Görseldeki kişinin eşin olduğunu öğrenene kadar senin için üzülmüştüm de bu nasıl gevşekliktir kusura bakma. Buradaki aç köpeklerin önüne atıyorsun karının bedenini. Madem öyle neden evlendin? Hiç mi fark etmedin sen bu kadının isteksiz olduğunu. Konuştuğunda varmış baksana birde masummuş gibi konuşmaktan ne olur diyorsun. Yazık senin gibilere.
Tabii canım bütün erkekler masumdur zaten. Bugün konuşur yarın yiyişirsiniz. Karına aşıksın ama başka kadınlarla konuşmaktan da geri duramıyorsun. Eşine söyle de o da karşı cinsten bir dost bulup masumca konuşsun nasıl oluyormuş görürsün.
Gerçekten çok güzel bir hediye zevkli birisi olduğun belli benimkisi bir tavsiyeydi sadece. Eski eşime çok kaliteli iç çamaşırı takımı almıştım giymiyordu bir gün ona dedim ki bu gün benim için giyermisin nazlandı olmazlandı odaya gidip çekmeceden çamaşır takımını çıkardım elimden almaya çalıştı tamam giyerim dedi ama ben onu dinlemedim ve gözleri önünde sobaya attım. Bazı kadınlar verilen değeri bilmiyorlar.
140 lira para verdim suna sürpriz olur belki cinsel hayatımız güzel olur diye aldım verdim çöp muamelesi yaptı keşke bogazimiza alsaydin ne gerek vardı aldın giymem bunu ıvır zıvır bir sürü şey söyledi
Eger eşin bu vücuda sahip ve seks istemiyorsa ya senden zevk almıyo ya da seni aldatma ihtimali olabilir genede iftira atmıyorum sdece tecrübelerimi söylüyorım böyle bir vücuda sahip kız arkadaşlarım oldu coguda bana böyle bir vücuda sahip olupta azmamak elde değil aynada kendine bakınca bile azdığını söylüyodu tuhaf durumlar olabilir
gardaşım her kadın kapalı kutu gibidir sevmiyorsa sende fantazi iç giyim alma şort al veya giysi al🤔senin sevdiğin tarz degil onun sevdiği tarzla takil
erkekler eslerinin güzel ve seksi olmasını ister ama bazı kadinlar kendilerinin sadece Seksi olduğunu düsünup kıyafeti red eder
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende böyle kadinlari anlamiyorum sonra vay efendim aldatiyor beni esim. Adamin hosuma gitmis almis giyin sende
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Fotodaki hatunun göğüsler silikon gibi eğer eşinse ve seksten uzaksa silikon taktırmış olması çok garip olur. Eşine sor bakalım madem seks istemiyor neden evlenmiş senle.
Evlenmeden önce hiç yaptın mı diye sordum deli misin ya dedi kapadı konuyu bilmiyorum o tarz konuşmaları pek sevmez dediğim gibi ama illaki yapmıştır diye dusunuyorum
En İyi Cevaplar