Amerikalı bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre kadınların ayak bileklerine vurmak libidolarını ön sevişmeden daha fazla arttırıyor.
Ayaktan omurga köküne gönderilen elektrik sinyalleri genital bölgeye bir kan dalgası göndererek kadının cinsel dürtüsünü arttırıyor. 30 dakikadan daha kısa sürede kadın gıdıklayıcı bir ürperti hissediyor. Bu da cinsel uyarımı tetikliyor.
Ayak bileklerine vurmak libidoyu ön sevişmeden daha fazla arttırıyor! Ön sevişmede ilginç yöntemler uygular mısınız?
Düşündüm de mantıklı. Keşke bunu Türk bilim adamları araştırsaymış, herneyse. Sırtımı tırnaklarıyla çizen kadın da libidomu arttırabilir bu da araştırılsın. :D
Bu bilim adamlarının başka işi yok mu kac kadının ayak bileğinde denediler biz denesek cıkabilecek kazalara karşı teminat veriyorlarmı aklımda deli deli sorular 😂😂
Ah kıyamam! Yahu millet o kadar abuk subuk şey yazıyor, kimsenin gıkı çıkmıyor; esprili bir şekilde ikilemenin ortasına bağlaç koyasım geldi, gözlerin kanadı öyle mi?
Vallahi kıvırtmak değil. Benim kadar Türkçe'ye hakim olan biri az bulunur. Bu konuda asla mütevazı olamam. Bunun verdiği rahatlıkla yazabiliyorum. Ben paramı bununla kazanıyorum ;)
Yazar değilim amma ve lakin her gün yazar, yazdıklarımı ilgili makamlara sunarım. NEyse bu kadar muhabbet yeterli. haydi bakalım hayırlı akşamların olsun.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ayak bileklerine vurmak libidoyu ön sevişmeden daha fazla arttırıyor! Ön sevişmede ilginç yöntemler uygular mısınız?
En İyi Cevaplar