Merhaba Kizlar Partnerimle Cinsel İliskiye Girdik Ve Seks Yaparken Hic İnlenmiyor Normal Mi Sizce? Yetmiyor Musun Demeyin Fazlasıyla Yetiyorum? Sanki Boşa Git Gel Yapıyor Musum Gibi Hissediyorum? Napicam Bilemiyorum Bazen Çığlık Atıyor Ama İnlemiyor 😞😞
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılAranızda çok yaş farkı var kız daha 19 çok isteği vardır büyük ihtimalle odaklanıp orgamzı bekliyor. Arada aşk yok gibi geldi.
19 Yorumla
Soran+1 yılAramizda 6 yas var evet sevgi var ama fazla değil 3 aydır birlikteyiz ve 10 dan fazla ilişkiye girdik ama inlemiyor hic anca çığlık atıyor açıyor diyor başka bisey yok on sevişme vs hepsi oluyor boşalıyor da ama ne bileyim inlememesi anormal değil mi diğer partnerler deli gibi inlerdi çığlık fena olurlardı bunda tik yok
- +1 yıl
Güzel sözler filan da söylemiyor mu sevişirken? Gerçi her insan farklıdır. Madem aşk var sen ona rahat olmasını söyle nerede yapıyorsunuz belki ortamdan dolayı çekiniyor olabilir
Soran+1 yılYeri geldi arabada yeri geldi ormanda yeri geldi evde değişik fantazi iste anla 🙈cogu yerde yaptık ama güzel sözler kendisi söyler aşkım bebeğim Harikasin diyor sevdiğini aşık olduğunu söylüyor benim için oraldan nefret ederdi benim için Onu da yapıyor alıştı hoşuna gitti :) sperm bile yutuyor anla hani zamanla severim onu şu an bende sadece hoslanti var ama o seksten sonra baya. bir bağlandı bana tek korkusu hamile kalmak sulanıyor mesela sekste zevk almasa sulanmaz dimi boşalırken Çığlik atıyor kac kere omuzlarımi çizdi cirmaladi kedi gibi 😊 yara bere etti
- +1 yıl
Anlaşmış yapıyorsunuz güzel de hoşlandığın kızla bu kadar ileri gitme. O daha çok genç ve duyguları hassas hemen etkilenmesi normal. Ayrılmasın umarım. Kızın tarzı o inlemiyor demek ki
Soran+1 yılKendisi istiyor yapıyoruz anlasmali yani ama bırakmaya meyilli değilim ama o bırakırsa kotu olur iste sürekli yapıyoruz tek korkusu hamile. kalmak Bana deli gibi aşık anal da istedi ama yapmadım sence yapmalı miyim çok cani acıyabilir denedik ama girmiyor çok dar baya cani yanabilir evlenmek isterse evlenirim ama inşallah ister genç kız sonuçta aşık olmak istiyorum ama henüz değilim tek sorun inlememesi anlican
Soran+1 yılAma zevk almasa çığlık atmaz ya da şehvetli bosalmaz dimi
- +1 yıl
Zevk alıyordur. Anal yapma zararlı yazık kıza ya kendi tercihi ama yanlış
Soran+1 yılMmm inlese var ya çok güzel. olacakta sesi ince zaten hayali bile. beni azdıriyor 😊 deneme yaptık baskı yaptim açıyor dedi biraz girdim basini soktum çığlık attı açıyor dedi cikardim sonra bir kaç kez daha denedim olmadi kendini kasiyor kasmasa girecemde analda çok. istiyor yapmak vajina içine bosalmami istemiyor aslinda en guzeli içeri boşalmak yalan mi hem. sıcak hemde zevkli
Soran+1 yılResmen kizin kocası oldm bir kocacim demediği kaldi
Ben inlerken utanıyorum inleyesim gelmiyo neden oluyo acaba
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden utaniyorsn ki bence en güzel şey inlemek ahhh uhh gibisinden sesli ya da kısık sesle müthiş bisey gözünü kapat zevke odaklan hem partnerin daha fena zevke gelir bn cildiririm o sese 😋
Kızlar Ne Diyor
9
Herkesin cikardigi sesler farklidir seks sirasinda. Zevk almadigi anlamina gelmek zorunda degil:)
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm diyorsun ilki benim bastan beri hic inlemedi ne kısık nede sesli bir kaç kez acidi dedi bazen ara sıra ciglik atıyor yalandan olsada inlemesini istemem gerçek olsun isterim daha önceki partnerlerim deli gibi inlerdi normal 10 dk da boşalırsam inlediginde 4-5 dakikayi buluyor bir bayanın inlemesi aşırı tahrik edici ve zevkli
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı zevke gelince inlerim anca istemsiz olur farkında olmam
Kendini kaybedecek kadar zevk almıyordur111 Yorumla
Soran+1 yılHmm aşırı zevke gelince normalde git gel yapınca illaki zevk alması gerek arada aciyor diyor bazen çığlık atıyor genelde sert yaparim sert severim kendini kaybetmedi hic ama arada dediğim gibi çığlık atıyor çok dar vajinasi 10 dan fazla ilişkiye girmemize ragmen ilk girerken açıyor diyor sonra alisnca ses soluk yok ama dudağını isiriyor kaç kere kanatti boşalıyorda kasılarak
Cevap sahibi+1 yılKadınlar partnerlerine karşı görev bilerek de seks yapar çığlık atması acıdığı için
Soran+1 yılMmm sence canı açıyor mu aşırı sert yapıyorum yavaş hiç yapmam bir kere kanada vajinasi ağladı yaşı henüz genc 19 yasinda
Cevap sahibi+1 yılAcımasa ağlamazdı
Bekaretini de sen aldın dimi kızı da evleniriz diye kandırıp yarı yolda bırakırsın bir de
Soran+1 yılYok ya neden ağladığını bilmiyorum ya zevkten ya da açıdan söylemedi kanadigindanda olabilir sanırım neden kızı kandirayim alan memnun veren memnun evlenmek isterse evlenirim neden yari yolda birakayim ilki benim sonucta daha genç 3 aylık sevgilim sonuçta
Soran+1 yılEvleniriz diye almadim yapalım mi dedim acirsa dedi acimaz dedim oda istiyormus zaten içine girince bitti sonra fulll seks yaptık ilkinde ağladı sonra çığlık attı oyle iste çok dar ama yaa naptiysak genislemedi vajinasi bnmkide kalın haliyle cani yanıyor olmalı vajinasida sulanıyor
Cevap sahibi+1 yıl19 yaşında bir kız sağlıklı kararlar veremez yaşı küçük alan memnun veren memnun demek vicdanını rahatlatiyorsa sana kalmış muhakemesi
Soran+1 yılAma benden fazla bilgiye sahip cinsellik olsun baska konularda olsun evlense çocuğu olur yani
Soran+1 yılBen asla pişman değilim yaptığıma ve halande yaparım oda memnun pişman değil bnimle evlenmek isterse evlenirim sorun değil o bana aşık ama ben sadece hoşlanıyorum az bir sevgi var amaç seks değil yani onunla amacım yolda bırakıp gitmekte değil
Cevap sahibi+1 yılKız sana aşık sende ikna etmişsin kızı da sevmiyorsun bunun adı kullanmak ayrılmazsanız adiyim
Sonra kız ne yapacağım ben diye buralar da ağlar durur
Milyon tane örneği var kılıfına göre uydurup vicdan rahatlatiyorsun tam şu an el kadar bebeyle ne işin olduysa senin yazık günah
Soran+1 yılİkna etmedim seks konusunda konuşurken şöyle böyle diye başladı sonra yapalım mi dedim oda olur dedi yaptık sonra pişmanmis gibi ağladı ama anın etkisiyle kendine geldi bana daha çok bağlandı seksten sonra sürekli benimle oldu her konuda evlenmek isterse açık ve net evlenirim asla kandirmadim onu küçük kız diyorsun 19 yaşındaki kizin neresi küçük Allahasen sordugun soruya bak doğuda 17-18 yasında evleniyor kiz çocukları ben zorla yapmadım onu iknada etmedim karşılıklı oldu herşey pişman asla degilim pisman olacak biseyde asla yapmadım onuda şu an bırakacak değilim zamanla belki aşık olurum olmasamda ilki ben olduğum için asla bırakmayada meyilli değilim o bnden ayrılırsa kendi bilir bnlik birşey yok tek sıkıntısı hamile kalmak oda ondan korkuyor benimle evlenirse evlenirim ama istemezse kendi bilir
onun anladığı dilden konuşmuyorsundur belkide
11 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela örnek sert seks yapıyorum bu hoşuna gitmeli benve
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemekki zevk vermeyi beceremiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki de veriyorum sadece inlemiyor arada açıyor diyor bazen de Çığlik atıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmin olsaydın bu soruyu sormaz din ama kdkdj
13 Yorumla
Soran+1 yılSizlere danismak istedim ne var ki bunda sonuçta bayanlar birbirini bilir disisiniz yani ben eminim ama inlememesi anormal gibi diger partnerlerim deli gibi inlerdi müthiş zevk alirdim bnda birşey anlamıyorum git gel yapıyorum boşalınca bitiyor ama oda boşalıyor sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBen bakireyim ya bilemiyorum ondan
Soran+1 yılMmm illa p*rno izlemisindir hayatında en guzeli bakire olmak değil mi ilk yapmak harika ama 😋
Sevgilim amimi oksuyor bende inleyemiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılOkşamak ne kelime yalamak dille masaj yapmak harika 😘😘😘
Soran+1 yılNeden inleyemiyorsn seks yapmadiniz mi hic
Zevk almıyor demekki
13 Yorumla
Soran+1 yılAlmasa islanir mi sorduğun sorumu bosalir mi herşey güzel sadece inlemiyor dedim
Soran+1 yılOlabilir sen olsan inler miydin
İlginç
11 Yorumla
Soran+1 yılSen seks yaparken inlemez misin?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:D utaniyor mu acaba
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden utansın ki alıştırdim ben onu 😀
Cevap sahibi+1 yılBagirmadan olmaz ama onuda ogret
Cevap sahibi+1 yılBoşa git gel demen e çok güldüm :D
Soran+1 yılBagirmiyor ki sert yapmama rağmen anlamadım ki
Soran+1 yılNeden ki. Napim inlemiyor ondan öncekiler fenaydi nasıl inlemeler gorcen bagirmalar Çığlik vs...
Cevap sahibi+1 yılSert yapma yavaş yap Oyle daha guzel zevk alir. Sor bide neden inlemiyorsun diye ama dikkatli sor
Soran+1 yılİslanmadigini kim söyledi islaniyor ama bagirmiyor sıkıntı orda
Cevap sahibi+1 yılO bagirmalarin hepsi numara biliyor musun? Bunu unutma. Erkeğimizi zevke getirmek icin onlar hep. Tamam zevk alıyoruz ama bağırıp cagiracak kadar değil. Kiz arkadasin aslinda normal tepki vermiş. Ama inlemesi ayrıca bir zevk katar ilişkiye. Bosalma sirasinda bir titreme gelir onun verdiği ses cikar sadece. O çığlıklar hep sizin için ;)
Soran+1 yılHariaksiniz bunu seviyorum iste bir bayanın inlmesi erkeğini daha fena azdirip tahrik etmesi harika bisey böyle yapmanız harika 😘
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kız arkadaşım cinsel ilişki sırasında ses çıkarmıyor normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat