için isteklerini alabilmek için aldatmanın parayla alakası yok ki bir karakter meselesi
Parayı bulunca önce karakter bozuluyor. Sonrasında araba ve kadın değiştiriliyor. Fakirlikte de zenginlikte de hâli değişmeyen insanın, arabası da karısı da kolay kolay değişmiyor zaten.
Gerçek kişiliği çıkarır. Bir anda gelen para ya da hızlıca hayatina giren para. @Ayzıiıtt dediği gibi olmaz. O teoriye katılmıyorum. Mitolojik bir bakış açısı.
Elhamdülillah. Müslümanım. Allah şahidim olsun ki değişmedim. Zamanında. Buda senin teoriyi çürümeye yeter. Eğer dinen biraz saygın varsa. Ki dinen ettiğim bir lafta ise doğruyu söylerim.
Hayır. Bu bir deyim. Yani para oldu mu alayı fıs etrafımdakilerin. En iyilerine giderim. Etrafımdakilerden mutlu değilim de işte para yok, olsa böyle böyle olurdu demektir bu...
En İyi Cevaplar