Eşimle pazar akşamı ve dün akşam ilişkiye girdik pazar günü yumurtlama ovulasyon günümdü tam. Dün de yumurtlama ginümün son günüydü. İçime boşaldı ikisinde de o pozisyonda bekledim bir süre. Eğer hamileysem ne zaman anlaşılır?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDöllenme ilk 48 saat üçinde olur. Ama ilk adet dönemin geçmeden anlaşılmaz. O yüzden bugün akşamı boş geçip yarın akşam ilişkiye girin ve 2 günde bir girmeye devam edin. Biz öyle yaptık
037 Yorumla
Soran+1 yılOldu mu?
Cevap sahibi+1 yılOldu. 5 ay boyunca denedik ama. Bıkmak yok. Kolay değil bu işler
Soran+1 yıl5 ay mı?
Cevap sahibi+1 yılHemen olcak mı sanmıştın
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÖyle ne çocuğun doğacağı tarihi belirleyebiliyosun. Ne de burcunu. İlişkşye girip girip adet olmamayı bekliceksin. Kural bu.
Soran+1 yılNeden 5 ay sürdü peki? Eşinizin bir hastalığı mı vardı
Cevap sahibi+1 yılHastalık yoktu. Kondomla korunduk hap bile almadı. Yumurtası iyiydi. Tam benim spermlere baktıracaktık ki o ay hamile kaldı. Ben de kurtulmuş oldum 😁
Soran+1 yılYaşlar kaç?
Cevap sahibi+1 yılŞimdi mi gebelik sürecinde mi
Soran+1 yılO zaman
Cevap sahibi+1 yıl27-26. Sizin yaşlar ne?
Soran+1 yıl24 28
Cevap sahibi+1 yılSigara alkol kola ya da abur cubur ambalajlı paket tüketiminiz nasıl. Cips bisküvi kraker vs
Soran+1 yılEşim sigara içiyo kola redbul onları da tüketiyo. Ben tüketmiyorum hiç birini
Cevap sahibi+1 yılSiz de beklersiniz bir 3-5 ay. Spermlerin hareketliliği azalıyor bunlardan dolayı hep. Benim hiç öyle kötü alışkanlığım yokken böyle oldu. Evli arkadaşlarım da deniyor. Şu an 3 arkadaşım deniyor eşiyle biliyorum. Daha haber yok
Soran+1 yılHm. Nasıl hızlanır peki?
Bazıları nasıl kazara hamile kalıyo? ya da düşünmezken oluyo? ya da ilk ay hemen oluyor?
Cevap sahibi+1 yılSigara vs azaltacak. Kazara olanların da emin ol ilk içe boşalmaları değildir. Genelde adetten sonraki ilk gün döllenme olmaz diye içe boşalma olur. Birinde tutar. Bir de tabi allahın takdiri. O isteyince hemen oluveriyor
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sen adetini bekle. Geciksin 5 gün. Sonra gebelik testi al ve bak bakalım. Ama adetine kadar aynı tempo devam
Soran+1 yılŞimdi alsam göstermez mi sonucu?
Cevap sahibi+1 yılDoğru sonuç vermez. Tek çizgi çıkar ama hamile olabilirsin. Erken gebelik testleri var. Ama o da normal testler kadar başarılı değil. İlişkiye girmeye mi üşeniyosun ne bu acele :)
Soran+1 yılÜşenmiyorum ama çok heyecanlıyız ikimizde
Cevap sahibi+1 yılDaha ilk korunmasız ilişkiniz sanırım bu adet döneminde :)
Soran+1 yılİçime boşalmıyodu şimdiye kadar
Soran+1 yılErken belirtisi yok mu hiç hamileliğin
Cevap sahibi+1 yılMide bulantısı filan var. O da herleste görülmez. Hemen değil 2-3 güne görülür. Hapla korunmuyodun dimi
Soran+1 yılKorunmuyodum hiçbişeyle sadece dışarı boşalıyodu
Cevap sahibi+1 yılUmarım fazla uğraşmazsınız :) boşalma sonrası klasik bilinenleri yaptınız dimi
Soran+1 yılbir süre bekledim o pozisyonda. Başka napmak gerekiyo
Cevap sahibi+1 yılTamam öyle bekle. Sonra da hiç kalkma. Kalktın mı yoksa
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılBir de özel olacak ama içine boşalma anında orgazm olmadın dimi
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılO zaman herşeyi yapmışsın. Doğru pozisyonda da ilişkşye girdiğini kabul ediyorum. Böyle devam
Soran+1 yılKısmet
Cevap sahibi+1 yılAynen kısmet bu işler
1 hafta ıcınde oluyor ama yurmutlamaya denk getırmek ccok onemlı
02 Yorumla
Soran+1 yılGetirdim özellikle
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdet tarihin 15 gün geçmesi lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılAdetime 9 gün var. 15+9 gün mü beklicem yani? 25 Nisan tarihinde mi yani?
Cevap sahibi+1 yılEvet 9 gün sonra adet dönemin gelecek 15 gün gecikirse test yap 15 günden önce sağlıklı çıkmıyor sonuçlar ve madem bebek istiyorsunuz bol bol ceviz tüket bu dönem de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBir iki gün sonra test yap gadasi
00 Yorumla Döllenme 1 hafta kadar sürebilir, ilk 1 bucuk ay kadar sonra adet kesilince anlarsın sanırım
00 YorumlaEczaneden test alın o teste gore ayarlayin kendinzi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz bırakmayın hiç sık yapın hiç durmadan esin habire içine boşalsın olma olasılığı artar
00 Yorumlahayırlısı olur inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yıladet gününü bekle olmazsan test yap anlaşılır..
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim de öyle diyo. Ama ben çok heyecanlıyım
- +1 yıl
ama yapacak bişey yok inş. hamilesindir.. Ve heyacanın sevince dönüşür..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBıkmadın mı daha günlerdir aynı soru?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTest yap belli olur
05 Yorumla
SoranEşim erken diyo
Cevap sahibi+1 yılAl bir tane çubuk ara ara bak işte nolacak sanki
Soran+1 yılÇok heyecanlıyız ikimiz de
Cevap sahibi+1 yılİnşallah sağlıklı olur
Soran+1 yılİnşallah
İki haftaya anlarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO pozisyon ne giz 😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir haftaya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bir ay içinde
00 Yorumla
+1 yılbir iki hafta
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği