3 haftadır sevgiliyiz boynumdan öpüyodu hep hiç öpüşmedik ben erken olduğunu düşündüm o da boynumdan öpüyodu okulda görüşüyoruz her gün son bir kaç gündür boynumu tahrik edicek şekilde öpüyo belimde bacağımda oluyor elleri boynumu böyle ağzını aça aça sanki biriyle öpüşürmüş gibi öpüyor müsade etmeli miyim abartılcal bir şey değil mi ve neden böyle öpüyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1- Morarırsa filan gerek sınıfta, okulda ve çevrende rezil olursun ve adın çıkar. Gerekse ailen görebilir. Bu da senin için büyük bir sorun olabilir.
2- Boyundan öpmesi ölüm riski taşımaktadır. Googleden araştırırsan biraz haber bulabilirsin kaç tane insan öldü boyundan öpülmesinden. Çok riskli bir yer masaj dahi yapılması çok riskli o bölgenin hele ki öpmek riskin en büyüğüdür.02 Yorumla
Soran+1 yılMorarıcak kadar değil ıslak öpüyo sadece
Cevap sahibi+1 yılNormal sade bir öpücük bile riski varken olmamalı derim boyun riskli yertavsiye etmem
En İyi Cevaplar
Yakınında veya konuştuğun abi diyebileceğin biri var mı? Eğer varsa onun fikrini al. Doğrudan böyle sormayabilirsin tabi ama biraz daha yumuşatarak sor sevgilim hızlı davranıyor abi normal mi bunlar diye. Seni tanıyan biri yardımcı olabilir sana.
04 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan birilerine soruyorum ama sanaldakiler sapık
Soran+1 yılYok
+1 yılBunları okulda mı yapıyor? Eğer okulda yapıyorsa ASLA izin vermez. Ama eğer dışarda yapıyorsa sen bilirsin karar senin. Ama okulda yapmasın. bir gün ayrılırsanız hakkında çok dedikodu döner
01 Yorumla
Soran+1 yılYok okulda değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı zaten senı tahrık etmek amaç masum öpmek olsa o sekılde öpmez kokunu cekerek öper sömürerek degil istemiyosan ızın verme ya da böyle öpmemesini belirt
112 Yorumla
Soran+1 yılTahrik etmeyi neden istee ki
Cevap sahibi+1 yılNeden isteyebılır bı dusun bakalım senınle öpüşmek istıyodur belkıde daha fazlasıdır bunu bız bılemeyız ama senı tahrık edıp amacı kucukte olda bıseyler yaşamak bazı kadınlar boyunlarından tahrık olurlar ya da erkekler oyle zannederler onlar cunku boyundan kolay tahrık oldukları ıcın amacı cok belkı
Soran+1 yılSırf hoşuma gidiyo diye yapıyo olamaz mı!
Cevap sahibi+1 yılSahsen ben erkeklere senın kadar ıyı nıyetlı yaklasamıyorum çok masum gozuken erkekte bıle bişey ararım yank erkekler göründügü kadar masum degıller sadece sen oyle dusunmek oyle olmasını ıstıyo olabılırsın
Cevap sahibi+1 yılBen oyle bırıne denk gelmedım bu zamana kadar sahsen cok kısı gırmedı hayatıma ama flort ettıklerım bıle bu sekılde yaklasmaya calıstılar bana ama her erkek sevde bıle arzular o sekılde yaklasmasa bıle bıde bu var
Cevap sahibi+1 yılBak bugune kadae hayatıma 5 kısı gırdı sadece bı tanesı o sekılde yaklasmadı bana sen istesen bıle sana dokunmam dedı bakıreyım daha oncede öpüşmeden ilerisine gıtmedım ama 4 tanesı tamam desem anında hayır demıyceklerdı yanı o yuzden dıyorum ya mutlaka arzulamak vardır ama bıde kıyamamak onun temızlıgını bozmak ıstememek vardır herkes demıyorum ama adam olan adam gıbı sever nadır olsada vardır bu ınsanlar
Cevap sahibi+1 yılAyrılma sebebımız cok başka bısey bu tur konularla alakalı degıl olmıycak seyler vardır bazen
Cevap sahibi+1 yılO hala benım gozumde adam gıbı adam bence bı ılıskının arkadasından karsındakı kısı ıcın bunu dıyebılmek cok onemlı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
38Cevap
s1ktir et , sen kendi açından bir sorun yoksa rahatsız olmuyorsan
ailen görmücek veya görsede bişi demicekse koy gote bülbül öte bırak yapsın
rahatsız oluyorsan söyle ona vericeği cevaba göre düet yaparsınız12 Yorumla
Soran+1 yılİstemesem anlar ama ben onun istediğini bildiğim için yine de rahatsız olucam ailem görmez falan morarmıyor zaten
+1 yılMüsade et kuzum dünya fani ölüm ani bikerecik versen nolur yani
53 Yorumla
Soran+1 yılHoba dkfkwk
- +1 yıl
Gıgovovşvögç
+1 yılyavaş yavaş hassas cinselliği tetikleyen yollardan seni ayartıyor bu daha da ileri gitme ihtimali yüksek demek tepkini koymazsan gider de.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar mesela
- +1 yıl
Go to bed kadar
3 hafta için biraz erken sanki. ama bize sorman doğru değil sorun olarak görmüyorsan sırf buradaki yorumlardan yola çıkarak sorun çıkarma ha sen de istemiyorsan söyle bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYani kendimi kötğ hissdiyorum aslında hoşuma gidiyo
Soran+1 yılHoşuma gidecek şekişde öpüyo yani ama daha önce hiç yaşamadığım işin kullanılıyo gibi hissddiyoejm
+1 yılseni tahrik etmeye çalışıyor işte seni istiyor açıkcası
04 Yorumla
Soran+1 yılYatmak mı istiyor
- +1 yıl
senle takılmak istiyor iste adına ne demek istersen
Soran+1 yılSevmiyor mu?
- +1 yıl
sevmenin kulak öpmek ile ilgisi yok pekk bence gözlerine bakar ve titrer
+1 yılmorartır sa fena olur arkadaşlarına mahcup olursun,
01 Yorumla
Soran+1 yılMorartıcak gibi değil ya
Dudaktan öpmenin bir sonrası bu anlattığın, hile yapmış sana, sıra atlamış :)
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misiin skfksd öpse öper de ben izin vermiyorum
Soran+1 yılHedef?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 7 ay cıktım yanagımı bile öptürmedim ama siz bilirsiniz, bişeyler hissediyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBişeyler derken?
Cevap sahibi+1 yılöperken hissediyormusun yani bazı duygıları
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh be kızım 3 haftalık sevgiliyken nasıl buna müsade ediyorsun? 6 yıldır birlikteyiz ilk 4. Yılda öpüştük anasını satayım ne bu hız.. yol ver gitsin
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ciddiyim. Ve bu devirde hala böyle ilişkiler var
- +1 yıl
Yuhhh sana bu kadar odunsun işte
Cevap sahibi+1 yılCins misin sen? 😂
- +1 yıl
Sende od un sun 😂😎😎
Cevap sahibi+1 yılBana bak dızo senin gibi şeker kız Candy gibi gezeceğime böyle olmayı yeğelerim. Ayrıca 6 senelik bir ilişkiyinin 4. Yılında yeni öpüşmüşlüğü yadırgıyorsan veya böyle tepki verdiğim için bu şekilde çıkışıyorsan senden ala gevşek de göremiyorum.. bilgine 👊🏻
Cevap sahibi+1 yıl14 yaşında çıkmaya başladım 19 yaşındayım ne bekliyonuz arkadaşlar ilk aydan gerdeğemi girseydik
- +1 yıl
Daha kücukmuş ya normal. Me nerdere ne ıse yarar bılmıyodurlar bro 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılbacım çocuğu senin gibi gevşekler de kadın pazarlar anca 👊🏻
- +1 yıl
Kaş ar sın ya sen cevplara bak harbı motor uzak dur terbıyesız
- +1 yıl
Ufaklık haddını bıl mıatap ta olma sakın
Cevap sahibi+1 yılUfaklk? Oros pu çocuklarıyla işim olmuyor yavrum. Yaşın büyük diye kendini bir yar rak sanma 😂
- +1 yıl
Tro ll bu seref yoksunu kezban yerınw koyuyo kendını
- +1 yıl
😀😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılYusuf yusuf😂😂 önündeki fazlalıkla övünüyorsan erkeğim diye geçiniyorsan boşuna geçinme. Sadec cinsiyet bakımından erkeksin Adam olamazsın o kati bir gerçek.. somut örneğini de tavırlarınla sergiliyorsun zaten 👊🏻 ayrıca senin gibi abaza aklı fikri bir tarafıda dızolar bacak aralarından akan salya sümükle gezmeye mahkum ve sen de onların bir örneğisin. Yazık ya bir de erkeğim diye geçiniyorsundur. 😂😂 o da ayrı bir ironi😂
- +1 yıl
Benı bılen bılır ufaklık dedıklerını kaıdeye bıle almıyorum.. Agzın var konusuyosun klavyen var yazıyosun sadece bu kadar.. Kensını arş a cıkarma bırak baakaları cıkarsın benım gızumde sadecw bır ufaklıksın kı sende suc yok bu terbıyeyı sana veremeyende suc ne kadar sevıyenı yükselmek iatesende sen sadece bukarlık bır kadın veya kızsın, yanı aenın gıbılere toplumda şi rk ef derler be benım muatap listemde degıl bulundugum ortamlrda bıle olamassın,.. bıraz daha buyu aklın erince cık karsıma ben hazırım se bana tekrar konusalım.. Şşmdi git arkadaslarınla oyna küçük 😀😀😀😀 sakında yazma cvp vermıcem kı dua et senın sevıyene inmıcem.. 😂 😂
Cevap sahibi+1 yılHem küfür et hem de senin seviyene düşemem terbiyesiz de 😂😂 canım zaten aşağılardan yukarılara düşülmez😉 bahs ettiğin klavye senin sadece erkekliğini yansıtıyor. Lafa gelince erkekasin de gel görelim ki narin çıtı pıtı hanımoğlusun😂 annenle günlere de gidiyorsundur sen o potansiyel var sende 😂 çok dua ediyorum benim seviyemde olmayıp alçaklarda sürüsüğüne. Cevap verebilecek kadar düzgün ne bir lügatın ne de edebin var. Ama şu da bir gerçek ki senin zekanda ki biri için bu tarz konuşmalar başarılı. Çabanı takdir ettim doğrusu. canım diyeceğim de gerizekalının bile geri de olsa bir zeka seviyesi var maalesef sen de o da yok😂😂 yazık😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen rahatsız olmuyorsan sıkıntı yok, sen rahatsızsan müsade etme. Önemli olan senin duyguların
02 Yorumla
Soran+1 yılYani kullanılıyo gibi hissediyoeum
Cevap sahibi+1 yılBaşlarda bu herkese oluyor. İslamda kadının yetiştirilme tarzıyla ilgili. Bilinç altımızı saçma sapan şeylerle dolduruyorlar. İlk sevglinse normal yani, zamanla alışırsın
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamin elinden gelse seni orda si*kecek sen hala müsade edimmi diyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖpüṣün o zaman ne kalmıṣ ki? ama 3 hafta çok erken be. Ben bile sevgilimle 4. ayda öpüṣtüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk alıyormusun ya da camında sulanma oluyor mu?
10 YorumlaAmaci cinsellik kendini kullandirtma
15 Yorumla
Soran+1 yılYatağa atmaz
Soran+1 yılCinsellik demişsin ya o sanfım
Soran+1 yılYaramaz bir çocuk ama tamam
+1 yılErgenüsler çiftleşiyor :D
22 Yorumla
SoranJsjıfcjsjjwjdndns güldüm
- +1 yıl
Isabet olmus. Komik cunku
+1 yılsende seviyosan niye soruyon abi
00 YorumlaKulağına fısıldıyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSeni seviyorum falan diyo eğer bişey yaptıysa kırıldıysam yandan veya arkadan sarılıp özür dilerim diyo
+1 yılBak. işine kezban uzak dur
01 Yorumla
Soran+1 yılTam
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilisiniz sonuçta normal
10 Yorumla
+1 yılVer sende kurtul bizde ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılKdıfwokf
seni baştan çıkartmaya çalışıyor işte
02 Yorumla
Soran+1 yılBaştan çıkmam yani yatmam biliyo bunu
+1 yılTahrik edip seni elde edicek
02 Yorumla
Soran+1 yılElde edemiyceğibi bilşyo
- +1 yıl
Yetenek meselesi diyelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜç haftada böyleyse geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılSeninki azmış. Ver kurtul.
01 Yorumla
+1 yılAranızdaki sıcaklığa bağlı
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş gibiyiz ve ikimiz de sıcakkanlıyız ama bilmiyorum
- +1 yıl
Sevgililik boyutunun ilerisine varmış olay, öyle görünüyor
Soran+1 yılSevgililiğin de mi ilerisi
- +1 yıl
İleri derken ilerlemiş işte bir şekilde olay o durumda yani
+1 yıl3 haftalik sevgili öyle öperse amacı belli
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya :(
- +1 yıl
Ne neden 3 haftada biz öpücük almaya bile korkuyoruz 3 hafta 21 gün la
Tahrik ederse kazanır
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi (!)
Gizli Üye(25-29)+1 yılO bilmiyormuş, çıldırtmışlığım var öyle kadını 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende iz birakiyor sahipli diye
05 Yorumla
SoranİYİ bir şey mi
Cevap sahibi+1 yılO izi gorenlere gore degisir. Ama toplumda iyi karsilanmaz soyliyem
Soran+1 yılNe diyebilirler ki
- +1 yıl
Kaşar derler
Cevap sahibi+1 yılAynen derler mi derler
+1 yılYaslar kac
01 Yorumla
Soran+1 yılO 19 oldu ben 18
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıltahrık olman ıcın opuyor baska neden olacak
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olduysan söyle tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMorartirsa rezil olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAaa yapmasın öyle şeyler 😁😁
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesiz
öpüşmüyorsan etme
02 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşsem ne değişcekti
Gizli Üye(36-45)+1 yılöpturme azdırıyor senı
00 Yorumlaet tabiki nolcak
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Bu iş yatakta biter
04 Yorumla
Soran+1 yılAsla yapmıycapımı biliyo o da o kadar ileri gitmez zaten
Soran+1 yılBen o kadar eahat bir kız değilim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbaza işte :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılet emsin orayi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Etme
00 Yorumlaiz bırakmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşlamışsınız
06 Yorumla
Soran+1 yılNeye
Cevap sahibi+1 yılSEvişmeye
Soran+1 yılYok be
Cevap sahibi+1 yılTAhrik olmuşsın artık ilerisi gelir
Soran+1 yılBen ileriye gitmem yatmam yani
Cevap sahibi+1 yılİlk başta böyle olur zaren zamanla :)
Götürecek seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMotor olmuşsun😂
01 Yorumla
Soran+1 yılDerkenn?
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim boynumu tahrik edecek şekilde öpüyor, müsaade etmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler