bizim çevrelerin kadınlarının genelev kadınlarından farklı ilgi ve çıkarların peşinde olduğunu iddia ediyorsunuz, bense bunun gerçeği yansıtmadığını söylüyorum ve bunu size ispat edebilirim. ... şu bahtsız, hor görülen varlıkları soylu dünyanın en kibar hanımefendileri ile karşılaştırın bir; üstlerinde aynı biçimde tuvaletler, aynı parfümler, aynı çıplak kollar, omuzlar, göğüsler, bedeni korseyle aynı şekilde sıkıp popoyu dışa çıkartmalar; renkli pahalı, parlayan, göz kamaştırıcı taşlara aynı tutkulu düşkünlük, aynı eğlenceler; dans, müzik, şarkılar. berikiler bizleri kendilerine çekmek için hangi araçlara ve yollara başvuruyorlarsa, aynılarına bunlar da baş vuruyorlar. arada hiç fark yok. ille de keskin bir tanımla ayırım yapmak gerekirse, fahişeliği bir an için yapan kadın genellikle alışılageldiği gibi hor görülüp küçümsenirken, uzun süreli fahişelik yapanlar saygı ve hürmet görürler, diyebiliriz..."
Herkes sevgiyi hak ediyo aslında kadın ne is yaparsa yapsın sevgiyi ve saygıyı hak ediyo bence herkesin hikayesi farklı kimse istemez kotu şartlarda olmayı
Herkesin bir hikayesi var kimisi zorla orada kimisi isteyerek herkesin kendi kararı yargılamak bize düşmez allah doğru yola çeksin deyip dua etmekten başka bir seçenek yok
Bir kadına fahişe, bacım ya da benzeri kelimeleri asla kullanmam. Kadının amacı, yaşam şekli, davranışları vs ne olursa olsun, beni değil kendisini ilgilendirir. Dolayısı ile o sıfatı benim takmam gibi bir durum söz konusu olamaz. Kadının genelevde çalışıyor olması kendisini, benim o kadına cinsel ihtiyaç için gidiyor olmam beni ilgilendirir. Ben yaşadığım cinsel ilişkinin türü ne olursa olsun, kariımdakinin önce insan sonra kadın olmasıyla ilgilenirim. Yani kadın genelevin en çok tercih edilen kadını bile olsa, benimle vakit geçirdiği zaman, benim korumam altında ve benim saygım altındadır. Sonuç olarak, bu yaşam şeklini tercih etmiş olan kadın da etmemiş olan kadın da benim için kadındır, mutlu olmayı, saygı duyulmayı ve aşağılanmamayı hak eden kadındır. Bir kadın kendi bedenini pazarlıyor diye aşağılamak doğru değildir
Ya hiç sorma bende seviyorum oysa basit bir şey yüzünden yazamıyorum noktalama işaretlerini sevmiyorum e onlarsiz da devrik cümle bol oluyor
Bu takıntı olmasa korku türünde senaryo yazıcam hatta teklif bile gelmişti reklam senaryosu yazmam için ama takintim bu yüzden yapmaya cekindim halbuki metin editörleri düzeltme yapar yinede cesaret yok iste
Kadına fahişe sıfatını veren erkektir. Hem ona gitmek hem de ona dünyanın en yakışıksız sıfatını takmaya çalışmak çelişkisi dünyadaki kaç vakıa içinde görülebilirdir gerçekten bilemiyorum.
Kroyçer sonat / kreutzer sonata Diye bir kitabı var. Tavsiye ederim. Kadına bakış, ahlaki yozlaşma ve toplumsal ikiyüzlülük üzerine çok güzel tespitleri var. Belki de ordandır bu da.
Saçma değil aslında yani eğer bir sanatçı sırf para için ruhunu satıyosa bedenini pazarlıyosa bence oda öyledir ama zaten benimsemişse düşünce yapısı buysa bişey denemez ama evet tolstoy cinsellik için saçma bir eylem deyip 13 çocuk yapmış saçma bir adam