Benim üstte olduğum pozisyonda ve bacak omuza pozisyonunda birlikte olmak çok zor. Hem çok acıyor hemde sonradan ağrım oluyor. Esimin penisi 19 cm bu etkiliyor olabilir mi. İslanma problemi yok on sevişmeyi uzun tutuyrz
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor malesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Ayrıca bırak orgazm olmayı zevk bile alamazsın. Yani sorun çok az vajinusmus gibi ve orgazm olamama sorunu.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor malesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mast la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mast yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mast 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeni evlisin 20 gunlukmus zamanla vücudun alisacagi için agrin sizin kalmaz ama simdilik boyle olmasi zorunda 19 cm dediğin biseyi o küçücük delikten sokmak zor girer ama agrin olur kaslarindan dolayi gerilirsin kendini rahat birak zamanla acilir
08 Yorumla
Soran+1 yılBaska sorun olmsnda zamnla alışılır tabi.
- +1 yıl
Alisir zamanla acilacagi için agrin geçer illaki başka agrilar olur ona da katlanacan tuzu biberi onlarda 😁 islanma nasil yok onu anlamadim islanmiyomusun sen
Soran+1 yılİslanma sorunu yok yani
- +1 yıl
İliskinizde yonlendiren senmisin yoksa esinmi yani bilerek o pozisyonu senmi yapiyosun omu seviyor ama orali ihmal etme oralda yapin ilk ilişki için de bu kadar sert olmayan isteklisin sen galiba hergun yapiyomusunuz
Soran+1 yılAcidigi için üstte pek yapamıyorz ben bazen o anki zevkle üstte olmak istyrm ama hiç bir düzelme yok hala yine ağrı oluyor.
- +1 yıl
Zamanla geçecek simdi senin vajinan dar olduğu için boyle olur kaslarinin kasilmasi genleşmesi düzelir acildikca zevkini dahami iyi alirsin bilemem o zaman da ama siz yinede her gün yapmayinn
Soran+1 yılİlk ilişkiden sonra beş gün ara verdik iyileşmesi için. Zorlandigi için böyle olmuyor
- +1 yıl
Peki bu aralar ne sklikla yapiyosunuz? Farkettigin agrin hala var mı hafifledimi biraz düzelmiş olman lazim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen daha yenisin vajinan zamanla açılır ve ağrı falan kalmaz bende de evliliğimin ilk aylarında ağrılar oldu. benim eşimin penisi de baya bir büyük bende narin bir bayanım o yüzden ilk başlarda sıkıntılar oldu. şimdi iki yıllık evliyim ve neredeyse her gece ilişkiye girmemize rağmen en ufak bir rahatsızlığım yok
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bende korktum acaba başka bir sıkıntımi var diye ama. Zamnla geçerse iyi
Cevap sahibi+1 yıl@okannemre 19cm var heral
İçerde kadın hastalıklarıyla ilgili ciddi bir sorunun olabilir. sonradan ağrısı çok ta normal değil.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
29Cevap
+1 yılCevapları üşenmeden okudum birtane bile doğru cevap veren yok. Sadece belirttiğin 2 pozisyondan anladım..
Bahsettiğin pozisyonlarda penis senin rahim ağzıyla paralel şekilde (yani şöyle düşün iki işaret parmağını kafa kafaya tokuştur) geldiği için sancı ve ağrı yapıyor. Yani vajina ağrısı değil bu.. sonrasında ağrımasıda hasar aldığından dolayısır.00 Yorumlapenis boyuyla alakasi yok. benim . esimdede ayni sikinti oluyo. iliskide baski ve git gel cok olunca vajina. ve bacak arasi agrir ve iliski sonrasida agri ve yorgunluk belde agri olusur. sekste yorulan. bir kizsin sende anlasilan.
00 YorumlaSevgilin ehpsini bir anda köklemesin, alistira alistira, hem hepsini sokmasin. Bendede var o sorun, kadina zevke gelip hepsini birden sokunca cani gidiyor
00 YorumlaPenisin boyu ile ilişkili değil diye düşünüyorum. Kasıklarım fena ağrıyor benimde özellikle ilişki sonrası
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyle ilişkili olduğunu düşünüyorsnz
+1 yılVajinanın derinliğinden uzun bir penisi var eşinizin. Eşiniz köklemesin. İşiniz zor. :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYapamiyor ki zaten. cok aşırı acıyor
- +1 yıl
Sistit gibi bir durum gelişmiş olabilir mi? Tahriş olmadığına emin misiniz? Aşırı kalın bir penisi mi var eşinizin? Yeterince ıslandığınıza emin misiniz?
Soran+1 yılYok onun belirtiler yok bende araştırdım. Cokmu kalın bilmiyorm ama benm gözüme çok kalın geliyor. İslana sorunu olmadığına eminm. İstekli bir kadınım çünkü on sevişmede uzun olunca baya oluyor islanma
- +1 yıl
Yavaş yapsın o zaman. Başka da birşey aklıma gelmiyor. Bir doktora görünün derim yine de, vajinanızın içinde bir tahribat olabilir.
Isin gücün yok metre alıp kocan prnisinimi olctun oda vajinanim için cetvel sokarak serinligini olcsun ona göre al cine
Ikıncı seçenek domal ve yan al uzun bir süre sonra alışırsın02 Yorumla
Soran+1 yılÖlcmedim tabiki
+1 yılSuraya gercektekte yasanmis sorunlari yazsanizda cevap versek? Daha iliskiye girmeyi beceremeyen insanlarsiniz siz kim bacak omza kim aa.. q
00 Yorumla
+1 yılIki pozisyonda da penis köküne kadar girer, penis boyu büyük olunca da ağrıya sebep olur
08 Yorumla
Soran+1 yılPenisten dolayı yani
- +1 yıl
Tabiki, bu iki pozisyonda da köküne kadar girer
Soran+1 yıl20 gün oldu evleneli
- +1 yıl
Penisin ucu bir yere dayanıyor gibi oluyor mu köküne kadar girdiğinde
Soran+1 yılEvet çok iyi anladnz beni özellikle üstte oldgmda içimde bir yere degiyirmus gibi hissediyorum
- +1 yıl
O pozisyonları çok tercih etmeyin , ozellikle bacaklar omuzdayken sert yaptığında zevk yerine acı alırsın, penisin uzun olmasından kaynaklaniyor maalesef, biraz daha kisa ve kalın olsa her pozisyonda daha çok zevk alırdın
Soran+1 yılHem büyük hem kalin. Ama kesinlikle sert değil yani çoğu zaman kontrolü bana bırakıyor
- +1 yıl
Maaalesef büyük olması sıkıntı sizin için, tabi vajinanın derin olmamasında etkisi var, çok köklemeden yapacak artık eşin, başka çözümü yok bunun
Evet boyu etkiler. Benim eşimde de oluyor çünkü ağrı
00 YorumlaBenim alette 20 cm ekstra birde duble kalın zor oluyo ama gayet güzel oluyo
00 Yorumla
+1 yılYa hızlı giriyordur ya şeyi büyüktür vajinan küçük olduğu için zorlar ya da kuru iken giriyordur
0107 Yorumla
Soran19 cm penisi.20 günlük evliym
- +1 yıl
Normal.. Çünkü penisi büyük Bizde de yaşıyoruz o sorunu sevgilimle olurken acı oluyo diyo
Soran+1 yılBir çözüm bulabildnzmi siz
- +1 yıl
Hep giricem diye uğraşmiyorum.. onda oluyo kontrol.. ☺ alabildiği kadar yapıyo.. ☺ ve bol bol oral yapiyirc
Soran+1 yılOral bizde çok yapıyrz. Misyonerde bu kadar çok acımiyor ama. Kontrol Esimde olsa
- +1 yıl
Doğy ve bacak omuza da direk rahme baskı yapar.. Klasik misyoner yapın ve yavaş girsin.. bir kaç haftaya alisirsin iyice
Soran+1 yılBen bazen o anın zevkiyle üstte olmak istiyorm ama genellikle misyoner de oluyor zaten. Alisana kadr artık
- +1 yıl
Senin rahmin küçük ondan.. kaç kere ilişkiye girdiniz 20 gün hep oldu mu
- +1 yıl
Keşke gizli olmasaydin ya.. daha rahat açık konuşup yardimci olurdum
Soran+1 yılİlk ilişkiden sonra beş gün ara verdik sonrasında hep oldu. Burdan yazabilirsinz. Yazabildgnz kadryla
- +1 yıl
İlk gece mi oldu ilişkiniz ertesi güne mi biraktiniz
Soran+1 yılErtesi güne bıraktık. Birz korkuyordum
- +1 yıl
Nasıl di peki
Soran+1 yılPek zevk aldım diyemm çok canm yandı. On sevişmede zevk aldım sadece ilk gece
- +1 yıl
Dusta filan deneyin acıyı azaltır.. ve ortam heyecan verici oluyo ıslak olunca tenler
Soran+1 yılBir kez yaptık. Dedignz gibi birz faydası oldu ama her zaman duşta olmuyor
- +1 yıl
Kesinlikle sıcak su iyi gelir ve seni yumuşatıp onun kolay girmesini sağlar.. Özellikle 10 15 dk şu ile iyice seni yıkayıp gevsetirse hersey çok farklı olur
- +1 yıl
Her gece yapıyor musunuz😊😊 o 5 günden sonra
Soran+1 yıl20 günlük evli olunca hergun oluyor normal olarak
- +1 yıl
Bugün de dahil mi😂😂
Soran+1 yılPlanlı değil ama anlık bizimkisi
- +1 yıl
Hmm ne iş yapıyorsunuz
Soran+1 yılMemur diyelim ikimzde
- +1 yıl
Hmm.. iyiymiş.. Yaşlar kaç
Soran+1 yıl24 27
- +1 yıl
Korunuyor musunuz
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kondom mu
Soran+1 yılŞimdilik kondom
- +1 yıl
Hmm.. nerdesiniz sehir
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Balayı yaptınız mı
Soran+1 yılEvet on gün
- +1 yıl
Nerde
Soran+1 yılKapadokya
- +1 yıl
Dün gece nasıl gecti😊😊
Soran+1 yılGüzel :)
- +1 yıl
Acı filan
Soran+1 yılMisyonerde o kadar acımiyor
- +1 yıl
Dusta yaptiniz mi dün gece
Soran+1 yılHayir yatak odasında
- +1 yıl
İlk günlere kıyasla daha zevkli ve acisiz oluyordur😊😊
Soran+1 yılİlk geceki acıyı hiç unutmam herhalde. Eşim çok korktu. Simdi o kadar değil
- +1 yıl
Ahahah hadi ya.. niye ki o kadar fena miydi
Soran+1 yılEşimin de ilk iliskisiydi. Cok kan gelince korktu. Kendimi çok kasmisim. Doktora gidince bir kaç gün birlikte olamayin dedi
- +1 yıl
O gece hastanelik mi oldun😀😀
Soran+1 yılHastanelik olmadım 😀 ağrım vardı iki gün sonra gittim normal muayene için
- +1 yıl
😂😂😁😁
- +1 yıl
Bişey sorucam
Soran+1 yılNedir?
- +1 yıl
Misyoner yapınca hepsini alabiliyor musun
Soran+1 yılTahminen beş altı cm girmiyor.
- +1 yıl
Zorluyo mu
Soran+1 yılBen tamam diyene kadar esim bastırıyor. Daha fazlasında acidigi için zorlamiyoruz
- +1 yıl
En rahat o pozisyonda alıyorsun sanirsam
Soran+1 yılRvrt
Soran+1 yılEvet..
- +1 yıl
Başka hangi pozisyonlar deniyorsunuz
Soran+1 yılPek deneyemiyrz ya misyoner ya yan olarak
- +1 yıl
Ya keşke gizli olmayaydin.. daha rahat konuşurduk
Soran+1 yılAçıkçası çalışmasam sorun yapmzdm denemeyi ama zorlayinca yürürken belli oluyor.
- +1 yıl
Evet.. ayaklarını aca aca yürüyorlar😀😀
Soran+1 yıliş yerinde rezil olmak istemem yani. Erkekler yürüyüşten anliyor duyduğum kadarıyla
- +1 yıl
Çoğu olmasada evet anlaşılıyor
Soran+1 yılZayıf olduğumdan herhalde bende anlaşılıyor.
- +1 yıl
Eee tabiki yürürken acıyor sende ayaklarını açınca yürürken acimasin diye açınca anlaşılır. m
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Gizliden çıkamaz misin bir
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Kaç saat sürüyor peki genelde
Soran+1 yılBeş altı saat ortalama
- +1 yıl
Gecede
Soran+1 yılEvet 😀.
- +1 yıl
Sonra vay efendim aciyo😂😂
Soran+1 yılAma o kadar saat sadece vajinal ilişkiyle gecmiyor. Birde akşamı zor eden bir kocam var benim 😀
- +1 yıl
Hadi ya.. çok mu sabirsiz😂😂
Soran+1 yılBirazcık:)
- +1 yıl
Yemek yiyip direk odaya mi geciriyir😀😀
Soran+1 yılBiz genelde yemekten sonra tv film vs izleriz. Filmin sonunu gordgmz anlar çok nadir 😀
- +1 yıl
O mu başlatıyor genelde😂😂😁😁
Soran+1 yıl%50 yani ikimizde
- +1 yıl
Oral da kim daha iyi
Soran+1 yılBen oral yapmiyrm. Esim yapıyor
- +1 yıl
Sen niye yapmiyon
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
Kayganlastirici kullanıyor musunuz
Soran+1 yılMecburen
- +1 yıl
tamam.. hadi atesiniz bol olsun😀😀😀 gece oldu
- +1 yıl
Nasıl geçti 😊😊
Soran+1 yılHer zamanki gibi güzel
- +1 yıl
Evde misiniz
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Bugün evde doya doya yapıyorsunuzdur😁😁
Soran+1 yılEvet haftasonu sabah çok zevkli oluyor.
- +1 yıl
Sabah sexsi müthiş olur
Soran+1 yılKesinlikle. uyur uyanık tuhaf bir his oluyor
- +1 yıl
Hele ki onun zaten kalkık olması 😁😁😂😂😂
Soran+1 yılSabh ereksiyonu sürekli oluyor evet
Bazen ise gitmeden önce olduğu da oluyor. Sonrasinda duş falan işi sıkıntı olduğundan artık izin vermiyorum- +1 yıl
Hangi kurumdasiniz
Soran+1 yılResmi seylere giremeyelim
- +1 yıl
Ok.. kaç dk sürüyor bir seansiniz
Soran+1 yılortalama bir saat
- +1 yıl
Çok kuruluk sorunu yaşıyor musunuz
Soran+1 yılEşim sadece birleşmeye odaklı olmadığı için pek yaşamıyorm
- +1 yıl
Peki özel bişey sorucam
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
Düğün gecesi için sen nerde hazırlık yaptın.. kuaföre mi gittin kendin mi alıyon.. ya da l gece için özel bir temizlik oluyo mu tüm vücut temizliği vs
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılvajinal kaslardan olur. spor yap arada.. gecer oda tatlı agrı onlar
04 Yorumla
Soran+1 yılZevkin önünü geçince pek tatlı ağrı olmuyor
- +1 yıl
aynen bak bunu çözmüşsün ne güzel o agrıda tatlı olur sana
Soran+1 yılTatlı falan değil yaa anlatamyrm mu😀
- +1 yıl
ya agrı olur tabiki anladım
+1 yılo uzunluk büyük tabiki etkili olabilir kayganlastırıcı kullanın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalıştın mı? biraz kendini rahat hissetmeyle alakalı biraz da esneklik vs
00 Yorumla
+1 yılGergiye geliyor kaslar. ben de oyleyim
06 Yorumla
Soran+1 yılBacak omuza olunca oyle ama ustteyken kaslar rahat aslında
- +1 yıl
Penis uzun bir de sert yapinca ondan
Soran+1 yılSert değil. kontrol bende oluyor
Soran+1 yılYok sert sevmiyrm ben
+1 yılvajinusmus muydu neydi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun penis fazla derine indiği için agrı yapar
13 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle. Çoğu yorum bu yönde
Cevap sahibi+1 yılEşinle bu durumu paylaş. İdareli kullansın, hepsini sokmak zorunda değil. Yoksa cinsellikten soğursun zamanla
Soran+1 yılEşim elinden geldiğince yardımcı oluyor. oldukcada yavs zaten kontrol bende oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKöklemesin yavas yavas yapsın bea
02 Yorumla
Soran+1 yılYavaş yapıyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman senin vajina dar olabilir.
+1 yılBekaretini kaybedeli nekadar oldu
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 gün
- +1 yıl
şu an acır bazı pozisyonlarda
+1 yılYani daha dikkatli olunmali catin dardir
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladım
+1 yılZamanla düzelir sert yapıyorsunuz galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok yavaş
- +1 yıl
Çok yavaş mı
+1 yılPenis fazla gelio sana
015 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
- +1 yıl
Vucudun nasil zayifmisin
Soran+1 yıl52-54 kiliyum
- +1 yıl
Him dedigin pozisyonlarda sonuna kadad giriyor dimi
- +1 yıl
Yazrsn yardimci olrm tamam
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Burdan minyazim?
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Sorn olmassa diger sekilde yaz sonucta evlisin
Soran+1 yılTam tersi Evli olmasam özelden yazardım
- +1 yıl
Yine yazabilirsin esin bilecek hali yok dimi konusma bitince engellersin
Soran+1 yılEvli olunca bu uygun değil bana göre. Burası sosyal bir platform burdan yardımcı olmanın ne sakıncası olabilir ki
- +1 yıl
Peki sen bilirsin
- +1 yıl
Hepsinin girmesinini istion mu
- +1 yıl
Istemicen artik bu durumdan dolayi
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyyşşş bir bacak omza veren olsada yapsak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka biriyle dene
33 Yorumla
Soran+1 yılEşim diye belirttm soruda okumadan mi cevap yazıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılOlsun dene
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılzorlamayla alakalı olabılır
00 Yorumla hor kullanılmış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 normal. alisinca gecer
022 Yorumla
Soran+1 yıl19 normal değil bence
Cevap sahibi+1 yılOrtalama iste
Soran+1 yılOrtalama 19 ise daha büyüğünü düşünemiyorum bu bile zorluyorken
Cevap sahibi+1 yıl22 falan var bizim arkadaslarda
Soran+1 yıl@barhan19 arkads ortalama deyince. Yuh dedim yani kadınınkide can bu bile çok zor daha büyüğü nasıl olsn. Ama şu da varki zenci kadınlarınn vajina yapisoda ona uygun yaratılmıştır
Cevap sahibi+1 yılZenciler ayri irk yaa ama 13 14 elinde bile kaybolur bir ise yaramaz yaa
Soran+1 yıl13 14 yeterli bir kadın için. O kadr büyük olmasına gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBasi zaten 4 cm gövdeye bisey kalmiyo zevk vermez hissetmez bile kadin
Soran+1 yılHissedilir. İnanın çoğu kadın fazlasıyla zevk alıyor. Evli arkadaslarm dan biliyorm
Cevap sahibi+1 yılOnlar vajinal degil klitoral zevk aliyodur
Soran+1 yılTatmin sorunu yaşamadıklarına göre sorun olmuyor demekki
Cevap sahibi+1 yılAma ana yemek varken atistirmalikla bastirmakta olmaz. Bir kere vajinal. orgasm. olan bir kadin görmüstüm cin carpti diye korktum kadin aglamaya basladi sonra ajkslakak 😂😂
Soran+1 yılO kadarını bilemycem ama Türkiye'de 12 13 ortalama varkn tüm kadınlar sizin gibi dusunse aldatacak erkek bulmak bile zor olur 😀Ama benim şahsi fikrim zevki penis değil erkek verir
Cevap sahibi+1 yılNe penis mis bee günlerce konussak bitmiycek 😂😂
Soran+1 yıl19 cm yi normal bulmak ayıp ama 😀
Cevap sahibi+1 yılHep öyle ama ondan dedim
Soran+1 yılKadınlar türk erkekleriyle evlendiğinde yüzde seksen ihtimal
Soran+1 yıl13 14 kendi karşılacgni biliyor. Burda beklentiyi yükseltmeyin lütfen 😀
Cevap sahibi+1 yılBiz kaldirip yaristiri sonra ölcerdik ortalama 19
Soran+1 yılSizin grup 19 dur geneli değil ya😀neyse ben ortalamaya gore şanslıyım yine. sonuca varilamayck bir konu sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajinan dar zamanla alışırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılKöklüyor mu içine?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yavaş
- +1 yıl
Hangi pozisyonda zevk alıyorsun?
demekki rahim küçük
05 Yorumla
SoranÖyle olabilir mi gerçekten
Soran+1 yıl20 günlük evliym
Soran+1 yılİyileşmesi için beş gün ara vermiştik.
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sert darbeler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDarsn demeki
02 Yorumla
Soran+1 yılDar
Cevap sahibi+1 yılOndan iste
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora git
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı