Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ilk iliskimi yasayali daha 6 gün oldu ilk önce bir korktum bende hatta biz doğru düzgün sevisme bile yasamadan birlikte olduk islanmamistim bile olmadi eşin ereksiyon olmadan ya da hafif sertlesince girsin küçükken. Yani benimcok merak ettigim ve korktugum birseydi ama inan hic o kadar değilmiş. Ilk önce yok vazgecelim falan dedim hatta korkudan ucu girince bile ama o acidan degil korkunca aciyi buyutuyoruz. Hafifce bastirinca panige kapilma kendini kasmamaya calis zaten kizlik hizasina gelince bir baski oluyor oraya gelince korkabilirsin sanki cok aciyacak gibi ama orayi gecince hicbirsey kalmiyor. Oraya gelince birden ama yavas bir sekilde istikrarli olarak sokarsa zaten zar yirtiliyor ben yirtildigini bile hissetmedim sadece hepsi girdigi icin o darligin yavasca dolduğunu hissediyorsun ki gercekten emin ol o kadar acimiyor sana nasil tarif etsem ki.. tedirgin oluyorsun ama girince sadece cok cok hafif sızı hissediyorsun oraya ignenin ucu değmiş cikmis gibi ve zaten anlik oluyor bir iki saniye anca. Ben Şu an o aciyi hatirlamiyorum bile belki ondan daha az acimistir. Hatta girdikten sonra alisik olmadigim icin icimde birseyin oldugu korkusuyla çık icimden dedim cikmadi ve iyiki cikmamis bir iki gitgelden sonra hic aci falan kalmiyor. Eşine de kendine de eziyet cektirme öpüyorum seni😘
134 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok güzel konuştun canım çok sağol. aynı beni tarif ettin. denediğimizde birazı girince baskı hissediyorum ve dahası var çook acıycak sanıp kaçıyorum. yatağın başında başladıysak denemeye taa karşı tarafında düşecek vaziyette buluyorum kendimi. peki önereceğin bir ürün var mı bana kolaylaştırmak acısız olması için
Cevap sahibi+1 yılBende oyleydim ben kactikca o tutup geri kendine cekiyordu😂 Ama oyle de acinacak bisey değilmiş sonrasi daha aciyacak saniyordum ama sonrasi daha kolaymis orayi gecti mi bisey kalmiyor zaten orasi da dediğim gibi kötü degil yani. Ürün olarak bisey kullanmadim ben ama o geciktirici sprey sikmisti bildigin uyusturuyor elim degmisti elimi yaladim dilim bile uyustu belki ondan denerseniz uyusturdugu icin hissi azaltabilir saglikli mi bilmiyorum ama o spreyi sikinca yapmistik onunkide uyusmustu belki seninkine de degince uyusturup acima hissini daha da azaltabilir canım.
Soran+1 yılspreyin adını rica etsem
Cevap sahibi+1 yılSorayim eşime hemen sana yazicam
Soran+1 yılbekliyorum canım. bide kendime sıksam sorun olur mu ki. yanma ya da ne biliyim bir zararı
Cevap sahibi+1 yılIşte onu hic bilmiyorum yanlis bisey de söylemek istemem arastir istersen normalde sadece basina sikiliyormus ama biz heryerine sikmistik bilmedigimiz icin. Sizde heryerine sikabilirsiniz degdigi yerler uyusur siktiginizda inik olursa eger geri kalkmiyor cok zor oluyor biraz kalktiktan sonra sıkın isterseniz sert olmayinca girmesi zor çünkü
Cevap sahibi+1 yılBlack berry sprey adı siyah bir kutusu var canim insallah işe yarar kendini sıkma hic bisey yok
Soran+1 yıltamam. isim ne spreyin arasturayım
Cevap sahibi+1 yılIsmi Black berry
Soran+1 yılcok saol canım benım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek😊
- +1 yıl
Hm o ürün muhtemelen cok pahali ve herterde bulunmayabilir. Vemcaine pump sprey car dis doktorlarinin kullandigi ayni etkiyi yapar ve ucuzdur. Medikal veya eczanelerde bulabilirsin. Ve şunu söyliyim senin problemin baskı korkusu. Yani o baskinin içeriye girip acıtacagini zannediyorsun. Yanlış anlamazsan agzına salatalığı veya büyük bir lokmayı aldiginda ne derece aci hissediyorsun tabiki hiç bu histen bile daha hafif bisey olarak düşün. kaslarin kasilirsa girişi zorlaştırır aslinda normal şartlarda öyle bisey yok. Bide ıyice ıslan hatta kayganlastirici ilk basta kullanin her ihtimale karşı olurmu. Kusura bakmayin araya girdim
Cevap sahibi+1 yılBiz 60 tl ye almistik pahali gelirse arkadasin dediğini de yapabilirsin tabiki
Cevap sahibi+1 yılEczaneden
- +1 yıl
Ben 20 ye aldim üstelik 50 ml
Soran+1 yıl@Bilmişmiyimne pekı bu dedıgın vajinaya zararlı mı ya
- +1 yıl
Bu disçilerin kullandigi uyuşturucu maddeden. Yok zarari olmaz ama sürekli kullanmayacaksın zaten. Bir en fazla iki fıs yap zarın oldugu yere. elinlede sürsen olur. Zararı olmaz.
- +1 yıl
İlk defayı geçirsin sonra zaten gerek kalmayacak
Soran+1 yıl@Bilmişmiyimne sen nerden biliyorsun. kesin ise yarar mı
- +1 yıl
Uyuşturma konusunda ise yarayacaktir. Emin ol. vajina ağzı daha geçirgendir cabuk uyuşur ve az doz dahi yeter. Agiz ici gibi yani cabuk uyuşur.
Soran+1 yıl@Bilmişmiyimne korkuyorum bı sorun olmasın sonra vajinamda
- +1 yıl
Şöyle diyim bunu ben kullaniyordum. Bazan unutuyordum veya aceleye geliyordu yıkamıyordum. Esimin vajinasinada degiyordu ister istemez bir sorun cikmiyordu ama o da hissizlesiyordu. Etkisini şöyle söyliyim 4 fıs yarim saat önce yapinca penisimi kesseler haberim olmayacak noktada uyuştururdu. Sen tek fıs yap sonra kontrol et uyuştumu diye olmadı bir fıs daha yap. Fazla yapma cok uyuşturur
Soran+1 yıl@Bilmişmiyimne sen neden kullanıyıyosn kı ya acıyo mu
- +1 yıl
😂😂😂 hay Allah senin iyiliğini versin, yok geç boşalmak için kullanıyordum. Uyuşunca nerdeyse 45 dk aralıksız calisiyo. Tabi pek keyifli olmuyordu ama idare ediyordu işte
Soran+1 yıl@Bilmişmiyimne uyusunca gecmı bosalınıyo
- +1 yıl
Aynen. His azalıyo dogal olarak az uyariliyorsun bu da gec gelmrye sebep olur
Soran+1 yıl@Bilmişmiyimne anladım ınsallh ıse yarar
- +1 yıl
Yarar merak etme ama kafandan at gitsin evliligim icin de kendi kendine. İtekle gitsin sonra kendiliginden düzelecek herşey. Girince eşin içinde beklesin biraz. O olası heyecanin gecene kadar. Rahatlayinca gir cik yapsın
Soran+1 yıl@Bilmişmiyimne sen evlı mısın
- +1 yıl
Evet eşim dedim ya arada.
Soran+1 yılEsin sorun yasadi mi peki
- +1 yıl
Yooo. Sadece ilk girişte hafif acıdı oda galiba iyice ıslanmadığı içindi. Benimde ilkimdi tam ıslanıp ıslanmadığını anlamadim belkide. Onun acı eşigide biraz düşüktür. Sonra çok yapmadım. Sabaha bekledim. bir sonraki gün devam ettik. Yani öyle abartılacak bisey yok. Zaten korkuyu bir tarafa bırakırsan ilk giriş farklı bir heyecanda yapar.
- +1 yıl
Umarım biraz olsun icini rahatlatmıştır bu aciklamalarım
Soran+1 yılCokk. Saolasin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım ufak bir sızı iğne batması gibi düşün ya da küçücük bir bıçak çiziği düşün ilişkiye giremiyorsanız korku ile falan alakası ben 4 sene yaşadım bu sıkıntıyı ne terapiler ilaçlar hiç biri kâr etmedi en sonunda gerçek sorunu bulduk oldu
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cem35o1 ben korku yaşamadım soran arkadaş yaşıyor korkuyu
Soran+1 yılsende mi benim gibi vajinismustun :(
Cevap sahibi+1 yılVajinismus olduğumu sanıyordum 4 sene kabus yaşadım resmen şükür bitti
Soran+1 yılneymiş peki senin sıkıntın canım. benim gibi korku mu?
Cevap sahibi+1 yılBekarken hiç bir korkum yoktu hatta ilk gecesini anlatan arkadaşlarımı dinlemezdim bile saçma abartılı gelirdi inanmazdım da ama evlenince 4 seneye yakın birlikte olamadım sonrası bir kabus meğer vajinismus değil eşimi üç harfliler sahiplenmiş bu yüzden engel oluyorlarmış sevişirken hiç sorun yaşamıyordum ama birlikteliğe sıra gelip dokundu mu şuurumu kaybediyordum izin vermiyordum artık bitti
Soran+1 yılinanamıyorum. gerçekten mii :(
Cevap sahibi+1 yılBen de inanadım eski sevgilisinin üç harflileri varmış onunla yatınca sahiplenmişler onun geçmişi benim geleceğimi kararttı neler yaşadım 4 sene de anlatamam çok hocaya gittik ama hiç biri anlamadı siz de birşey yok dedi tamamen tesadüfen biri ile tanıştım onun sayesin de oldu ve bu kadar kolay olması beni o kadar ağlattı ki
Soran+1 yılkeşke bende ağlasam sevinçten.
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiyem gerçekten ehli sünnet bir hoca bul yatağa her zaman abdestli besmele ile girin sirkeli su içmeye dikkat edin
Soran+1 yılkızlık zarı acısı korkusu benimki. baktırdım bir kaç hocaya
Cevap sahibi+1 yılİşte o tamamen üç harflilerin verdiği vesvese ve korkudan ibaret iğne vurabiliyorsan ilişkiye de girersin rahatça sevişebiliyorsan vücudun uyanıyor ıslanma oluyorsa birliktelikte olur emin ol
Soran+1 yıl:( umarım
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum şu an ne desem sana imkansız geliyor seni çok iyi anlıyorum şu an
Soran+1 yılaynen öyle canım. çok sıkıntılıyım çok
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi anlıyorum ama bu hoca konusunu ihmal etme ben de 10 defa gittim farklı hocalara ama kimse anlayamadı bir engel varsa bil ki sebebi onlar kızlık acıyan birşey olsa 13 yaşında kızlar sokakta önüne gelene vermezdi en zoru doğum onu bile bir doğuran bir daha doğuruyor
Soran+1 yılAma herkez canından can gidiyor diyor :(
Cevap sahibi+1 yılCanım herkese bakma onun ne yaşadığını eşinin nasıl yaklaştığını bilemeyiz ki çoğu da emin ol abartı insanın canı kendini acıyacak korkusu ile sıkıp kastıkça acır oda çok büyük bir acı değil ya en zoru tecavüz edilenler onlar bile böyle birşey demez ya senin çevre amma abartmış bence
+1 yılBiraz islanman olmasi lazim eger esin seni islatamiyor ya da psikolojik olarak sorun yasiyorsan kayganlastiri krem , sivibsabun bile olabilir ilk baskiyi atlattiktan sonra aci pek olmuyor partnerlerimden biliyorum hatta biri cok panik yapmisti hepsini aldin korkmana gerek kalmadi demistim
17 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olucak o yaa :( baskı sırasında canım yanıyor ama devam ettiremiyorum ki
- +1 yıl
Kayganlik cokcok iyi olursa eger girdigini bile anlamazsin o aci senin ister istemez kendini kasmandan kaynakli
Soran+1 yılkasmamayı yapamıyorum. rahat bırakamıyorum o baskıyı hissedince
- +1 yıl
Baska şeyler dusunmeye calis
- +1 yıl
Bunu basaricam diye kendini sartlandir
Soran+1 yıl:( umarım yapabilirim
- +1 yıl
İnşaallah
Herkesin farklıdır. Genelde fazla hissedilmez, nadiren fazla kalın olur da açmak için doktora gitmeyi tercih edebilir çift. Genetik olarak ailede hangi kadına benziyorsan ona fikir sor. İçin rahat olsun sen kasma, zaten eşin anlayışlı ve kibar davranacaktır. Mutluluklar size
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Kızlık zarı acimaz ki esnek bolan gibi bir sey senin aci hissettigin sey penisin icine girmesidir o da dar oldugu icin cok aci verir ama az aci vermesi icin yapacağin sey senin islanman rahatlaman sadece bunlar oldu mu tamamdir zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılkorkudan rahatlayamıyorm ki. nasıl rahatlayacağımıda bilemiyorum
Soran+1 yılçok korkuttular
- +1 yıl
Korkmana gerek yok kızlik esnek balon gibi bir sey ve her kız da degisir bu yani her kizda patliyacak diyr bir sey yok bazisi bir an da olur bazi biraz daha gec olur bazisi dogum yaparken olur onun acisi olmaz anlamazsin zaten aciyi sadec penisin icine girince zorlayinca alirsin o da zamanla alisirsin zaten esin de okuz gibi ustune abanmayacak tabi yoksa bir kac gun bayagi bir aci cekersin yavas yavas yapacaksiniz alisinca da istediginiz gibi yapin artik hizli mi olur yavas mi olur onu bilemem
- +1 yıl
Oyle sacma sapan konusanlara aldirma seni korkutmak icin soylemisler erkekler sunnet olurken cok korkar mesela korkuturlar ama oylr bir sey yoktur hatta uyusturmak icin igne yaparlar daha sonra igne mesela asi olurken cok korkarsin sonra anlarsin mi bir sey yoktur bunu sen de ben de yasadik diger kizlar da iliskiye giriyor bir tek sen degilsin ki burdaki en bhyuk etken esin o sana yardimci olacak
Soran+1 yılama denediğimiz zaman şiddetli bir baskı hissediyorum. ve acı cekiyorum. kızlık zarı olduğunu söyledi doktor.
+1 yılSana gerçekten yardım edebilirim. İstersen buraya yazayım herkes alay etmeye devam etsin. Takip atarmısı?
01 Yorumla
Soran+1 yılburaya yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsine söyle seni bayiltsin öyle yapsin yazik adama bende hic iliskiye girmedim ama hic korkumda yok herkes yapiyor sonucda cogu yeni nesilde acisi yok gibi birsey diyor o eski zamandaydi bilgisizdi herkes
20 Yorumla
+1 yılErkek işini biliyorsa acıtmasan tereyağından kıl çeker gibi yapar. Ama acemilik varsa acımaması mucize
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bakireyim korkmuyorum ama çok acıdığını düşünüyorum çünkü hassas bir yer oradan et yırtılıyor nasıl acımasın ki burada çoğu kişi çok az acıyor diyor ama kandırıyorlar kesin
038 Yorumla- +1 yıl
Ama zar yani, soganin zarina bak ne kadar ince
- +1 yıl
Oda okadar ince
Cevap sahibi+1 yıl@SpermmmMAN ince olsa ne olacak sonuçta et yırtılacak
- +1 yıl
Sinek isirigi
Soran+1 yılO nasi oluyor onu bile bilmiyorm
Cevap sahibi+1 yıl@SpermmmMAN sen yaşadın galiba 😂 sanmam sivri sinek ısırığı gibi olduğunu hassas bölge çünkü
- +1 yıl
Cok yasattigim dogrudur 😎😎😎
Soran+1 yıl@SpermmmMAN soyle o zman sınek ısırıgı nası bıse :D ben bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNesini bilmiyorsun ya hiç ısırmadı mı? 😂
Soran+1 yılısırdıysada bilmiyom :D nası bişe hatırlamıyorm anlatsana biraz
- +1 yıl
İgne battimi hic eline cok az bisey
Soran+1 yıl@SpermmmMAN eveet
Cevap sahibi+1 yılKorkma eşinle iyice seviş çok ıslan sen anlamadan birden hızlıca içine girsin böyle söyle ona acıyı unut çıkar aklından onu
- +1 yıl
Heh onun gibi anli bisi
- +1 yıl
Bir anda olur mu ya baygınlık gecirir
Soran+1 yıl@SpermmmMAN ama o hiç acımıyoki. kızlık zarı o kadar olmaz. kesın acır ya of kafayı yıcem
Soran+1 yıl@SpermmmMAN bayıltacak kadar acıyo demekki offf
- +1 yıl
Aniden hizli girerse oyle olur
- +1 yıl
Gel taktik vereyim sana sonra istersen engeli basarsin
Soran+1 yıl@SpermmmMAN e yavas gısede acıycak o zmn kesın
- +1 yıl
Taktik vereyim diyorum
Soran+1 yıl@SpermmmMAN ya sen erkeksın nerden bilcen nası bir acı oldgnu
- +1 yıl
14_15 kz bozmus bir erkegim yani biliyoruz artik biseyler
Soran+1 yıl@SpermmmMAN hadiiiiiii
- +1 yıl
Ne hadiii
Cevap sahibi+1 yıl@SpermmmMAN hayır vajinana hızlıca sen anlamadan girerse bir anık acı olur sonra geçer o yüzden hızlı girsin korkma ya herkes çekiyor o acıyı hamile kalınca ne yapacaksın acaba hamile kaldığını öğrendiğin gibi seni telaş sarar nasıl doğuracağım diye 9 ay boyunca düşünürsün kara kara 😂
- +1 yıl
O hizli girmeyi keranedki follosa yapsan yaka paca atarlar seni disari , insanlik sucu
Cevap sahibi+1 yıl@SpermmmMAN pardon sana yazmışım 😂😂
Soran+1 yılsezaryen olurum
Cevap sahibi+1 yılHayır ıslakken hızlıca girse bir şey olmaz bence hızlı girince zarı hemen bozulur bir anlık acı olur ama diğer türlü yavaş yavaş girmeye çalışsa acır
- +1 yıl
Kalin zarsa canin alican kizin
Soran+1 yılyok baktırdım normal zar
Cevap sahibi+1 yılGerek olmadıkça sezaryen olma
Cevap sahibi+1 yılYa korkma işte şimdi ben senin yerinde olsam direkt eşimin penisine atlarım çok istiyorum ya 😂
Soran+1 yılbende cok ıstıyorum ama ıste olmayınca olmuyu
Cevap sahibi+1 yılHer kadın bu acıyı yaşıyor sonuçta bak onlar öldü mü hayır 😂 o zaman korkma 😊
Soran+1 yıloof yaaa kske acımasa
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen fakesin kesin eşin falan yoktur 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerhaba ne kadarlık evlisiniz ve kocanız bence cok sabırlı bence o an ona odaklanma anı yaşamaya çalıs ve eşin sevdiğinde yanağını sıkıyorya oyle bışey olduktan sonra kendın bıle dıyeceksın bu kadar korku şunun için miydi diye
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen yardımcı olmayı isterım o korkuyu atmalısın
Soran+1 yılkeske ya keske olsa
Cevap sahibi+1 yılNe kadarlık evlisin
Cevap sahibi+1 yılCiddi yardımcı olmak ıstıyorum
Cevap sahibi+1 yılEşin ne iş yapıyor
bırgun uyku ılacı ıc uykulu halde gırsın sana bısı hıssetmezsın
10 YorumlaKardeiim parmağın kesildikten sora istmedeb orya değdiğindeki acı ile aynı banada kankam anlatmıştı
02 Yorumla
Soran+1 yılçok yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadindan kadina degisiyor. Ama aşırı bir acısı yok. Eşininde anlayışlı davranması lazım biraz. Merak etme parçalamıyor yani
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVajinismus mu oldun sen
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılHm bir bayanin da yorumuna ortak oldum senin sorunda. Muhtemelen kucuklukte bir korkutma sebep olmuştur. Eger kızlık zarı korkun varsa eşin eliyle zarı yırtsın. Yırtılmayı ne ben hissettim ne de o hissetti. Sadece azıcık bir acı oluyor belkide oda olmayacak. Yani elma soyarken bıçağın elini kesmesinden endişe edip elma yemekten vaz geciyormusun. Bu onun gibi kaldıki bu bir defalıkbolabilir ancak dedigim gibi ıslanmaya dikkat et. Veya jel kullan
Soran+1 yılparmakla nası olucak. daha cok acımaz mı
Cevap sahibi+1 yılYooo aynı durum yani. Ondanda korkuyorsan kendin yap tabi onun haberi olsun. Gerci erkekler kendileri yapmak ister ama sizinki özel durum yani
Cevap sahibi+1 yılSana o yok acır yok canindan can gidiyor diyen şerefsiz yalancıların Allah ıslah etsin başka bisey demiyorum
Soran+1 yılamiiin :)
Sana acıdığını kim söyledi?
04 Yorumla
Soran+1 yılherkes. cok korkuyorm
Soran+1 yılama hazır olamıyorum ki korkudan
+1 yılkorkma kuzum at bitane uyku ilacı enişte versin çoskuyu hiç haberin bile olmaz
00 Yorumla
+1 yılKaç gün önce evlendiniz
03 Yorumla
Soran+1 yıl8 ay önce canım
- +1 yıl
Oha 8 aydır ilişkiye girmiyormusunuz eşin sabırlı adammış kaç yaşındasın bak yatağa girerken orgzm olunca direk bitsin öyle düşününce olma z
Soran+1 yılama çok çok sorun yaşıyoruz. boşanmaya kadar kavgalarımız var. ne yapacagımı bilemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sen üstte ol. eşine bırakma bu işleri.
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle daha çok acımaz mı
Soran+1 yılteşekkürler
Vajinanın hemen üstündedir. Bir sıkıntı yaratmaz.
00 Yorumla
+1 yılBıçak kesiği gibi düşün...
02 Yorumla
Soran+1 yılCok aciyor yani
- +1 yıl
Anlık bir acı demek istediğim yara açılıyor kapanana kadar hafif sızı olur..
+1 yılbildiğim kadarıyla çok aciyor çünkü et yırtılıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Kızı korkutma o kadar acimiyor et dediginin kalınlığı da azicik bisey zaten
+1 yıldeneme yaptınız dimi?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet hemde hergun
- +1 yıl
belki zarda zedelenme bile olmuştur devam edin
Soran+1 yılbaskıdan sonra ilerlemiyor
- +1 yıl
çok geride değil zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcıya odaklanma bence :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajına kıvama gelirse acımaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkızlar söylesin ama diabet ignesi gibi
00 Yorumla Bu aksam ogreneceksin ne korkiyorsn be
00 Yorumla
+1 yılbak hayattaki en buyuk acin. neydi
01 Yorumla- +1 yıl
gelirsen yardim edicem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkı kokuyordu neredeyse
04 Yorumla- +1 yıl
Kokuyodu derken
Cevap sahibi+1 yılKopuyordu
- +1 yıl
Simdi oldu
- +1 yıl
O ne demek ki. Kopmak yani
ilk başta acır sonra hoşune gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sulu kaygan olursa vajınan acımaz
00 Yorumla
+1 yılerkek misin gercekten böyle bir kadın var mi
00 Yorumla
+1 yılAhaha senin kocada is yok ozaman
00 YorumlaValla bozdum acidigini soylediler amma bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlt dudaklar cokmu kucuk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVer kurtul
01 Yorumla- +1 yıl
Kime versin
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç acımaz
04 Yorumla
Soran+1 yılgercekten mi
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılama baskı hissediyorum denediğimizde. acıyor
Cevap sahibi+1 yılBen hiç öyle şeyler hissetmedim. galiba bende yoktu
+1 yılHayır anlık acır.
00 Yorumla
+1 yılAcimiyo
00 Yorumla
+1 yılHala bakiremsn
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Bı an önce ilişkiye giren yoksa ayrlr adam senden
Soran+1 yılboşanacak gibiyiz zaten. hiç bir bağımız kalmadı. evi otel gibi kullanıyoruz
- +1 yıl
Yazrmsn birkaç taktkverym belki işe yarar
+1 yılçokmu darrrr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım