Ben bakirim eşimde bakire olmasını isterim. Eşimin ilki olmak benim için çok önemli bu benim hakkım değil mi? Haksız mıyım?
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sonuna kadar haklısın.
Hayırlısı olsun inşallah bende öyleyim oyle kişi denk gelir inşallah sadece bakirelik yetmez hiç birşey yaşamamış vs olmalı yoksa orası bakire olsa bir anlamı kalmaz herşeyi yaptıktan sonra.
Haklısın ama çok da şaapmamak lazım, insan evleneceği kişiyi bekaretine göre seçer mi?
Haklısın ama bakirelik tek bı unsurla bellı olmuyo karşındakı insan sana durust olmalı kendı neslım cok degişik herşeyi yapıp bakireyim diye gezenlerde bar Allah gönlüne göre versin ne diyim
Amin. Tabi bakire dediysem sadece zardan bahsetmiyorum.
Tamam bende aynı şeyden bahsedıyorum yanı çok insan var bakire olupta her haltı yemiş olarak malesef onuda soylemeden anlayamazsın o yuzden karsındakı kısının durst olması gerekıyo ılk başta
Evet biliyorum ama benim gibi bir sürü kişi var bizim gibilerin karşısına çıkacak kişi de herhalde yalan söylemeye vicdanı el vermez.
Bakir erkek sayısı ne kadar azsa aynı şekılde bakire sayısıda azaldı malesef insanlar bunu farklı sekılde yasıyolar yanı artık kımse gelecegi dusunerek hareket etmıyo bugununu yaşayarak hareket edıyo malesef ve insanlarada guven olmuyo nasibindeki kişi inşallah öyle biridir
Biz kendimizi koruduk Allah kısmet eder inşallah bizlere. En azından dürüst biri çıkar karşımıza diye düşünüyorum 🤔
İnşallah herkes bu dünyada gönlünün ekmegini yer dıye dusunuyorum Allah gönlüne göre versin kimine göre dua kimine göre beddua oluyo bu senin gönlün temizse inşallah sana yakışanı vermiştir Allah
Aynen katılıyorum sana. Allah verir inşallah. Benim umudum var. Gidişat iyi olmasa da bir umudum var.
Gidişat kötü olsada her kız aynı degil o umut her daim olsun o yuzden
Evet zaten onun için diyorum umudum var. Umudun olmadı da çok güzel bir şey insan mutlu oluyor.
İnsan umudu olmadan yasamaz kı zaten kötü bişey yasarken bıle umudu olur ınsanın ıyı seyler olucagına dair bu inançla alakalı bısey birazda o yuzden bu dunyada kötü kadar nasıl iyi insan varsa istemedigin ınsan kadar istedigin insanda var
Evet ama bu konuda umudu olmayan kişiler tanıyorum o yüzden ben olanlar gibi umutsuz değilim demek istemiştim
Onlarda yaşadıklarında anlıycaklar ve bı daha yaşadıgı surece umutsuz olmıycaklar hayatta yasadıgımız hersey ıyı veya kotu hep ders cıkarmamıza sebep olur onlarda yaşamadan ders çıkaramıyolar ve içindeki umudu bile bile öldürüyolar demekki
Mesela ne yaşaması lazım istediği gibi birini bulabileceği umudu kaybetmemesi için? Çevresindekileri görüyor benim umudum yok diyor.
Diyorum ya herkesı aynı kefeye koymak yanlıs nasıl hala bakir erkek varsa aynı şekilde bakire kızda dolu sadece ona bu zaman kadar düzgün bir kız denk gelmemiş olabılır o yuzden umutsuzdur ama dedigin gibi kötü insan oldugu kadar iyi insanda var ancak istedigi gibi birini buldugumda gelır o umut yerıne bu ınsanın ıcınde ve dusuncelerınde olan bıseydır cunku hayata bakıs açısıda önemli ama kimse inancını yıtırmemeli bence
Umarım çıkar o zaman. Peki ya umduğun gibi biri çıkmazsa?
Ben az bucuk kendımı tanıyorum yapabılıcegım ınsanıda bılıyorum kendı yaşam tarzımda bellı zaten ona gore bulucagıma ınanıyorum Allahta inşallah öyle bırını nasıp etmiştir bana yanı takıntılı ve kıskanc bırıyımdır kafamda cok kurarım ve sorgularım herhalde yaşamadan bılemıyorum kestıremıyorum tam olarak yaşayıp gorucez
tamam işte hiç sordun mu kendine ya istediğim gibi biri olmazsa ne yaparım diye? Hiç tedirgin oldun mu?
Yo tedırgın olmadım istedigim bırınden kastım yanı benım için çok çok onemlı degil geçmisi ama yalan soyledıgı an biter cok sevsemde kabul ederim bı sekılde ama kafam kurarımda yalan yok yanı durust be net olucak sevıyosam saygı duyarım gecmısıne ama bı yandands uzulurum tabı
Bak işte bir de bu var. Şimdi bayanlar bir şekilde kabul edebiliyor aslında tanıdığım bir kaç bayanda böyle düşünüyor ancak ben kabullenemiyorum. Ama tedirgin olmadım daha.
Kabul edemıyorum dıye bısey yok Allah onu senın kaderıne yazdıysa zaten o isterse kabul edıyo olucaksın yanı dogdugun gun evlenıcegın ınsan alnına yazıldı kaderın olarak zaten o yuzden buyuk konuşma derim sana aslında benden sonrakı hayatı dahada onemlı sadık bı adam olabılmelı ben hayatına gırdıkten sonra bunu beceremeyen erkeklerde kadınlarda var gunumuzde malesef
Pozitif biriyim ama sen benden daha pozitifsin. Tabi şimdi konuşmak kolay ama kendime sorduğumda hayır olmaz diyorum. Ya kıskancım ben şimdi sen öyle deyince tuhaf oldum
Pozitif olmak zorundayım negatif dusuncelere hayatımda yer vermıyorum inancım cok fazla iyi insanların iyi insanlara layık oldugunu dusunen bı tek ben degılım Rabbimde oyle düşünüp yazmıştır inşallah bende çok kıskancımdır ama dedıgım gıbı geçmişinde olmak ısteseydı benım yanımda olmazdı dıye dusunurum hep sanada bunu dusunmenı tavsıye ederım kabullenememde deme hayatta hersey bızım ıcın
Benim yerime koy kendini erkesin sadece sana ait biri olsun istiyorsun hep öyle düşündün kabul etmek kolay olur mu? Ama ne olursa olsun tabi büyük konuşmamak lazım tabi kader kısmet
Kabullenmek belkı zor olur ama kalbıme öyle bı sevgısı duşerkı o daha agır basabılır onsuz yapamıycagımı dusundugum ıcın vazgecmeyebılırım ondan kabul ederım zor olsada ama erkeklerde su durumda oluyo ilerde başa kakma olayıda cok oluyo
Değil mi tam seviyorsun bağlanmışsın her şey yolunda sonra sana diyor ben böyleyim. Severse kabul edebilir tabi ama zor işte. başa kakma derken?
Ya zaten senı tanıyan kız ılıskı esnasında nasıl bı kadınla evlenmek ıstedıgını bılır ve daha cok baglanmadan der belkıde ama belkıde kaybetmemek ıcın senın sormanı bekleyedebılır bu durum kısısıne gore degısıyo yanı edilir edilir öyle dusunme Sevginiz sabrınız birbirine olan inancınkz herseyın ustesınden gelir. Yani ilerde evlendın diyelim bı kavga oldu bısey oldu ya da guvensızlık olayı yasadı senden benden oncede bunları yasamıstın zaten filan gibi durumlar yanı bu tur seyler agır seyler oyle bısey basına gelırse onu unutup yasamak zorundasın yoksa evlılıkte ılıskıde zarar gorur
Öyle bir şey olursa inşallah doğruyu söyler. Dürüst olmak önemli. Başa kakma olayı da kötü be maazallah evlilik dahi biter bu konuşma ağır olur tabi ama kabullenen biri söylemez ya söylememesi lazım çünkü sen bilerek kabullendin değil mi
Sana bısey sorucam ama cevabında durust ol evlenene kadar sana yalan soyluyo ve evlendıgınde anlıyosun bakire olmadıgını ınkar edıyo doktora gıdıyosunuz ve o zaman kabul edıp dogruyu soyluyo ne yaparsın. Kabul edıp sonradan lafını yapan adamlar var işte herkes oyle dusunmuyo yanı cok yakından tanıdıgım bırının başına geldı ve boşandılar cocuklarıda vardı bırde yanı demem o kı bıseylerı sındırebılıyosan kabul et onu hayatına
İşte çok zor en başta doğruyu söylese anlatsa sevdiğin için sindirirsin belki ama hem yok öyle bir şey diyorsun sonra yalan olduğu ortaya çıkıyor bu seferde güven de kalmıyor işte yani hem olayı sindirecek hemde eşine güvenmesi lazım ki devam edebilsin zor büyük konuşmak istemem. Ayrıca doktora götürmek de çok aşağılayıcı bir durum doktorada götürmem ben ya ne olursa olsun eşin yani
Bu cevabından dolayı senı tebrık edıyorum başkasına bu soruyu sormuştum ve hanı olabılıcek durumlarda eşime inanmam doktora gotururum demıstı bende eşin bunu kabul etmez bı kadın ıcın çok kotu bısey onuda geçtim yani evlılık bu inanmadıgın guvenmedıgın ınsana neden evlenıyosun demıstı ben ınanmam belkı başka bısekılde kendını bana kakaladı demişti ondan sonra o ınsanla muhabbetımı kesmıştım katılıyorum sana bı kadın ıcın cok agır bazı durumlarda anlaşılmıyo ancak dogumlarda fılan anlasılıyo kadın böyle bıseyı teklıf etmedıgı surece erkegın doktora gidelim demesi agır yanı bem kabul etmem herhalde boşanmaya kadar gıdebılır bu durum bana ınanamayan adamla aynı evı paylaşmak ömrü geçirmek zor olabılır tabı buyuk konusmuyorumda
Rica ederim de olması gereken bu
. Ya bir de şu var hassa bir şey bakirelik kız bir yerden atlar veya düşer zarar görür şimdi bu kızın suçu ne? Hatta tecavüz bile bunları ayırmak lazım. Dürüst olacak güvene bilmelisin kafanda soru bırakacak bir şey olmaması lazım diye düşünüyorum.
Onlar cok ayrı bı durum yanı atlayıp düşmeyle bısey olmaz sanmıyorum ama bılmeden kazayla bıseyler yapanlar olabılıyo kendı kendıne o çok ayrı ya zaten tecavüz dahada başka bı olay igrenç ötesi bişey kimsenin başına vermesin Allah yanı bı kadın olarak onu atlatmak cok zor bıde karsındakı erkege bunu anlatırken ayrı bı korku olusur ınsanın ıcınde onun psikolojısı cok ayrı ıstenmeden yasanan bı durum cunku evet dürüstluk cok önemli çok sevsende güven bitince olmuyo sureklı kavga sureklı huzursuzluk oluyo buda yıpratıyo ınsanı yoruyo
Bilmeden veya başka bir şekilde suçu yok ken olan şeyleri doğru dürüst şekilde anlatılmalı. Bir de ilk meselesi var tabi okuyoruz kızlar ilki unutamıyormuş bu çok önemli değil mi ama. Düşünsene eşinleyken başkası aklına geliyor bir erkek için veya benim için çok zor durum hemde çook zor.
İlkler unutulmaz dıye bısey yok bir insan bırını sevdıgı ıcın onunla evlenır dımı sen bı kadını severken başka bı kadın aklına gelıyo mu hayır yanı ben bı adamı severken bıseyler yasamıs dahı olsam o adam aklımın ucundan geçmez cunku onu degil eşimi sevıyorum ve bu yuzden onunla evlenmiş olurum bu kadınlar ıcınde var yanı burda cok sey okuyorum eşiyle olan adam eskı sevgılısını hayal edıyo veya başka kadınları hayal edıyo bu bısey yasamakla alakalı bısey degıl yanı bu insanın karakterıyle sevgısıyle alakalı bısey takılma ona
İnşallah Senin söylediğin gibidir. Yoksa ne kadar kötü bir şey. Bu durumun bir de tersi var tabi adam aldatıyor eşini ama eşi bir şekilde affedebiliyor. Bir bayan arkadaş derdi ki gitsin aldatsın be yaparsa yapsın ama bana vuramaz vurmamalı derdi yani aldatmayı kadınlar kabul edebiliyor diyebilir miyiz?
Yine buyuk konusmak ıstemıyorum ama bem ihaneti kabul etmem edemem onu bıldıkten sonra ona hıc bısey olamamıs gıbı davranamam aynı sevgım saygım guvenım kalmaz ona ve şüphe ıcınde yasarım hep yine mi aldattı aldatıcak o içindeki şüpheyle yasamak daha agır ıkıncısı bız ıkı kız kardeşiz babam ıcın cok degerlıyızdır benım aılem ıhanet veye şiddeti gibi seylerden bırını duydugu an benım boşanmamı ıster ve sonuna kadar yanımda olurlar yanı benımle evlenıcek adam bunları bıle bıle yıne yaparsa bı hata kendı bılır derım yoluma bakarım dunyada tek boşanan ben degılım sonucta ve bana saygı duymayan adamla işim olmaz o benım eşim olabılor bı ömür aynı yastıga baş koymak ıcın o yola cıkmıs olabılırım ama ne benı asagılayacak duruma getırebılır ne bana el kaldırabılır nede ıhanet edebılır çocugum varsa bıle o saglıksız ortamda buyutmek ıstemem yıne boşanırım ben karşıyım ihanete şiddete ıkısıde kabul edılıcek seyler degıl
İşte herkes öyle düşünmüyor bir erkek olarak zaten bir kadının aldattığını hiç düşünemiyorum bile. Kızlar babaya düşkündür bu yüzden midir nedir babalar ayrı tutar kızları.
Aldatmanın bence kadını erkegi yok ikiside yanlış ya hıc evlenıp sevgılı olmıycaksın ya da başka bı hayatı secıyosan sadık kalıcaksın. Ben annecıyım ablam babacıdır ama babam kızlarına aşık bı adam yanı babam benı evlendırırlen cok zorlanıcak onu bılıyorum ablam evlenırken cok uzulmuştu ve aglamıstı aslında yanı ılerde sende baba olunca anlarsın ama gercekten evlat yetıstırıp buyutmek helede bı kızı buyutmek gozunden sakınarak buyutmek dahada bı emek ısteyen bısey her baba ıcın bu olay aynı olmuyo tabı ama Allah ailemizi başımızdan eksit etmesin yanı dıyorum ya benım babam bu yasıma kadar sesını dahı yukseltmemiştir başka bı adamın bana el kaldırmasını kabullenemez ben yetiştirdim buyuttum der sen ne hakla vuruyosun der
Haklı adam dayağın açıklanabilir bir yanı yok zaten. Acaba iki kardeş olmanızdan kaynaklanıyor da olabilir. Mesela 1 erkek kardeşin olsa bu kadar düşkün olur mu size acaba?
Erkek kardeşimede düşkün olurdu yanı bızde evlat ayrımı olmaz kız erkek veya 3 tane olmuş fılan hepsıne düşkün olurdu hepsı eşit sevgide çünkü ama babama sorsan ıkı kızı olmasındam memnun Allah böyle uygun gormuş oyle bişeyi tattırmış ona
Gerçi ayrım yapsa çocuk sayısı 3-4 olabilirdi. Kız evlat hayırlı evlat derler. Dedin ya babam beni verirken zorlanır zor ayrılır benden diye, ben anneciğim dedin ama aslında bu senin babana düşkünlüğünü gösterir. Sen de gizli bir baba hayranlığı olmuş olabilir.
Öyle derler ama bence Allah evladın hayırlısını versın herkese kız erkek hiç farketmez. Her kız ıcın babası farklıdır ama her babada aynı degildir işte böyle bir babam oldugu için şükrediyorum hergün çünkü günümüz çok kotu herseyo goruyoruz evladına farklı gozle bakan kısıler bıle cıkabılıyolar
Amin. Tabi ki sağıllık hayırlı olması en güzeli. Evet ya neler var neler bunların haber yapılmaması lazım bence çünkü millet gördükçe bu olanları bilinç altına yerleşip uygun bir ortam oluştuğunda deneyebilir.
Ondan önce bu ülkeye idam gelmesi şart tacizci tecavüzcüleri pedofili hastalarını asıp sallandırıcaksın bak bakalım o zaman ölüm korkusuna nasılda onları bunları yapmamayı ögreticek o kadar kotu bı sıstemde yasıyoruz kı tecavuze ugrayan kişiler ses çıkarmadı dıye suçlu kısının cezasını ındırıyolar saçmalık ötesi bir sistem saglıklı bı ınsan bunu denemeye kalkmaz ancak ruh hastalarının dusuncesınde boyle seyler normaldır
İdamı getiremezlerde hadım gelebilir. Ağır ceza vereceksin yoksa çözüleceği yok bir de millet haram helal i bilmiyor ki müslümanım diyor ama müslümanım demekle kalıyor maalesef
Bilmiyorum ama bir an önce çözüm bulunmalı bu işe onune gelen bir insan öldürüyo saldırıyo kadına şiddet arttı sureklı kadın cınayeti ahlaksız şeyler dünya yaşanmıycak bı hale donuşmeye başladı ınsan dusunuyo zaman zaman yani kendımi geçtim ilerde dogucak cocuklarım için uzuluyorum. Kalpte olmazsa o müslümanlık dogruyu yanlısıda ayırt edemez oyleyım dıye gecınende cok ınsan var ama onu kalpte hissedebılmek onemlı inanç önemli insan oldugumuzu bu dunyada geçici oldugumuzu unuttuyoruz ve dusunmeden hareket edıyoruz bu dunyada
Kaygı duymakta haklısın gelecekte dünyayı iyi şeyler beklemiyor bence. Ama çözüm eğitim den geçer bu eğitimin içinde dini eğitim olmazsa olmaz olmalı. Yaptırımlarda ağır olmalı.
Evet egitim çok onemlı ama ben bunu çokta dine baglayamıyorum neler goruyoruz toplumda bence hersey insanın vicdanında ve karakterınde bıtıyo bu dunyaya saglam karakterlı ve vicdanlı bıreyler yetıstırmemız gerekıyor. Dünya ne zaman bu hale geldı bılmıyorum kendı cocukluguma bakıyorum bıde şimdi ki cocukların çocukluguna umarım bu kez yanılırızda dünya iyi ve yaşanılıcal hale döner
Sadece eğitim veya sadece dini eğitim olmaz ikisi bir olacak ama dini eğitim de şart diye düşünüyorum. Bunlardan biri eksik se insanında bir tarafı eksiktir. Ben mesela haram olmasa şimdi bakir olmaya bilirdim. Avrupa da çinsel ilişki daha küçük yaşlarda yapılıyor bunun nedeni bu değil mi sence?
Ben haram olmasada yine bakire kalmaya devam ederdim sahsen ben olaya tek gunah sevap olarak bakmıyorum istesem diger kızlardan farkım olmazdı her ıstedıgımle her ıstedıgımı yapabılırdım ama ben gelecegımı dusunerek hareket edıyorum ben ihanete nasıl karsıysam bunada karşıyım evet insanların isteklerı oluyo buna sonsuz saygım var ama ben bı kadın olarak en özel seyimi tek bı adamla yasamayı tercıh edıyorum ıkı dakıkalık zevk benım ıcın önemlı degil ömürlük beden temızlıgı ve ömürlük vicdan rahatlıgı onemlı benım için o yuzden tercıhlerımıde ona göre yapıyorum avrupadakıler uctular bu konuda ve bızım ınsanlarımızda her konuda buna ozenmeye basladı onlarda ahlak diye bısey yokkı herkesın eli baskasının cebınde. Tabıkıde dını egıtımde onemlı ama tek oda yeterlı degıl işte hocayım ben dıyıp neler neler yapıyolar yanı hacı hocayım dıyıp musluman olunmuyo tek veya dinine düşkünlükle olmuyo demek ıstedıgım ıkısı bır arada olucak tekte olmuyo bunlar
Zaten hep o hoca kılıklı adamların yaptıklarından dolayı millet dinden uzaklaşıyor. Sen bakış açın doğru ama şöyle düşün. Seviyorsun çok seviyorsun çok uyumlusun birliktelik de haram değil ama şu an için evlenemezsiniz yani sevdiğin kişi ile geleceğiniz belli değil ikiniz de istiyorsunuz birlikte olmayı emin ol yaparsın. Ama haram olduğunu biliyorsun ve çok seviyorsunuz ikiniz de istiyorsunuz geleceğiniz belli ailenize karşı sorunlusunuz en azından sen babana karşı yapmazsın işte seni engeller haram dersin babam duysa yıkılır dersin gelecek belli değil dersin diye düşünüyorum 🤔
Ve onlar yuzunden ulkere bı cok sey normalleşiyo o yuzden onca karakter ve vicdan onemlı bence. Bılemıyorum gerçekten o durumun ıcıne gırsem belkı yaparım yaşamadıgım için bir fikrim yok bu konuda. Allah kotu bısey yasatmadıgı sürece ben babamın evlenıp çıkmadıgım surece öyle bısey yasamam zaten kendımı bılıyorum cunku babamı dusunmekte degıl bu hıc bu yasıma kadar sevmedım mı sankı sevdım ve sonunda ıhanete ugradım neymış ıhtıyacları varmış ben istedıklerını yapmıyomuş oda aldatmış açıklamasıda buydu sevgi bu degil dedim sevgının yanında sabırda vardır hanı bazı kısıler yazıyo ya buraya nişanlandım nışanlımla bırlıkte oldum fılan hayatta hıc bırseyın garantısı yoktur nişanlımda olsa olmaz ben babamın evınden cıkıcam kendıme ayrı bı evde yuva kurucam ondan sonrası zaten kimseyi ilgilendırmez
Tamam işte katılıyorum sana. Zaten bu zaman da birlikte olan kızları anlamıyorum demiştim hatta bazıları ile tartıştık en son kız benim vücudum istediğimi yaparım kimse karışamaz dedi benim için bekaret önemli değil dedi çıktı işin içinden. Daha doğrusu Çıktığını sanıyor. O bahsettiğin nişanlılar da benim dediğim ile bağlantısı. Bence artık haram değil eşim olacak kesin gözüyle bakıyorlar eee ailelerde tanıştı tamam her haltı yeriz deyip yapıyorlar.
Herkesın kendı hayatıdır karısmam yargılamamda ama sonra çıkıp hamılemıyım dıye sorarlar ya da hamıle kaldım nasıl aldırıcam derler olanda garıbım o cocuklara olur onlarda en uzuldugum nokta bu olur. Onlar sadece haram degil ve artık evlenıcem gozuyla baktıgı ıcın rahat rahat bıseyler yapabılıyolar ama kendılerını kandırıyolar sadece insanın kendını ve cevresını kandırması cok kolaydır içindeki vicdanı ve Allahı kandıramıycaklarının farkında degıllerdır dıyorum ya sadece bugunu dusunerek yasıyolar o yuzden bı cok ınsanda bu konuda hata yapıyolar gerçi bu kımıne gore hata kımıne gore daha once neden yapmadım mantıgındalar. Ben umuyorum ki evlenıcegım kısınınde benım gıbı bırı olmasını ısterım
Aynen bir de uyarırsın sen kötü olursun sanane benim vücudum cinsellik ihtiyaçtır kurtulun şu kafadan geri kafalısınız siz derler hamile kalıp ne yapacam derler olan çocuğa olur. Burada soranlara dikkat etmişsen soruya namus bekçileri yorum yapmasın yazıyorlar.
Geçen bir soru gordum kendımı tutamadım yazdım vallahi 2 aylık sevgılısıyle bıseyler yasıyomuş ama utanıyomuş bunu nasıl aşabılırmıs yazdıgım seyde su bu kadar şeyi yasayıp nasıl utanabılıyosun hala anlamadım dedım dedıgı sey cahılsınız yeterkı boyle cahıl kalıyım sonra ona dedım kı ılerde baska bı adama kendını bakıreyım dıye yutturmaya calısırsın ama dedım ben zara onem vermıyorum bekaret onemlı degıl fılan cumleler dedı bana o zaman onemlı degılse yaşa herseyı dupe duz bı gunaha gırıyosumtam gır dedım ben cok ılerıye gıtmek ıstemıyorum ama dedı bune çelişki ama yine sonuç benım dedıgıme cıktı kendıne bakireyim diye bırıne yutturcak işte çok kızıyorum gerçekten cahillik cok başka bıseydır yasamayanı cahilde gorurler yakında şahsen inadına yorum yapıyorum oyle yazanlara kımsenın hayatını yargılamam ama herşeyi yapıp utanıyorum yok hamıleyım napıcam yok boyle oldu napıcam dıye soruyolar sormasınlar madem dogru eleştırılerı kaldıramıyolarsa sormasınlar
Valla çok çirkefleştim şu an çok gerildim sankı bı an kendımı korumaya calısıyomusum gıbı hıssettım 😀
Hahaha 😂eline geçse saçını başını yolacaksın sanki. Sen Gerildin iyice. Bak ben bir de şöyle bir soru gördüm kızın biri demiş ki ilk birlikteliğimi kankam al yapcam yazmış sizce nasıl korunalım demiş tabi yapma etme diye uyaran çok arkadaş olmuş ama kızın savunması daha vahim kankası çok tecrübeliymiş bekarete önem vermiyormuş bilmeyen bir adamla birlikte olamazmış. Ben bu soruların doğru olduğuna inanmıyorum yani fake sorular diye düşünüyorum ama bu gibi sorular milletin bilinç altına işliyor işte çok normal miş gibi geliyor herkese.
Böyle saçma sorumu olabılır ya bılınmeyen bı adamla olucagına arkadaşıyla olmak yok bide abısıyle olsun tövbe ya bencede gerçek degıldır bu soru yanı böyle bı zıhnıyette yasayan ınsan yoktur ulkemızde inşallah illa biriyle bırlıkte olmak zorunda degıl kı bak söyle bısey bı insan gerçekten saglam karakterlı ve duzgun karakterlı bı ınsanda ne onu ortamı nede bılınç altına yerleşen seyler degiştirir bana dedıler kı okula gıdıcegın zaman aılemden başka şehirde okudum çok degişiceksin ortam senı bozucak erkekler pesınden ayrılmıycak cok hosuan gıdıcek fılan tarzında laflar ettıler okulum bıttı yasadıgım yere dondum ve dondugumde ben aynı bendım ve onlarda buna cok şaşırdı demem o kı bu iş insanda bıtıyo yoksa dıgerlerı bahane kendını degiştirmen için
Artık birliktelik yaşamanın zamanı geldiğini düşünüyor ondan dolayı yaşamak istiyormuş yaş da küçüktü kızın. Tabi insanın kendisinde biter karakter meselesi ailesi nasıl yetiştirdi o da önemli. Üniversite bitirmişsin zaten üniversite ortamları nasıl biliyorsun kızlar bir yaşam söylüyor ailesine göreceksin neler var neler. Ailesi yurtda kalıyor sanıyor koz erkek arkadaşı ile eve çıkmış. Para yetiştiremiyor mağazalarda part time çalışıyor sırf erkek arkadaşı ile kalmak için.
Böyle saçma bı dusunce yok kesin onu soran dalga amaclı sormuştur. Kesınlıkle öyle ama ilk önce karakter bence cok ınsan gordum aılelerı cok duzgun ama cocuklarında iş yok aile ıkıncı sırada onlar ne kadar egıtmeye calıssada bazen evlatlar almıyo onu neler gormedım kı bı tane arkadaşım bunu uzulerek soyluyorum aslında evlı bı adam buldu zengın adam hem kendını kullandırdı hemde onun parasını yedı durdu okul bıtene kadar çok konustum çok söyledim ama ne yapsam nafile aılesıde o kadar ıyı ınsanlardı kı onu duzeltmek ıcın cok ugrastım ama işte olmadı sonradan bende de uzaklasmaya başladı ne oldu bılmıyorum sonra daha duydugum gordugum bır suru şey var bunları gördukçe insan kendı yolundan daha emın oluyo ben sanşlıydım aslında bı ablam vardı hep hayatımda onu ornek aldım okurken gezmedim mi gezdım gecede eglenmeye cıktım ama ben hep nerde nasıl davranmam gerektıgını bıldım hep
Ne mutlu sana çünkü bu ortamlarda kendini bozmaman zordur. Sağlam durmuşsun. Üniversite ortamın da gördüklerim farklı düşüncelere itmişti kızlar için herşey para diye düşünüyordum çünkü çevremde arkadaşlarım para ile sevgili buluyordu akşam dışarı çıkacak damsız almıyor tüm masrafları oğlan çekiyor gece oğlanda kalıyor iş bitiyor kıza baksan hiç öyle biri değil ama yapıyor.
Diyorum ya karakter meselesı ben basından berı kendımın ne ıstedıgını bılen bı ınsandım gelecegını dusunen bı insandım zorluklarım olmadı mı oldu tabıkıde ama bıldıgım yoldan şaşmadım. Ögrencılık yıllarında evet malesef kı cogu kız para ıcın bı cok seyı yapıyodu aslında bı cok seyıde arsızlıktan yapıyodu benımde oyle gulluk gulıstanlık bı ogrencılık hayatım olmadı gerektıgı zaman calıstımda aılemden bıle ıstemedım ama bazı ınsalar bunu tercıh etmıyo kullanıcak ınsan buluyım dıyo bırbırını kullanıp duruyo ıkı tarafta
Çalışmak kötü bir şey mi değil tabi ama kızın ne için çalıştığına bak. Öğrencilerin büyük çoğunluğu böyle dört dörtlük olmuyor ben dahil, öğrenci demek maddi sıkıntı demek. Bu arada 63 yorum olmuş keyifli bir sohbetiniz var. Sakıncası yoksa isminiz nedir?
Yanı herkesin çalışma amacl farklı tabı ama hem okuyup hem çalışan ınsanların yerı bende ayrı sorumluluk sahıbı insanlar var olmayanlar kadar. İnsanlar dört dörtlük degil ki ögrenciyken öyle olalım herseyı yaşaya yaşaya ögrenıyoruz tecrube edınıyoruz buda bızı daha cok yüceltiyo ve ögrenerek dahada ıyı ınsan olmayo basarabılıyoruz. Evet farketmedım bile bu sohbetın ıcınde o kadar konustugumuzu aslında ıkı ismim var ama hangısıyle hıtap etmek istersen defne eda
Çalışıp okumak kolay değildir sorumluluk almaktır helal olsun çalışıp okuyana. Ben çalışmadım ama çalışan arkadaşlarım vardı çok zorlanıyorlardı uykusuz kalıyorlar ama şimdi sor özlüyorlar o günleri. Benim adım da ahmet. Tanıştığımıza Memnun oldum defne.
bir arkadaşım vardı okul zamanında erkek cocugu aılevı sorunları vardı maddı acıdan baya bı zorluk cekıyodu hem okuyup hem çalısıyodu cogu kızda onu dıslıyodu ama ben sevıyodum delıkanlı bı cocuktu bazen bızım ev arkadaslarıyla yemek yapıp cagırıyoduk filan o arkadaş babamın kıymetını ogrettı aslında bana 3 kardeşler babaları onları terk etmiş annesı calısıyo kendı evıne bakıyo oda hem okuyup hem çalısıyodu güzel insanlar kazandırdıgı kadar bana bı cok seyıde ogrettı baska ınsanların hayatlarına dokununca ogrenınce kendı hayatımın kıymetını bı kez daha anlamıştım. Bende memnun oldum ahmet
Ne mutlu ana ya hem çalışıp annesine yük olmuyor hem hayatı öğreniyor hem de çevresindekiler çok şey öğretiyor. Ben Antakya da okudum maddi sıkıntı çekmedim dört dörtlük değildim tabi. Çevremde ekstra işlerin peşinden koşan kişiler çalışırdı yetmezdi para. Öğrenciliği iyi değerlendiren çok şey öğrenir bence.
Bugunde dedım ya evlat kız erkek ayırmıycaksın hayırlı evlat versın yeterkı oda hayırlı bı evlattı annesıde o kadar iyi bir kadındı kı bahsetmıs bızden bazen kıyafetlerını gelıp yıkıyodu bızım makınada fılan yardımcı oluyoduk bu konularda annesı bızımle konustu bı gun kadın nasıl dua edıyo bıze görmen lazımdı çok içime dokunmuştu işte ılk o zaman kendımı ılk defa bı ıse yaradıgımı hıssetmıstım böyle ınsanın hayatına dokunan be degıstıren kucuk dokunuslar oluyo bazen. Bende denizlide okudum ablam calısıyodu benım okurken arada gızlı gızlı harclık yolluyodu bana bende o zamanlar evde tek okuyan cocuktum benımde maddı sıkıntım olmadı ama ben bazen bılerek harcamıyodum hayatı ogrenmek ıstıyodum elımdekıyke yetınmek ıstıyodum sadece cunku ınsanlar bunu yapabılıyodu bende yapabılırım dıyodum. Ben genelde yalnız kalmayı sakınlıgı ve yalnızken kafamı dınleyıp kıtap okumayı cok severım onları yaparken hep dusunurum dogrularımı yanlıslarımı yaptıgım yanlısları hep kendı kendıme soylenır kızarım
Bak hem sevap hem dua almışsınız ne güzel. O çocuğu neden dışlıyorlardı? Tabi arada harçlıklar olurdu ablalarım abim felan ben de cömertçe harcamazdım param her zaman olurdu hep borç isterlerdi benden isteyenler de benden fazla gelirleri olan kişilerdi hep para yattığı gün harcayıp bitirirlerdi. Öğrenimin yattığı gün gece 12 ti bekleyip atm de bir kuyruk olurdu ucu gözükmezdi.
Maddi konuda çok ıyı degıldı kazandıgı anca kendıne yetıyodu kızlarla harcıycak parası yoktu ve erkek arkadaşlarıyla oyle sureklı gezıp tozucakta vaktı yoktu ve ınsanlar kılık kıyafete cok onem verır ya bırazda ondan. Biz 3 kız kalıyoduk evde annesi bize çeyizimize koyması ıcın patik tülbent filan yollamış bıze verdı ben cok mutlu olmuştum bıde telefonda dıyokı gonul ıster daha cok sey yapmak ama buda benden sıze bı hatıra kalsın ceyizinize koyarsınız siz benım ogluma yardımcı oluyosunuz Allah sızede boyle evlatlar nasıp etsin demişti gülay teyzeyi hiç unutmam yerı bende çok ayrı kaldı. Öyle ınsanları hiç sevmem savurmak bana gore degıldı hıc bı zaman insanların nelere muhtaç oldugunu gorunce bazen kendı yasadıgım hayattan utanırdım adalet olmayısındandı oda
İşte aklı bir karış havada olan kızlar bunlar. Tahmin edebiliyorum o anneyi iyi yetiştirmiş çocuğunu diyecem de sen şimdi dersin karekteri iyi çocuğun 😜 sen de benim gibi merhametlisin.
Hahaha bı karakter tutturmusum devam eder 😀 yok bu sefer hem anne ıyı yetiştirmiş hemde cocuk gercekten efendıydı 3 kızın evıne gelıyodu hiç bir yanlış hareketı olmadı başka bırı olsa oyle yapmazdı belkıde.
Karaktere baya takmıştın😄 Anne iyi yetiştirmese o çocuk sorumluluk almazdı. Evet siz de iyi cesaret etmişsiniz 3 kız şimdi olsa belki cesaret edemezsiniz çünkü şu an küçücük çocuğa tecavüz edilen hayvana hallenen bir dönem yaşıyoruz.
Çok karaktersıze rastlamamdandır o takmışlıgım😀 tabıkıde ama bide hayatın verdıgı sorumluluk öyle yaptı onu bılemeyız. 3 tane kıza gucu yetebılıcegını sanmıyorum bız döverdık herhalde onu ama gercekten kotu nıyetını sezmiş olsaydık annesının o konusması samımı gelmeseydı belkıde o kadar samımı olmazdık
Olabilir seni buna iten bir şey mutlaka vardır tabi çünkü karektere önem veren karakterli birisin 😄 sen oğlanı gözüne kestirmişsin bir şey yaparsa ben bunu döverim diye 😂
Ne kendımk övmeyı nede övülmesini severım o yuzden deme benım hakkımda bısey yanı 😀 adam sandıklarım adam cıkmadı bu zaman kadar o yuzdem belkıde cok takılıyorumdur. Tek basımayken eve almadım kı hıc sıkıyosa al ona cesaret edemem yanı 😀 ama kızlarla haberlesıyoduk o gun onada haber verıyoduk yoksa tek basıma nasıl döveyim ben onu bı vursa düşerim 😀şakası bıle hoş degilde öyle bı adamı evımıze almazdık zaten ıkı gelır ınsan ucuncuye bellı eder ıster ıstemez
Şaka yaptım ya sen temizliğine inanmışsın çocuğun tabi ki 😄 komşularınıza yaptığınız yemekten veriyor muydunuz veya siZe veren oldu mu
Yok vermezdık anca kendımize gore yapıyoduk ama bazen bir arkadaş ortamı yapmıstık onları cagırıyoduk topluca yemek yapıp yıyoduk fılan eglencelı oluyodu farklı bolumlerden ınsanlarda tanıyoduk. Gunduzlerı pek olmuyoduk evde aksamlarıda bı teyze vardı bı kac kere börek tarzı seyler getırdı bızde tabagı bos yollamıyoduk tabi sonra goturuyoduk ama bazı ınsanlar kız ogrencı eve cıkmıs gozuyle farklı bakıyodu bı yaşlı amca vardı bıze hiç ıyı bakmazdı ne var sankı ne yapıyosak
Ya ben müstakil evde 1 yıl kaldım iki erkek bir kişi yemek vermez mi bunlar öğrencidiye kimse vermedi içimde kaldı bu durum. Antakya’nın da yemekleri güzeldir. Sonra öğrenci apartına çıktım hep dışarıdan beslendim. O amca eve erkek alıyor diye düşünmüştür sizi. Bak işte o amcanın gözünde kızların eve çıkması eve erkek alıyor demek değiştiremezsin de çünkü duymuştur veya görmüştür herkesi o kefeye koyar.
Tabı sız erkeklerde pek yapamadıgınız ıcın en muhtaç oldugunuz şey yemektı o zamanlar 😀 cunku bızım gruptakı erkekler hadı kızlar bı yemek yapında yıyelım derlerdı sureklı kendılerı bızım gıbı beceremedıklerı ıcın😀 ya bız kızlarla cok yemek duskunu degıldıl o konuda anlasıyoduk zaten bırını gorsen 45 kıloydu çıt kırıldım bıseyde yemezdı bizde oyle çok yemezdık yemekler kalıyodu genelde sonrakı gunde ıdare etmeye calısıyoduk fılan. Artık bılemıycem farklı gozlemı baktı bıze gozmu dıktı anlamadım hayır gece 1 gelsek eve ya da sureklı ses yapsak anlıycamda bazen bızım evde toplanmayalım dıyoduk onun yuzunden aslında ev sahıbı cok ıyıydıde onada laf edılsın ıstemıyoduk.
Ben yapamıyordum ev yemeklerine hasrettim. Bazen arkadaş yapardı çağırırdı beni koşa koşa giderdim😄 göz dikmemiştir bence dikse sen anlardın karekterinin bozuk olduğunu 😂
Aslında ınternetten baksan yapardında sımdı erkeklerde beceremem kelımesı oluyo genelde 😀 yazık sana işte ogrenseydın evlenıncede ısıne yarardı arada da sen yapardın 😀 ama tamam yeter bu kadar karakter şakası kullanmıycam bı daha o kelımeyi 😀 bence bızım genclıgımızı cekemıyodu o amca karısını onu dır dırıyla erkenden yaslandırmıs bızım hayata ozenıyodu 😀
Tabi istesem olurdu yapardım tabi ama güven de olacak yemek işi ince iş yemek dediğin güzel olacak herkesin harcı değil yani. Gerekirse yaparım tabi ama öğrenmemem benim hayrıma olmaz mı? 😄 o amca ya mezun olurken soraydınız amca bizimle alıp veremediğiniz neydi diye😄 Defne benim karekterime güveniyorsan takipleşelim mi 83 yorum olmuş.
Alttan alttan lafmı sokuyosun anlamadım😀 ben senın için demedim ki zaten eşini dusundugum için dedim her daim kadınların destekçisiyimdir arada işe yarar senin yemeklerde işte mesela ben evlenıcegım adama dıyıcem kı babam senı sınava tabı tutucak istemeye gelmeden önce yemek ogren gel 😀 kapıdan kovardı bizi kesin. Bak yine laf soktu tam olarak karakterıne guvenmedım onun ıcın bir tık daha zaman var karakter önemli yani 😀
Az bucuk biliyoruz ya mesela makarna yaparım çok güZel yumurta kırarım yani eşimi de aç bırakmam 😄 düşünsene yemek yapmayı bilmiyor kızı vermiyorum diyormuş olur mu olur sonra akşam haberlerine çıkarsınız 😄 acaba hangi karekterime güvenmediniz? 😄bak insanda en önemli şey karakter ve vicdandır eğitim de önemlidir de karakter kadar değil😜
Az bucuk bılmek mı onu 10 yasındakı cocukta yapar iyi bari aç kalmazsınız 😀 o babamın şartı degıl benım şartım ben babam diye kandırcam onu ogrensınde gelsınde dıye babam karışmaz kı öyle şeylere önceden göz korkutmak maksat tanıyınca korkmaz zaten 😀 oglum olursa ilerde adını karakter koyucam cocugumla dalga geçsinler habıre sen nasıl benımle dalga gecıyosun Şu an 😀 şu karakter lafına güvenmedim mesela bı gıcıklık kaptım ordan 😀
Ya yaparda benim gibi yapamaz. Ben yumurtayı az pişmiş isterim o kıvamı tutturmak çok önemli öyle deme 😄 yazık o çocuğa çocuğun ne suçu var. Karakter kelimesinden gıcıklık kapma gerçekten karekter önemli sana katılıyorum. En az senin önemsediğin kadar önemsiyorum😄88
Neyse yumurtayı sen yaparsın dıger yemeklerıde o yapar artık gelen misafirede yumurta ıkram edıcek degılsınız herhalde 😀 şaka yaptım tabıkıde koymam sonra ona seslenırken ben kafayı yerım herhalde 😀 bak bak yine alttan alttan laf sokuyosun bana orası 150 geçicek bekle sen 😀
Misafire Eşim yapar artık bana bırakırsa yumurta yemek çeşitlerinden bir ziyafet çekerler😂 bu mesajları okuyan vardır bak iyi gülüyorlardır. Yorumları okumaya çalışan arkadaşlar varsa sohbetimiz Bakir-bakireden karakter ve yumurta olarak sohbetimiz devam ediyor. Defne hanımın karakterime güvendiği an buradan yazmayı sonlandıracağımızı biliniz.😂
Eşin kendını rezıl etmemek ıcın senı o zaman mutfaga sokmaz emın ol kadınlar bu gelınde becerıksızmış dedırtmek ıstemezler kendılerıne😀 yok ya sanmıyorum bırının okuyacagını bir işsiz varsa okur tabı ama ben onların yerınde olsam okumazdım😀hahaha sen karakter demeye devam ettıgın surece burası bir 200 olur 😀
Öyle eş ne güzel bir eştir 😄ergen çok bu sitede ama sende haklısın 92 oldu okuyan varsa iyi işsizdir 😂
Banada öyle becerıklı bı eş nasıp etsin Allahım 😀 ama şakası bı yana şahsen ben eşimin yemek yapmayı bılmesını ısterım cunku ben evlendıgımde de calısmayı dusunen bırı olarak yardımcı olmalı bana bazı konularda o yuzden erkeklerede dıyorum kı hep yemek yapmayı bılın yapmasanızda bılın. Kimse okumaz ki zaten başkasının sohbetını okumak bana keyıf vermıyo sahsen bı kız okumazda erkeklerı bılemıyorum 😀
Tabi hayat müşterek bende mesela yemek yapmayı bilen birini isterim eşimde yumurta kırarsa olmaz 😄 bence kızlar okur erkekler okumaz ama konu seks olsa erkekler damlamıştı şimdiye kadar.
Ne olucak sankı sızde yumurta makarna pilav filan idare edersiniz😀 kızlar neden okumaz bılıyomusun dedıkodu ortamı yok o olsa okurlardı aman Allah korusun zaten nereye bı yorum yapsam damlıyolar hemen soruyu sorana cevap verdıgıme pısman oluyorum bazen o derece 😀
Bilmezse öyle olur işte 😄onun için iyi yemek yapan biri olmalı karekterli olmalı eşine sadık olmalı dürüst net olmalı 😂😜 ya o abuk sabuk yorum yapan erkekler yaşları küçük onların ondan.
Allah Allah ya herseyı kadınlar mı bılmek zorunda sız erkeklerde bişeyler ogrenın yapın yemegi kadın yapsın temızlıgı kadın yapsın çocugu kadın dogursun ee erkek ne yapıcak azcık oda bı ısın ucundan tutmalı bence 😀 bak o karakter kelimesi öyle küçük yazılmaz çok onemli KARAKTER diye yazıcaksın onu gözüme gözüme sokman lazım olmuyo oyle 😀 küçük mü sanmıyorum ya 35 yaşında yazıyo profılınde adam bana yuruyodu geçen engeli bastım anında 😀
Bak bak hemen taraf tutuyor. Bir yemek için bir sürü şey saymış ama istersen çocuğu erkek doğursun biraz yükü hafifler 😄 karakteri küçükte yazsan büyükte yazsan önemli unutma 😂 ya o yaş yanlış yorumdan çıkarıyorsun yaşını zaten. Bu ks de yaş düzeltmesi yok galiba. Bu arada sen kaç yaşındasın.
Ben her zaman kadını korurum erkegı korumam. Öyle bir ihtimal yok olsa ben derım eşime birini sen dogur bırını ben dogururum dıye 😀 yok büyük olunca daha anlamlı güzel oluyo ondan öyle söyledım😀 ya konu cinsellik olunca erkeklerın cogu aynı yas sevıyesınde gıbı davranıyo onu ayırt edemıyosun malesef. 23
Buna ayrımcılık denir işte hiç doğru birbiri değil. Siz dersiniz elinizden gelse hiç doğum yapmazsınız 😄sen öyle diyorsan büyük yazarız ne de olsa karekter önemli 😄 çünkü erkeklerin kalbi oradındaymış 😜 kadının biri öyle demişti. Ben uyumayı düşünüyorum ama karakterli kızlar uyur mu biliyor musun 😂
Hiçte bile ayrımcılık degıl genelde kadının dusmanı yıne bı kadındır ama ben düşman olmam. Yok ya bı tane yaparım 2 dogum bedenı cok bozar o yuzden onu eşime paslardım şansım olsaydı 😀 evet gerçekten buna katılıyorum ama o erkekler arada beynınıde çalıştırmayı deneseler neyin ne oldugunu gorurler zaten. Yok ben uyumadan yasıyorum karakterli insanlar uyumaz cunku 😀 hadı yat yat benı daha fazla gıcık etmeden
Aman vücudunuz bozulmasın da ne olursa olsun. 2 az bence ya 😄 yok o moddayken beyin çalışmıyormuş şuursuzlaşıyormuşuz 😄 şimdi ben uyursam karektersizmiyim yani 🤔 saat 3 ve 101 oldu 😄
Bozulmasın tabı bozulsun mu sımdı hep gordugum cocuklu kadınlar bende senın gıbıydım bekarken dıyolar bana bı kadın ıcın nasıl bı psikolojı bılıyomusun sen 😀 2 az bence ya derken çocuk için mi dıyosun. Yani bunu genelleme yaparak soylemıycem ama genelde bazı erkeklerın zaten beynı hıc çalışmıyo 😀 orasınıda sen düşün artık öylemisin ben bilmem 😀 200 kadar yolu var
Yani çocuk olunca mu vücudu bozulmuş. Bozulacaksa bozulsun yani çocuk için değer bozulursa eşimin psikolojisini düzeltirim ben😄evet çocuk için dedim 2 az bence 5-6 iyi 😜 bu erkeklere has bir şey değil kızlarda da var ben çok karşılaştım.😄bilmem karekter senin işin onu sana bırakıyorum 😄
Yanı vücudu bozulma derken kılo alıp verımı oluyo ya dogumlarda bazen kılolar kalıyo fılan o tarz seyler sen anlamazsın kadın psıkolojısınden zor bısey kadınları anlamak oyle kolay degıl 😀 bende en ideal sayı cocuk ıcın en fazla 3 cocuk yaparım maddi durumum yerındeyse bu devırde acaba hangı kız o kadar cocuk yapar bir dusun evde kalırsın ben sana soylıyım 😀 vardır mutlakada yani ben erkeklerı bıldıgım ıcın erkek dıyorum hemen erkeklere laf dedım ya zaten savun kızlarda var de 😀 lütfen o kelime büyük harflerle olsun gözüme gözüme sokman lazım 😀
Günaydın defne hanım. Gerçekten çok önemli hayat Mebat meselesi bu kilo 😂 şaka bir yana 2 az 3-4 iyi 5 fazla. Ben isteyecem eşim yok mu diyecek sanmam beni üzmez ya 😜 şimdi KAREKTER uzmanına soralım KAREKTERİM nasıl benim
Günaydın bana göre öglen oldu gerçi😀 tabı öyle bı kadının ıstedıgı kıyafetı gıyememesı nasıl bı duygu bılıyomusun sonra başkasında goruyo ve kıskanclıklar baslıyo sonra kadınlar bırbırını kıskanmaya baslıyo hıc hos bısey olmuyo işte o zaman. Öyle bı dunya yok işte kadın doguruyo cocugu eşim ıstedı 4 tane olsun mu dıyıcek bana bunu dıyıcek bı tane kadın bul haklısın dicem sana 😀 hala bı gıcıklık var onu ayar etmek lazım 😀
Kaçta kalkıyorsun geç de yattın ve nasıl kalkıyorsun 😄 tamam doğuruyorda doğurunca iş bitiyor mu sorumluluk babada ama o sorumluluğu alıyorsa yok dememeli çocuk iyidir😄 tamam bu konuda susuyorum🤐
7.12 kalktım ben kalkıyorum ya sıkıntı olmuyo benım için uykuyu cok seven bırı degılımdır kendılıgınden kalkıyorum alarm kurma huyum yoktur. Sorumluluk her ıkı tarafta bı cocugu tek baba yetıstırmıyo maddi acıdan babada manevı anlamda her ıkı tarafta ama eşinde çalısırsa tabı her ıkı sorumlulukta ıkınızde olur çocuk ıyıdırde bence 4 fazla yanı ben şahsen 3 tane olur dememın sebebı kaza filan olur bısey olur aldırmam dogururum erkege gore ne var geceleri anne kalkıcak doyur uyut altını temızle 6 aydan sonra ek gıdalara gecıyo ona ozel kahvaltı yemek hazırla et cok emek ıster cocugu buyutmek😀 bencede ıyı yaparsın kendı yararına 😀
Valla bravo sana ben kalkamıyorum 😄 tabi sorumluluk iki tarafında baba daha çok sorumluluk alır en azından ben öyle olacağımı düşünüyorum. Ha sen 2 olsun diyorsun 3 de çok sana. Ama o kaza olayı ikiz üçüz olursa görürsün 😂2 isterken 5 tane oluyor hahaha😂😂
İlerde bu çok işime yarıycak ama anne olunca zorlanmam işte 😀 dedıgım gıbı baba maddı acıdan sorumluluk alıyo daha fazla manevı anlamda anne cok ugrasıyo tabı sizde nasıl olur bılemem. He bırde ıkıde olmadı ıkız üçüz son numarada olucak sanmıyorum hem genellıkle aile genınde ikiz üçüz yoksa olmaz benım kuzenler ıkız ama eniştemin genınde var bızım sulale genınde yok eşimde olursa bılemem. Hayır sen nıye takıldın bu kadar benım cocuk sayıma anlamadım düşüncesine bıle nasıl guluyo 😀
Tabi bu senin için avantaj olucaktır kolay değildir erken kalkmak👍 o iş belli olmaz ailesinde hiç ikiz olmayıp ikizi olan ben çok tanıyorum😂 çünkü kendini sabitlemişsin 2 diye ondan gülüyorum eşin ne diyecek bakalım bir de çocuk berekettir ikinizden biri fazla olsun isterse allah kabul eder ikiz üçüz nasip eder. 😂
Sabitlemek degil istegim bu bızde hep genelde 2 cocukludur aıleler bı kuzenlerım 3 kardeş son cocuk ıkız oldugu ıcın oyle oldu bence 2 ideal eşimde istemez fazla sanmıyorum bı kardeşı olsun tamam yeterlı asıl sen kendını dusun bıde buldugun kız 1 tane istiyomuş asıl o zaman kendıne gül 😀 Allah nasıp ettıyse zaten benım ıstedıgım degıl onun ıstedıgı olurda ben olmaması ıcın elımden gelenı yaparım 😀
Bilmem bana az geliyor ben de hep sayıyı yüksek tutacam kısmet 😄önce sağlıklı olsun da.1 nedir ya zaten bu konuları istediği kadar şu bu desin pazarlıkla olacak iş değil çocuk işi bir bakmışız evlenince düşünceside değişebilir.
Anca hayalde yuksek tutarsın ama 😀 tabıkıde degıl ama cocuk cok sorumluluk ısteyen bısey ona hazır hıssetmeden maddı ve manevı anlamda yetebılıcegını dusunmeden olmamalı ve ıkı kısının anlasıp o kadar cocuk yapmalı bence sen 5 dersın o3 der ortak noktayı bulmak zorundasınız tek kısının ıstegıyle olmuyo malesef ben şahsen bu konuda erkelere pek guvenmedıgım ıcın kendı tedbırı kendım alırım herhalde
Öyle deme hayali bile güzel 😄 5 fazla 3-4 diyorum orta nokta bulunur tabi zorla olacak hali yok. Sen tedbiri nasıl akacaksın ki eşin isterse 😄
İşte hayalde yaşa dur dıyorum ben 😀 yanı orta nokta olucak tabıkıde sonra 9 ay kucagına alana kadar eşin dır dır eder sana 😀 herşey eşimin istemesiyle olmuyo işte ben ıstersem olur ıstemezsem olmaz 😀
Ben hayal de senin ki ne hayal değil mi 😂 niye dır dır etsin mutlu olur ben onun nazını çekerim. İşte nasıl oluyor o iş sen isteyince olurmuş merak ettim 😄
Benımkı degıl cunku ben eşimi ıkna edıcem ıkı cocuga 😀 işte hamılelık psikolojısı cok farklı helede lohusa psikolojısı dahada kotu bısey mesele naz degıl yanı kadın her dogumda bedenı tamamen degısıyo hormonel olarak o yuzden dıyorum ya geçmişteki insanlar 4 ister ama şimdikı nesılde 4 cocuk isteyen nadırdır. Eşime korundugumu soylemem garıbım oda cocugumuz olmadıgını dusunur ugraş dur bende gerçekten istedigim zaman korunmayı bırakırım bu kadar basit 😀
Geç iknayı ben de ikna edicem hayal işte 😄 şimdi isteyende var benim çevremde 4 çocuk. Aklıma gelmişti ama doğru olur mu sence bence korunma gizli olmamalı. Zaten çocuk olana kadar kadının korunmasını istemiyorum zararı oluyormuş o hapların.
Sen bence ıkna edemezsın benım kadar yetenıklı degılsındir ben en duygusal noktadan vurucam onu cunku 😀 vardır yok demıyorum ama herkes ıstemez. Bu arada okul öncesı ögretmenlıgı okudum ben ve bu konularda bılgım var az cok dogru olmaz belkı ama dedıgım gıbı oda ben istemeden bısey yapabılır o gıbı durumlarda yıne bı yontem var ama cok saglıksız kadının duzenını bozan bı ilaç o yuzden anlaşmalı olursa ondan gızlemem tabıkıde ama baktım ıkna olmuyo gızlerım. İgnelerde var 3 aylık fılan vurulan tek hap degıl bende hapa karsıyım kadının yumurtalıklarında yavaşlatma yapıyo korunmayı bıraksada cocugun olması bı ıkı ayı bulabılıyo bazı durumalarda sen galiba evlenır evlenmez cocuk yapcan 😀
Sen kendine çok güveniyorsun belli 😄 değişik yöntemler vardır korunmak için de hangisi olursa olsun kadının korunması kadına zarar verecektir onun için öyle düşünmüştüm tabi eşim ne der ne düşünür ona göre karar verilir büyük konuşmak istemiyorum 😄 evet ya hemen demeyelim de 1 yılı geçmeden isterim çocuk
E yanı kadın dedıgın işini bilir 😀bende kadının korunmaması taraftarıyımdır ama dedıgım gıbı bu konusa eşime guvenmezsem olmaz kendımı hazır hıssetmedıgım bı hamılelıkte yasamak ıstemem şahsen o yuzden ortak yol bulundu bulundu bulunmadı benım yontemım bellı 😀sen çok acelecısın bence yanı boyle soyle dusunuyorum evlenmeden once ınsan bırbırını tanır evet ama evlılık cok farklı bısey aynı evı paylasıyosun alısma surecın oluyo farklı bı hayatın oluyo adapte olmak zor oluyo 2 sene eşler bırbırını hem tanır hem cocuksuz hayat nasılmıs onu gorur bu daha saglıklı olur bence yanı ben kendım ıcın oyle dusunuyorum evlılıgımıde yasamalıyım bıraz olsada cocuk guzel bısey ıyı hosta ondan oncekı hayatıda tatmak lazım bıraz
2 yıl benim için geç olur da zaten evlenince düşünceler değişiyormuş. Ne olacak onu evlenince görecem tabi şimdi asıyorum kesiyorum da yarın ne olacak 😂
Niye geç olsun kı kaç yaşındasın? Hahaha kesin hanım köylü olursun tamam karıcım sen nasıl istersen karıcım filan dersin😀 ya da o sorumlulugun altına gırınce bıraz yusuf yusuf olabılırsın 😀
29 a girecem ben çocuk istiyorum ben ya 😂bak büyük konuşmuyorum ama sen de konuşma işimi saplama alıyorum ben 😂
Şimdi evlenmek ıcın aday bulsan söz nişan bı sene geçse sonra cocukta 9 ayda doguyo en fazla 32de baba olursun 😀 bende buyuk konusmuyorumda yanı ben kendımı bılıyorum inadım inattır illallah dıyolar bazen 😀
32 olmadan olur inşallah 😄 akrep 🦂 misin sen anlam akreptir çok inat oluyor lar.
Niye ya benım eniştem 35 yaşında daha yenı evlendı hatta cocuk bıle dusunmuyolar Şu an o kadar cok takılma yaşa hem ınsanın hıssettıgı yas onemlıdır. Hayır ikizlerim acayıp inadımdır hayırsa bısey hayırdır onu yaptıramaz kımse bana hep dıyolar zaten senı alan adam yandı dıyolar 😀
Bence yanlış ben çocuğumla genç yaşta ilgilenmek isterim onun için çocuk çok geç yapılmamalı. Zaten bana bakan 25 diyor ben bile inananamıyorum 29 a girecem diye. dün biri ile tanıştım adama 29 deyince şaşırdı kendi 36 yaşındaymış sen 25 anca varsın dedi herhalde sarışın olmam yaşımı göstermiyor😄inat olduğunu biliyorsun yine de inattık yapıyorsun yani kocan ikna eder seni evlenince değişirsin.
Erkekler bıraz geç olgunlasıyo bıde dogru ınsanı bulmakta onemlı bence o zaman gercekten evlılıgı dusunuyo ınsan erkek 25den once evlenmemelı zaten bana gore hem yasın bı önemi yok insan hissettigi yastadır. Hahah banada 19 diyolar bazen yok ufalıpta cebıne gırıyım dıyorum bende 😀 tabı yaşamadan bılemeyızde ben degısmem ya her konuda ınatlık yapmam ama damarıma basılırsa yaparım hele ıstemedıgım seyı yalvarsada yapmam onu illa ben ıstıycem oyle yapıcam
Ya ben hep en fazla 28 yaşında evlenirim derdim ama öyle olmuyor işte kısmet. Evet Erkek en az 25 olmalı kız da en fazla 27 geçmemeli bence. Sen inat olduğunu kabul etmişsin bir de memnun gibisin halinden 😄 anaokulu öğretmeni isen bir de sabırlı olman lazım çocuk inat ederse sen de çocuğa karşı inat etme 😂😂
Bende hep 26 yaşımda evlenıcem dıyorum bakalım o zaman kısmet olucak mı bana Zaten sen 4 cocuk ıstıyosun ya kendi yasıtında bırıyle evlenırsen oda hemen cocuk ıster zaten menepoza kadar anca olur 4 cocuk olur😀 cunku bu ınatlıkla her ıstedıgımı yaptırıyorum memenunum o yuzden 😀 cocuklara karşı cok sabırlıyım ınsanlara farklıyım cocuklara farklıyımdır onların aklı ermıyo ki ama yetişkin bı ınsanın aklı erıyo hem cocuklar ögretmenlerıne inat yapmıyolar anca anne babaya naz niyaz bu sene bosum çalışmıyorum geçen sene çalıştım ama hep velılerım sıkayet edıyolardı sızede boyle yapıyo mu dıye annelerının anlattıklarına ınanmıyodum evde kaplan sınıfta kuzı gibiler 😀
İlla 4 değil ama inşallah 3 ü düşmez. Kız erkeksen küçük olmalı zaten o noktada sıkıntı olacağını sanmıyorum. Demek ki inat etmeye de biliyorsun 😄işine geliyor inat etmek benim burcum ikizler ben inadım de çık işin içinden ohh ne ala 😄
Hahaha taktı 3 çocuga 😀 yanı nasıbındekı kısıyı bılemezsın tabıkıde belkı kendınden buyuk bırını sevıceksın belkıde kendınden 10 yaş kucuk bırını sevıceksın bu işler kısmet işi mesela benım ablamla eniştemin arasında 10 yaş var ablama bekarken sorsaydım asla 10 yaş buyuk bırıyle evlenmem derdi ama evlendi 😀 çocuklarada inat ederim hele kendı cocuklarıma benden cok çekerler 😀 yok inat ederken ikizlerim demiyorum kı ben istemezsem yapmam dıyorum netim yani bu konuda ıkna edıyorum karşımdakını bı sekılde
İşte hayal ediyorum 😂 nefes alsın yeter gibi bir duruma allah kimseyi düşürmesin benden büyük birini hiç düşünmedim. İnatsın belli ediyorsun zaten ki 😄
Anca hayallerde kalıyomuş bide 😀 Buyuk dedıysemde bır ıkı yas fılan oyle abartı degıl. Hadı ya söylemeden önce tahmın ettin mi 😀
Kalmaz inşallah😄 olsun 1 yaşda olda küçük olsun. Söylemeden önce tahmin ettim bazı noktalarda netsin bu inatlığını gösterir.😄
Yaşa ve gör o zaman 😀 büyük konuşma boşver sen hayatta herşey olabılır dıye cevap ver buyuk konusmaktan iyidir. Hem netim hemde zor insanım bıraz inatla bır araya gelince sıkıntı bende bazen erkekten baskın olma istegi oluyo asıl o zaman cok ınat oluyorum karşımdakı kısı ısını bılmelı işte o zaman 😀
Kısmetse yaşarım. Evet büyük konuşmamak lazım. Eşin bulur bir yolunu. Evleniyorsun bir bakıyorsun inatlıktan eser yok bambaşka bir defne olabilir yani 😄
Benım pek umıdım yok o konuda ya inadımdan vazgecırıcek bı adam tanımadım daha once 😀 hatta bırı vardı ali diye bı cocuk benı sevıyodu cocuk habıre evlenme teklıfı edıyodu dedım bak ben ınadım senın ömrünü yer bitiririm kaç uzaklaş benden 😀 insan 7sinde neyse 70şinde de odur bence belkı bı tık azalır ama tamamen geçmez sanmıyorum
Aslında önemli olan senin ne istediğin sen bu inatlıktan memnun musun bırakmak istiyor musun önemli olan bu bence 😄 neden kabul etmedin peki teklifi
Ben memnunumda hayatımdakıler bazen memnun degıller ilişkilerimde bu inadım cok kavgaye sebep olmuştu ama vazgecemıyorum bundan yanı yapışmış uzerıme 😀 sevmıyodum sevmedıgım bı adamla neden evlenıyım kı aslında bız arkadaştık ne ara benden hoşlandı evlenmek ıstedı anlamadım sezdım aslında ama konduramadım belkıde
Seninle evlenen kabullenecek o zaman yapacak bir şey yok. İlişkilerin inatlık yüzünden mi bitti. Sevmediğin biri ile tabi ki zor acelesinde yok gerçi senin için
Aynen kabullenmekten başka çaresi yok. Yok ama cok tartısmalarımız oldu ama bu konuda genelde terkedılen ben oldum genelde degıl hep ben oldum 😀 tek benı aldatan kısıyı ben ayrıldım o kadar. Aynen acelem yok bıde ınsanlar boşanmak ıcın evlenmıyolar dusup tartmak lazım ıyıce neden kendımı rıske atıcak bı evlılık yapıyom severım belkı diye evlenme mantıgı yok bende
Bak ne kadar netsin 😄 aldatan derken nasıl aldatma. Senden istediğini alamayınca bırakmışlardır 😄bu kızı biz düşünemeyiz en iyisi bırakalım başka bulalım 😄
Net olmak iyidir 😀 basbaya aldatma bedenen başkasıyla 2 yıllık bı ılıskım vardı cıddı dusunuyoduk ama sureklı benımle bıseyler yasamak ıstedıgını soyluyodu benım fıkrımde tepkımde bellıydı bu konuda sonra bı gun cok alkolluyken arkadaş ortamında bıseyler yapmıslar filan ben suphelendım tabı sonra arkadaşlarının agzını aradım acıgını aradım onada ıtıraf ettırdım pısman oldugunu soyledı ama iş işten geçti aldattıgı ıcın bıtmıştır benım için. Şimdi günahını almıyım bırı gerçekten ıyıydı hıc o taraflarda bı ıstegı olmadı benden onunla ayrılma sebebımızde cok farklıydı aılevı sorunları vardı ayrılmak ıstedı bende saygı duymak zorundaydım. Benı bı cocukla tanıstırdılar arkadaşlar cocukla bı kac kes gorustuk konustuk fılan baktım cocuk ıkı haftada benı öpmeye yeltendı dedım hayırdır ne oluyo tokadı bastım bı dahada gorusmedım 😀
Net olmanın hiç kötü yanını görmedin mi 😄Yani birlikte olmuş seks olmuş yani öyle mi. Bak mesela benim sorum bakirelik bakirlik sorusuydu şimdi bana göre herkes dengi dengine evlenmeli ve bence şu an ergenliğe girmiş olanlar içerisinde %100 bakir-bakire kimse yoktur mesela ben hiç cinsel ilişkim olmadı ama bir kadının göğsünü organını vücudunu bilirim bilmemek imkansız ama ilk eşinde bunları görmen gerekmiyor mu ama günümüzde mümkün değil. Ben konuda kendimi hep sorguladım sevgilim de oldu ama öpüşmedim. Şimdi ben bakır miyim sence
Yok gormedım hiç hep ıyı seyler kazandırdı. Evet basbaya bı kızla 3-4 kişi bırlıkte olmuşlar bide nasıl aldatıldıgımı bılmek ıstedıgım en ınce ayrıntısına kadar anlattırdım. Evet şimdiki nesıl bunu umursamıyo her sevgılısıyle öpüşüp elleşiyolardır. Bilmek cok ayrı yanı bızım derslerde bunların en ınce ayrıntısını ısledık erkek organı uzerıne kadın organı uzerıne kadının bedenımı çizdik filan bakirlik bakirelik bedende oldugu kadar ruhtada onemlı ama ruh ıster ıstemez dusunuyo bişey sorucam ama gerçekten durust ol bu yaşına kadar gerçekten hiç bir kızla öpüşmedin mi
Ya nasıl bir şey bu 1 kız 4 erkek grup yani lan ben erkeğin yanında soyunmam millet aşmış ya😄 ben hep dürüst oldum yalan yok gerek de yok zaten hatta koz arkadaşım çok istedi yapmadım o kadar zor bir durum ki geri çevirmek erkek için zaten bundan sonrada dikiş tutmadı. Hiç öpüşmedim benim dudaklar bakir dokunma da yok bende 😄 sen ikiden fazla olmuş galiba sevgilin sen yaşadın mı öpüşme dokunma felan
Hahaha sende abartmıssın valla kızlar cok rahatlar bu konuda erkeklerın yanında degil yanı kız kızayken ogrencıyken bızım evde erkek yasamıs olsaydı gozu bayram ederdı 😀dudaklarda bakir dıyo iyimiş ama erkek olarak kendını tutmak daha zor bence 😀 yalan yok ben öpüştüm 3 tane ılıskım oldu ama ılkınde cocuktuk ya dogru durust gorusmedık bıle
İşte kız erkek farklı 😄 sadece öpüştün mü öpüşme nasıl bir duygu. Ne diyorsun ya bir tanesi vardı aşıktı bana kızdan hoşlanmıyordum bir gün aradı hastayım evde yatıyorum ben de geleyim çorba yaparım göğsümde uyuturum iyileştiririm seni derdi beni yoldan çıkarmak için çok çabaladı en çok o zamanlar zorlandım zaten istek var 😄
Onda olanın aynısı bendede var yanı cekınmıyoduk evdekılerle😀 evet sadece öpüştüm yanı o duygu anlatılmaz kı degısık farklı sevdıgın kısıyle yasadıgın özel ve guzel bı an olarak kalıyo. Hahaha yoldan çıkarmak ıcın genelde bunu kızlar derler. Ben hep mesafelıydım okudugum donemde erkeklerlede aynı evde kalmıslıgım oldu ama ben hep sevıyemı bıldım be ona gore davrandım erkekler ıcın zor ama yan odada bir kız uyuyo aklı gıder gelır arada 😀😀
Eee erkeklerde olanın aynısı bende yok mu ama ben değişmem üstümü 😄 seks başka bir şey tabi de ben öpüşsem mesela duramam devamı gelir kızlar bu noktada onun için ben öpüşmedim. Seviyormuşsun neden dokundurmadın. Hele de kızların fiziği iyiyse uyuyamaz o gece oğlan yan tarafda taş bir kız uyuyor sonuçta 😄
Kastettıgım sey o degıl erkekle kadın bedenı bırmı erkek ustu cıplak gezer ama kadın gezebılır mı hayır ondan bahsedıyorum ben 😀 durdurursun hem kızı eve atıp öpüşcek halın yok yanı o kadar kaybetmezsın kendını sen kaybetsende kız durdurur zaten. Öpüşmekşe dokunmak cok ayrı seyler her erkegın benım bedenıme dokunmaya hakkı yok ama öpüşme dokunmaya gore daha masumca kalıyo ıs ellemeye gelıce o ılerı boyuta gecıyo. Bı kere bızım evde toplandık 5 kız 3 erkek toplandık içtik ettık fılan o aksam bızde kaldı herkes sonra sabah oldu kahvaltı yaptık ettık fılan cocugun bırı dedı kı ben bı daha kızlarla aynı evde kalmam cagırmayın bızı böyle dedı 😀 yazık cocuk sabaha kadar uyuyamadı demekki😀
Ne farkeder ki zaten kızlar göğsünden utanmıyor ki 😄bizim bayan bir arkadaş aradı çay koy geliyorum dedi neyse ev de yalnızım kız geldi ama nasıl geldi bir tişört var ama tişört demeye şahit gerek altında sütyen kız her eğildikçe görünüyor yakası çok geniş bir tişört dedim ki sana bir tişört vereyim mi rahat değilsen dedim yok erkeklerin bakması hoşuma gidiyor dedi 😄 ama dokunmak ayrı diyorsunda erkeğe çok koyar o çünkü tatmin etmez bence ama senin tarafından bakarsan sen de haklısın. O çocuk sarhoşken dokunmuş olabilir bak siz farkımda değilsiniz dir belki 😄
Eminmisin bundan ben yazın gerektıgınde bıkını gıyen bı kızım ama özel bölgelerim baska erkelerın gozune sokmam bakmalarınıda ıstemem hosuma gıtmez ama kız kızayken ayrıdır. Çok afedersın ama senın o arkadaşda baya bı rahatmış yanı mılletın benım göğüslerime bakmasını normal karşılamam hosumada gıtmez resmen aranmış senı tahrık etmek ıstemiş düpe düz amaç bu 😀 yok kapımızı kıtledık yatarken oyle uyuduk kızlarla hem benım uykum cok hafıftır odaya bırı girse hemen uyanırım. Ben karsımdakını tatmın etmek ıcın öpüşmedim ki zaten ben ıstedıgım ıcın öpüştüm yoksa ben ıstemeden öpemez kımse benı tatmın etmedıgım için aldatıldım ya zaten😀
Ama sen de bikini giyiyorsun bakılmasın diyorsun nasıl olacak 😄hele de fizik de varsa 😄ya kız ortam kızı zaten de iyi bir kız dı benle sıkıntısı yoktu. Bilmiyorum ama ben mutlu olmazdım herhalde çünkü erkek dokunmak ister çocuk kötü olmuştur 😄158
Plajda cogu kadın bıkını gıyıyo kı onlara baksınlar bana bakmasınlar hem bekarlen gıyıyım evlenınce kocam ızın vermezse giyemem😀 bısey dıyım mı sırf plajda kızları ızlemeye gelen erkekler vardı denıze gırıceklerınden degıl yanı😀senle sıkıntısı yokta bı erkege denılır mi erkeklerın bakması hosuma gıdıyo dıye bence yanlış. Buda çocugu mu dusunuyosun burda benı mi elletseydım daha mı ıyıydı 😀 500 kadar yolu var 😀
Erkek diyorsun sen ya bak erkeklerin % 90 bu çıkar ilişkisi için çıkar net 😄 bizim gibi % 10 luk bir kısım kalıyor😄ya zaten gel birlik ite olalım desem 3 gün odadan çıkmak istemez bana alttan alttan odunu veriyordu da yanlış kişiye veriyordu... hahaha ya şimdi o anki durumu düşündüm erkek olarak ne ne hissederdim acaba dedim kendi kendime hani benim gibi biri mal gibi kalırdı 😂 sen iyisini yapmışsın dedim dokundurmamışsın. Peki dokunmak istemedi mi sana... ya böyle yazmak zor buradan onun için yoksa 1000 olsun 😂
Valla ben erkek merkek anlamam çıkar ılıskı olanı benı kullanmaya calısana yapıstırırom tokadı 😀 yuh 3 gun mu abartma dıyorum ya yoksa nıye acık gıyınıp gostersın sana göğüslerini akıl var mantık var aranıyorum dıyo kız acık acık 😀 öpüşürken el ıster ıstemez kayıyo erkekte ama ben ızın vermedım elını tuttum direk zaten anladım oda ıstemedıgımı anladı. Nesi zor mesajla yazarkende boyle yazıcaksın nasıl yazıcaksın ki 😀
Yapıştır tokadı 😂 tamam işte 3 gün boyunca seks yapalım desem o kız yok demez 😄bu siteden takipleşelim mesaj kutudan sohbet edelim
Oo o zaman o kız baya bı yollu 3 gunde neymiş 😀 tamam bende burda mesajlaşmadan bahsettım zaten sen ne anladın 😀 dıyorum kı o mesajlaşmayla burda yazmak aynı şey dıyorum bı farkı yok 😀
Biraz farklı bir kızdı 😄 böyle devam edelim anladım da ben buraya girmek için iki sayfa açıyorum öbür türlü mesaj kutusu direk açacam😄 takipleş mek mi istemiyorsun
Baya bı farklı bencede kendı kendıne kasınmıssın gerçi üzerine atlasa kız napcaktın acaba öylesi yaparda yani 😀şuanlık böyle devam konustugumuz sure zarfında boyle olmaz hep şimdilik. Noldu beyefendi benımle konusmak ıcın ugraşmak zormu geldı 😀 hayır dedım ya şimdilik böyle bı kaç gune degişir bu durum onu dıyorum ama sen takıldın buna anladıgım kadarıyla
Ben mi kaşınmışım ne yaptım ben ki 😄Ben öyle ucuz kıza yem olacak biri değilim😄 şu ana kadar anlamadığım tek şey bu oldu takmadım kafaya da anlamadım ne demek istediğini ama sen böyle diyor san böyle olsun inatsın çünkü 😂
Kızın ne oldugunu bılıyosun evıne alıyosun bıde daha ne olsun 😀hiç belli olmaz bir öpüşmeye kendımı durduramam dıyosun yanı onu yapan kıza nasıl dur dıyıceksın acaba 😀anlamıycak bısey yok kı aslında işine gelmıyo senın hemen tamam demem lazımdı sana evet inadım nasılda bılıyo 😀
Hayır beni öpemez benim nasıl biri olduğumu bilir. Soyunmayla da beni kullanamaz.😄 severim o anlık bir şey olur malum benim durumda işte o an korkuyorum gerisi gelir diye😂önemli olan hiç başlamamak kritik nokta orası 😂sanki direk mesaj kutusundan atınca bir yerin eksilecek 😄aha da 168 oldu rekor kırıyoruz😂
Eminmisin soyunmayla kullamıycagına bı kadın karşında soyunucak ve sadece bakıcaksın sanmıyorum 😀sen kendıne güvenemıyosun anladım karsındakı dursada durdursada durmazsın kendını bıldıgın ıcın cesaret edemıyosun belkıde. Yok olmaz eksılır fılan zaten 55 kılo kızım kılo veremem daha fazla 😀😀 ben başka bı kızla rekorumu kırmıştım 450 filandı galıba bu senın rekorun 😀
Hayır hiçbir kız beni soyunmayla elde edemez iddia Ediyorum😄 çünkü zaafım yanında güçlü yanım var bu zamana kadar olmadınolmaz da. Aksine kendime güveniyorum. 😄 senin kaçırdığın nokta şu temas yok temas olursa başka olur o zaman kimse duramaz bir de sadece temas da değil seveceksin en azından benim için bu geçeli... eeee o kızla takipleştiniz mi sonra 😂
Soyunmaya cesaret eden kız temasta eder zaten oyle put gıbı durmaz karsında onu yapan herseyı yapar 😉 kendıne guvenıyosun ama öpüşürken sadece onunla duramıycagını daha fazla ılerısıne gıtmekten korkuyosun bı çelıskı degil mi peki 😀 evet ama gerçekten kızdı bazı erkekler kız kımlıgınde acıyo ya hesapları o oyle degıldı o kızda aldatılmış onları çekıstırmıstık bırlıkte 😀
Onu bilme saldırmaz ya o kadar yokluk da değildir herhalde 😄 evet öpüşme olursa kendime güvenmiyorum onun için öpüşmedim çelişki değil bu ben bakirim unuttun galiba 😂 zaten eşim yatağa aldığında bilemiyorum zaten bir parlama olur kesin 😂
Bu yoklukla alakalı bısey degıl gozunu kestırdıgını almaya calısır 😀 tamam bende bakireyim yanı bunun bakirlıkle alakası yok kı insan durucagı noktayı bılır ayarlar. Parlama olur derken kızı evlenmeden korkutma 😀
İşte bilemiyorum kız o 😄bakirlikle alakası var sen bakire sin ama kız sın kendin gibi düşünüyorsun bizler biraz farklıyız😄yok ya işin şaka su tabi ama bir merak var ilk defa olacak bir de ondan korkacak bir şey yok o da aynı duygulara sahip olacak zaten 😄
Tabıkıde farklıyız ama karsındakı kız senı durdurur zaten onu dıyorum. He sen oyle san erkekle kadın bır mı onun yasıycagı duygu farklı senınkı farklı hem ılıskıde en cok kadınların zevk aldıgı soylenır ama acıyı cekende o bence sen kadınlara daır ılk geceyle ılgılı bıseylerı ogrende sonra kız tepkı verıce laf etme 😀😀
Kızlar daha çok zevk alıyormuş onu duymuştum. Ya seks i abartmaya gerek de yok at la deve değil yani. Hayvanlar bile yapıyor öğrenecek ne var😄öğrenecek bir şey var sa da eşimle beraber öğreniriz 😄
Abartma degılde bakıre bı kadının ılıskısıyle bakıre olmayan kadının ılıskısı farklı olur onu dıyorum erkeksın sımdı senınle bunu acık acık nasıl konusayım ustı kapalı ancak bu kadar 😀
Tecrübe diyorlar ama bilmediğim bir şey olduğunu düşünüyorsan söyle bir şey olmaz 😄
Yok olmaz soylemem bu cok acık detay bişey. Tecrubeyle alakalı degıl benımkı sadece kadın erkek farklı aynı duygu yasanıcak ama kadın ılk zamanlar zevk almaz bu bı gerçek
Onu biliyorum ya anladım ilk olanı diyorsun sen ben ilkinden sonrakileri demek istemiştim. Sabırlı olacaz artık 1-2 gün daha beklenir ne olacak ki 😄
Ilkden bahsetmıyorum genel olarak kadından kadına degısıyoda 3 haftada surebılır tek ılkte acıyo dıye bı kaıde yok yanı o devam edebılır acı ve agrı gıbı
tamam olabilir sağlık en önemlisi gereken neyse o yapılır 😄
Yanı lap dıye dalma kıza dıye dıyorum 😀
Yok artık 😄o benim üstüme atlar zaten ben daha sabırlı olacağım Kesin 😂
Sen mı sabırlı olucan evlenmıs oldugunda sanmıyorum 😀 bence kendını kucuk dusurmemek ıcın atlamaz farklı pozısyona dusmemek ıcın 😀
Her şey normal olduğunda benim duracağımı ben de hiç sanmıyorum 😄atlaya da bilir küçükle bir ilgisi olmaz kocasıyım ben 😎
O yuzden oyle ıddıalı konusma 😀 kocası olabılırsın ama bakıre bı kız kocasının yanında soyunamazken ustune mı atlasın sacmalama 😀küçükle bı ılgısı olmaz derken anlamadın
Bakire olmayacak ilk olanı geçtik sıkıntıları atlattık ondan sonra 😄ayrıca soyunmasına gerek yok çıplak olmasına nasıl rahat ediyorsa öyle olur. Küçüklükle alakası yok demek istedim.
Asıl onemlı olan o ama 😀vay be o kadar anlayıslımısın yanı benım kocam cok sabırlı olmaz dıye korkuyorum sahsen bıde anlayıslı
Konuşursun korkularını anlayışlı olur ne var ki bunda 😄
He tabı canım kesın oyle olur 😀 korku degılse anlayıs cok onemlı benı rahatlatıcagı yerde strese sokmasında
Sen neden strese giriyorsun ki.
Şimdi bısey derdımde olmaz 😀
Söyleyemiyorsan deme 😂 bunlar önemli değil karakter çok önemli 😂😂
Ayıp ayıp soylenmez 😀 karaktersız olursa hödük olur işte karakter önemli 😀
tamam bir şey demedik defne hanım😄 ama aile terbiyesi de alması lazım 😂bir şey soracam sevgiline hiç sarılıp uyudun mu
bir kere uyudum 2yıllık sevgılım okurken gelmıstı bı aksam bızde kalmıstı o zaman nıye boyle bısey sordun anlamadım. Aile terbıyeside onemlı ama once karakter 😀
Benim sevgilim de istemişti de ondan sordum. İleri gideriz diye istemedim. O zamanda mı dokunmak istemedi 😂tabi KARAKTER en önemlisi 😂
Sende taktın dokunmaya hayır cunku ayrı yatıcaktık benımle uyumak ıstedı bı şartla dedım şartımda oydu masum bı uyuma sadece sarıldık uyuduk o kadar. Sende hıc bıseye ızın vermemişsin 😀 bak bana nasıl karakterlıyım 😀😀
Bizim ayrılık bundan oldu zaten. Ben izin versem o kız beni baştan çıkarırdı😂 erkek için dokunmak çökenler ifade eder bilir misin bilmiyorum😄 benim karakteri nasıl 😄
Hahaha kızın uzerıne atlarım dıye korktun dımı 😀 yok bılmıyorum. Aslında bı kaç hareket yaptı benımkıde ama dedım sadece uyuyoruz sakın ol heyecan yapmıstı cocuk 😀😀 gıcıklık var bıraz sende 😀
Ateş ve barut yani 😂 sen nasıl rahat duruyorsun. Sen uyuduğunda bir şeyler olmuştur o çocuk ne planlar yapmıştır varya 😂 yok be ne gıcıklığı 😄
Bence ılla bısey olcak diye bısey yok bence ksıde bıtıyo iş. Kollarını bagladım oyle uyuduk 😀 şaka tabıkıde uykum hafıftır anında hıssederım yapsada suya duser yanı 😀 karakterde var bı gıcıklık karakter sonucta 😀
Bak yine çok netsin😄
Ben hep netim net kız dıye yazılır adım 😀 ama defne dıye okunur 😀
Bana da sende bir gıcıklık var derler😄ama ahmet diye okunur 😄
Hahaha benden çaldın 😀 ahmet dıyınce üçüz ogrencılerim geldı aklıma 2 erkek bı kızlardı benı cok sevıyodu maviş gözlü sarısın bıseydı bıcırık 😀
Zaten sarışınların gözü renkli oluyor genelde. Şanslıymış gözü maviş miş benim ki yeşil 😄
Babamda sarışın mavı gözlu ablam esmer annrm kumral bende sarısın kumral arasıyım daha cok beyaz tem dıyelım ona ama ablamında benımde gozum renklı degıl ve onlardada tek ahmet renklı gözlüydu nasılda övüyo kendıni 😀
Bir kardeş daha olsa belki renkli gözlü olurdu 😄 benim annem de babam da renkli gözlü değil ama ben ve ablam renkli gözlü 😂 bir kere ben kendimi övmedim mavili gözlü Ahmet’i övdüm 👍
Ben çok kıskancım kardeşimi kıskanırdım ıyıkı olmamış 😀 benım cocuk dedeye cekerse olur inşallah😀tabı tabı ahmetı övdün 😀
Belki erkek olacaktı niye kıskanıyorsun😂 renkli mi olsun istiyorsun çocuğun. Ciddi Ahmet’i övdüm 😄
Hayır erkek kardeş hıc ıstemem herseyıme karıscaktı sonra 😀 evet renklı gozlu olsun ısterım. Sende ahmet degılmısın zaten 😀😀
Kıyafet felan mı 😄o zaman hamile kalınca renkli gözlü birine çok bak çocuk renkli gözlü olur 😂ama o ahmet mavişmiş mavi çok dikkat çeker mavişin yanında yeşil ney ki 😄
Hem kıyafet hemde arkadaş cevreme o yuzden 😀 oyle derler ama ben inanmıyorum ya genlerle alakalı bısey bence. Çok tatlıydı ya ömerde kardeşı ıkısıde bana aşıktı annesı anlatıyodu hep yanımda olmak ıstıyolardı 😀 mavınınde yesılınde tonu bar her ton dıkkat cekmıyo bence
Arkadaş çevren nasıl ki. Tabi genlerle ilgili şaka yaptım😄 evet tonları var ben dikkat çekenleri beğenmiyorum ama kızlar seviyor.
Yanı erkek arkadaşlarıma karısır onları dıyorum normal arkadaşa sevgılıyede karısırdı zaten. Bencede şaka olmalıydı😀 babamın mavısı cok güzel oyle bı ton olabılır annem babamın ılk gözlerıne aşıl olmuş cunku 😀
İlginç sörf bunun için kardeş istememen 😄ben isterdim benden küçük kardeşimin olmasını cinsiyet farketmez. Renkli gözlülerin bir avantajı olsa da bazılarına gerçekten yakışmıyor. Bir bayan arkadaşım esmer olacak renkli gözlü olsun derdi.
Ben kıskancım evın en kucugu olmam lazım hatta bazen dıyorum kendıme kocam cocugumu benden cok severse kıskanırım belkı dıyorum. Evet yakısmayan ınsan var
Ben de kıskancım ama bu kadar değil. Sen baya baya kıskançsın 😄
Ben baya bı kıskancım sendende fenayımdır yanı 😀
Ben fenamıyım fena değilim ki 😂
Sende bence cok kıskancsın oyle bı tıp var sende 😀
Kıskancım ama senin kadar değil 😄
şu an anne olmadıgım ıcın oyle gelıyo bana ınsan kendı canının parçasını kıskanmazda kıskancım ama mesela annem ablamı fazla sevınce kıskanıyorum en cok benı sevıcel oyle bir psikopatlık var kocamda en cok benı sevıcek oyle bı degısık bısey oda 😀
Karaktersizlik başka bir şey değil ya 😜
Pardon anlamadım sen kıme karaktersiz dedin
Sana dedim de şaka yaptım alındın mı 😄
Şaka yapabılırsın zaten gerçegini bana söyleyemezsin izin vermem öyle bişeye anında cevabımı yapıstırırdım
Ben defne ile mi konuşuyorum şu an? Karaktersiz olsan söylerim kimseden çekinmem bende zaten 😄
Evet benım ne oldu kı başkası mı yazıyo sandın. Öyle olsam söyle zatende olmadıgım için soylersen kızarım ama
Ya bir anda çocuklaştın o kadar şaka yaptım karakter üzerinden. Neden alındın hemen gerek yok. Neye kızıyorsun anlamadım
İnsanların bazen bazı konularda hassas noktaları vardır oraya basarsan bı anda cıddılesebılıyolar bende oyle oldum. Bu normal bısey bende senın hosuna gıtmıycek bısey yapsam sende boyle tepkı verebılırsın
Ama şaka yaptığım çok belli zaten dil de çıkardım emoloji ile 😄
Benım belkı gıcıklıgına yapmadıgımı nerden bılıyosun 😀
Hayır baya baya bozuldun 😄 kafan başka bir yer de miydi neydi anlamdım 😄
Valla bılerek yaptım ne tepkı verıcegını merak ettım alınırdım belkı ama başka sekılde soyleseydın alınırdım. Kafam başka bı yerde mı oyle oluncamı alınasım tutuyo dıyosun 😀 çok yorgunum ama kafam başka bı yerde degil
Öyle diyorsan öyledir ya 😄 Sen öz eleştiri yapabiliyor musun 😄 veya başkası senin haklı eleştirse kaldırabiliyor musun 😄 denedin mi
Eleştır kaldırırım ama saygı cercevesınde olan eleştırılerı abartı olan seylerı kaldırmam kızarım karşımdakıne bu sevgılım olsun arkadaşım olsun farketmıyo. Çok sakınsın ya gulup duruyoruz sureklı merak ettım bu tepkıme ne tepkı verıcegını
Saygı dışı eleştiriyi kimse izin vermez. Peki tepkim nasıldı
Bazen insanlar patavatsız oluyolar ya o gıbı durumlar için dedim tabıkıde kımse ızın vermez. Orta hallıce bı an durumu toparlamaya calıstın aslında ama ben daha cok tepkı verınde sende ciddileştin 😀
Sana soru En çok neyini veya nereni sevmiyorsun beğenmiyorsun 😄
Burnumu cok begenmıyorum bıde dudaklarımın şeklini seviyorum ama daha kalın olmasını ısterdim başka şu an aklıma gelmıyo ya oyle kendımde çok takıldıgım bısey yok he bıde bacaklarımın daha uzun olmasını ısterdım boyum cok uzun degıl gerçi 1.64 boyum ama bacak boyumun daha uzun olmasını ısterdım oyle daha guzel duruyo bence neden böyle bı soru sordun 😀
Kendini eleştirebiliyor musun diye 😄
Bence bunu kendı karakter ozellıklerım ıcın sormalıydın bedenen elestırmek kolay
Aslında hepsini kattım ama sen bunları söyledin 😄
Ben karakter olarak algılamadım ya o yuzden öyle cevap verdım pekı sen bana sordugın soruyu kendıne yonelt sen cevapla bakalım
70 kiloyum 75 olmasını isterim. Burnumu bende beğenmiyorum. Emir almayı sevmem. Üşengeçim bunu da sevmiyorum.
Hahaha bende çok üşengecimdir bende sevmıyorum ama vazgecemıyorumda 😀 pekı boyuna gore kılon ıyımı zayıfmısın.
Üşengeçlik iyi değil ya 😂1.81 boyum zayıf oluyor 5 kilo akşam çok iyi olur 😄
Hadı şimdi bekarken ıyıde evlenınce hıc ıyı bısey degıl koca ıkı gunde boşar benı 😀 evet alsan iyi olur erkek her zaman bence kadına gore bıraz daha kalıplı olmalı kalıptan kastım göbek degıl tabı 😀
Bana da söylenir artık yerinden kalkmıyorsun diye 😄 boyum uzun ya kalıp noktasında yırtıyorum 😂 spora başlamayı düşünüyorum zaten
Senınkı hadı bı nebze ıyı erkeksın evın her ısı bana bakıcagı ıcın sıkıntı bıde bende duzen hastalıgı var mesela mutfagı kendıme gore ayarladım dımı orda bıseyı bı bozsun benım ıstedıgım gıbı yapmasın cok sınırlenıyorum😀 en ıyısı çalıskan koca bulmak her ısı ona yaptırmak 😀 boy olarakta kalıp degil yanı kılo agırlıgı olarak goruntu olarakta bence kadının yanında bıraz daha kalıplı olmalı erkek onu kastedıyorum. Valla onceden yaptım bende lise zamanları ortaokul zamanları valeybol fılan oynuyodum takımımız fılan vardı ama ondan sonra bıraktım okurken gene yaptım bı ara ama kılo almadıkca yapmıyorum sahsen 😀😀
İşte üşengeçlikten sinirleniyorsun 😄 zaten kiloya karşıyım eşim kilolu olmaz herhalde 😄 kilo iyi değil ya zayıf olandaysa iyi
Hayır üşengeçlıkten degıl alınan sey alındıgı gıbı koyulması lazım duzen bozulmıycak 😀 ben çok takılmıyorum kıloya ya zaten adam benımle evlenınce igne ıplık olur ömrünü yiyecegim için 😀 şakası bı yana cıdden takılmam kıloya pek yanı yanında ufacık kalmıyımyeterde 😀 sevmek daha onemlı benım ıcın bıde ınsan sevınce karsısındakı kısının ne kusurunu goruyo nede başka bıseyını
tamam işte düzen bozulacak sen tekrar düzenleyeceksin üşeniyorsun 😄 bencede kiloya takılmamak lazım aşırı olmamak şartıyla 😄 en önemlisi sevgi aşk
Üşenmek degil o işte o başka bı takıntı ben başkasına gıdıncede yapmam bunu başkasıda gelıp bana yapmasın ıstemem yani 😀 bısey olmaz ya sen onu kucaklıycagın yerde o senı alır kucagına taşır fark olur 😀😀 aşk bı sure sonra bıtebılıyo ama sevgı bı ömür sürüyo vede saygıda
Farklı bir takıntı anladım. Yok artık beni hangi kız kaldırsın 😄ama önemli tabi zaten kızlar 50 civarı oluyor 60 ı geçmedikten sonra sıkıntı yok seks ye de işe yarar😄
60lık bı kız kaldıramazda 70lık bı kız kaldırır belkı bılemeyiz 😀50 kıloda bı kız kaldıramıycagına gore ben 20 kılo cocugı zor kaldırıyorum yanı bir erkegi kaldırmaya kalksam herhalde ölürüm altında kalır 😀😀 işte erkek aklı bak hemen neyi düşünüyo gece 1 oldu tabı normal 😀
Ben şu an 60 kiloyu kaldırıyorum 😄 sen kendini erkekle niye kıyaslıyor sun ki 😄gece ile ne alakası var seks de fantazi diye bir şey var yani 😄
Erkekle kıyaslamadım zaten bı erkegın gucuyle benım gucum bır olamaz zaten. Yanı ben 55 kıloyum 20 kıloyu kaldıeıyorum 75 kılodakı bı kızda herhalde bı 50 kıloyu rahat kaldırır gıbı bir mantık yurutmeye calıstım aslında 😀 tamam varda kıloyla onu nasıl bı an bagdaştırdın yanı zayıf kız dıyince dırek farklı fantaziler mi geldı aklına ondan bahsedıyorum ben 😀
Kız kaldıramaz o kadar. Hayır ya zaten kilonu avantajı dezavantaj konuşuyorduk öneminden bahsediyorduk. Ya tabi bazı pozisyonlarda şart eşinin zayıf olması 😄
Tamam herneyse nerden geldıysek şu kılo muhabbetıne zaten pişman ettin beni 😀
Neden pişman oldun ki 😄
Ben sana başka bıseyden bahsedıyorum sen gıdıp pozisyon muhabbetını acıyosun başka neden pişman olabılırım kı acaba 😀
Bak ya suç benim oldu tamam değiştir konuyu 😂
Tabıkıde suç senın benım mı sankı 😀 bak böylede cok guzel bı anda üste çıkmayı başarabılıyorum 😀 kadın mılletınden korkmalısın bu sana tavsıyem en masumu bıle yılank delıgınden cıkarır 😀
Kadın milleti tehlikeli biliyorum 😄 evet hemen üste çıktın bak zaten benim sorumun altında yorum yapıyorsun ve konu belli dikkatini çekerim. Benim suçum yok😄
Bence daha tam olarak bılmıyosun 😀 bak bak konu bellı dıyo bız o konuyu gecelı cok oldu valla uzerıne neler konusuldu neler 😀 bıde alttanda laf sokma benım sorumun altına yorum yapıyosun dıyo rahatsız oluyosanız beyefendı yazmam olur bıter.
Ben bildiğimi sanıyorum o zaman. tamam da benim suçum yok onu demek istiyorum😄bak bak duygu sömürüsü yapıyor rahatsız olsam 270. Yorumu yapmam yani
Hayır sen çok uyanıksın hemen senı suçlayınca zaten konustugumuz konu buydu dıyo sımdı bakırlık bakırelıkle pozısyonun ne alakası var onu acıkla bıde bana 😀 duygu sömürüsü mü hiç öyle seylerle işim olmaz 😀 onu 2ye böl yarısı benım yarısı senın 😀
Konu başlığı cinsel yaşam değil mi hahah😂136
Konu başlıgı cinsel yaşam olabılırde senın sordugun soruyla pozısyonun baglantısını söylermisin bana cunku ben ona yorum yaptım 😀 benımle bu konuda savaşma kazanamazsın bosuna yorma kendını 😀
Hangisini diyorsun ben sana soru sormadım 😄 pozisyon olayını diyorsan kilo dan çıktı o 😄bak gerçekten ben cinsellik konuşmak istemiyorum diyorsan sorun değil ben cinsellik için sohbet etmiyorum 😄
Sen nerelere gıttın sen soru sordun hanı bende yazdım ondan sonra sohbet etmeye basladık ya o sorudan bahsedıyorum ben 😀 ay kafam allak bullak oldu valla konu başlıgı cinsellık diye illa cinsellik konusulması gerekmıyo ve ayrıca bu zaman kadar sureklı cinsellikle alakalı sohbet edılmedı herkes kendı dogrularını soyleyerek gayet sevıyelı bı sohbet oldu son dedıgını anlamadım yanı
Konuyu pozisyona getirdin dedin ya buradan sanki ben cinsellik konuşmak istiyormuşum anlamı çıktı onu diyorum öyle bir şey yok 😄
Hayır ama ben oyle bısey soylemedım. Ben öyle bişey yazmadıktan sonra lütfen söylediklerime farklı bir anlam yükleme onu demek ıstesem zaten direk derim o kadar açık sözlü ve dürüstüm. Vallahı gece gece kafamı bulandırdın hala okuyorum anlamıyorum ıkımızde saçmalayıp durmusuz 😀
Ben de sen öyle deyince yanlış anlaşılıyorum diye açıklama yaptım 😄neyse boş ver değiştir konuyu
Burda senden benden başka bırısı yok ha bıde okuyan bırı varsa o var 😀 demek ıstedıgım su kı yanlıs anlamıs olsam bile böyle tepkı vermem guzel bı dılle uyarırım senı bunda sıkıntı yok 😀 ben nıye degıstırıyorum sen degıstır 😀
Vardır da bu soruda yoktur. tamam anladım ben yanlış anlamışım seni. Aklıma bir şey gelmedi ondan sana attım topu😄
Hahaha ben Şu an bu konusmayı okuyan bırı varmıdır dıye ondan bahsettım sende devreler ıyıce yanmış ateşin filan mı var 😀hep zaten öyle olur erkekler hep kadınlara atar topu cunku kadınlar sizden daha zekı kabul edın 😀
tamam anladım seni dedim ya bu soruda kimse yoktur okumuyor dur kimse anlamında dedim😄bugün sen de bir şey var 😂erkekler mi daha zeki 🤓 bence de
Bende mi bişey var ne gibi bişey normalım aslında dedıgım gibi sadece bıraz fazla yorgunum garıp olan sensın asıl 😀 ben öyle bı cumlemı kurdum acaba kadınlar sızden daha zekı dedım nasılda cevırıyo lafı ya 😀
Yorgunluğundan dolayı ne dediğini bilmiyorsun 😂 ne yaptında yorgunsun
Atma o kadarda degıl ne dedıgımı bılıyorum ben 😀 çok gezdim bugun ayaklarıma kara sular indi o yuzden hala kendıme gelemedım 😀
Bugün pek emin değilim 😄hangi şehir de yaşıyorsunuz. Bugün hava güzel di güneşli bahar havası gidiyor sıcaklar artacak
Ya ben sunu anladım sen benı gıcık etmeye bayılıyosun o yuzden boyle yapıyosun 😀 malesef kı İstanbul evet hava güzeldi yazın buralar hiç cekılmıyo sen hangi sehir yaşıyosun
Sen gıcık oluyorsan ben ne yapayım😀 Adana. Sen bir de Adana yı gör güneşe kurşun sıkıyorlar 😀
Sen işte bılerek yapıyosun bunu gıcık olmam ıcın ama gelmıyorum oyunlarına 😀 hahaha ya deme öyle bu yaz adanaya bebek görmeye gelicektik bız vazmıgeçelim yani 😀
Sen öyle san 😀Bebeği İstanbul’a götürsünler bence 😀İstanbullu musunuz bebek kimin
Hep bı gıcıklık yapıyosun zaten 😀 hahaha o ımkansız işte ablamın cok yakın arkadaşı dogum yapıcak bende tanıyorum cok sevdıgımız bırıdır maksat hem gezmek olsun hem bebegı gormek ıcın gelıcez ama sen dıyosun kı resmen gelmeyın 😀 aslen bilecikliyiz ama babam askerden sonra istanbula yerleşmiş yanı ablamla ben burda dogduk buyuduk sen aslende adanalımısın
Sen de yapıyorsun 😀 biz kadirliliyiz aslında ama akrabalar hep Adana’da ondan dolayı Adana Yık Allah’ın adamıyık diyoruz😀
Bende mi yapıyorum vallahi iftira atıyosun sen bana ne gıcıklıgımı gordun sımdıye kadar 😀 bı adanalıdan beklenılcek şey yanı daha ne beklenır 😀
Ya hala sorunun altına yorum yaparak sohbet ettiriyorsun daha ne olsun 😀Adana değişik bir yer ya
Bunu gıcıklık olsun dıye yaptırmıyorum ama ben degişik bir kız oldugum ıcın yaptırıyorum 😀 valla bızım kız cok sevmiş öyle demıyo ablamın arkadaşı oraya gelın geldı aslında hatayda yaşıyodu evlenınce adanada yasamaya basladı sonralarda oda böyle dıyıcek belkıde 😀
Bana açıklar mısın nedenini. Şu şu şu sebepten dolayı diye 😀Hatay da sıcak da o daha Adana da yaz geçirmemiş demek ki 😂
Aslında bellı bı sebep yok ama ben öyle kımseyle takıplesıp sohbet etmıyorum burdan takıplestıgım kısıler yok mu var ama hepsı kız sohbet ettıklerımde kız daha önceden bı erkekle sohbet ettım bıde sımdı senle o kadar bunuda aslında sebep olarak gostermıyorum ama herşeyin bı zamanı var sabırsız olma bu kadar 😀 sana dıyorum ya sen cok sabırsızsın dıye evlenınce karını beklemezsın dıye ınanmıyosun bıde bana 😀 aslında ıkı sene oldu evlenelı ama bazı donemler uzun sure annesının yanına gıttı geldı öyle
Takip etme ama kutudan mesaj atalım neyse artık sen inatsın ne de olsa 😀 beklerim ya niye beklemeyim mantıklı olan herşey beklenir 😀valla yazın Adana boşalır çok sıcak millet kaçar yaylalara 😂
Benim gözüm de yoruldu ya. Sen biç uyumazmısın 😀
Tamam yarın akşam söz mesaja geçicez hadı senıde kırmıyım çok ısrar ettın 😀ne yani ben mi mantıksızım şimdi ama karının bekletmesi mantıklı yani
Hahaha dedım ya ben gunde 3 saatlık uykularla dururum hep en fazla 7 saat uyurum 😀
Hadi bakalım 🤔 karım beni niye bekletiyor ki 😀
Canı öyle ıstıyodur bekletıyodur ne bılıyım ben 😀😀
Sor bakayım niye bekletiyor 😂yazık değil mi bu çocuğa de
Evlenınce kendın sorarsın nerden bulayım ben sımdı evlenıcegın kızı 😀 demekkı yazık degil kadınlar öyle yapıyosa eger bıldıgı bısey vardır elbet 😀
Aman ya defne 29 sene olmuş beklemişim eşimin dediği 3-5 gün mü beklenmeyecek 😀o günler kısmet olsun da hallolur herşey.
Afferin sanada ben senı bıde o zaman aynı evde yaşarken göriyim ateşle barut misali bıde artık engelde yok dur bakalım durabılıyosan 😀😀 sende pek umıt yok galıba evde kaldım havasındasın 😀😀
Sence durabilir miyim 😀 kızlara güvenmiyorum ben bakirelik önemli benim için
Ben sana soyluyorum zaten açık açık duramazsın dıye 😀 bende erkeklere guvenmıyorum valla hadı bızımkı anlasılıyoda sızınkı anlasılmıyoda artık yapmadım desede ınanmak zorundayız
Neden duramam ki ya 😀belli olur sen bilmiyormusun 😀
Şimdi karın senı bılıncsız bır sekılde tahrık etse o anda kendını durdurabılırmısın sonucta evlısın engel yok onunde. Dalga geçme benımle bellı olur diyo bıde
Yok o şekilde olursa kimse durduramaz 😀ciddi belli olur dalga geçmiyorum.
Ee nıye habıre neden durduramam kı dıyıp sorguluyosun 😀 hareketlerden kastınsa bellı olur dedıgın evet onu bılıyorumda başka ne olabılır
Ben eşim azdırmıyor hemen olsun istemiyor durabilir misin anladım onun için dedim 😀 burada açık yazman da öğrenip ne yapacan ki diyelim öğrendin ama iş işten geçti ne yapcan ki
Günaydın ilk once uyuya kalmısım dun gece ıkıncısıde ben öyle mı yazdım acaba sen kendı kendıne oyle anlamıssın eşin seni bilerek bekletıyosa dedım bu yapılan bılınclı bıseyse kendını nasıl tutabılırsın dedım 😀 ögrenıp ne mı yapıcam ılerde bende evlenıcem demi en azından eşimin yalan soyleyıo soylemedıgını anlıycam ve iş işten geçmiş olucak tamam bırlıkte olmuş olucaz zaten bı bunun ıcın bosanmam ama ona olan guvenım zedelenır her yaptıgı seyde soyledıgı seyde sorgularım ve bu konuda çok cıddıyım onu bır ay bekletırım ceza olur oda ona
Bilerek bekletiyorsa beklerim veya ikna etmeye çalışırım bu ne için beklettiğine bağlı tabi zorla yapacak halimiz yok 😀tabi haklısın yalan söylemiş olacak dürüst olmayacak güven sarsılır. Haklısın bir ay da çok ya 😂
Karında olsa zorla olan hersey tecavüze girer zaten o olmazda yanı kadınlar bazen sınırlenır ders vermek ıcın bekletır bekletme dedıysem bı hafta bekletır en fazla oda beklemez zaten 😀 ya takıldıgı tek noktada bı ay bekletmem ben sadece Şu an ıyı tarafını soyledım ona o bı ay ıcerısınde evın ıcersınde ne eziyet ederım ona hanı bıseyı çok ıstersın aslında elının altındadır ama bihatan yuzunden ulasamazsın ya surunur surunur durur 😀 bana dogrularıyla gelsın bakir olmayabılır oyle bırını ıstedıgım ıcın yalan soylemıs olabılır ama yalan soyledıgı ıcın daha cok kızarım
Yok eşim bana kıyamaz bekletmez eften püsten sebepten dolayı 😀 hayır seni anladım. Bakir olamayan birini de kabul edersin yani 😀
He he sen öyle san eşi kıyamazmış güldürme beni kadınlardan bahsedıyoruz burda 😀 ya adam bana yalan soylerse bende bunu ılk gece belkı anlarım anlamama ıhtımalımde var tabı hadı anladım diyelım ıs işten geçmiş zaten daha kabul etmesi mi kalmış karı koca olmuşuz zaten kabuk etmeme gibi bı olasılık mı var 😀 he bunu nişanlılıl veya sevgılılık donemınde dedı dıyelım cok sevıyosam bı sure kabullenmeyı denerım ama sure zarfında cok kıskanc olurum sureklı sorgularım kavga edıp ayrılmazsak sabırlıda olursa evlenırım cok sevmem lazım ama
Ama şimdiyen kadar ki sevgililerim beni hep istedi ben karakterli çıktım eşimde beni isteyecektir hep ve bana kıtarmayacaktır😀 ha sen bir de ilk gece olmasından yanasın ben nikah dan bahsetmiştim😀evlenmeden önce anlarsın anlaman lazım.
Hahaha cevaba bak ya karında ıster ıstemesınede işte kadınlar kendılerıne ıstedıkten sonra daha kolay hakım olabılıyolar onu dıyorum eşler bırbırını tabıkıde ıster ama kadın hakım olur kendıne 😀 nasıl anlayabılırım bakir olup olmadıgını söylede bılıyım. İlk gece olmasından yanasın derken anlamadım 😀 tamam evlenıcem nikahım olucak ondan sonra esımle aynı evde yasamaya baslıycam ondan sonra bırlıkte olucaz zaten ondan once nasıl anlayabılırım
Belki benim eşim kendine Hakim olamayan biri ala ala 😂 ilk gece derken evliliğin ilk gününden bahsediyorum. Söylerim de çok açık olur o yüzden yazmasam daha iyi herhalde
Hahaha her kadın kendıne hakım olur azda olsa 😀😀 ilk gun muhabbetınıde anlamadım ama neyse 😀 bu seferlık ızın verıyorum soyleyebılırsın benım için onemlı bısey
tamam olurda belki ben hakim olamayan biri ile evlenecem hayal değil mi ben öyle kuruyorum 😂ya gerdek gecesi diyorum yani ilk gece birlikte olmak istiyorsun yani diyorum neden anlamadın ki 😀 yok daha sonra söylerim onu
Sen çok hayal kuruyon ama 4 cocuk hayalı eşinin böyle olma hayalı 😀onu lafın gelısı dedım ya dugunde cok yorulmussam ıstemem ama ben soyle dusunuyorum acıkcası bı stres ve utanma olur ıster ıstemez ve bıseyı ne kadar cabuk yasarsan o kadar cabuk atlatır alısırsın gecesıne olmazda sabahına olur yanı 😀neden ya
Şu an Hayal kurmaktan başka bir şey yapamam çünkü 😂ayrıca illa ki 4 değil 3-4 diyorum. aslında sen doğruyu düşünüyorsun bencede ilk gece olmalı zaten bu yoldan geçenler bir şey anlamazsın diyor o geceden için oldu bittiye gelir diyorlar😀söyleyesim gelmedi ne bileyim
Hayallerın suya düşmesin diye diyorum 😀 tamam aynı kapıya cıkıyo benım dedıgım cocuk ya 3 olur ya da 4 arası bısey olmaz 😀 yo sahsen ben oyle dusunmuyorum anlıyosun yanı bas baya tamam zevk almıyosun yanı kadın zevk almıyoda erkegi bılemıycem kadınlar belırlı bı sure geçtıkten sonra zevk almaya başlarlar bu kadından kadına gore degısen bı durum ama bazı kadınlar her ılıskıde acı ve agrı hısseder bazılarıda hiç hıssetmez şansa be düşerse artık 😀 hayır olmaz söylemen lazım soyledın bı kere
Düşmez inşallah beni anlayan biri olur inşallah bakire olur inşallah😂farklı işte 2 az 3 ideal 4 üst sınır 5 fazla. Ya zevk olurda az oluyor Muş yarıda kalıyormuş r şey anlamadım demişti bir arkadaş😀merak et bakalım 🤔 biraz
Bak bakire olmazsa olmaz demıyosun yanı sende seversen bı sekılde kabul edersın. Hahaha sız kaç kardeşsiniz bence en ideal 2 😀 sen bunu kadınla mı konustun erkekle mı? Ama olmaz kı oyle ayıp sımdı bılıyorum de sonra merak et bakalım de
Hayır o konuda kesinim ama büyük konuşmamak var ondan öyle diyorum😀biz 7 kardeşiz bir tek ben bekarım.😂erkekle konuştum ama bakire bir kızda demişti bana böyleymiş diye kuZeninden biliyormuş. Bu arada 330 oldu 😀
Anladım ama sen yınede buyuk konuşma. En küçükleri senmisin yoksa senden kucuklerde evlendı sen evdemı kaldın 😀 bakire kız yasamadan nerden bılsın ben bırebır yasayanla konustuk hatta bı kac kısıyle pek hos seyler bahsetmedıler bana bı korkmadım degıl 😀 rekoru kırmak lazım
Konuşmuyorum tabi de eşimin mutlaka ilki ben olmalıyım. Evet en küçükleri benim😀bakire kız da kuzeni evlenmiş ondan biliyor. Demek ki kişiden kişiye değişiyor. 😀burayı bırakalım anlatacam bakir erkeğin nasıl anlayacağını 😂
İnşallah öyle olur senin için. Artık dıyolardır şunuda evlensek kurtulsak diye 😀 dedım ya kadından kadına degısen bı durum ama her ılıskıdende bahsetmemıstır ona ılk bırlıktelıgınden bahsetmıstır ben genel olarak alışma surecınden bahsedıyorum. İyi çık gızlıden mesaj atayım 😀
İnşallah. Diyorlar evet 😀ya gizliden nasıl çıkılıyor 😀
Yanı haklılar oyle bekar bekar başlarına kalıcaksın dıye korkuyolardır 😀 hem gızlıden cıkmayı bılmıyo hemde mesajla konusalım dıye gunlerdır dır dır edıyo 😀 soruyu sordugun yer var ya orda bı ışaret var bıldıgım kadarıyla ordan cıkabılıyosun gizliden
Herhalde 😀 valla bulandım dediğin yerde de yok. Sen çık ben seni takip edeyim
Bende çıkamıyorum kı gızlıden önceden çok kolaydı o dedıgım ısaretten gızlıye alabılıyodun gızlıden çıkabılıyodun fılan ama sımdı bende bılmıyorum
Gizliden sormadıgın başka soru varsa soruyu soyle ben seni öyle bulayım
Kullanıcı ismini söyle ben bulurum
Kullanıcı adımla nasıl bulacaksın kı benı bulamazsın ancak soruyla bulabılırsın ben soru sormadım hıc o yuzden bulamazsın sen benım dedıgımı yap gızlenmeden sordugun bı soru varsa soyle
Sizce hangi il olabilir diye foto bir soru sordum
Bir ticari aracın, kaza yapmış başka bir ticari aracı kasasında, güvenlik önlemi almadan taşıdı. Sizce bu olay hangi ilde gerçekleşmiş olabilir? Sorunun içerigi bumuydu
Evet profil foto tavuk 😂
Takıp etmeyen kısılere mesajların kapalıysa açta atıyım 😀
Haklısın evet ama insanlar artik bunun özgürlük olduğunu düşünerek evliliği beklemiyorlar umarim gönlüne göre birini bulabilirsin:)
Cevap
1Cevap
En dogal hakkın arkadasim ve öylede olmali bakir bir erkekk bakire olmayan bir kadinla bas edemez emin oll
Tammam kardeş sakin :) haklısın
haklısın belki ama herşey bakirelik değil
Haklısın
Haklısın aga
En İyi Cevaplar