Çoğunlukla bacım olarak yaftalanırlar, aile kuramazlar, çocukları olmaz olursa da olmaz toplumsal bilincin olgunlaşmamış meyvelerine taş atmakla suçlanırlar herkes gibi onlarda bir takım fani ihtiyaçlarla donatıldılar demek bazı erkekler ve bazı at gözlüğü takan hemcinsleri tarafından onlara çok görülür he tabi bu ihtiyaç meselesini çirkinleştirenler de yok mu? var. şimdi gidip çok acele sevişecek adam aranıyor dersen senin ırzını bile eder ama sahip olduğun imkanlar içerisinde (erkek arkadaş, nişanlı, eş daha olmadı vibratör) kendi hislerini doyurmaya çalışırsan amenna işte libidosu yüksek kadını bacım olmaktan ayıran ince çizgi de böyle bir şey
(alıntıdır)
Libidosu yüksek kadınlar hakkında düşünceleriniz nedir?
libido aslında yaşam enerjisidir ama malesef ülkemizde bu tanım sadece seks ile sınırlandırılmıştır ve genelde libidosu yüksek kadınlar , özellikle de ülkemizde ki 70 IQ seviyesine sahip insanlar tarafından toplumun ahlak ve geleneksel normlarına aykırı düştüğü gerekçesiyle sürekli gereksiz bir baskı altında tutuluyor. Yapılan psikanalizlerde bile bireyin, tüm yaşamsal etkinliğini güdüleyen yakıt olarak tanımlanıyor ve böyle bir kadın aslında en idealidir en zor koşullarda bile hayata iyi tutunur ve çevresindeki insanlarıda mutlu edebilir
Bu tür söylemlerde bulunanların aslında bizden hiçbir farkı yoktur , bizler isteklerimizi açıkça belli edebiliyoruz onlar ise isteklerini belli etmiyorlar ve bu durumda isteklerimizi açıkça belli etmemiz bizi toplumun önünde abaza veya sapık diğerlerini iste masum gösteriyor. Yani aslında onlarla aramızda hiçbir fark yok ve hatta freudun yaklaşımına göre cinsellik ve saldırganlık içgüdüleri herkeste vardır kadın erkek diye ayrılmaz , yani kısacası her insan aslında potansiyel bir sapıktır. Toplumda önyargılı ve kendi özeleştirisini yapmayıp hemen karşıda ki insan hakkında bir durum tespiti veya psikanaliz yapıyorlar :) ve bu insanlar ne yazık ki her yerdeler
Bunu bu ülkede anlayıp kaldırabilecek insan sayısı çok az. Maalesef çoğunun düşüncesi kadınlar seksten zevk almamalı, erkek istediği sürece yapmalı, tahrik bile olmamalı. Ayrıca yok eşine öyleyse güzel falan diyen olmuş da sanki hiçbiri karısı, kocası dışında biriyle seks yapmamış. ya da arzulamamış. Böyle bir şeyin olabilmesi imkansız zaten insanın doğasında bile yok. Sonuç olarak libido iyidir, güzeldir insanı canlı tutar.
Başkalarına zarar vermedikleri sürece , insanların kendilerini özgürce ifade edip yaşamalarını destekliyorum.. Duygusal, hormonal durumumuz her ne olursa olsun davranışlarımızda kalite önemlidir.. Benim için temel kıstas budur.. Benim kişisel tercihim libidosu bana yakın olan kadınlardır.. Biraz daha yüksek ya da az olabilir. Ama arada fark çok olmamalı. Davul dengi dengine çalmalı ki iyi ses verebilsin.
Öncelikle pardon ben şöyle düşünürüm yani hayat felsefem herkese saygım vardır saçını örtenede libidosu olanada insan yeterli insani değerler taşısın libido olayına gelince ilk defa senden duydum saygım var😉
Herkes libidosu yüksek insanlar ister hayatında. Fakat libidosu yüksek aile bireyi veya yakını olduğunda işler tersine döner. Bu da toplumumuzda kişiler arasında bencil tavır takınılmasına birebir örnektir.
Bu insancil bisey aslin da ama insani insan yapan da hakettigine kendini saklamasidir onla bunla yatip oyun gibi bu olmadi su olmadi demek degildir bana gore...
Kesinlikle, peki neticede herkesin gorusu kendine ve biliyoruz ki cok falza bagnaz, geri kafali dusunenler icerisinde yasiyoruz. Bu soruyu sormaktaki asil amacin neydi?
Dogru oldugunu dusunerek, 39 yasinda oldugunu goruyorum. Ve aslinda bu sitedekilerden katbe kat fazla biliyorsun toplumun bakisini.. Ama anliyorum sende haklisin, ne denilebilir ki..
Libidosu yüksek olan kadın gücü eline alır. Kontrolü sever. Kontrolü sevmesinin nedeni kendisi daha hızlı yapar. Sert seksten hoşlanırlar. Seksi konusmaları sevismeleri severler. Bana gore çok iyiler 😂
Birak sen benle tartismayi, verilen cevaplara bak, sorundan abazalar ne anlamis, sinyal gönderiyor, keske öyle bir kadin benle olsa diye, senden ilgi bekliyorlar
Partnerinin ya da eşinin kendisine ayak uydurması konusunda sıkıntı yoksa çok şanslılar değilse gerçekten zor bir durum. neyse ki eşiniz az çok ayak uydurmaya çalışıyor siz o konuda şanslısınız
Ne şimdi bu. Kimi neyi savunuyor. Her isteyen istediğini yaşamakta ögür. Libidosu yüksek kadın ağzı İle bu durumu çirlinleştirmediği müddetçe duygularını yaşamakta tabiki Özgür.
Hayatıma girecek bir kadının libidosunu ölçtürmüyorum. Eğer böyle bir kadın denk gelirse elimden geldiği kadar her anlamda yanında olurum. Sevgimle şefkatimle huzurumla sohbetimle bedenimle.
Libidosu yüksek demek sapık demek değildir, ya da doyumsuz değildir, sadece hormanları normal bayanlardan daha fazla ve isteklidirler, ama bazen de çok sıkıcı oluyor :)
öyle kadınlar genelde cinsellikte tatmin edemeyen erkeklerle evlenirler ve hayattan zevk alamazlar, bende isteksiz biriyle evliyim ve bende şikayetçiyim bu konuda
şimdi gidip çok acele sevişecek adam aranıyor dersen senin ırzını bile sikerler ama sahip olduğun imkanlar içerisinde (erkek arkadaş, nişanlı, eş daha olmadı vibratör) kendi hislerini doyurmaya çalışırsan amenna işte libidosu yüksek kadını bacım olmaktan ayıran ince çizgi de böyle bir şey
En İyi Cevaplar