Seksi (birleşmeyi) sevişme süresinin içine dahil etmek bir erkek alışkanlığıdır aslında. Sevişme denince; dudak em, gizli noktalara dokun, öp, biraz erotik yağlar ve masaj yap, oral falan derken 1 saat yetmez... Sonrasının zaten çok kısa ve hızlı gerçekleşmesi en makbulü bence 5 dakika bile yeter :D
Sevismeyi seviyoerum ve ben hic itiraz etmem istedigi kadar sursun. iliskiye girecegimiz zaman bile ben sevisme modunde devam ediyorum cildircak gibi oldugu an bayan diger boyuta kendi geciyor. sonradan bana demesin sevisme kisa surdu hemen basladik diye o nedenle prensibim budur.
Sureden cok tecrube onemlidir burda kaliteli bir iliski icin 20-30 dakkada yeterli insana onemli olan kadin partnerinin cani yanmamasi uzun sureli iliskilerdede kadin kurursa cani yandığından o zevk alamaz bununda iki tarafa bir faydasi yok onun icin tecrube faktörü cok onemli iliskinin nasil yasanacagini bilmek lazim suresiydi yok boyu falan bunlar bos seyler kanmayin bunlara benden size tavsiye sonra kendi kendinizin psikolojinizi bozuyorsunuz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Süreyi uzatmak erkeğin elinde seksi arzulama durumunu başlangıç kabul edersek ön sevişmeyi 1.30 saate kadar götüreceğimize inanıyorum ejakulasyon ile 2 saat sürse, araya 5 dk içecek molası sonra tekrardan ( ki bu kez geç olur) ejakulasyon yaparak seksi 3 saate kadar çıkarabileceğimize inanıyorum bence iki tarafıda doyurmak için yeterlidir üç saat
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Önemli tabii öyle 5 dk da da bitmemeli bence minimum 45 dk max 1 buçuk saat olmalı
"çoğu insan seks anından değil ön sevişmeden zevk alır " demişsinya. Bende diyorumki sallama. Ön sevişme hiçbirzaman seks anından daha fazla zevk vermez.
Bazi kadinlar cok doyumsuz oldugu icin böyle uzun seks yapan erkek istiyor. Bende gece boyunca sabaha kadar seks yapiyorum ve iki defa arka arkaya dinlenmeden iliskiye giriyorum ondan sonrasi dinlene dinlene yaparak
On sevişmeyi istediğin kadar uzatabilirsin ama birleşme esnasında maksimum 10 dakika daha fazlasını kimse beceremez. Varsa öyle bana yiğit alalım meydana.
Sevişme süresi önemli tabi biz sevgilimle sevişme 15 - 20 dakika ilişki 20 - 25 dakika sürüyor bazen bizimkisi uzunmu diye düşünüyoruz. 2 saat 13 dakika diyen teyze baya abratmış
Süre her zaman önemlidir. Boşal gitsin rahatla da gerisi önemli değil mantigi sadece hayvanlarda var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ön sevişme ve karşılıklı uzun oral ile yapılmalı. Yoksa hiç gereği yok mekanize olacaksa. En uygun olanıda mümkünse tam gün ayrılmalı ve dinleyip yeyip içip 3-4 sefer yapılmalıdır. Diğer türlü kesmiyor
3 saat yeterlı ama vajınal sekste kadın surtunmeden dolayı ve erkek de penıs kas ağrısı yuzunden bu sureye ulaşmak çok zor aralıklı 6 saat yapılabılır ama sadece vajınal ve anal deıl.
Bu yere zaman o anki psikolojik duruma göre değişir tabi partnerimizle olan uyuma göre de... Bazen kısa sürmesi gerekiodur bazen de sınır yoktur. bir kalıba oturtmamak lazım bence
ahahahah cevap çok iyiymiş. :D Sevişme sıklığına göre değişir. Her gün sevişiyorsan 2 saat çok ama ayda yılda bir sevişiyorsan bir patlama yaşanabilir :D
Harbiden bazı kadınların dili uzun oluyor baya her şekle sokuyorlar falan :) Ama faydası da oluyor tabi... Seninki de kısa ve etli bir dil ama iyidir taktir verdim :D
Maksimumu da minimumuda karşındaki kişiye göre belirlemek gerek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şu 2 saat üstü diyenler vajina 60 dk sonra titan ejderhası gibi ateş püskürtüyor fazla atıp tutmayın 60 dk max yani idealdir direk içinde olması süresi olarak diyorum ön sevişme ile uzayabilir
En İyi Cevaplar