Sizce kadın karnı göğüs veya kalça gibi seksi bir bölge mi? Sizi tahrik ediyor mu? Mesela göbeği açık bir kadın görünce içinizden ne geçiyor ne yapmak istiyorsunuz? Göbeği okşamak mıncıklamak öpmek gibi şeyler istiyor musunuz? Erkek arkadaşım karnıma çok ilgi gösteriyor. Anlamaya çalışıyorum.
Sizce kadın vücudunda göbek-karın bölgesi seksi bir yer mi? Göbekten ne anlıyorsunuz?
Evet aşırı seksi. Hele göbeği açık giyinen bir kız giyince parçalanıyorum dokunmak için. Göbeği açık bir kız kendini gösterdiği an bir anda tahrik oluyorum. Gözüm başka bir yere gidemiyor. İmkan olsa önünde diz çöküp ağlayana kadar yalvarırım nolur bir kez öpeyim diye. Göbek dekoltesi erkekleri köle etmek için icat edilmiş bile olabilir. Göbeği açık bir kız eğer karşıma çıksa, isterse yanıma kadar gelip cebimdeki tüm parayı alıp üstüne suratıma sağlam birkaç tokat atıp gidebilir, o derece sarhoş ediyor.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence çok seksi bir bölge. Resimdeki sen misin bilmiyorum ama ben böyle güzel bir göbek görünce tahrik oluyorum. Evet yalamak emmek yoğurmak ve hatta partnerim izin verirse zarar vermemek şartıyla yumruklamak bile istiyorum. Karnına vurmam sana garip gelmiş olabilir ama hoşuma gidiyor. Sanırım biraz sadistim ama güzel kadınların sadece karınlarına vurmak hoşuma gidiyor başka yerlerini asla incitmem tabii.
4
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet benim karnım. Doğrusu biraz şaşırdım ve etkilendim. Sanırım sertliği seviyorum o kadar garip gelmedi :)
mesele neden bilmiyorum ama ben bittim göbeğinee çok iyi çok güzel öpmek isterdim :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben vajinadan içeri aleti gönderdikten sonra karin bölgesine dogru itip kız arkadaşıma gösteriyordum bak burda diye okşuyordu göbeğini bende ilgileniyordum o zaman