2 aylık hamileyim ama son 4 gündür 2 günde bir rüyalanma yaşıyorum gecenin bir yarısı.. önce rüya görüyorum sonra uyandığımda orgazm kasılmaları yaşıyorum. Cok rahatsızım bu durumdan. Kontrole gittiğimde drlada paylaşmayı düşünüyorum ama önce buraya bir yazayım dedim. Niye böyle oldum ki ben? Bebege bir zararı varmıdır acaba bisiler yazarmisiniz? Mantiklica..
Cevabın nedir?
+1 yılBebeğe bir zararı yok beyin senin yapmadığını kendisi yapıyor bunu yapmazsa ozaman soru n olurdu anne adayı sakin ol bunda doktorluk bişry yok anlıyorum bebeğin senden bir parça o ama sakin anormal bir durum. yok için rahat olsun hatta çok sağlıklı bir durum bu
00 Yorumla
+1 yılOrgazm erken doğum riskini azaltır deniyor fakat ilk haftalar düşük riskine karşı doktorun yasak koyduysa dikkatli olmalısın kadınsı hormonlarına ne kadar söz geçirebilirsen artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktor hicbisi demedi aslinda. Çevreden akrabalar arkadaşlar zararlı olabilir dedi bizde ilişkiye ara verdik ben böyle olacağını bilmezdim valla ya kendimi gayet hanım hanımcık sanardim gece olunca içimdeki kaplan cikiyo ortaya tobe tobe. Hayir bisi diil bebege bisi olursa yazık olucak :(
- +1 yıl
Akışına bırak stres olmaya gerek yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamilelikte cinsel içerikli rüyalar görmek normal. Her kadına olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
çocuğa kesinlikle zararı olmaz sadece gusul gerektirir , anlaşılan çok zevkli ve seksi biri olduğunuzdan , eşinizle 7 ayın sonuna kadar ilişkiye girebilirsin
00 YorumlaHamilesin die muhtemelen ilişkiye girmiyorsun ama doktora sor istersen aya kadar cinsel ilişki yaşayabiliyorsun sanırım. Orgazm çocuğa zarar vermez. Uzun zamandır seks yapmadığın için rüyalandığını düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeyin. Bu evliliğinzize de zarar verir size de zarar verir. Bu bir ihtiyaç neticede. O yüzden bedeninin arzulaması rüyalarına girmesi gayet normal. Eğer dr birşey demesiyse rahat olun. Ama her ihtimale karşı bebeğin zarar görmeyeceği pozisyonlarda yapmaua çalılışın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRüyalanmalar yaşaman gayet normal.. Hormonların ve galiba seks de pek yapmıyorsun bu aralar ondan dolayı.. Bebeğe zararı olmaz.. Sık sık seks yapabilirsin, son 1 aya kadar zararı yok hamilelikte..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim ve bizim başımızdan da bir hamilelik süreci geçti. Orgazm kesinlikle bebeğe zarar vermez. İlk 3 ay ilişkiye girmeyince beden durmuyor işte. Ama kocan neden uzak duruyor sana?
00 YorumlaBebege bir zararı olmaz da bu hamilelik sürecinde eşinizle cinsel ilişki yaşamadıysanız sebebi budur.. eger bebek icin sıkıntı yok diyorsa doktor 7 aylıga kadar cinsellik yaşanabilir
00 Yorumla
+1 yılHic bir sakincasi yok. Hamilelik suresince iliski yasamadigin icin vucudun kendini rahatlatiyor.
00 Yorumla6 aya kadar düşük riski yoksa seks serbest kocana ver kurtul
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsağdan soldan duyduklarınıza göre niye hareket ediyorsunuz anlamıyorum. bir sakıncası olsa doktor söylerdi zaten. saçmalık resmen...
00 Yorumla
+1 yılBedenin ihtiyaç duyuyor demek ki. Hamileyim diye ilişkiye ara mı verdin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet 3 ay ilişki yaşamışsa.
Soran+1 yılYasamicaz olcakti
- +1 yıl
Ara vermeni doktor söylemediyse sakin sakin devam edebilirsin, ihtiyaç sonuçta
Gizli Üye(36-45)+1 yılHamilelikte istek 2/3 kat daha fazla olur, riskli bir gebelik değilse, son güne kadar bile ilişkiye girilebilir. Doktoruna danış, ilişkiden mahrum kalmayın ikinize de yazık. Gün içinde de mast. yapabilirsin, hiçbir şekilde zararı yoktur rahatlatır...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye öyle oluyirsun bilmiyorum. Ama bebege zarar vermez
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım..
Cevap sahibi+1 yılMerak etme. Anca sert ilişki olur ve 9. ay icinde olursaniz zorlamadan dolayi zar patlatabilir
Cevap sahibi+1 yılHa bu arada doktor söylememişse son aya kadar ilişki olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAltı yedi ay süresince ilişkiye girebilirsiniz bir zararı olmaz bebeğe
00 Yorumla
+1 yılBebeğe bir zararı Yok. Sevişmeyi kestiniz mi eşinle
02 Yorumla
Soran+1 yılIk 3 ay kritik dönem dediler bize bizde bebise bisi olmasin diye 3 ay ilişki yasamamaya karar verdik. Ama gündüzleri gayet normalim cinsellik aklıma gelmiyo noluyosa gece oluyo geçer heralde :(
- +1 yıl
Gündüz bişeylerle meşgul olduğun İçin bence Mast yapmalısın ya da eşinle sevişmen gerek
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinizle cinsel hayatınız var mı şuan? Eğer yok size normaldir
03 Yorumla
SoranYok ilk uc ay riskli olabilir denildi yapmıyoruz bisi.
Cevap sahibi+1 yılO zaman normal istekli arzulu biriysen olabilir vücuduyla ruyalanma ile bütün enerjiyi dışarı atıyor eğer cinsellik istiyorsan yapamiyorsaniz ruyalanma normal
Cevap sahibi+1 yılSizin için bı araştırma yapıp konuşabiliriz isterseniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora sor. Belliki normalde de çok istekli bir yapıdasın. bununla ilgili bir önlem alınabilir
00 Yorumla
+1 yılBebekin ne yarai olabiliki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle her gün seks yap o zaman rüyalanmazsın.
00 Yorumla
+1 yılHım nekadar ilginç hiçbir fikrim yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne zamandır seks yok?
00 Yorumla
+1 yılBilimsel olarak bir sorun yok, olağan şeyler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Normal seks yapmaz iseniz
00 Yorumlaİlişkiye girmiyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoktora sordun mu? sebebi neymiş
00 YorumlaGarip bir durum!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılesne sole rahtltsn
00 Yorumla Dr ye gıt
00 Yorumla
+1 yılSeks yap sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılEsinle yap
00 Yorumla ıslanıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks yapmıyormusunuz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği