Her cinsel ilişki zevk verir fakat etkisi aynı olmaz. Bazen zevkten çıldıracak gibi olduğumuz zamanlar oluyor. Sizin karşı cins için "Bunu yaparsa zevkten çıldırtır." dediğiniz o anlar nelerdir? En çok zevk aldığınız bölge neresidir?
En çok zevk aldığınız yerler nerelerdir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kulak memesi ve boyun kısmı... Ayrıca öncelik seksten önce şehvetli bir sevişme öpüşme olmalı.. Nefes nefes seks aşamasına geçilmeli, O zaman harika bir seks geçirebilirsin, Bu konuda kendime çok güveniyorum açıkçası, o an partnerimi zevkten çıldırtabilirim.. Bide 19 cm penis ve kalın olunca her partnerim benden memnun kalıyor.
Ben ayakta iken önümde eğilip gözlerime bakarak penisimin yalanması harika oluyor bunun dışında seks anındaki göz temasları ve aldığı zevkı gözleriyle karsı tarafa gösterebılen bır bayansa tadından yenmez :)
En zevk aldığım an kadın boşalırken vajinasının kasılışlarını penisimle hissetmek. Bundan başka penisime oral yapılırken taşaklarımın avuçlanarak sıkılması.
yaaa animi canlandirdin yaa gözümde. Boynumu emerek nefes alıp vermesiyle harika bir iş çıkıyor. Dil hareketleriyle kulak memesi emmesi, eliyle göğsümde gezmesi bu soyunmadanki hareketler, soyunduktan sonra zaten oral falan filana gidiyor.
Popo göğüs ve bacaklar Çok hoşuma gidiyor görsel olarak ama sevişirken kadın bedeni bence ayrılmaz kıyaslanamaz bir bütün yani her zerresinden zevk almak dokunmak hissetmek gerekir
Maşallah nasıl türbanlısın onuda çözmüş değilim sizin gibiler türbanlıları lekeliyo daracık giyip malını ortaya sokuyosun sonra burda bu nasıl soru diyosun
1. Ben türbanlı falan değilim. 2. Burası bir soru cevap uygulaması ve istediğim soruyu sorma özgürlüğüm var. Rahatsız oluyorsan engellersin ve sorularımı görmezsin.
En İyi Cevaplar