Yorum bekliyorum
Normal tabi
Hayır anormal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Normal yani, sürekli yaşanılan bir şey var ortada ve alışkanlık sürecine de girmişsiniz doğal olarak vücut istekli olur. Evlenmeden önce de böyle miydin asıl soru bu?
Değildim
Tamam işte bu istek, 7 ay'ın verdiği alışkanlık. Kendini reel olarak kısıtla ama bu isteğe karşı çünkü ipin ucunu kaçırırsan tatmin etme yöntemini birileri ile yaşamak olarak görürsen vücudun sadece obje olarak kalır. Gençsin dikkat et.
Zaten çok istekliymişsin evlenip iyicede tadıncada özler olmuşsun evliliğinin bu kadar kısa sürede bitmesine üzüldüm ama bazen elinde olmayabiliyor işte ;eğer trol değilde gerçekten bu soruyo sordunsa bence tekrar evlen genelde ikncilee daha kıymet bilir oluyor ama bir kişi ile yetinemem diyorsan ne yapacağını biliyorsun
Bence kendini kasma bol bol seviş yalat vurdur kadınlığını hissettirsinler sana
Diyosun
Evet
Tecrübe konuşuyor Mübarek 😂
Cevap
83Cevap
Normal bence tekrar evlen gitsin yoksa bu istek başa bela
Doyuma ulaşmadan zevkini tadını çıkarmadan içindeki arzuları yaşamadan sevilmeden okşanmadan ayrılmak bu zamana kadar içinde kadınsı tutkularını yaşayamamak bundan sonra da hep çok istekli olmanı hep hissettirir.
Sexin tadına varmış ve uzun süre seks yapmamış birinin çok istekli hale gelmesi gayet normal kaç yaşındasın?
24.
Bir kadının en güzel zamanları bence. İstersen özel konuşalım
Tamamen Libido olayı.. 7 ay tabii ki oldukça kısa bir süre.. Doğal olarak Alışkanlıkta var.. Bİrden bırakamazsın alışkanlıklarını...
hımmm bir erkek dul daha varmış.. :)))))))
Merak ettim neden boşandınız? Vefat etmedi di mi eşin? :(
Normal tabiki seninde ihtiyaçların var karşılanması gereken gün içinde sürekli aklını kurcalıyormu
Evet
Aileler yuzunden
Ben cok kucuktum evlendim 18 yasindaydim lise aşkımdı ve bosanali nerdeyse 6 yil oluyo ve sana hala birbibirimizi sevdigimizi soylebilirim oyle olmasa arada bir telefonla konusma istegi hissetmezdik herhalde ama barismamiz imkansiz artik
Mast. la
E tadını almışsın, o zevki tatmışsın bir kere. Yaş aralığına da bakarsak gayet normal çok istekli olman. Masturbasyon yap parmakla kendini hayatına biri girene kadar yapacak bir şey yok 😊
Gayet normal kendine seks partneri bulmalısın istediğin zaman seks yapabileceğin.
22 til oldu evleneli ben doyamadim uapmaya sen 7 ayda gabiki doyamamissindir normal bu
derinden gizliden zevkin dorujklarına çıkmak tatmak istesem sadce o fındık tanesini dıdakalrımda hissedip büyümesiyle kokusuyla kendimden geçsem yaşayın zevkini çıkarın
Gayet normal.. Tadını almışsın seksin ve evlilik yani düzenli seks yaşamın çok da uzun sürmemiş.. Tekrar evlen bence..
Normal tabii tadına varmışsın. Doymamışsın doymak istiyorsun. İstediğini yapmakta özgürsün
Takip eder misin :)
Normal tabi. İstediğini elde etmekte pek engel yok aslında. Sonuçta özgürsün.
Ömrünün baharını kurumaya yön tutmuş taze bahar dalları gibi geçiriyorsun. Senin bu zamanlarda koçisinle bol bol oynaşman lâzım, normal tabiki.
noral tabikide istekli olman genç bir kadınsın ve o hazzı yaşamışsın aklına da geldikçe deli eder seni fantaziler:d uyku ondan yok anlaşılan beklerim
22 yıl evli kaldım eşimi istekli bulduğum gün sayısı bir elin parmaklarından daha az. Heba olup giden yıllara mı yanmalı...
tamam sende sıkıntı yok normalsin 😂 sağlıklı her insanın ihtiyacıdır şu cinsel istek olayını normal karşılayın artık yemek yemek su içmek gibi
bir adet olmana bir hafta kalmıştır hormonlar doruk olmuştur.
İnsansın tadını aldın bir dahi istiyorsun
Kadınlığını yaşaman lazım. Yoksa bitmez bu istekler
Tam yerine geldin burası dul severlerle dolu, yeter ki iste.
Sen adamı iliklerine kadar sömürürsün shhsjs açıkcası bu kadarı anormal fakat bu durum benim hoşuma giderdi
Oha kudurmuş 😳
Bilgisayarı yavaşça kapat ve git uyu sjfhjdgf
Alismis kudurmustan beterdir derler dogrudur belki
@furyle Ben kotu anlamda demedim🤣 Herkes kotu anlamda anlamis. Alismak da normal kudurmak da
@furyle Oyle anladiysan ne yapayim 😂
Hanımefendi cok normal ama toplum bunu farklı algılar.
Bosanmaniz demek bir daha bu hazlari yaşamaya ağımız anlamına gelmez.
Bence buradaki sorun dogru güvenilir insani bulmak
hayat senin hayatın
istekli olmak kadr normal ne olabilir ki başka
o tadı almışsın bundan sonra sürekli isteyeceğin bir şey
ama doğru kişi ile doğru yaşa
normal bu durum. bence kendine partner bul bu iş için
yazık olmuş sana istekli olman gayet normal tam alışmışsın dul kalmışsın
tadını aldıysan demek ki tamda doyuma ulaşmadıysan normal
Daha mala doyamadan kesilmiş arkası normaldir ister artık canın malın tadını aldığın için
ten uyumu oluşmuş, seksin tadını almışsın ama kafalar uyuşmamış, yaşın da genç normal
bosanali ne kadar zaman oldu
var mı aklında birisi
dildo alabilirsin
hala istekli misin
geçti mi
geçti galiba
sevgilin mi var
kimse yk mu hala
uygun bir kısmet ile güzel bir evliliğin olur inşallah
Sana bir sorum olacaktı ama şimdi burada değilsindir :/
Tadini almssn. Istememen garip olurdu
Tadini alan vazgecemiyo demekki
alışınca tadını alınca normal istemen tabiki herkez öyledir ki
Sana bir erkek eline bile temas etse harika inleme sesleri cıkartırsın
normal bır durum ılacaın bende senın sevişmen gerek
Tadını almışsın işte o yüzden böylesin
Evet
Kendin gibi birini bul
Yoksa işin zor
Diyosn
Yiyen 1 yemeyen 1000 pişman..
Tabiki çok normal bir durum. Seninle tanışmak güzel olurdı
normal saglıklı bır kadın ıcın
Çok normal istekli olman.
Çözüm bulabilirsin bu konuya ama.
Tadına doyulmaz ki bunun
Neden boşandınız ki kardeşim
Aileler ayirdi
Esi vefat edene dul denir. Bosandiydaniz bekar bir kadinsin artik.
yaşa göre normal ya da anormal denir anca
24 yaş
Normal tabiki niye anormal olsun ki
Normal
Akreplerin kraliçesi
@Janess 😍😍
Yememissin ki dogru durust
Evet
Şu an peki istermiydin
Çook
Şu an odada 2 bayanlayim
Normal
Hmmm
Bu yaşta. Dul kalıpta isteksiz olan görmedim
Ben de aynı durumdayım
normal ama seni hapsetmesin
Arkadaşlık kurun? Normal çünkü beden istiyor
İstekli olmasaydın garip karşılanırdı.
normal tabide seni herkes doyuramaz cnmm
Normal bence alışmışsın bir anda bırakmak olmaz
Seksin tadını alıp isteksiz olmak garip olurdu 😄
Gayet normal. Ne zamandir seks yok
1 yil
Aynen
Oyle guzel ten uyumumuz vardikiii bna hla arada srada telefonla gorusmelerimizde hirlikte oldugum kadinlarda seni. Hayal ediyorum der
Bir sene kadar gorustuk bosandiktan sonra fakat bu oyle gitmezdi evlenince eşimleyken onu hayal rtmekten korkuuorum çok
Sayilir
Anal oral flan fanteziler
Hoslnmadm pek
normal dullar heo azgın olur
Yaa
benim evlen bende dul adamım
Normal sonuçta genç sağlıklı bir insansın
alısmıssın sana yenisi lazım
normal ıhtıyac sonucta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?