Sende yavaş ve dikkatli bir şekilde kocanı mutlu etmeyi becerebilirsin. Ben olcaktım böyle bir sorunu yaşatmazdım erkeğime. Adam madem yaralı bırak o yatsın sen üstünde zıpla ama adama zarar vermemelisin. Mesela dureks in jelleri satılıyo onlardan süreceksin erkeğin penisine vajinanla sürtün yavaş yavaş içine al bak ne güzel boşalıyo. Eski sevgilime yapmıştım adam zevkten kafayı yedi. Suç adamda değil sende işini bilen kadın olsan bu soruyu sormazdın
112 Yorumla- +1 yıl
Asker diye kadinin kocasina goz diktin hemen Allahtan adamin bu laflardan haberi yok buyuk ihtimal yuvalari bozulurdu 😀
- +1 yıl
Belli belli asker zaafinin olmasi gormedigin halde arzuladin adami ama hepsi yakisikli degil ki bazilari gobekli kisa boylu yasli olabiliyor
Soran+1 yılElli kere yazdım ve tekrar yazıyorum karnında dikiş var ve çok kasarsa o dikişler açılabilir doktor çok dikkat etmesi gerektiğini söyledi yoksa sizin dediğiniz şeyleri bende yapmasını bilirim
- +1 yıl
Gecmis olsun 😊
Soran+1 yıl@hayalgezgini teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Ozianna ben 10 yıldır askerim 1.80 boy ve sporla uğraşıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜstüne çık kollarınıda iyice bağla kalkmak istese de kalkamasın yazık adama yap bence askermiş zaten..
01 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum ona bir şey olur diye dikişleri açılırsa bu sefer felaket olur
Asker adam senden ayrı kalınca normaldir isteklş olması ne dersen de durduramazsın onu ancak şöyle bişey yapabilirsin. şu an seni çok iyi anlıyorum beni özlemişsin istiyorsun ama sana bişey olmasından korkuyorum onun için iyileşmeni istiyorum dersin ama yok ısrar ederse o zaman kontrolü sen alıp fazla yormadan üstünde sen onu mutlu edebilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılDedim kaç kere dedim ama dinletemiyorum ben de seni özledim dedim ama sabret biraz neler demedim ki..
- +1 yıl
@soran o zaman dediğim gibi B planını uygula yani onu yormadan dikiş varsa kontrolü sen al üstüne çıkıp onu memnun et ama önce bir doktora danışında öyle yapın mutlu edeyim derken mutsuz olmayın askerimize iyi davran üzme onu o asker bizim askerimiz. geçmiş olsun, eşini tanımasam bile asker olduğu için benim adıma eşinin yanaklarından öpmeni rica ediyorum.
Soran+1 yılYazdığını okudukça mutlu oluyorum 😊iyi davranıyorum üzmem merak etme😊hemen öpüyorum😂
+1 yılSevgilinin kokusu, sıcaklığı, teni, sevişi, sevgisi, öpüşü, dokunuşu en etkili ağrı kesiciden bile daha etkilidir. Bence aranızda sevgi, aşk, samimiyet ve ciddiyet var ise bırakın dokunsun size...
010 Yorumla
Soran+1 yılGüzel cevap👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim... Samimi bir soruya samimi ve net cevap diyelim...
Soran+1 yılSamimi soru olduğunu düşünmeniz çok güzel 😊
- +1 yıl
Evet! Samimi bir soru...
- +1 yıl
Güncellemelere gerek var mıydı? Bırakın bazı detaylar sizde kalsın. Yoksa sorunun amacı değişiyor, farklı boyutlara geçiyor değil mi? Günaydın, geçmiş olsun, daha iyi inşallah?
Soran+1 yılYa güncelleme yanlış oldu 😳 daha iyi sağolun
- +1 yıl
Evet hemde çok yanlış. Silebilirsin istersen...
Soran+1 yılNasıl sileceğim
- +1 yıl
Paylaşımının yanında 3 nokta var üst üste oraya tıkla ve seçeneklerden sil var ise oradan seç sil. ya da sistem yetkililerinden yardım iste. Sayfanın en altında iletişim bölümü var oradan diğer seçeneğini seç ve isteğini yaz ve gönder. En kısa zamanda silerler...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılYorum yapmak istemiyorum. Aslında bu soruya. Doğru bir soru değil. Buradaki cevap Beren’lerin de derdini anlamış değilim. Doğru mu sordun bilmiyorum ama Gazi birisi hakkında bunu konuşmak doğru değil umarım troll sordur.
35 Yorumla
Soran+1 yılBen kötü bir soru sormadım ki
- +1 yıl
Eşin Gazi olmuş. Neden böyle burada soru soruyorsun. Bende e askerim bunu doğru bulmuyorum.
Soran+1 yılEşim gazi oldu ama iyleşince yeniden görevine dönebilecek ve ayrıca benim sorduğum soruda kötü bir şey yok neden hemen celallendin ki
- +1 yıl
Celallenmedim neden celalleneyim ki
- +1 yıl
Burada bunu sorman. O kişinin mahremiyetini açman hoşuma gitmedi. Ve doğru da değil
Öncelikle geçmiş olsun..
Seni böyle sewiyorken kaçma obdan istedigini yap mutlu olur10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türk askeri her daim işini görür
Ver adana rahatlasın 🤣😂🤣😂01 Yorumla
Soran+1 yılValla korkuyorum dikişi açılır diye yoksa sorun değil 😂
İstiyorsa ver tabi. Seks bağışıklık sistemini güçlendirir, hem aklı sende kalmasın
00 Yorumlagizlisin...
inandırıcı değilsin
yanlış konu seçtin02 Yorumla
Soran+1 yılKime göre ve neye göre inandırıcı olmak zorunda falanda değilim ister inan ister inanma bu senin sorunun benim değil ha gizli olmamın temel sebebi açık olunca kendimi çok kasıyorum ve soracağım sorulardan çekiniyorum.
Tam ilişki olmasada oral yap ama haftada 1 enfazla çünkü vuct direnci düşer faxla yaparsanız
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım artık biraz Sabretsin 😂
Soran+1 yılZor olacak o yüzden yapmayacağım dikişleri açılır falan dayanamamış😔
Soran+1 yıl*dayanamam
Soran+1 yılKarın bölgesinde o yüzden korkuyorum😔
Ver adama sende yatsın o bişi yapmasın fazla kipirdamadan
00 YorumlaAllah şifa versin inşallah asker candır mümkün oldukça üzme derim
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin üzmem ben onu😌
Gizli Üye(36-45)+1 yıloralla boşalt, kendini yormasın bir de gazi etme adamı
0101 Yorumla
Soran+1 yılDikiş var karnında korkuyorum açılır diye. Yok gazi etmem onu 😂
Cevap sahibi+1 yıldoktora sorsun, bundan daha doğal bir şey olamaz. ya da doktor bir şey dediyse ona uyun. kaç aydır sevişmediniz
Soran+1 yıl2 ay oldu daha yeni geldi
Cevap sahibi+1 yılbaşa akşam misafirler gidince
Cevap sahibi+1 yılne yaptınız
Soran+1 yılOralla boşalttım
Cevap sahibi+1 yıldoktora sordunuz mu ne kadar sürecekmiş dinlenmesi. seks için biraz daha beklemek mı gerekiyormus
Soran+1 yılBiraz beklesin ya hem şimdilik ona yeter bence daha dikişler tam kaynaşsın sonra birlikte oluruz😂
Cevap sahibi+1 yılsen ne yapıyorsun kaç ay oldu yapmayali
Soran+1 yılBende dayanamıyorum artık ve o beni öptükçe daha çok kaybediyorum kendimi en son zaten o beni boşalttı
Cevap sahibi+1 yılo seni yalayarak mı boşalttı
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılyüze oturma şeklinde mı adamı yormadan? 2 ay yokken nasıl rahatladın
Soran+1 yılAyağa falan kalkıyor kendisi yataktan kalkarak yaptı ben kendim hallediyorum o yokken
Cevap sahibi+1 yılelle mi, dildo falan gibi oyuncak yardımıyla mı?
Soran+1 yılEl ile diğerlerini hiç denemedim
Cevap sahibi+1 yılimkan olsa denerim belki diyorsun. kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl2 sene oldu😊
Cevap sahibi+1 yıl1.5 yıl cinsel hayat sonrası ara vermek zor gelmiştir. neyse artık yanında tadını çıkart. ev hanımı misin
Cevap sahibi+1 yıltam ilişki oldu mu
Soran+1 yılEvet oldu çok şükür 😂
Cevap sahibi+1 yılkaç gün aradan sonra kavuştun ;) özlemiş misin
Soran+1 yılYaklaşık 1 hafta falan belki daha fazla pek hatırlamıyorum çok özlemişim o da deli gibi özlemiş çok güzeldi.😊
Cevap sahibi+1 yıl2 ay kadar da askerdeymis ya onu diyorum. toplam kaç gün sonra önden birleşme oldu? 50 60 70 80?
Soran+1 yıl70 75 gün falan 😳
Cevap sahibi+1 yılbu süreçte sadece parmaklarını mı kullandın?
Soran+1 yılEvet öyle oldu😧
Cevap sahibi+1 yılçok yorma enişteyi. hangi pozisyonda yaptınız
Cevap sahibi+1 yıliki üç ayın acısı çıktı mı? ne alemdesiniz
Soran+1 yılÇok iyi durumdayız özlemin acısını fena çıkarıyoruz 😊
Cevap sahibi+1 yılevde raporlu her fırsatta seks mı? çocuk var mı
Soran+1 yılÇocuk yok ama bu konuyu konuştuk ve artık çocuk istediğimize karar verdik bakalım ne olacak 😊
Cevap sahibi+1 yılkorunmayı bırakıyorum diyorsun sonra sabaha kadar dans ;)
Soran+1 yılAynen öyle 😊
Cevap sahibi+1 yılmisyoner bacak omuza pozisyonu denersin boşaldıktan sonra hemen kalkma sırt üstü yat dinlen
Soran+1 yılTavsiye için teşekkürler kesinlikle deneyeceğim 😌
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bir de takvim yöntemi kullanın o günleri boş geçmeyin
Soran+1 yılOnu da deneyeceğim zaten eşim doymuyor bana boş geçmez yani 😂😂
Cevap sahibi+1 yılgeçmesin daha iyi işte demek ki çok beğeniyor seni. anala girme yeter ki
Soran+1 yılYok anal ben istemiyorum zaten ben daha demeden asla yapmam dedi canımı yakarmış ve gerek yok ben böyle zevk alıyorum zaten dedi
Cevap sahibi+1 yılen güzeli.. cinsellikte her şeyi ilk kocanla mı yaşadın? öpüşme oral vajinal vs
Soran+1 yılEvet her şeyin ilkini eşimle yaşadım 😊
Cevap sahibi+1 yıluyuttun mu adamı bu saatte yoksa mola mı verdiniz :)
Soran+1 yılArtık biraz mola 😂
Cevap sahibi+1 yılzorunlu mola mi ;) bir kaç gün
Soran+1 yılEvet birazcık 😂
Cevap sahibi+1 yılöyle durumlarda oralla mı rahatlatiyorsun eşini? yoksa bekliyor mu 5 6 gün
Soran+1 yılEğer acil ddurmsa oralla ama genelde bekler o zaman o benimle ilgileniyor çünkü sıcak su torbası çikolata falan😂
Cevap sahibi+1 yılacil durumda olduğunu nasıl belli ediyor? bekarım ondan merak ediyorumm. evlilik olunca bileyim diye
Soran+1 yılÖpmesinden anlıyorum her zamankinden daha sert öpüyor bide kendini bana bastırıyor
Cevap sahibi+1 yılanlayınca elini atıp çıkartıyorsun o demeden, yuttun mu hiç
Soran+1 yılElimle pantolonunun üzerinden hafifçe koşuyorum o devam et derse ediyorum devam eylemi bazen istemiyor diyor ki zaten ağrın oluyor dinlenmen lazım ve ağzıma boşalmaz asla nefret eder çünkü
Soran+1 yıl*okşuyorum olacaktı o
Cevap sahibi+1 yılbazıları bir kere deniyor ya da kendini tutamıyor öyle oldu mu diye sordum.. peki o askerdeyken nasıl bekledin? masturbasyon yaptın mı yoksa hiç yapmadın mı
Soran+1 yılYok o kendini iyi kontrol ediyor evet tabiki yaptım özlem çok oluyor o gittikten sonra
Cevap sahibi+1 yılelle mi yaptın? oyuncak falan mı kullandın o dönem
Soran+1 yılEl ile
Cevap sahibi+1 yılçalışan biriysen yine vakit geçer de ev hanımıysan daha zor olmuştur, neyse döndü artık. tekrar gidecek mi
Soran+1 yılÇok şükür çalışıyorum ne zaman çağırırlarsa o zaman gidecek ee vatan beklemez😊
Cevap sahibi+1 yılmesleği mi asker? yoksa sadece vatani görev mi
Soran+1 yılMeslek asker 😊
Cevap sahibi+1 yılo zaman gidişlere alışkınsın, bol sabırlar dilerim.. çalışan olunca vakit daha hızlı geçiyordur.. bekarken de böyle istekli miydin yoksa evliliğin tadını alınca mı alıştın
Soran+1 yılEvlilik olunca daha çok istekli oluyorsun benim öyle oldu evet evdeyken hiç zaman geçmezdi zaten 😳
Cevap sahibi+1 yılbekarken siteyi takip eder miydin? ne zamn keşfettin siteyi evlenince mi
Soran+1 yılBekarkende takip ederdim
Cevap sahibi+1 yılevlilik için epey tüyo aldın mı siteden pozisyon fantazi vs. ya da evlenince bunları deneyeceğim dediğin neler oldu
Soran+1 yılİlk geceden çok korkarım onun için yardım almıştım ve etkili oldu psikolojik açıdan rahatlamıştım.
Cevap sahibi+1 yılkorktuğun gibi olmadı sanırım. işe yaradı sanki. nerde oldu ilk gece otel mı ev mi
Soran+1 yılHiç bir sıkıntım olmadı çok şükür kendi bağ evi vardı eşimin orada olmuştu ilk gecemiz
Cevap sahibi+1 yıldüğünden önce mi ;)
Soran+1 yılYok ya 😂düğünden birgün sonra düğün gecesi çok yorgunduk eşimde zaten benim ürkekliğimi hissediyordu uyuyayım dedi bu gece yarın bağ evine gideriz öyle işte çok güzeldi
Cevap sahibi+1 yılevlendikten ne kadar süre sonra seksi sen başlatır ya da pozisyona yön veren, düşüncelerini söyler oldun? 1 ay 3 ay vs
Soran+1 yıl1 ay anca alışıyorsun eşine anca çekinmelerin bitiyor yani benim öyle oldu ama yeni evlendiğimiz zamanların birinde sabah uyandığında ben kucağına oturup deli gibi öpmüştüm onu
Cevap sahibi+1 yılbir ay o başlayınca karşılık verme, alışınca başlatma direk oral yapma ya da üste çıkma falan mı? minyon musun
Soran+1 yılEvet minyonum ya eğer çekinme olmazsa ilk günde bile çok şey olabilir kızdan kıza değişir bu
Cevap sahibi+1 yıliş hayatında katı kuralcı erkekler yatakta genelde eşine bırakıyor hakimiyeti diyorlar. sizde de öyle mi
Soran+1 yılYok ya yani eşim öyle değil yatakta eşim daha dominant bizde
Cevap sahibi+1 yılo yüzden daha çok doggy ve bacak omuza mı oluyor
Soran+1 yılEvet ama eşim fantezileri sever araya kelepçe falanda girer bazen
Cevap sahibi+1 yılkelepçe mı :) elleri arkadan mi kelepceliypr yoksa seni bir kolundan yatağa mı bağlıyor
Soran+1 yılYatak 😂
Cevap sahibi+1 yılsen yalvarana kadar oral falan mı ya da uzun süre seks aynı pozisyonda? peki senin fantazi oldu mu? öğretmen öğrenci ya da hemşire sekreter gibi meslek fantazisi yaptın mı eşine
Soran+1 yılYatağa uzatıyor beni ben kıvranana kadar öpüyor benim her tarafımı oral ayrı bir iye oluyor beni getirmenin kıyılarından döndürüyor penicini deydiriyor içime girmesi için yalvarıyorum artık mahvediyor beni bende kelepçelemiştim onu
Cevap sahibi+1 yılyanlış yere yazdın :) neyse sorunu beğeneyim de. yoksa şimdi yorum yapan herkes görecek
Soran+1 yılOlsun sorun değil
Cevap sahibi+1 yılsenin meslek nedir
Soran+1 yılPsikolog
Cevap sahibi+1 yılsize şunu sorayım. kadin iş arkadaşlarımla bu kadar detay olmasa da bana anlatmaları samimiyet mı yoksa mesaj olma ihtimali nedir? nette konuşmak daha rahat o konuda farklı bir anlama çekmem.. ama yüz yüze olunca ve ben bekarım. fazla mı kanka duruyorum acaba?
Soran+1 yılHmm şahsen bende bir erkeğe anlatamam böyle şeyleri yüz yüze sana anlatmaları samimiyet değil bence ki doğru da değil yüz yüze anlatmaları
Cevap sahibi+1 yılyaş 33 ve bekar olunca sonucta hormonlarım tavan insanın aklına başka başka şeyler geliyor.. daha önce 3 4 farklı kişi direk ima etmişti yüz yüze anlamazlıktan geldim. kadınlar kendi aralarında da çok detaya giriyor.. kulak misafiri oldum 2 3 kere. mesala evli erkekler anlatmaz öyle
Soran+1 yılEvet evliler anlatmıyor sen neden evlenmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılzor beğenme, zor beğenilme ve beğendiğimin yok demesi benim begenenlere yok demem vs derken eşleşme uzun sürdü. arada sevgili oldu ama kısmet diyelim.. reddeden biri için ne kadar ısrar etmeli. 1 yıl önce 3 kere görüştük sonra elektrik alamadım dedi ben de 2 sefer mesaj attım cevap vermedi. 3 gün sonra doğum günü tekrar mesaj atssm mı bilemedim. kendim tanısam ısrar ederdim de arkadaşlar tanıştırdı arkadaş dediysem benden 15 yaş büyük iş arkadaşım. fikrini almak isterim
Soran+1 yıl2 sefer mesafe attığında cevap yazmadıysa doğumgününde atmana gerek yok bence ve haklısın beğenmek zor beğenilmek zor inşallah kısa zamanda evlenirsin
Cevap sahibi+1 yılaklımda kalan biri kafa olarak beğenmiştim dünya mühendisler gününde yazdım kutlu olsun diye yazmadı. yazmam ama yine de bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıldoğu görevinde misiniz
Cevap sahibi+1 yılyazma diyorsun doğum gününde öyle mi
Cevap sahibi+1 yıliyileşti mi tamamen
Cevap sahibi+1 yılhamile misin
Cevap sahibi+1 yılokul da bitti nasıl gidiyor hayat
Cevap sahibi+1 yılsorularım olacaktı psikolog olarak ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılkac aylik hamile misin
+1 yılonun hortumunu ellerinle boşaltabilirsin azaltacaktır isteğini
00 YorumlaSende ona oral yap ve deki birliktelik için biraz daha iyi olmanı istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence eşin altta olsun sen üzerine çık tuvalette oturuyor gibi zıpla yavaş yavaş
00 YorumlaNeden yaralandı, operasyon bölgesinde miydi?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılÖyle de biraz korkuyorum kendini kasarsa dikiş falan açılır diye
Soran+1 yılDikişler karın gölgesinde hızlı yapsam o kendini kasar
+1 yılIstedgini yap nolcak ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Gerekeni yap o halde...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsöyle geçsin bir ondan sonra diye sabretsin az
02 Yorumla
Soran+1 yılSabretsin diye yalvarıyorum ama pek umrunda değil 😂
Cevap sahibi+1 yılo yara geçmezse hiç olmaz felan de anşar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılüsyünde zıpla trolcüm
12 Yorumla
Soran+1 yılTrol?
- +1 yıl
trol soru
+1 yılbence elinle veya oral isini gör derim
00 YorumlaVer , belki adamın ağrısı geçer
00 Yorumla
+1 yılSiz onun üzerine çıkın Hanımefendi
02 Yorumla
Soran+1 yılDikişleri karnında diyorum sürekli ve çok kasarsa açılabilir diye korkuyorum
- +1 yıl
Anlıyorum Hanımefendi ama üzerine çıkarken karın bölgesine temas etmeyin sıkıntı olmaz
+1 yıloral yap boşalt ya da şapla
00 Yorumla
+1 yılMutlu et sende ağrılarını unuttur
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar çok isterim ki unuturmak
- +1 yıl
Bu arada çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bence ne iatiyorsa yap
Soran+1 yılAmin sağol yapacağım artık
- +1 yıl
Mutluluklar.
+1 yılYarasının nerede olduğu onemli
04 Yorumla
Soran+1 yılKarın boşluğu taraflından bir yerden vurulmuş ben de tam bilmiyorum adını ancak insanların üzerinde gösterebilirm
- +1 yıl
Eğer birliktelikte dikkat edip yaraya zarar vermiyeceksiniz olabilir. Ama yaraya zarar verecekse sabretmek daha mantikli
Soran+1 yılYok zarar gelir Sabretsin 2 ay sabretmiş biraz daha etsin bişe olmaz 😂
- +1 yıl
O zaman sabretsin. Sıksın dışını birazcık daha. Sonra özlemini giderir
Oral yapsan dus alabilir mi?
00 YorumlaIdare ediceksin sana bir iki tuyo versem mi
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun isteğini karsılayin bence
00 Yorumla
+1 yılcok kolay ellinle agzinla yapsana
10 Yorumla
+1 yılEşinle ilgilen
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yap o zaman üstüne otur boşalt
00 Yorumlaonu boşaltabilirsin mesela...
00 Yorumla
+1 yılSen de tatmin et adamı
00 Yorumlaagrı kesici ver uyusun
00 Yorumla
+1 yıloral yap.
00 YorumlaYormaman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk ağrıyı bastırır
12 Yorumla- +1 yıl
Dogru demıssın☺️
- +1 yıl
sen olsan ne yapardin
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi napıyor _
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılorda mısın?
Soran+1 yılŞimdi iyi çok şükür kalkıp bahçe temizliğini yapıyor içi rahat etmezmiş bahçe öyle durunca😂
Cevap sahibi+1 yılsen nasılsın peki
Soran+1 yılO iyi olunca doğal olarak bende iyi oluyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak ister misin?
Cevap sahibi+1 yıltakipleşelim mi?
Soran+1 yılHayır gerek yok 😀
Cevap sahibi+1 yılilgini çeker ama muhabbetim
Cevap sahibi+1 yılsadece konuşmak istemez misin?
Cevap sahibi+1 yılcevabın hala hayır mı?
Oral yap
02 Yorumla
Soran+1 yılYa oral diyorsunuzda karnında dikiş var kendini kasarsa dikişleri açılır diye korkuyorum
+1 yılYardımcı ol
00 Yorumlayapın bişiyler
00 Yorumla
+1 yılMutlu et hakkı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılTroll soru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYardım et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yap en azından
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem