Yani buda bir nevi nefsine zülm değil mi insanın yani evlilikte kısmet olmuyorsa yaşta gelmişse belli bir yere ne yapmalı?
Cevabın nedir?
+1 yılHala burada mısın bilmiyorum ama cevapları da senin yazdıklarını da okudum. Yani dini yön konusunda yorum yapmak bana düşmez ama çocukluğumdan beri istekliyim diyorsun. E hadi ergenlikten itibaren desek 14 yaşını baz alalım 32 yaşındasın 18 senedir aşırı isteklisin. Yahu insan sinir hastası olur çıkar bu kadar zaman kendini frenlerse. Bu anormal bir şey ve resmen vücudun sağlığıyla oynamak demektir. Vücudun seni aşağı yukarı ergenliğin ortalarından itibaren hazırlar biriyle beraber olmaya sen ise yıllardır buna direniyorsun. Daha evlilik için aday da yok anladığım kadarıyla ve ne kadar bekleyeceğin de belli değil.
Ha daha da kötü bir şey yapıyorsun bunu kimseyle de konuşmuyorsun. Burada yazdın geçtin o tahminen aşırı sinirli ve gergin hayatına devam ediyorsun. Bari hiç değilse bir erkekle konuş da bunları derdini içini dök rahat rahat kısmi de olsa en azından içini döker rahatlarsın bari.120 Yorumla- +1 yıl
bir yorum yapsaydın
Soran+1 yılYapamadım yani haklısın
Ve dediğin gibi bir durumdayım- +1 yıl
peki kendini neden kapatıyorsun bu kadar fazla
Soran+1 yılDediğim gibi en büyük sebebi dini nedenler
- +1 yıl
biriyle konuşmamanın da mı nedeni o
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
peki böyle devam mı edeceksin sinirli ve gergin bir şekilde
Soran+1 yılUmarım evlenirim
- +1 yıl
32 yaşında hala kendini frenlemeye çalışmak kendine eziyet etmek bence
Soran+1 yılDimi seneler diyorum
Soran+1 yılDini sebepler yüzünden *
- +1 yıl
anlıyorum da ne bileyim zor.. ve üzücü..
Soran+1 yılÖyle ama bunca sene bekleyip dinen de günaha girmek istemiyorum
- +1 yıl
şimdi yapmak evet günah, ama ben diyorum en azından konuş biriyle kendi içinde kaldıkça bu sinir ve stres seni daha da bitirecek. Ha vardır belki en azından bir kız arkadaşın falan rahatça içini döktüğün o ayrı
Soran+1 yılİşte burada yazıyorum ya 😊
Yani bunu tanıdık biri ile konuşamam- +1 yıl
burada şu an kaç kişi var konuştuğun bu soruda?
Soran+1 yılNe denek bu işte burada konuşuyorum
- +1 yıl
bu soru bitince ne olacak onu soruyorum sanıyorum şu an aktif olarak sadece ben varım e benle de konuşman bitince ne olacak yine yalnız, sinirli ve gergin olarak kalmayacak mısın
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
düzenli konuş biriyle içini dök anlat bu stresin azalacaktır günahı var ama biriyle beraber olmak kadar değil tabii ki
En İyi Cevaplar
+1 yılİtikadi olarak bakıyorsan evet, günahtır.
Ama fizyolojik ihtiyaçlar noktasından bakarsan farklı yorumlar da yapılabilir.
Yaparsan günahtır ama kul hakkı değildir.
Yani Allahın affedebileceği günahlardandır. Allah affeder mi affetmez mi orasını tabi ki bilemeyiz. Ama hiç günah işlemiyor muyuz?
Hiç harama bulaşmıyor muyuz?
Hiç bilerek veya bilmeyerek kul hakkına girmiyor muyuz?
Bunlara hayır diyebiliyor musun?
Buradan sana yap veya yapma demiyorum. Bunun muhasebesini sen yapmak zorundasın.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşöyle söyleyim tabi bu benim fikrim: kadınlı erkekli bize bu içgüdüler verilmişse neden kendimize yasak edelim ki...
1010 Yorumla- +1 yıl
Hiç yani
Cevap sahibi+1 yılha bide ilk olacaksa gerçekten sana değer veren biriyle gözünün içini güldüren biriyle birlikte olursan ilerde neden ya da keşke demezsin diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Sanalortam yalnız yanlış anlaşılmasın önüne gelenlede yat kalk demiyoruz. yapacaksanda adam akıllı
- +1 yıl
Her önüne gelenle olmaz zaten o şekilde olursa ya para için olur ya da ihtiyaç önemli olan orgazm olduğunda o mutlulukla tekrar tekrar yaşamak 😍😍😍
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın canım ama işte kız yapıca namus meselesi oluyor
Birde dini yönden çok çekiniyırum- +1 yıl
Din sadece cinselliğe yasak koymamış
Cevap sahibi+1 yıldini yönden sakıncalar konusunda çok bilgili değilim. zaten dini denilen bazı yasaklar hurafe bence. amaç belli. kadını dizginlemek. boynunu bükmek. özgürlüğüne el koymak falan. tabiki kaynağından okuyup araştırmak lazım çekincelerin varsa türkçe açıklamalı ayetlere bak derim. ayrıca o namustan çok bahseden vatandaşların yemediği nane yok. önemli olan senin kafandaki namus kavramı be canım.. yani bakire olup ta yalan dolan içinde olmak insanları kandırmak gibi eylemlerde bulunanlarda namussuz bana göre.. ne bilim hırsızlık yapmıştır, birine bilerek zarar vermiştir bir insan ama teni kimseye değmemiştir fakat iyi bir insan değildir gibi... önemli olan bunu yaparsan gerçekten pişmanlık duymaman sadece. iyi hissetmen iyiki diyebilmen mutlu olman ve sonrasında bunun normal olduğunu kabul edip sıkıntı çekmemen
Soran+1 yılGüzel yazmışsın teşekkür ederim 😊işte sonrasında da çok büyük pişmanlık yaşamaktan korkuyorum
- +1 yıl
Onun içinde pişman olmayacağın keşkelere yer vermeyeceğin biri olmalı diye demişti sanırım
- +1 yıl
Haklısın..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
104Cevap
+1 yılKimse sana nefsine zulmetmeyi emretmiyor ki. Sadece belli kurallar çerçevesinde, su istimallere uğramadan, güvenli ve düzenli bir cinsel hayatın olsun diyoruz. Bunun en doğru yolu da aşk ile sevdiğin, tutku ve isteklerinin olduğu bir eş ile olmasıdır diyoruz. Tabiki cinsellik var ve kabul edicez ve onu hem konturol etmeyi hemde layığı ile yaşamayı öğreneceğiz. Günah ve yasak olan aleni, sorumsuzca, hiç bir duygusal bağ ve ciddiyet olmadan yaşanmasıdır, çıkar amaçlı olmasıdır, mal, mülk edinmek için bir yol b, r aldatmaca, bir oyun olmasını engellemektir. Yoksa hiç bir dini ve ahlaki değer senin tatmin olmanı, boşalmanı, orgazm olmayı istemeni yadırgamaz, engellemez ve bundan dolayı suçlamaz ve sorumlu tutmaz...
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız da İnan’ın çok enterasan bir şekilde kısmet olmadı evlilik ve gayet bakımlı güzel bir kızım ama olmadı
yani çoğu cekincemiz cevreyle alakalı hep. Erkek yapsa sıkıntı yok ama kızda dert işte. Yapacaksanda seni dara sokmuyacak guveneceğin yanında güldüğün biriyle yapki pişmanlığın olmasın. İlla baskasının girmesiyse derdin, kendinde bişeyler sokup o meshur zarı yırtablirsin. Deri parcasına cok baglı kalmayın.
111 Yorumla
Soran+1 yılOnca sene boşuna mı sakladım diyorum ama öyle olunca da
- +1 yıl
kızmada evet boşuna. illa biri olacak diye bişey yok. demek istediğim bir zara çok aşırı manalar yüklüyoruz. kızlığı yerinde olupta, analdan paralıları geçmiş kişiler bakiremi şimdi oluyor? yapacksan yaparsın bu bizim istemesekte yapımızda istiyor sağlıklı bir bünye ne kadar buna karşı koysanda.
Soran+1 yılİşte günah olması beni esas durduran
Soran+1 yılGünah olması çekincem diyorum anal diyorsunuz
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAnlamadım
Allahın haram kıldığı zinayı yamak haramdır
temiz kalmak , temiz olmak insanın doğasındada vardır
diyelim biriyle ilişki yaşadın bakirelik gitti bir ay sonra biri sizinle evlenmek istedi. veya bir yıl sonra onun için kısmetini bekle herşeyde bir hayır vardır , diyelim bir sefer seks yaptın orada kalacakmı insan bir daha bir daha onun için nefse hakim kendine güven çıkar elbet karşına bir gün20 YorumlaBen konuya farkli yaklasicam musadenle. Bu istek konusunu genc kizlar arasinda yaygin o sebepten kendini euclu hissetme ama asil mesele su ki neden kafa dengi birisi cikmadi karsina? Sence bunun bir sebebi var mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılVar evet vaktinde bu kafada hiç olmadım yani sevgili falan istemedim bakmadım bile kimseye okul zamanlarımda falan çevrem varken hep helalinden biri çıkacak karşıma nasılsa dedim daha sonra okul bitti seneler geçti çevrem de kalmadı bütün arkadaşlarım evlendi vs
- +1 yıl
Gayet akli basinda davranmissin. Su konuda seni elestirebilirim ki biraz fazla karamsar bakiyorsun su an, tabi biraz da duygusal birisin herhalde. Zannedersem akran sayiliriz yani su an icinde bulundugun ruh halini az cok anlayabiliyorum. Ben de bazi konularda dusuncelerimi ve bircok kaliplasmis onyargilarimi sorguluyorum. Burcunu ogrenebilir miyim?
ben bu yaşa kadar durdum ve hala duruyorum. p*rno ile idare et. hayatta herşey seks değil. 5 dk lık bir zevk
22 Yorumla
Soran+1 yıl32 yaşında mısınız
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ama kişisel düşüncem bu zevklerden mahrum kalmamaktır. :):
21 Yorumla
Soran+1 yılDini açıdan tutuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende bir noktaya kadar bekledim. Sonra günahsa günah dedim yaptım. Keşke daha önce yapsaydım.
Benim sana tavsiyem boşuna bekleme evlenecem diye. Derdin bekaretse tıp ilerledi diktirirsin karşına bekaret manyağı birisi çıkarsa. O sana bakir olarak gelmeyecek nasıl olsa.00 Yorumla Evlilik moruk işin çözümü. Bulcan mecbur birini. Hiç kanunda açık arama :)
12 Yorumla
SoranSağol 😊
+1 yılEvlilik neden olmuyor armudun sapi üzümün çöpü deme hayirli birisine evet de
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır cidden kısmet olmuyor gayet güzel bir kızım işte ama nasip
- +1 yıl
Demeki begenmiyorsub kimseyi sorun burada bence
+1 yılsıkıntı yok güzelsen sıkıntı olmaz , evlenmende yani
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte
Güdüler insan medeniyeti kisvesi altında törpüleniyor..
.. hani o evlilikte saklama kabı misali sakladiğınız arzularınızı karşılayacak adam da yok..
bir nevi oyalamıyorsunuz.. sevişin, hayatınızı yaşayın.20 YorumlaImtihan baci gardas. Kendine mesgale bul cok dusunmezsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılYapıyırum onu da ama işte olmuyor yaşım da geldi geçiyor
Soran+1 yılAma çok merak ediyorum
Yani nasıl diyim ilk küçüklüğümden beri hep merak ederdim
Bir kaç yol var kendini doyurman lazım dediklerini çok iyi anlıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım Peki
Seni anlıyorum gerçekten sen masum ve iyi birisin ama buralardaki gibi yerlerden libidon yükseliyor başkalarının yazdıkları seni heyecanlandırıyor ama unutma en doğrusunu sen bieceksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılYanişte buradan falan değil libido yükselmesi bende nasıl diyim ergenliğe hatta çocukluğumdan beri meraklıyım böyle şeylere libido hep tavan her zaman istekliyim ve bu yüksek istedi hep bastırdığını artık masstürbasyonun yetmediğini düşün Ne yaparsın onca sene kendini tertemiz şaklamışsın
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılDavulu patlattırma ama tokmadığın değmediği yer kalmasın.
28 Yorumla
Soran+1 yılGünah olmadı beni geri tutuyor
- +1 yıl
Önden sokturma sende sadece sürttür
Soran+1 yılO günah değil mi işte 😬
- +1 yıl
Küçük günah, çok mu azıyorsun, sanal seks de yapabilirsin aslında.
Soran+1 yılSanal seks beni rahatlatıcı bir şey olmaz
- +1 yıl
Kasıklara kadar girsin mi istiyorsun
Soran+1 yılÖyle bir şey demedim sanal bana saçma geliyor bunu demek istedim
- +1 yıl
günah tamam ama tadı da başka oluyor daha geçen hafta yaptım kızla. Doyamıyo insan
Mastürbasyon yap dicem ama et ete değecek bence gerçekten seven biriyle yapmalısın
19 Yorumla
SoranGerçekten seven biri derken kastın ne
Soran+1 yılÖyle bir Yok hayatımda
Soran+1 yılbir şeyi anlamıyorum hani erkek yapınca elimin kiri dediğin gibi vurup kaçıyor oluyor
Peki kadın da belki cinsel isteği için yatamaz mı
Soran+1 yılYa o sorun değil benim için
Esas beni tutan işin dini boyutu
Soran+1 yılYani sorun değil derken en kötü millet diktiriyor
Ana dinş boyutu çok başka
Kendi kendini tatmin edebilirsin evet eşin olmayan insanlarla yapmak günah haram ama sonuç itibariyle kendi kendini tatmin edebilecek durumun da var
10 Yorumla
+1 yılDogru diyosun ilerde tovbe edebilirsin ama yaptiktsn sonra hep ister canın
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum şaşırdım İnan’ın kimseye de denilmiyor
Sanki kız çocuğunda nefis arzu Yok
Var hemde çok fazla
Kendimi bastır bastır sinir hastası oldum resmen- +1 yıl
Yas 20 21 olunca yaniyo kizlar illaki yaşamak ister senin kac yas
Günah bu kadar sığ bişi değil bazen insan isteklerine göre günah kavramı da esnetilmelidir öyle ooooo günah demekle olmuyor işte
10 YorumlaYazın tatile gidiyorsan eğer gittiğin oteldeki düzgün birine ver gel. Ne o seni görür bidaha nede sen onu. Temiz iş 😊
10 Yorumla
+1 yılAhiretini düşün cehennemde yanma biraz daha sabır. Yaptiktan sonra belki çok istediğin biri çıkar karşına bu sefer seni almaz kafayı yersin yapma basit olma !
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliste bunlar icin masturbasyona izin verilmistir ama aliskanlik haline getirmemek sartiyla.
Zorda oldugunda kendini rahatlabilirsin, zina yapmak daha büyük günah.
Aliskanlik haline getirme11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumlari okudumda yani millet olarak bu kadar nasil kötü bir hale geldik anlamiyorum.
100 kisiden 95 i faydalanmak icin can atiyor. Yahu hicmi ananiz baciniz sevdiginiz yok sizin?
Bir bayan yeterki birsey sorsun hemen agizlarinin salyalari akiyor. Birde yardimci olacaklarmismis kötü niyetleri yokmusmus. Cehalet akiyor resmen..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende daha yasamadim ve cok istekliyim berbat bir durum ((( bence masta devam et kismetini bulursun belki yarin... Onca yil sabretmishsin az daha sabret
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyapıcak olursan ilkini nasıl biri ile yaşamayı düşünürdün?
çok zor bir durum 😊evlenmeden seks olmaz diyorsan seviş yalat bence 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte diyorum ki günah olmadı beni geri tutan 😬
Soran+1 yılEvet diyorum işte
bana sorarsan insan hayata bir defa geliyor ve yaşayabileceği en güzel şekilde yaşamalı diyorum
en güzel şekilde yaşamak için sevişmek gerekiyorsa sevişeceksin yarın birkaç sene sonra istesende kimseyi bulamazsın sonra pişman olursun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel söylemişsin. Ama inanan bir insansan vicdanın elvermez. Güvenilir biri bulsan belki bakireliğinş dokunmadan bir şeyler yaşanabilir. Ben şahsen pek inançlı değilim ama bakirim yine de. Herkesle yapılmaz ki
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruna beğeni bırakacağım sohbet etmek istersen yaz
Sende o günahla doğdun unutma yoksa anne olamazsın sal kendini akışına 😀
10 Yorumla
+1 yılMast yap sanal yap olmadı çok ileri gitmeden sevişme yaşa birlikte olma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMasturbasyon yap diyecem de yetmiyor bir süreden sonra. Kendimden biliyorum. Valla bende dayanamıyorum biriyle olmak istiyorum. Karşılıklı beğeni olan birisi ile yapmayı düşünüyorum.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlişki istemiyorsan bile sevişmek çok iyi gelecektir.
Cevap sahibi+1 yılYani bildiğin güvendiğin veya burdan konuştuğun biri varsa olabilir
+1 yılNamazında orucunda ise her konuda harama helale dikkat ediyorsan tamam
Ama günah sadece sekste aklina geliyorsa bu bir aptalllık adam gibi yasa hayatını...00 YorumlaAynem bende senin gibiyim. Allahtan korkuyom zinadan. O kadarda ihtiyacım varken
12 Yorumla
+1 yılbenimde geldi hem evlenemiyorum hemde zina yapamıyrm :(
11 Yorumla- +1 yıl
YAŞIN KAÇ SENİN :/
+1 yılEğer ki böyle bir durum varsa ve cidden artık sabredemiyosan mast en iyi yol zinadan kaçmak için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadasim nefis var.
Insan ister haklisin.
Ama bununda eksisi artisi var.
Olgun biri olacak sir tuttacak saygi sevgi olacak.
Olmazsa ne olur basin derde girer
5 dk lik zevk sana cok eziyet verir.10 Yorumla
+1 yılHaklısında Yapacak Birşey Yok. Kendini Tatmin EtmenGerekicek
10 Yorumla
+1 yılBuzamanda insanların arzulara engel olması mumkun deyıl ama mast yapmak bence gerekli yoksa sureklı sulu gezebılırsın buda sorun olur oyuzden mast en ıyısı tek yapamıyorsan yardım alabılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen öyle ne yapmalı temiz huylu birini bulup evlenmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar nedne evliliği bekler hiç anlayamamışımdır
10 Yorumla Rahibeler gibi toprağa götüreceksin. ya da vereceksin günahından yanacaksın. ya da evleneceksin
00 YorumlaIsteklerini karsilayacak birini bul artik yapcak bisey yok
00 YorumlaSabret derim ilk kısmetinde evlen sonra ne yapmak istersen yaparsın😊
10 Yorumla
+1 yılZinadan korunmak için Mastürbasyon ile kendini rahatlat malısın farklı Mastürbasyon yöntemi ile
11 Yorumla- +1 yıl
Bakire kızlar için bir sürü teknik var ve en etkili olanı ıslak havlu
+1 yılçok istekliysen ileri gitmeden kendini rahatlatablirsin ya da güvenebileceğin biriyle sınır koyarak
00 Yorumla
+1 yılEvlen kımet yok lafına inanmıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılCidden Yok 😊
- +1 yıl
Bulanlar nası buluyor
Soran+1 yılNasip işte yani çevre kavramı çok önemli bende o eksik
Okul falan bitti herkes evlendi
Ortam çevre olmayınca olanlarda bu tar şeylere vesile olmayınca olmuyor işte işin matematik kısmı böyle
Tabi bu tarz şeyler kısmet güzellik yeterli olmuyor bazen
+1 yılsquirt yap içine girmeden isteğin 1ay kaybolur
17 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
bu metotla bakirelerde 3 orgazmı bianda yaşayabiliyor 7 parmağını göstereceğim çakra noktalara bastırdınmı squirt olursun
- +1 yıl
dene gör
- +1 yıl
bir ay mutlu mesut gezersin canın bidaha çekmez kafan rahat olur
Soran+1 yılAaa ilk kez duydum neresi? nasıl oluyor?
- +1 yıl
tam noktaları göstereyim takp atarsın ordan
- +1 yıl
oky mi. by
+1 yılseks oyuncagı alabılırsın baya fark edıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAma bakireyim ne alacağım ki
- +1 yıl
bir arkadasim bakireydi
Masaj aleti vardi titresimli orasina iste mast yapiyordu nasil yaptigini bilmiyorum ama oyle bakireelr icin seks oyuncaklarida var
Mastürbasyon yaptığında geçmiyor mu?
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılYani fırsat buldukça en az bir
+1 yılmast sanal falan idare edicen olmadı vibratörfalan al
00 Yorumlavalla cinsellik günahı olana akdar bir çok günah var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle olmasa site ve iş yerinin yarısını mikmiştim, hiç sevişmedim değil ama sabrediyorum
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhala öyle misin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç? öpüşme oldu mu hiç
Cevap sahibi+1 yılnasıl geçiyor günler
Cevap sahibi+1 yılhala aynı mı düşüyorsun
Soran+1 yılAynı evet
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç? hayal mi kuruyorsun daha çok, film falan mı izliyosun
Cevap sahibi+1 yıl28 misin
Cevap sahibi+1 yılgünah boyutu olmasa ne kadar ileri giderdin
Cevap sahibi+1 yılbu hafta nasıl geçti
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç merak ettim
Cevap sahibi+1 yılnerelerdesin
Cevap sahibi+1 yılvar mı görüştüğün birisi
Cevap sahibi+1 yılbayramdan sonra arttı mı
Cevap sahibi+1 yılşimdi nasıl hormonlar
Cevap sahibi+1 yılsitede misin hala
Öyle devam et bence daha önce evlendinmi
110 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılSen daha önce kaç kişi ile seviştin
Soran+1 yılSeninle aynı yaştayız işte farka bak
Ne sence bu
Hangimiz doğru taptık
Soran+1 yılYaptık?
Soran+1 yılNasıl bir tanesi dediğinizin farkı neydi?
+1 yılMast ile idare edicez ben oyle beklıyorum işte
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. biraz biraz aksiyon şart ama. hepten zulüm olmaz.
10 Yorumla
+1 yılAynı dert bendede var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarsan masturbasyon yap
41 Yorumla- +1 yıl
bir noktada oda yetmez
Doğru yapıyon sabır et evlenince gerisi gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru yoldasın
Cennete gideceksin unutma10 Yorumla
+1 yılevlen en güzeli dayanmıssın bunca vakit
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Dayanamayacak seviyeye gelince yanlışda yaparsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaşın geldiyse evlenirsin
10 Yorumla - Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026