Sizce gençlikte bir cok kişiyle sevişilmeli mı? İlerde daha sağlıklı ilişkiler kurabilmek için.. ya da başka bir neden için zevk için vs?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çok kişiyle sevismeliyim hadi bu penis şu da güzelmiş bunu da istiyorum gibi olmamalı tabi ki seks hayatı ancak gençsin enerjiksin karşına çıkan fırsatları degerlendir yeni yeni fırsatlar ara. Ununu gerçekten ele, eleğini as. geriye dönüp şunu da yapsaydım keşke deme. sağlıklı ilişkiler kurmaya şimdiden baslayarak sağlıklı ilişkiler kurmayı ogrenebilirsin. ve evet genclik te sırf içine bir penis sokmak istedigin için birisiyle sevişmek sağlıklıdır. o yaslardayiz çünkü. gelecekte bu gibi bir seçeneğin olmamalı. gençliğin tadı burada
Selam =) 😂
Hersey genclikte dion
Bence güvendiğin aşık olduğun bir kaç kişiye ( en fazla 2-3) şans vermek lazım ki doğru erkeği kocanı seçebilesin
evlimisin
Sadece sevismek için birliktelik kurmanak şartı ile doğru insan bulunana kadar bu arayışlar süresince tanışılıp sevgili olunmuş, aşık olunmuş ilişkilerde sevişmek gayet normaldir. Sınır cinsel birleşmedir. Oda sadece evet bu hepsinden farklı beni en iyi anlayan ve mutlu eden dediğiniz ile de nikah ile gerçekleşecek eylemdir. Buna kimse hayır demez...
Ne istiyorsan onu yap, vücut da hayat da sana ait. en doğrusunu kişi kendi bilir. kimse kimseyi yaşantısından dolayı yargılama hakkına sahip değildir. sizi yargılayanlar kuran kurslarında erkek çocuklara tecavüz ediyor. boşverin yobazlar ne derse desin.
Cevap
23Cevap
Bircok kisiyle sevisenler ilerde ne sagliksiz evlilikleri yapiyorlar, en cok ayrilan bu bircok kisiyle sevisenler, en cok ortada kalan o bircok kisiyle sevisenlerin cocuklari..
Önemli bir nokta daha, birock kisiyle sevisenler, mikrop, hastalik yayanlarin basinda geliyor.. Aids ve Hepatit hastaligini en cok bunlar yayiyor..
@sumasyon dogru degilmi?
@sumasyon senin dogrularina göre fahiseler en saglikli iliskilere sahip olmalari gerek, degilmi?
Ulan birde egitimsiz kasar sirita sirita yorum yapiyor yaa..
@sumasyon Ner gerekli önelmei yaaa, o cok iliski yasayanla ilk istekleri zaten et ete degecek. Burda %98 gezenler kondomu gebelikten koruma olarak görüyor..
Hastalik kapanlarin yayanlarin geneli cogul iliski yasayanlar, bu Dünya genelinde istatistik olarak kanitlanmis bilgi, öyle senin gibi fanatzi sallama degil
@sumasyon haaa unutmadan, saglikli bir evlilik yapman icin kac kisiyle önceden sevismen gerekiyor? Ben salliyorum, sen sallamadan bizi bir aydinlat?
@eesin bu önüne gelenle sevismeyi Batinin ahlak cöküntüsünü kopyeleyip Türkiyede uygulamaya kalkan, bunu Millete modernlik, entellik diye yutturmaya kalkan , sonradan görme görmemis, abaza ve kasarlara diyoruz.
Kızlar veya erkekler için ilerde büyük sorun o iş hayatında evlilik hayatında ve diğer yaşam tarzlarınız her ne yaptiysaniz karşınıza çıkıp vicdaninizi rahatsız edecektir. Bu yüzden Allaha Şükür iyi ki cinsel birlikteliğim olmadı... Bakireligi önem vermeyen kişi aşık oldu ama dengimiz değildi bitti şimdi başkasıyla evlencem tertemiz olarak birbirmize ait olacaz !!!
dürüstçesi üniversite zamanlarında geçmiş 20 yıl içinde oldu bu epey cinsellik.. en neticede gençlik heyecanları idi.. 2 tarafta zevk aldıktan sonra sevgi ve saygıda olduktan sonra yanlış bir durum yok.
hayat şuandır gittimi gelmez zamansende eğer olmasını istediğin şeyi yapmazsan sonra aynı şeyi tekrar bulamıyorusun. bugün yaşamak istediğini yaşamalısın yarın geç kalıyorsun. çok şey yaşadım ama hala aklım erteleyipde yaşamadıklarımda
Yaw ne zevki çocuk pipisini sana sürtüyor sen de aman bu ne saçmalık diyon bişey de anlamıyon. Duygu yok sevgi yok ihtiras yok ise...
kesinlikle sevişmemeli, kaza sonucu veya kızlar kendilerinden geçiyorlar hamile kalıyorlar
Gençliğinde sevişmeyenler evlenince aranıyorlar. G. tleri başları ayrı oynuyor.
Mutlaka. Kızlar gençliklerinde olabildikleri kadar erkekle beraber olmalı. Erkeklerde de en seksi olanlar için aynı şey geçerli. Tecrübe iyidir.
sevısılmelı tabı bu bakırelık namus fılan bırakın artık bunları cok aptalsınız
Dürüst olmak gerekirse ben çok yaşadım ama cıdden iyi sayıda yaşadım buda tecrübeler sağladı şu an avantajını yasıyorum
ee sıra dogru ınsana geldııgnde ne özel hıssedeceksın?
Hayır nefsi terbiye etmeli herkesle sevişirsen duygusuz olursun
böyle kızlarla sağlıklı ilişki kuramam sadece fuckboduy olunur
Eveeett gencligin tadi oyle cikar
Müslümansa içinde de Allah korkusu varsa yapmasın
Tek bir insanla yaşanmalı bence
Olmuyo iste tat alman kazim
Ne alakası var o insanlada değişik şeyler yaşayabilir insan
Mesela
Zevk ve gençlik enerjisi
Hayır tabikide
yaşanmalı ya..
Bence saçmalık