Cinsel ilişkinin temelinde fantezi, zevk ve sınırsızlık olması gerektiğini düşünüyorum. Ben kendi adıma iki kişi arasında yaşanan ilişkinin sınırsız fantezilerle süslenmesine olumlu bakıyorum.Siz hangi fantezileri ve rolleri tercih ediyorsunuz? Partneriniz size çok ters olan bir fanteziyi benimsese buna tepkiniz ne olur? Cinsellikte ne kadar uç ve sıradışı olabilirsiniz ve aşılmaması gereken çizgileriniz nelerdir?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Cinselliğinize renk ve heyecan katmak için hangi fantezileri tercih ediyorsunuz?
Kesin sınırlarım vardır. Anal yapmaya karşıyım. Karşımdaki istese bile sevmiyorum. Hijyen, koku ve sağlık. Temizlik olmadan oral olmamalı, öncesinde mutlaka temizlik yapılmalı. Çok uçuk fantezilerim yok, sıradan şeyler, daha çok mekanla ilgili, mesela salonda halı üstünde çok severim, banyoda ayakta, pozisyon çeşitliliği çok önemli, aynı pozisyonda başla bitir hoş olmuyor. İlişki öncesinde biraz alkol iyi oluyor, kadın için. Daha şehvetli oluyorlar.
@sandır Neden kıskanayım ki zaten birbirimizi seviyoruz sayıyoruz birlikte yaşıyoruz anlık zevk duygusunu sevgisini paylaşmıyor ki işimizi fantazimizi görüp gönderiyoruz geri kalan her şey zaten benimle benim neyini kıskanayım ki
@Sarp_Nıkılsın Hepsini netten bulduk hiç özel bilgi vermedik ne telefon ne adres ne düzgün isim gerek yok çünkü amaç sadece anlık zevk işimizi görüp gönderiyorduk
@sandır Arayış içinde değiliz neyse kız haklı buradan iş çıkmayacak zaten sana sonlandıralım senin saçma gereksiz muhabbetini tatmin etmek istemiyorum yani
@ErotikPonçik şimdi burda kız hakkında birşeyler bildiğini söylemekle eline ne geçiyor yani bilebilirsin bu kız zaten heryerde açıkça niyetini söyler delikanlıdır. Karı gibi başkalarının söylediklerini ifşa ederek kendini tatmin etmiyor en azından.
Beyin bedava aşşkımm. :D Ben zaten her yerde sölüyorum herkesten farklı bir cinsel yaşama ilgimin olduğunu sende söylüyorsun burda gelipte saçmalamanın anlamı ney anlamadım.
Grup seks dışında bir sınırım yok, cinsellik ilişkilerde önemli bir role sahip, karşılıklı beklentiler karşılanmazsa, kişiler farklı arayışlara geçer. Biraz fedakârlık şart.
Kişinin kendine olan saygısını kaybettirecek , özenti ya da p*rno sektörü ile insanların beynine pompalanan absürt fanteziler dışında , beni rahatsız eden durum yoktur. Örnek için : Grup , anal vb.
Siyah sütyen siyah külot siyah ince Külotlu Çorap giysin vajina göğüs yalamak emmek sevmek öpmek koklamak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Strapon haricinde her fanteziye açığım, yaşadım da. Klişeleri sevmem, zaman ve mekan kavramı yok. Görselliğe aşırı önem veririm, jartiyer, vücut çorabı ve kostümler inanılmaz haz veriyor.
En İyi Cevaplar