Bu durum genelde erkeklerde var. Sevişeceğim kadın tecrübeli olsun, beni yatakta mutlu etsin diye düşünür. Ama iş evlendiği kadına gelince bakire olmasını, ilk defa onunla sevişmesini isterler. Gerçekten bunun nedenini çok merak ediyorum. Bu kafada yüzlerce erkek var bu sitede. Açıklayabilirseniz sevinirim.
Cevabın nedir?
+1 yılBu geleneksel feodal erkek tipine özgü bir durumdur. Maalesef feodal kültürü tam olarak atamadığımız için erkekler de bu anlayış hala egemendir. Bunun açıklanmayan nedenleri esasında bellidir;
1 - Tecrübesiz olsun ki penis boyu ve işlevi hakkında fikri olmasın
2 - Gözünü ilk onda açsın ki cinsellikte onla yaşadığını tek doğru ve gerçek bilsin
3 - Kompleks ve eziklik yaratabilecek diğer cinsel sorunlarla ilgili, bilgisi olmadığından bu konuda erkeğin özgüveni sarsılmasın
4 - Bakire olmalıki kızlık bozmanın tadını ve onun verdiği egemenlik ve iktidar gücünü ve zevkini sonuna kadar tatmış ve yaşamış olsun
5 - seksle ilgili herşeyi ilk ondan öğrensin ki kendi bilinci ve doğruları olmasın.
Bunları çoğaltmak mümkündür... Bu çelişki başta dediğim gibi sosyo kültürel nedenlerden kaynaklıdır ve erkeğin bilinç altına kodlanmıştır.36 Yorumla- +1 yıl
%100 doğru. bu saydığın mantığa ters hareket eden kadın olunca da "orospu" ya da "kaşar" deniliyor. bazı erkekler de karşısındaki kadını güçlü görüp çekinebiliyor.
- +1 yıl
bacım ya da kaşar olarak görmese bile evlenmeye değer olarak kabul etmiyor. Zira ailelerin evliliklerde hala büyük etkisi var biliyorsun. Evleneceğin insanın kim olduğu ve ailesi çevresi hakkında soruşturma araştırma yapılır her daim. Her ne kadar kentli insanlar bu tarz şeyleri aşmışlarsa da genel olarak bu çarpık ve yoz anlayış halen devam ediyor. Türk erkeği cinsel konularda komplekslidir. Bazıları genelleme yapmayın desede bu bir gerçektir. İşin diğer tarafı KS de pek çok sorulardan birisi şudur; "Bakireyim yakında evlencem daha önce başka erkekle sürtündüm elleştim sadece oral yaptım, kocam olucak adam bunları bilse beni gene kabul eder mi?" Gelde çık işin içinden feodal kafalı erkek olarak? Kız bakire ama bir şeyler yaşamış ve yapmış? Alsa mı almasa mı? Bu saçmalık ve yozluk zamanla ortadan kalkacak elbet.. Değişim ve ilerleme karşısında kimse direnemez. Zamana ve yeniliklere teslim olacak herkes.
- +1 yıl
bu değişim bana göre maalesef olmayacak. bu toplum, her geçen gün geriye gidiyor. gitmeye de devam edecek. ataerkil toplumun gücü de aynı şekilde büyüyor. eğitim olmadığı sürece de bu saçma muhabbet sürüp gidecek.
- +1 yıl
Bilgi ve iletişim devrimi herşeyi alt üst etti... Şu anda kapalı ve muhafazakar yaşayan insanlar dahi pek çok konular da daha modern ve aydın düşünebiliyorlar... Ayrıca yeni jenerasyon gençler de ataerkil geleneklerden ve dini baskılardan kurtulmak ve sıyrılmak için baya istekli ve cesurlar. Bunlar umut veren şeyler. Değişim öyle hemen olmaz yavaş yavaş olur... Siz durdu geriye gidiyor zannedersiniz ama devam eder... Diyalektik böyle işler.
- +1 yıl
bu konuda umarım haksız olan ben olurum.
- +1 yıl
Suudi Arabistanın bile seküler yaşam tarzına geçmeye başladığı bir dünya da Türkiye'nin geriye doğru gideceğini düşünmeyin ve umutlu olun. Belki biz herşeyi göremeyeceğiz ama bizden sonrakiler çok daha iyi ve özgür yaşayacaklar.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yüksek ego ve şerefsizlik yüzünden.
Ben her şeyi herkese yapayım , ama bana ve aileme kimse bir şey yapmasın.
Tabi o diğerleri de başkasının ailesi ve sevdikleri olduğu aklına gelmez.
Bir laf vardır , çalma kapıyı , çalarlar kapını. Dolayısı ile herkes ahlaklı olsa , zaten böyle bir durum meydana gelmez.21 Yorumla- +1 yıl
evet, işte aynen böyle. bizim toplumuzda erkek ve kadının yerinden dolayı da bu durum var maalesef.
Tecrübesiz kadınla evlenirler ama akılları hep tecrübeli kadınlarda kalır çünkü o el değmemiş diye aldıkları kadın sekste onlara yeterince hazzı veremez haliyle mutsuz olurlar ve aldatmalar farklı arayışlar başlar..
22 Yorumla- +1 yıl
çünkü doyumsuzdurlar. hiçbir şekilde kendilerine hakim olamazlar.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
57Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öyle düşünmediğim için bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü seviştiği kadının daha önce yaptıklarının karşısına çıkma şansı yok. kendisi de kullandığı için bir yerde bitirir. Ama bir çok kişiyle yatmış bir kızın eskileri evlenince de isteyecektir. Kız da zaten evlenmeden önce yapmışsa bir gün kendini tutamayıp yine yapabilir. Bir erkek için ERKEK için onur önemlidir. İnsan onuru için yaşamalı. Diyeceksin ki erkekler yapınca sorun olmuyor. Yapmayan bir sürü erkek var. Sende yapmayan birisini bul ve iste. Ama bir zahmet sende kendini saklamış ol kocana.
10 Yorumla
+1 yılBunu söyleyenlerin çoğu ya ergen ya da ergen zihniyetinden kurtulamayan kişiler bu meselenin aslı yok. Bunu söyleyen 100 kişi varsa emin ol içlerinde en fazla 10 kişi bir bayanla yakın temas kurmuştur ve en fazla 5 kişisi cinsel ilişkiye girmiştir. Ortamın muhabbetine ayak uyduruyorlar. Kadın veya kızlardan tecrübeli erkek tercihini duydukları için ;-)
00 YorumlaEğitim ve yetişme tarzı diyelim. Bu kafada olanlar ahlak polisi olanlardır. Herkese ahlak polisliği yapar ama eline geçen her kızı yatırmak ister. Evlenmeye gelince kızın sıfır km olmasını ister çünkü o derece karaktersizdir.
10 YorumlaBen tamda anlattığın erkeğim. Bakir değilim ama bakire ile evlenmek istiyorum.
Bu benim tercihim. saygı duy. Ben bakire olmayan kadınlara karşı bir hakarette bulunmuyorum, herkes isteğini yapar. Ama evlenirken ben bakire tercih edeceğim. Çocuğumun annesi olacak ailemin bir parçası olacak
Bu yüzden bu tür şeylere dikkat ediyorum03 Yorumla- +1 yıl
ya sen benim için saygı duyulacak en son kişilerden birisin. çocuğunun annesi olacakmışmış. o kadına göre de çocuğunun babası sen olacaksın. senin gibi bir babayı seçiyor da, sana ne oluyor? inşallah ileride kızın olur da evlilik dışı ilişkiye girer. o zaman görürüm ben seni.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun bir çok nedeni var sanırım;
Fakat toplum toplum değil bu bir gerçek düşünsene on sekiz yaşına girmeden bir erkeği geneleve iten bir toplum var.
Düşününce mantıksız elbette bu gibi şeyler ama nefsine hakim olamayan gider. Diğer taraftan beni bu tarz konular da frenleyen tek şey evlenilecek kız istiyorsan evlenilecek adam olmakdı.
şu an hala buna rivayet ediyorum. Bakirim , tecrübesizim bu benim için sorun teşkil etmiyor. Hem zaten böyle bir konu da yalan söyleyemem.10 YorumlaHer anlamda olgun istiyorum, tecrübe aramıyorum. Davranışlar mimikler kısaca vücut dili önemli benim için.
12 Yorumla- +1 yıl
bu sorumun cevabı pek değildi ama olsun
Evlilik seksten ibaret degil bunu soyleyen erkek kole niyetine aliyodur aldatacaktir... Evlilik demek herseyini paylasmaktir.
10 Yorumla
+1 yılarkadaşlar 30 saniye süren zevk anı için yetmedi mi milleti ayrıştırmanız? sürekli erkekler niye böyle ister , kadınlar niye bunu ister. sıkılmadınız mı? 2 kişi arasında olması ve özelde kalması gereken bir konu neden bu kadar rahat dile getiriliyor?
03 Yorumla- +1 yıl
bu ayrıştırmayı farkındaysan erkekler yapıyor. çoğu evlenirken "karım bakire olmalı" diyor. kadınlardan "kocam bakir olmalı" cümlesini çok az duyarsın.
- +1 yıl
ben ne erkekleri savundum ne de kadınları farkındasındır umarım?
- +1 yıl
farkındayım. ben de diyorum ki bu dediğini kadınlar pek yapmıyor zaten.
Bunun sebebi toplum ve ailesel nedenler şimdi bakire olmayan bir kızla kolay kolay kimse evlenmek istemez bu bir türkiye gerçeği ama şu var inançlara ve kültürel düzeye bakınca bakire olmayan kadinlarla evlenenlerde var elbet
00 YorumlaÇünkü bizler aç gözlü maymun iştahlı kendinden başkasını düşünmeyen ve çok çok çok egoist düşünürüz sadece bize ozel olsun isteriz el değmemiş dokunulmamış postu delinmemis bakire kız isteriz biz boyleyiz
00 Yorumlaben böyle bir şey söylemedim... her zaman bana ayak uyduracak kadın isterim.
00 YorumlaEvlilik Dışı zevk almak olay burada ama evlenince evlendiği kadın eğer tecrübeli ise tatmin edemem korkusu ile tecrübesiz istiyoruz.
01 Yorumla- +1 yıl
tipik erkek korkusu işte.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakire istemesi dini, örfü baskı diğeri de insanın seks yapma isteği. Ben pek önemswmiyorum artık yeterki fazla kişi bilmesin ve dürğst olsun.
00 Yorumla
+1 yılKızları bozup ahını almak istiyorlar
ya da üstüme kalır korkusu var
Açık kapıyı tercih ediyorlar o yüzden00 Yorumla
+1 yılBaşkalarının kızlarıyla yaptıklarını hatırlayıp eşlerinin de aynı şeyleri başkalarıyla yapmış olmasını kaldiramadiklari için
Not: (ben hiçbir zaman bekarete önem vermedim )02 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle. kendi kız kardeşleri ya da ileride kızları aynı şeyleri yapınca kıyamet koparırlar.
- +1 yıl
Yapıyorlar ruhları bile duymuyor
zaten sen yazmışsın cevapta vermişsin keşke degişse ama kimse degiştişremez dünyada boyle sen haklısın
10 Yorumla
+1 yılTecrübeyi tecrübeli kadından alırsın tecrübesiz kadına aktarırsın ☺
03 Yorumla- +1 yıl
tecrübeyi tecrübeli kadın da erkeğe aktarabilir?
- +1 yıl
Tabiki ama erkeğin tecrübe kazanırken kaybedeceği bir şey yok
- +1 yıl
kadının da yok.
Adam insan değiller şahsiyetsizler kişiliksizler karaltersizler
00 YorumlaBen tecrübesizim bir bok bilmek ister tecrübeli ister tecrübesiz önemli olan sevmesi bence
00 YorumlaAbi bu nasıl soru 😂 sen hiç ikinci el araba alırken çok kullanılmış olsun isteyeni duydunmu buda onun gibi birşey hahaha
04 Yorumla- +1 yıl
hahaha çok komik. o zaman evleneceğin kadın da senin için "kullanılmış erkek bu, evlenmem" desin?
- +1 yıl
yok ya, sen öyle san. çok dizi film izliyorsun. biraz gerçek dünyaya dön derim.
Erkekler manyakya ne ıstedıgını bılmıyolar bakma sen bıze
10 Yorumla
+1 yılkendine güvenmediği için belki de. ya beni diğerleri ile kıyaslar ise ve onlardan kötü isem... diğerlerini arar beni aldatır mı acaba diye olabilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar da farklı değilki. Seks için tecrübeli erkek evlenmek için bakir ilk defa onunla yapacak erkek istiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olunca? Yatakta erkegi mutlu edersin.
Ben ilk sevismemde cpcuk sasirdi.
Isi bilecen ise gitmicen01 Yorumla- +1 yıl
Prof konuştu dağılın
Örnek veriyorum eski sevgilim benim ikkimdi noldu başkalarının kucagindan kucagindan gitti. Hayliyle tecrubesiz olmasını istiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. tecrübelerini aktarmak için olabilir mi? gerçi sorunun cevabını sen vermişsin sorarken
02 Yorumla- +1 yıl
kadın da erkeğe aktarabilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler kadınları araba gibi görür sürüşü öğrenmeyi dershane arabasıyla yapar sonra gider 0 km araba alır. aptallık sadece
00 Yorumla
+1 yılNe demişler
Eğlenecek kız başka, evlenecek kız başka00 YorumlaPara veriyor karşılığı ni almak istiyor ya da manita yapmış beleş sonuçta oda bir nevi tecrübeli yani
00 YorumlaEvlilik seksten ibaret değil. İffetli anne adayı istemenin anlaşılmayacak bir yanı yok
04 Yorumla- +1 yıl
kadınlar evlenmeden önce seks yapınca iffetsiz oluyor da, erkekler yapınca iffetli mi oluyor?
- +1 yıl
iffetli kadın hiç seks yapmayan kadın anlamına mı geliyor yani? ya da iffetli erkek hiç seks yapmayan erkek midir? "iffetli insan" tanımını bana yapar mısınız?
Evlenince ona ait oluyo tecrübeliyse kamuya ait galiba 😂 kusura bakma yorum için
20 Yorumla
+1 yılÖyle bir değişikler
20 Yorumla
+1 yıl20-25 yaş arasında ilen bende öyle düşünürdüm ki kimseyle bende biley yaiamadım lakin sonra umursamadım
00 Yorumla
+1 yılTEK’e gecelik öyle ama evlenecek oldu mu o zmn farklı
02 Yorumla- +1 yıl
evleneceğin kadın da önceden uzun süreli ilişki yaşamış olsun o zaman?
- +1 yıl
Bu benim için değil genel diyor
Çünkü ne istediğini bilen net olan kadınlar onlar ve de öyleleri daha bir çekici.
00 YorumlaBen öyle düşünmüyorum. Zaten o kafadaki erkekleri de anlayabilmiş değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEylenmeye kaşar isterler. Ama kaşarla evlenilmez ki adı üstünde kaşar
00 Yorumla
+1 yılBilemedim neden acaba bole. oluuor🤔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Benim için farketmez kız sexy olsun yeter
02 Yorumlaabazalar cevap vermesin diye bir seçenek olsa keşke.
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Başına bela olmasin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü biriyle evleniyor biriyle eğleniyor.
06 Yorumla- +1 yıl
ee farkı anlatsana? kadınlar da bekarlık dönemlerinde eğleniyor?
Cevap sahibi+1 yılİnsan sevdiği ve evleneceği kadına dokunmaya kıyamaz ki...
- +1 yıl
al işte, al birini vur ötekine.
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamayın ben evlilik dışı ilişkiye karşı bir insanım sorduğunuz için cevaplamak istedim..
- +1 yıl
hem erkek hem de kadın tarafından karşıysan saygı duyarım zaten.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle bu iki taraflı olursa anlam bulur kadınlar yapmasın erkekler yapsın diye birşey söz konusu bile olamaz...
+1 yılcevabını bildiğin soru sormuşsun
02 Yorumla- +1 yıl
neymiş cevabı?
- +1 yıl
evlenirken temiz, kullanırken kullanılmış, kaba yazdım kusura bakma
+1 yılHep bir dengesizlik işte :)
10 Yorumla
+1 yılBen tecrübeli istemem
04 Yorumla- +1 yıl
o zaman kendin de evlenirken tecrübeli olmayacaksın.
- +1 yıl
👍 çok fazla olmamak kaydıyla, evet
- +1 yıl
evleneceğin kadın da çok fazla değil, az tecrübeli olsun o zaman.
- +1 yıl
Olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıltecrübe alıp ögrenip sonra ögretmek için
03 Yorumla- +1 yıl
kadın da tecrübe alıp erkeğe öğretebilir?
- +1 yıl
aynen tabiki o da lazım elbette
- +1 yıl
onun için dedim zaten
+1 yılO kafadan değilim malesef
00 Yorumla
+1 yılBence nedeni toplumsal baskı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılkadın erkek ikisi de işine geldiği giib şey ister
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü yatakta tecrübeli kadın daha çok zevk verir
00 Yorumla
+1 yılevelndiği için. diğerini eğlenmek amacıyla görüyor
00 YorumlaÇok saçma...
00 YorumlaEvlilik için bakire arıyorlar işte
00 YorumlaBencıllkk 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılipnelik olsun :D
00 Yorumla Ben değil
00 Yorumla
+1 yılToplumsal ritüeller
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zevk meselesi
00 YorumlaEğitim öğretim
00 Yorumlakendi ni olduğu için
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler neden seks isterken tecrübeli kadın tercih ediyorken, evlendiğinde tecrübesiz kadın ister?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler