İranlı bir sevgilim vardı yıllar önce seks yaptık bir de küçük bir süs köpeği var. Odada yaptık biz ne bilelim bu köpek anlamaz diye onun önünde yaptık. İşi bitince bir de baktım köpek hızlı hızlı nefes alıyo şeyi de kalkmış üstüme çıktı ayyy ölmek istedim bir an. Köpek resmen ben de istiyorum der gibi üstüme çıkmış becerecek beni. Resmen köpeğin penisini hissettim arkadaşım gülerek köpeği çekiyo köpek kendi zaten şey kadar bişey :-D köpek havlıyo ama nefretle bir havlama yani adama bıraksana ne karışıyosun tam da şey edecektim sanane der gibi sinirle bir havlama adamı ısırmaya çalışıyo falan ama ufacık da ağzı yetişmiyo. En sonunda köpeği bir odaya kapattı köpek hala sinirle havlıyo :-D valla hayvanseverim ama o günden sonra o köpeği hiç sevemedim. Sizin var mı komik bir anınız?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi atmisin da benim soyle bir anim var, bir seferinde gece boyunca 3 4 saat falan sevistik kiz arkadasimla her tarafimiz sirilsiklam oldu terden bide yorulmuşuz sorma, neyse kendimi toparladim tekrar basladik ayaktaydik sirtustu yatirdim devam ediyorduk sonra bacaklarindan kavrayip ayakta kucagima almak istedim bir can havliyle kaldirdim deligi tutturamadim. bir yandan kucagimda tutuyorum bir yandan sokmaya calisiyorum kiz arkadasim birden yuzume pıskırdı gulmeye basladi sonra tekrar yataga sirtustu yatirdim o pozizyonu bozmadan gulmeye basladim bende yaklasik 2 3 dakika gulmusuzdur. biraz dinlendik sonra yine devam. ertesi gunu tatildi o yuzden sabah 8 e kadar devam ettik zaten ondan sonra kahvalti yapip uyuduk.
00 Yorumla
+1 yılSpotifyden sevisme sirasinda partnerim sarki acmisti, ama bir sorun var ! Free kullaniyormus spotify'i, tam orgazm olacagim sirada reklam cikti, "ne varsa carrefoursa bekleee bizi frannnsağğ" diye bir manga dolusu tribün taraftarı çıktı, şimdi size soruyorum, siz hiç ritmik bir şekilde holiganlar eşliğinde oral seks yaptirdiniz mi dostlar ! O andan itibaren seks esnasinda muzik benim icin bitmistir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılona benzer bir anım vardı benim de sen söyleyince aklıma geldi bizimki kediydi biz ne zaman sevişmeye, emişmeye başlasak oda yiyecek bir şey var zannederdi yalamaya kalkardı ahaha benimki de kedi sktr gt seni de skcem şimdi derdi :D
21 Yorumla
+1 yılOldu dedimki küfür et o da fuckyoouuu dedi o ne yaa dedim güldük
63 Yorumla- +1 yıl
@aerteww evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
70Cevap
+1 yılbir yilbasi aksami okuldan bir kiz arkadasimla benim evde ictik. Bayagi sarhos olmustum. Sonra birlikte olacaktik. Onumde pozisyon aldi ve ben girdim. Nasil dar nasil zevk aliyorum. Sonra kiz dondu ve dedi ki, pantolonumu cikartnayacak misin? Nasil utandim basladik gulmeye 😆😆
05 Yorumla- +1 yıl
@hayalet44 kız çıkartmıştı zaten dayıoğlu
- +1 yıl
@hayalet44
- +1 yıl
😁😁
Gizli Üye(36-45)+1 yıloldu :) Kız arkadaşımın evindeydik.. O evi ve eşyaları o bilir dimi normal olarak :) Değişiklik olsun mutfak tezgahında yapalım dedi, uzunca sevişmeden sonra çıktı mutfak tezgahına yarım yamalak, yaparken mutfak tezgahı kaydı düştü :) :) Çarpıldık mı lan dedi, ben de daha çarpılmadın sen içeri gel gösterecem sana ben dedim :) :)
10 Yorumla
+1 yıl5-6 yıl önce sevgilimle onun evinde uzun zamandır görüşmediğimiz için ateşli bir sevişmeye başlamıştık. Ben içine girmeye çalışınca kuru kuru girmiyor, acıyor demişti. Bende o anın büyüsü ile masada duran içinde ne olduğunu farkedemediğim şişeyi penisime bocalamıştım. O şişenin içindeki 80 derece kolonya olunca nasıl yanmıştı penisim nasıl. Kız üfleye üfleye zor geçirmişti. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz mı daha 8 9 yaşlardaydım komşumuzun iki küçük kızı vardı onlarla yapıyorduk üçümüz aynı yataktaydık birden içeri iki ablam daldı biz çırılçıplak ay utançtan öldüm nereye kaçacağımı bilemedim neyse yakalandık eve gidince annelere söylediler halada arada bizimkiler bahs edip dalga geçiyor benle 😃
00 Yorumla
+1 yılEve boş tabi eve kıza atayım dedim kız geldi neyse oturduk kızla seviştik yaz mevsim tabi sıcak oldu dedim dur kola getireyim gittim mutfağa kolayı doldurdum geldim odaya kız çıplak bizimkiler gelmiş benim elimde kola evet o günden sonra lakap Nuri alço oldu
00 Yorumla
+1 yılbende sevgilimle ilk tanıştığımda disko-kafe gibi bir yerdeydik içerisi loş tabi ben de böyle umuma açık yerde hiç öpüp ellememistim ( bu dediğim Türkiye'de degil) .. neyse bir 15 20 dk böyle on hazırlıkta sonra odamıza diye kalktık.. yani kız kaldırdı... bisi de diyemedim... on tarafta çadırı kurup tüm diskoda göstere göstere çıkmıştım her ne kadar kızı önüme koysam da yan masalarda oturanlar yan taraftan illa gormusturler çadırı.. hiç sağa sola bakmadan çıktım.. çok utanmistim
00 Yorumla
+1 yılAklıma amerkan pastasındaki sahneyi gertirdin
https://m.youtube.com/watch?v=X9HDPyWdtZI01 Yorumla
+1 yılbenimde kız arkadaşımla yaparken ilk yaptığımız zamanlarda çok sulanmıştı bende sert hızlı yaptığım için osuruyormuş gibi ses çıkıyordu şaşırmıştım ve biraz güldüm tabiki ilk başıma geldiği için :D
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir paylaşım doğru değil ama açıktan yapmış olmanız hiç doğru değil mesaj kutunuzu okumaya kalsanız herhalde birgün sürer bu paylaşım dan sonra
00 Yorumla
+1 yılBenim de iş yerindeyken böyle bir anım var herkesin ortasındaydık pitbull vardı birtane bunu kısırlaştırmışlardı baktım koşarak geldi bacağıma sarıldı sonrası utanç 😢
00 Yorumla
+1 yılkızım sen zaten ortalık malı olmuşsun s*kmeyen kalmamış seni
60 Yorumla
+1 yılYapmak saçma geliyor. Zaman kaybı. Çok işim var sjsjsjs
374 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
İfşalanan kişi engelledi yorum yapamadım 😂
- +1 yıl
@AaronBenElijah çok bildirim gelmiştir jssjsj
- +1 yıl
Aynen mk kertenkelesi rezil oldu engelledi gizlendi adamın basına neler geldi ya 😂
- +1 yıl
@AaronBenElijah kız ama iyi ifşa etti :D
- +1 yıl
Aynen hem özelden yürüyor gende kız vermeyince kötülüyor iyi rezill etti valla 😂
- +1 yıl
@AaronBenElijah iyi yaptı sanki bana neden büskivi vermiyorsun kavgası gibi oldu sen vermezsen bende vermem hıh işte :D örneğe bak yha :D
- +1 yıl
Kadın çok kaliteli ama o kadına hele hele 30 yasını aşmış bir kadını yatağa atmak istiyorsan çok zeki olmalısın bizim çocuk bacağlarınnn çokk güzel ufff çok hoştırrrr 😂😂demiş dünyada ikimiz kalsak vermem o tipe zaten 😂
- +1 yıl
@AaronBenElijah bir gün o erkek kadın olsa ne tepki verir merak ediyorum kadın ama taş gibi tabiki her isteyene verse oho... :D
- +1 yıl
Yanii bir konuşmayı öğren hele bak ne düşünüyor tanı sohbet et yok ilerde bacağlarınnnn çokk hoştır ama benenaaa 😂ve o bir günlüğüne kadın olsa kurutur onu vermez Abaza’ların korkusundan😊
- +1 yıl
@AaronBenElijah yoksa engel yiyeceğini bile bile atlamış :D aynen :D
- +1 yıl
Mallkta master yapmış işte 😊 oziana yi tebrik ederim 😊
- +1 yıl
@AaronBenElijah bende tebrik ederim :D kız ifşayı silmeseydi anlardın hjxhjx
- +1 yıl
Aynen 😂😂😂😂
- +1 yıl
@AaronBenElijah bence erkek kızın yorumunu şikayet etti :D
- +1 yıl
Bak olabilir gizliden çıkmış ahlaksız 😂😂😂
- +1 yıl
@AaronBenElijah korkuyor tabi ifşa olmaktan 10larca takipçisi var :D
- +1 yıl
Ama yazdıkları salakca hep bacağlarınnnnn oğğğ çok güzel demiş 😂
- +1 yıl
@AaronBenElijah keşke o an ifşayı ekran alıntısı yapsaydım bende yapardım ifşasını mllzüçlm3ıo
- +1 yıl
Sende heyecan arıyorsun 😂😂gördük iyiydi baya 😂 şimdi yorumları okuyor delirmiş belkide 😊😊engelledim bende
- +1 yıl
@AaronBenElijah napıyım işsizim belki o ifşadan tehditle para alırdım ama günah ya :D
- +1 yıl
Aaa İzmirliye yakışmaz bence tehdit şantaj sana yaklaşmaz kimse 😊😂
- +1 yıl
@AaronBenElijah evet ya ondan sonra herkes korkardı bu kız ifşacı diye sjsjsj
- +1 yıl
Sen tam delisin valla 😂😂ne okuyorsun sen 😊
- +1 yıl
@AaronBenElijah anadolu lise :D
- +1 yıl
Başarılar dilerim 😊🖐
- +1 yıl
@AaronBenElijah sağol :D
- +1 yıl
Kib 😊
- +1 yıl
@AaronBenElijah açılımını sylermisin :D
- +1 yıl
Kendine iyi davran 😊
- +1 yıl
@AaronBenElijah sende :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim fıstık 😊🖐
- +1 yıl
@AaronBenElijah ö. d :D
- +1 yıl
Düzgün söylesene öd nedir 😊
- +1 yıl
@AaronBenElijah önemli değil :D
- +1 yıl
teşekkür ederm kib by 😊
- +1 yıl
@AaronBenElijah Allaha emanet ol byby :D
- +1 yıl
Saol sende canım benim 🖐🖐
- +1 yıl
@AaronBenElijah ya iki farklı yerde yorumlarınızı okudum kim kimi ifşa etmiş meraktan çıldırmak üzereyim 😂
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 ifşa silindi boşver beynin yanmasın jsjs
- +1 yıl
Anlat ya meraktan catlarim ben istersen mesajla anlatabilirsin
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 ya sasajikko denen efendi ozianaya yürümüş sonra kı yüz vermeyince soruda tavır yapmış kızda ifşa etmiş :D
- +1 yıl
Özelden mi yazmış adam kız da SS mi koymuş buraya
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 evet kız koymuştuda erkek şikayet etti herhal :D
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 aynen kız ss koydu tam komedi 😂😂😂😂
- +1 yıl
He anladim sağolasın
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 erkek sildirdi ss i ama biz ifşa ettik yine :D
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 tabi aşağıdada engel yedik ama kızın koyduğu ss tam ifşaydı :D
- +1 yıl
Nerde engel yedin
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 sasajiro bişi bişi den :D
- +1 yıl
Amaaaaan yesen nolur yaaa
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 uğraşamam :D
- +1 yıl
Yaneee
- +1 yıl
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 mzeiaküğzıikuzgğkieçıugğkzuomgğzımzgğKUIZFUGMZIkfguçıkFZUGKıçfgukiZIUSİasuiçZSAÇUİÇAFGZSUÇAçgğzsaçzaGUİZçazsUİÇAZfuizağizsaçfgua izğe azfguizfçguizaçfgukçıtkGÇUKFGÇZ
- +1 yıl
Jshsjkakajshsnsklaksjshskalskshwhjwkaksjshsbskslslsksjsjsksksksjjskslsksjshdjslslsjshsnskssljdjsbsnsjsksjsnsbsbsjkssksksmsbbssjksslsmnshdudislsndbdndjsksksksjskskskskskskskskdkjddjdjkdsllssljdjfdjdkdlldkdjdjddkdlslkdjdhddndndndkdkdkdjdjdjdhdbskskjdjd
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 mzğıümlgzğimısfgzıkzfgumıçieaütkmktüaeiuieaütkmkmeçaiiükmığiçeaıkgçğikaçgğkuiçeugikçakmfuiçAKMfçuikmaçgğikaçkfçakmgğçĞAKGÇUİKMAÇGĞKUAÇFUGKÇAğkguiçakfugçKAÇFGKÇGkutaçFUGçakmGĞUİÇAkguiçkmaÇUKMaçfgukaÇGFUKÇAkmĞUÇAKMguçAKçgğukaçUİKAÇukiçauikçakmuiçakmuçikmaÇUİKMAÇUİKMÇAfgukiçauikJçekmugiçaKUİÇEKMİUÇKAÇFUİKaçguikaçİUKÇAKUİÇAKMUİÇAKMUİÇKaçKİUÇAKİUÇAkuakiuçakçAİUKaçKİÇKAMİ
- +1 yıl
LakamsbsbskakamsbsbsnskalalasjshhshsnsksksksjsbdbdndkslslsksjddbjsksaklasksjdjjdjsksalslsjnsbdnskaslslskjdjdjdsksllsksjdjdbdsnsmsmaleoeidhxbbxnsksksodijrbdbxbsmallaeojddhfbbxnsmaalsldidjbxnzmalaleodihdbdnsmslalsosjehdbdbskslskskejdbbdbdbsnskslalLLzkxkcijddnebebehueiwowlalasmxndhjdeiaoallamzxndbhdejeioqalkazmxndbdjejakalZlzmxndndbsjskallZmxnbdjdjdieurhdbsbznmaalalapeoeirjhdbdbcnxmskslalalaalzmxnndjdieosoalsmznxjdjdeiiewishhsnskaalslpsoeirjrndbxbfhdejiwwoqpalsksmdndjejwiwoakakzmdndjsjwkwkalakmzdnndndbcbcbfgjdjdkskwalaksjdjdjrjjeieieudhdhdhshsjsjsjjdjdjsjdjdjdjdjdjdjjdjskslapaoeejdhbcbxnndkksksoaapLzkdndndndndndndndndnndndjdsjksskzkskdjdnxnnxskskslsksksjjdnfndhfjdueiwwowoslmznxnchfjsjsjxjdjsjskoaoaisjsbdbdhddjdjdjdjsjsjskaklalsksmdndfnnfrjjeejwoaolalamddnnffnfjjrueiwospalslxnfndndnsjjsaklakzxmnxxnndamalalwoeorirjhfbdbdbfbfjdkakalaalalslalslslsooeirjddjsnksskkslalskskaksskskskdndnnddngsgsgsgsgsggshsgsshshshshshshshhshshsgsgsgsgsgsgsgsggsgsgsgsgsgsgsgsgsgsgsgdgsgsgsgsshshshshshshshhshshsshg
- +1 yıl
1000 karakter doldurdum 😂
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 sçsvöcçueiszasgğuizkbçğukmaçiğkuçaKMĞUİÇAKçğuikaçkğiuakmizjakmuizğejkazuikmzakuiezümiezamgzğiakmgtğimlzgğmliazlgğmizamgğzakmgtğkzmlgiçakçeimkaçiekçaimlajzaieukjmçauikmçakuiçakGĞÇUİKMAçğukimaçgkuiçaKUİÇAkugçikmaFÇUİÇAfuikçekuiçakluiçamkuçiakuiçkmaçuimÇAMgğuiçAMİÇAKğuiçakmuieçakmiuzmAunliekzgmauiçlmSZĞMÇAZUZİMAZğmlueaUMİAMFMUİZAmluizemgZUİMaefgzaguikzeliazumlGSİKAÇUİZLEAZUİSzauiçemlafiuzmleUİZMAuizmuaçUİKAZUİATÇUİZAiumalizİksAfgziaKMUİZMAGĞTİEKGĞİÇEAUÜOIĞİAEMGĞİEKMAGĞUİEMZAİLMEAZĞGMİUZAmzEMZezZAMLZÜIİZLEMZÜMEİÜZEİMÜZULİEMZMZzmığzmlığzieüzuüımliezüeizÜZMLZAEÜMUZEMAzzmezaümleztmüizeaüçkaeiüzimzimzemüğzuiemüzğaemüzaemüzıaemlüzığemüzueamzüelamzüumleazçmuaezüueaizüumliezüimlzuemüzğaemlüzaeüuzaemzüuaemzüumliezümeikmğezümzümaekzaemzmeazmeazaezmazemzmaezmaemzeazmzaemzmeazmeamzaezmaezmzaemzmaezmae
- +1 yıl
Helal 😂😂
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 sağolun :D
- +1 yıl
Gülücük atıyorum bu yorumu daha önce paylasmisin diyor
- +1 yıl
@mehmetbıyık45 hayal kırıklığı sjsjsjs
- +1 yıl
Aynen yaa
+1 yılGrup ta basima gelmisti.. Hele ki kankanizla beraber grup olayina girerseniz gulmekten geberirsiniz. Komediden baska birsey degil grup seks :D
00 YorumlaEvet oldu. Fuckbuddyimle Anal yapıyorduk. Ben kızın içindeyken penisime domates kabuğu bulaştı. Kız özür dilerim dedi ama ben ortamı bozmamak için penisimi banyoda temizleyip yatağa döndüm. Kızı becermeye devam ettim ama bu defa önden yaptık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok ilginç bir anıymış :D
Anıların bile seks ile alakalı. Maşallah.00 Yorumla
+1 yılHer işin adaplısı iyi ve makbuldür. Öyle bir anım yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir anıymış resmen hayvana hakaret edip dışlamış ne küfür etmiştir köpek 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamaz olur mu ya :) kediler de köpekler de kadınlara karşı gayet arzu duyuyor, bir kedim vardı kısırlaştırmamıştım (erkek kedi) Mart ayında sevgiline sırnaşıyordu o da sürekli kısırlaştırdıktan sonra aklı başına geldi
00 YorumlaBenım olmadı da dua et Mastif deildi.
10 Yorumla
+1 yılYok ama, o köpek alışmıştır bence. Seni remen yalamıştır da... 🙊
00 Yorumlaevet ıcıne gırerken osurdu arkadan gırerkende ısedı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYurtdışında üniversitede okurken fuckbody olan sevgilimin uzaktan kuzenim olduğunu anal yaparken sohbet sırasnda öğrendim :) sonuç mu? Sarsılarak boşaldık :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşey de sadece seni bilir mk. tatlısı seni işin gücün boş laf erkeğin altına girse 10 dakikadan sonra ağlamaya başlar 😂😂😂
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılyazık azcık ucundan hayvanıda rahatlatsaydın hem onunde yap hem hayvanı dıger odaya at en yazık nerde hayvan hakları savunucuları :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılSonrasında, kedi bizden tiksinmişti :) artık ne gördüyse :)).
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Tövbe estağfurullah daha neler teyze
67 Yorumla
+1 yılKöpeğe de verseydin tam olurdu. Dağa taşa verdin nasıl olsa
010 Yorumla- +1 yıl
Çok kötüsün 😂oziana
- +1 yıl
Lez olmak isterdim güzelim ama ifşadan sonra korktum :D Aynen kötüsün :D ama adam da haklı yani sjsjsjs
- +1 yıl
@KaranlıkDüşlerimVar kadına düzgün yaklaşsalar oda karşılık verir hoşuna gidersen ama bacağğğğların çoğğğğ gozellll yavrum dersen kadına tabiki kaçar 😂😂ifşa fena olmuş adam kendini gizlemiş 😂😂😂
- +1 yıl
@AaronBenElijah bence adam haklı yani o kadar kadının bacaklar felan ben uu diye atlarım koyarım kadına bence gayet normal :D Baya cesaret varmış ifşa için :D
- +1 yıl
koyarım değil koyarım olcak :D
- +1 yıl
koşxarım :D
- +1 yıl
@KaranlıkDüşlerimVar sende bir koşamadın ya 😂😂
- +1 yıl
@AaronBenElijah aslında koyarım daha iyiydi :D sjsjs ikisi aynı mantık sonunda koşmamın nedeni de koymak olucak :D
- +1 yıl
@KaranlıkDüşlerimVar ama bak şimdi her kadının farklı bir düşünce mekanızması var bir kadını sanalda elde etmek istiyorsan diğer koşan yazan uçandan farklı olduğunu belli edeceksin 😊 evet oziana nin bacakları çok güzel kadın güveniyor kendine tebrik ederim valla
- +1 yıl
@AaronBenElijah bende tebrik ederim :D evet o da doğru :D ama mesela hemen atlamıyacaksın ilk önce merhaba selam gibisinden ben mesela ozianaya ilk olarak selam güzelim yazardım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerimle doggy yaparken anüsünde tuvalet kağıdı parçası kalmış yapışmış bende alıp bunu burda unutmuşsun dedim baya güldük 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaha 😀 Öyle bir video izlemiştim aklıma o geldi ☺️ Benimde var aslında ama okadar komik değil
00 YorumlaALLAHİM DELİRCEM ZHGSJSJSBJGD
00 Yorumlaoluyo bazen dert etme
01 Yorumla- +1 yıl
Sende ne oldu
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Komik anıyı geçtim ben daha bakireyim 😏
00 Yorumla
+1 yılGüzel hikaye hangi siteden alıntı bu?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZikseymiş keşke 🤪😂🤪😂
10 Yorumla
+1 yılIranli zengin isadami sanirim.
01 YorumlaOldu ama anlatmaya gerek yok:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYükseldim nedense sapık mıyım neyim?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yıldemek seni köpek mikecekti :)
00 Yorumla
+1 yılseks yapmıyorum bu aralar
00 Yorumla
+1 yılvericiden anlıyormuş köpüş
00 Yorumla
+1 yıl😅😅ilginç mis. yalatsa idin
00 Yorumla
+1 yılBurda Anlatamam ya çook komikti.. 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yıloldu ama iğrenç bir anı paylaşmak istemedim :(
00 YorumlaAhh ahh ben bu kadinla nasil konusurum acaba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Böylesine komik bir anım olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraksaydin bide o skseydi canim ya 😂
20 YorumlaDemekki yalnız olcakmissin
00 YorumlaTelevizyonda tavuk yemeği tarifi veriyordu :D
00 Yorumla
+1 yılİstenmeyecek gibi değil sin
00 YorumlaOzinin anıları yazsan seks kitabı olur😃😃
00 Yorumla
+1 yılBn seksse basladım mı gözüm bişi görmüyor yaaa
01 Yorumla- +1 yıl
Bir keresin de iki kız arkadas öğrenci evine gittim biri sevgili di biz çılgınca seks yaparken Arkadaşı gelmiş bizi izliyor muş gizliden bn pozisyon yondan pozisyon a sokarken kızı o an gördüm baktım vajinası ile oynuyor bn altımdaki kızdan bir çıkardım penisi ona doğru döndüm döl içinde anladı gördüğü mü kızda gördü sonra kaçtı utandı gittik yanına onu da aldık aramıza
+1 yılKeşke köpeğe bir sans verseydn ya garibim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic köpeğim olmadı. Şimdi asla düşunmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Fena rezzab 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher ülkeden bir sevgiliniz varmış sizinde maşallah
10 Yorumla
+1 yılSoruyu beğenmedim.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzelmiş 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKöpeğe de verseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKopekle yapmayi dsundunmu hic o an?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Sesli güldüm valla
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne