• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Cinsel Yaşam

Erkeklerin bekarete takma sebepleri nelerdir?

İnciKüpeliFreud
İnciKüpeliFreud Takip Et
Guru Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
16
Bana kalırsa toplum öğretisinin oluşturduğu süper ego'dan kaynaklıdır.
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ycl55
    ycl55 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 61%
    +1 yıl

Bekaret konusuna takilmadiginiz gun cok genis olmussusujuzdur hele su kalbin temiz olsun namus bacak arasinda degildir diyen cagdas ileri goruslu arkadaslara hayranim mezheplerine.. evet namus bir avuc kan degildirin asil manasi zarini koru naparsan yap degildir ters ikiskiler oynasmalar falan.. yani zarini koru derken iffetini koru susunu ort helal iliskiye gir burdaki derin mana sudur bakiremi dehilmi degildir dul kadinla evlenmek caizdir evlenmemis kadinda bakirelige bakilmasinin sebebi zinaya bulasmismi zine etmismi dir. Cunku ayette zina eden kadini zina eden erkekle veya tam tersini evlendirin der. Hic bir erkek nikahsiz evli olmadan biriyle birlikte olmus kadini istemez cunku bunun hikmetini bilmeyen cahiller islam ve gericilikle suclarlar ee onlarin mezhebi genis benden onceki hayatindan bana derler oda onlarin secimi. Alan razi veren razi bakirelik ve zina neden onemli? Ankatadasiniz yasiniz 18 biriyle birlikte oldunuz kadin hamile kaldi haberiniz olmadi geldiniz istanbula bir yil sonra biriyle daha birlikye oldunuz oda hamile kaldi ve kiz erkek cocuklariniz oldu bunlar izmirde bir okul kazandi tesadufen tanisip evlendiler iki kardes evlendi ne alaka yok ihtimali bilmem kac olan birsey diyeceksiniz birseyin ornegi cogaldikca yayginlastikca ihtimali de artar islam bunun yolunu kople kesmek ahlaki yizlasmayi onlemek icin ve kadini korumak icin haram kilmistir kadini kole gordugu icin degil. Kainatin olusunu 10 uzeri 25 sifir ihtimali olsa dahi tesadufe baglayan ileri goruslu uobaz olmayan sayin arkadaslar is zinadaki tehkikenin ihtimalini sacma bulurlar...

0
    1 Yorumla
    • ycl55
      ycl55
      +1 yıl

Din adina kafasina gore hukum verip alan razi veren razi neden gunah oluyor diyenlerde var alan ya da verenlerden biri razi olmayinca zina degil tecavuz ya da istismar oluyor zaten. Ha islsma yobaz diyenler kadini kole gormediklerini soyleyenler asil kole goren onlar. Kadinin gekecegine bakmadan yuvasini dusunmeden anlik zevkle haraket edip seks sembolu gibi gorup herseyi uap sonra sıkıldim deyip birak bakire kiz istiyorsan adam olacaksin kimseyi kandirip kanina girmeyeceksin onun namusunu kiz katdeisninki gibi koruyup kollayacaksin islami da kendine alet edip sirf nikahla kurtukurum diye gizli nikah kiyip allahi kandirmayacaksin. isin sonucu ben sahsen allah haram kildigi icin ahlakima uymadigi icin kimseninde kanina girmedigim icin herkesin namusunu kutsal gordugum icin bekarete onem veriyorum.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sekizinciRep
    sekizinciRep Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Ekşi'de yazmıştım aynı başlık dejavu oldum.

Ataerkil toplumun süper egosu.

2
    0 Yorumla
  • Blanoir
    Blanoir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl

Sorunu cahil erkeklerin bekarete takılma sebepleri nelerdir olarak değiştirmek istiyorum sekerim.

Yalnızca sosyokültürel elemelerini biz kadınları yormamak için kendi kendilerini bizim adımıza ayıklamak isticek kadar centilmen erkekler bekarete takılıyorlar aslında.
    Yani basitce ifade etmek gerekirse; diyor ki adam, ben zaten primitifim, sen hiç benimle vakit kaybetme vaktine değmiyorum✋🏻

5
    6 Yorumla
    • Mhmtcan35
      Mhmtcan35
      +1 yıl

Hastr ordn

Yorumla
    • Blanoir
      Blanoir
      +1 yıl

Mıhmıtcınotuzbeşcim, sana literal üslup dersi vericek değilim, önce aynaya bak, sonra tarzına bak, sonra yukarıdaki paragraftan (dikkat edersen anlayabildiğin demiyorum, eminim sayıca daha azdır uğraştırmayalım seni daha fazla, bu görünen potansiyelinle boşluk dahil 10 tuşa basabilmen bile mucizevi) anlayamadığın kelimelerin altını çiz sor öyle bir platforma oturtalım dialoğumuzu. Hadi canım ikile.

Yorumla
    • Barkn699
      Barkn699
      +1 yıl

Offf 😏 tipik eğitimli ve bilimsel dille kaşarlıgi meşru gösterme çabaları. Senin gibiler bizim unide çok var 😂
      Kızım hangi okulda okursaniz okuyun, kaşar oluşunuzu değiştirmiyor. Motor zihniyetidir bu. Ciddiye alınmazsin hiçbir şekilde. Boşuna entel dantel cümlelerle süsleme yapma yani 😄

Yorumla
    • Blanoir
      Blanoir
      +1 yıl

:D kanki inan sen beni ciddiye alsan ben kendimi ciddiye alamam zaten, boşver düşünme sen bunları o yüzden:D

Yorumla
    • newzeland
      newzeland
      +1 yıl

@Barkn699 aynen katılıyorum yorumuna

Yorumla
    • Blanoir
      Blanoir
      +1 yıl

@newzeland hi bağnaz bye bağnaz falan

Yorumla
  • pelinsuare
    pelinsuare Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl

bekaret dedigin nedir ki gulum sadece delik onune gelene vermissin zevke gelmişsin cok dogal sey bunlar namus 2 bacak arasi degildir o erkekler sapik kizligi almak oeaya sokup takmal derdindeler size ne lan yobazlar isyet onden veririz istet arkadan bekaret keneti mi takacaz gericiler

2
    4 Yorumla
    • satiriasis__
      satiriasis__
      +1 yıl

Bunu herkese empoze edebilsen keşke

Yorumla
    • Retiarus
      Retiarus
      +1 yıl

@pelinsuare süpersin tamamiyle katılıyorum sana ama şu orta doğu arabşstan kafasından hala kurtulamadık

Yorumla
    • rheun
      rheun
      +1 yıl

Medeniyet açıp sacmaksa bedeni hayvanlar sizden daha medeni -Mehmet Akif Ersoy sanırım bu yeterli

Yorumla
    • anlayislibay
      anlayislibay
      +1 yıl

Sen bu yolda devam etme :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

65

Cevap

• 44asi44
    44asi44 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Yaz yaz bitmez toplumsal etkenler

1
    0 Yorumla
  • Yorgan_Freeman
    Yorgan_Freeman Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 40%
    +1 yıl

Bekaret takıntım yok.

Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde cinsellik; kadın-erkek cinselliği olarak ayrılmadığı gibi, insanın en temel ihtiyaçlarından biri.
    https://i.hizliresim.com/NZDv7a.png

Yetişkin ve bekar bir kadın, yetişkin ve bekar bir erkek gibi, cinselliğini istediği zaman, istediği gibi yaşayabilmeli.

Yetişkin ve bekar kadınlar "namus" ve "bekaret" adı altında, cinselliklerini tabulaştırdıkları için, toplum olarak, Maslow'un piramidinin cinsellik basamağından ileri gidemiyoruz.

7
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

1.65 hobbit boyunuzla en az 1.80 erkek , cahil ve kültürsüz halinizle entelektüel ve zeki erkek, fakir halinizle zengin erkek, bakımsız vücudunu ve makyajlı çirkin suratınızlı yakışıklı ve kaslı erkek , egoist ve narsist tavırlarınızla hoşgörüşü ve anlayışlı erkek istiyorsunuz ve buna saygı göstermemizi bekliyorsunuz ama bizim tek bir isteğimiz size batıyor öyle mi? Saygı duymayı öğreneceksiniz köylüler :) Hiç bir erkek başka erkeklerin altında zevk çığlıkları atmış bir kadınla evlenmek istemez bunuda aklınızdan çıkarmayın. Yapmasaydınız. kimse kafanıza silah dayayarak bozmadı sizi

6
    1 Yorumla
    • NgoloKante
      NgoloKante
      +1 yıl

Helal dayı yardır :D :D

Yorumla
  • SooN1TürK
    SooN1TürK Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.

kesinlikle katılmıyorum sana göre her erkek bir kızlar beraber olmuş olgusu varsa bu ilk önce kendi tabularını yık hiç kızla olmamış kendini eşine saklayan erkekler de var bilhassa sen erkek olsan sevdiğin kızı başkası ilk önce alttan geçirmiş o zevki ilk ona vermiş olsa bu sana sorun olmaz mıydı ha olmazdı dersen oda senin nasıl bir baba anneye sahip oldugunu gösterir bu sözlerini annen baban görse senden utanırlar hatta anenene bir sor bakalım gerçek babam kim de belki bu sözlerin genetiktir ne de olsa

1
    0 Yorumla
  • sonsuz_ask
    sonsuz_ask Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 82%
    +1 yıl

Bekaret yanlış öğretildi o yüzden
    Sadece kadında zar parçası dediler namuslu irada aradılar
    Edep haya huşu göz dil akıl beden olarak erkekte de var diyemediler
    Erkeğe kız elinin körü erkek adamsin yap dediler ama kadında en ufak yanlışa namusuz dediler
    Erkeğe istediği gibi izin verdiler ama kadında zarı sorup namusuna yorum yaptılar
    Önüne gelenle yatıp sonrada kadını zar ile namusuz ettiler ya da zarı yeri olana da gizli orspu dediler
    Zar çok önemli ama düşünce ile başlayıp göz dil beden olarak bulunması gereken namusu et parçası diye anlatınca kadın her türlü namusuz oldu erkeğinde elinin kiri
    Kızlık zarı namustur ama o namusa sahip çıkmak adamlık işi toplum baskısı değil olması gereken gerçek bir sahiplenmedir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Neden kendi hemcinsini görmezden geliyorsun?
    İkimiz de biliyoruz ki kızlar bekarete erkeklerden çok çok daha takıntılı
    Ama sorumuz bu değil demi?
    Gelmişken onu da cevaplayayım
    Cehaletten
    Oldu mu?
    Tamam şimdi kızlara geri dönelim
    Neden kızlar bu değersiz et parçasına daha takıntılı?
    Eğitimsizlik?
    Aile baskısı?
    Din?
    Hayır bunların hiçbiri değil
    Öyle gözükse de emin ol hiçbiri değil
    Bunun ana sebebi özgüvensizliktir
    Evde kalma korkusu
    İkinci el kadın muamelesi görme
    Toplum tarafından dışlanma
    Bunların hepsinin arkasında yatan şey özgüvensizliktir
    Şimdi sen buraya gelip soruyorsun
    Örköklörön bökörötö tökmö söböplörö nölördör?
    Sorunun buysa cevabını yanlış soruları sorarak arıyorsun freud'çum
    Kızların bekarete takma sebepleri nelerdir?
    Asıl sorulacak soru bu olmalı
    Henüz kendi bedenini sahiplenemeyen özgüvensiz korkak kızlardan bahsediyoruz burada
    İşte o bahsettiklerimiz kendilerine çeki düzen verse bu soruyu sormana gerek kalmayacak
    Saygılar

2
    0 Yorumla
  • manyaQs
    manyaQs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

kendisi temiz olan bir erkek kendisi gibi birini ister yoksa evlilikte sıkıntı çıkar kız başlar beni doyuramıyon bilmem ne, şahsen daha önce birlikteliği olmuş kadınlarla ilgili düşününce midem bulanıyor başkasının öptüğü yeri öpmek vs. sanki o erkeklede birlikte oluyormuşum gibi geliyor

4
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.

zar olayına takmak ayrıdır diğer yaptıgına takmak ayrıdır.
    zar takıntım yok benim. ama geçmişindek beraber oldugu erkekleri unutamayan kızlara nasıl güvenip sevgili yapayım? benim geçmişimde bişey yok olsaydı ses cıkarmazdım. cogu erkek önüne gelenle yatar ama bakire ister kendi gibi şerefsizlerin eline değmesin diye. ve kızlar erkekte tipe bakıyosa bizimde bekarete bakmamız noırmal

3
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Bizim gibi ülkelerde toplumlar: namuslu olmak ile namussuzluğu birbirine karıştırdığı için bu tip düşünceler oluşuyor. Halbu ki namuslu olmanın ne din ile nede bakirelikle ilgisi yok. İnsan olmaktır önce namuslu olmak. Gerisi tamamen psikolojik saçma sapan takıntılardan ibaret.

1
    0 Yorumla
  • Dowjones3431
    Dowjones3431 Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl

Kim ister kendisine ait olmasını istediği birinin başkaları tarafından da dokunulmuş olmasını? Neden bu kadar karşısınız bakire istememize? Bu tamamen 18 yaşında bekâretini kaybeden kızların bunun üzerine baskı yapıp bu yaptıklarını savunma mekanizması gibi bir durum, kaybetmesinler kardeşim daha 18 yaşında bu ne acele :(

3
    0 Yorumla
  • Nebuchadnezzarr
    Nebuchadnezzarr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 58 , eic 66%
    +1 yıl

ilginç tesbitlerim vardır benim ben özellikle hemcinlerimin özgüven sorunu olduğunu size kesinlikle söylerim bunu itiraf edemeyen bireyler ahlakın bacak arası olduğunu düşünürler aldatmacadır kızlık zarı biolojik ve kadın organını korumak gibi bir işleve sahiptir başka hiç bir önemi yoktur örnek bazı zarlar çok esnektir ve yırtılmaz ama ülkemde facialara yol açar ya da kadınlar teknolojik ilerleme ile kızlık zarı diktire bilir ahlakimidir? uzun konu bekaret, ahlak beyindedir..

0
    0 Yorumla
  • YürüyenMantık
    YürüyenMantık Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 60%
    +1 yıl

Bir kıza bakire misin dediğinde bile onlarca yalan söylüyor " küçükken kalem girdi vs " oysa gerçekte önüne gelenle yatmış birisi bile olsa bir kişiyle yaptım pişmanım vs derler. Ve gelip bekaret bacak arasında değil diyenler için diyorum bacak arası Kirli olanlar bakire olanlara attığınız iftiraları yapmıyorlar mı? Bir kız kendini 25 yıl boyunca saklamışsa emin ol evlilik için Uygun birisidir

0
    0 Yorumla
  • yüzde70
    yüzde70 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Ben de takıntılıyım, bakir olmayan erkeği kullanılmış gibi görüyorum elimden bişey gelmiyor. Ben bilerek isteyerek birşeyler yaşamadıysam o da yaşamayacak.

7
    0 Yorumla
  • çaresiz_yalnızlık
    çaresiz_yalnızlık Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 48%
    +1 yıl

Kendim gibi bakir erkeklere de bakire bayanlara da sonsuz saygı duyuyorum...

4
    0 Yorumla
  • guiaturco
    guiaturco Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 41%
    +1 yıl

şimdi biz senle evliyiz sokakta yürüyoruz sende 10 kişiye vermişsin diyalog şu " bu kızı biz ziktik adam evlendi * k malı " hahahaha anladın mı bundan dolayı işte sebeplerden biri..

5
    0 Yorumla
  • CnsFeray
    CnsFeray Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Davul patlamamış ama tokmagın değmediği yer kalmamıs.. Bakire olup ne haltlar yiyenler var. Ayrıca sadece seks olaun diye yatmışsa biriyle tamam anlarım erkeği. Ama gerçekten birini sevdi ve yanıldıysa kızın suçu yok bence

8
    4 Yorumla
    • Blanoir
      Blanoir
      +1 yıl

Davul mu. Davul? Sen objektifize edilmelisin ama hakkın yani zaten

Yorumla
    • tugrul87
      tugrul87
      +1 yıl

Evet birini sevebilir ama evlenince olsa bu işler daha iyi olmazmi bekaretini sevgiliye veriyor 3 gün sonra biz anlaşamayız deyip ayrılıyor kızlar bu hatayı çok yapıyor

Yorumla
    • Blanoir
      Blanoir
      +1 yıl

Ya bana ait bişeyi niye birine veriyim tugrulcum? Multiple kez seks yaptım hic de pisman olmadım, okudugum kitap sayısıyla dogru orantılı olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum

Yorumla
    • tugrul87
      tugrul87
      +1 yıl

Saygı duyarım görüşün de bu bekaret özel bişey sevdiğin evleneceğin kişi olmalı evlenirsin ayrılırsın o başka

Yorumla
  • Alisaleyna
    Alisaleyna Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Takarsa taksinlar bende onları toka diye takarım ;)
    Bekaret tek kadında olmaz tek fark onlarda kan yok..
    Kendilerinede bakacaklar

7
    0 Yorumla
  • ΔƁDƱLLΔH
    ΔƁDƱLLΔH Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

şahsen ben tiksinirim bakire olmayan kızdan. düşünsene o deliğe başkası siikini sokmuş.. aynı deliğe ben şeyimi sokamam tiksinirim

2
    0 Yorumla
  • ericdraven_
    ericdraven_ Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Ego değil bence. Erkekler düz mantık düşünüyor. Yani ben her şeyi yaparım ama kadın yapamaz, çünkü kadın namustur. Zihniyet bu yönde. Tamamen yanlış diyemeyiz ama kadının bir cinsel obje olarak görülmesi ve bakireliğin sadece bedenen olabileceği gibi düşünceler nedeni ile böyle bir kanı var.

0
    0 Yorumla
  • Rumuzsuz_
    Rumuzsuz_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

bekareti bozan kim erkekler sonrada bakire isterler önce kendine sahip ol sonra bakire iste

9
    1 Yorumla
    • Mhmtcan35
      Mhmtcan35
      +1 yıl

Bekar etini bozduran kim kızlar. Hayır kurumu gibi çalışırlar sonra kız oğlan kız gibi evlenmek isterler.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hiç alakası yok söylediğinin. Erkeklerin bekarete takmasının en önemli nedeni sadece kendinden önceki erkeğin daha büyül bir penise sahip olduğu düşüncesi. Yani kadının erkeğini kıyaslayabileceği başka bir erkekle birlikte olmuş olma düşüncesi. Anlayabileceğini pek sanmam ama inşallah bu cevap yeter

0
    0 Yorumla
  • _Mehmett
    _Mehmett Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 84%
    +1 yıl

Ego mu? Soruyorum size birden fazla kişinin giydiği elbiseyi siz giyer misiniz?

Burda konu kadını elbiseye benzetme malzemesi olarak görülmesin tamamen anlayabileceğiniz şekilde örnek verdim.

3
    4 Yorumla
    • LastLady
      LastLady
      +1 yıl

Biz eşya değiliz insanız..! Anladın mı canlıyız.! Bu ne kadar salak bir düşünce tarzı. Allah akıl versin sana. Amin

Yorumla
    • _Mehmett
      _Mehmett
      +1 yıl

@LastLady okuduğunu ezber mi yapıyorsun asalak! Onun koynundan çıkıp bir diğerinin koynuna giren bir kadınla kim evlilik düşünebilir? İlla ki açık saçık mı belirtmek gerekir herşeyi tutmuş fikir veriyorsun. Okuduğunu anla sonra yorumla ve herşeyden önce haddini bil...

Yorumla
    • LastLady
      LastLady
      +1 yıl

Sen bırak onu bunu içinde insan sevgisi saygısı yok. Sen bana neyden bahsediyorsun. Gelmişsin kıyafetle kadını bir tutuyosun. Birde haddini bil diyosun. Sen insanlara saygı gösteriyor musun ki saygı bekliyosun küçük beyinli. Erkekler her bku yer sıkıntı olmaz kadına gelince problem. Senin gibileri Allah ıslah etsin.

Yorumla
    • LastLady
      LastLady
      +1 yıl

Şunuda şöyle bil bakirsen eğer bakire isteyebilirsin.

Yorumla
  • Greenwich-london472
    Greenwich-london472 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 63%
    +1 yıl

Çok açıkça yazıcam..
    Bir defa ilişkiye girmiş bir kadınla birlikte olur aşık olursa, evlenene kadar ve evlendiğinde ondna başkası olup olmadığını hiç bir zaman anlayamayacak, onun için.
    Kısaca, aldatılma korkusu... 😏🙄😏

1
    2 Yorumla
    • iştekuzukuzugeldim
      iştekuzukuzugeldim
      +1 yıl

Oysa bekaretle sadakatin hiçbir ilgisi olmadığı halde...

Sadakat bağlılık meselesidir, sadakat sabır meselesidir.

Sadakatsiz insan cinsel bir mazisi ister olsun ister olmasın, kafasına koyduğunu yapacaktır.

Yorumla
    • Greenwich-london472
      Greenwich-london472
      +1 yıl

@iştekuzukuzugeldim size tamamen katılıyorum ve bunun takipçis olup herşeyi buna bağlayanlara ben de şiddetle karşıyım.
      Sevgi, temiz, masum ve kaplten gelen bir duygudur. Arkasından gelen sadakat de. Ama bunların önğne herşeyden önce gelen set gibi tek bir şeyi koyunca, ne birbirine karşı duyulan duygular ne saygı nede sadakat kalıyor geriye..:// hepsi anlamını yitiriyor.

Yorumla
  • mmssgreyy
    mmssgreyy Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Toplum baskısı direk cahıllık adam oyle gormus yetıstırılmıs yıllarca bır de kara cahılse zar parcası pesınde namus da namus dıye dıye gezer hatta yetmez kızlarla bırlıkte olur ama evlenıcegı kadının onun dılınde bakıre olmasını ister.

1
    0 Yorumla
  • Deryabulut
    Deryabulut Takip Et
    Master Yaş: 24
    +1 yıl

Sen her kızla her haltı yemiş 15495. El erkekle çıkarmısın? Onlarda o yüzdsn çıkmak istemezler.

6
    3 Yorumla
    • zibidygonzales
      zibidygonzales
      +1 yıl

15495. elde çok fazla ya

Yorumla
    • Deryabulut
      Deryabulut
      +1 yıl

Hahah beğenmeyen o üç kız 15495. El erkekle çıkıyor :D

Yorumla
    • zibidygonzales
      zibidygonzales
      +1 yıl

2. el falan neyse kandırılmış dersinde 15495. eller bence başka sektörlere yönelmeli :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence sakso çekmiş bir kızı istememek bakir her erkeğin hakkıdır. Bakir olmayıp bakire isteyenin annesi kşar zaten.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kızlar daha takık. sürekli dillerinde. bekaretini kaybetmiş olanlar aman ne var kaybetmemiş olanlar diğerlerini öldürecek seviyed edüşman. :D

2
    0 Yorumla
  • sananeneki
    sananeneki Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 59%
    +1 yıl

eger ki erkek hakikatten bakirse ve ben ilk deneyimimi esime sakliyorum derse o zaman bekarete takmasina saygi duyarim ancak kendisi kari kiz pesinde dolanipta evlenecegim kisi bakire olsun diyorsa o zaman onun cahil oldugunun göstergesidir.

0
    0 Yorumla
  • lastdoor
    lastdoor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 45%
    +1 yıl

Hayat sizin arkadaşlar.. günah sa günah ı size. sevapsa size olacaktır. alim insanlar uyarır sadece. bende herşey zamanında güzel diyorum... kimse kimseden üstün değil ve kimse kimse yi yargılayamaz. çünkü yaradan değiliz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Herkes bekaretını evlenmeyecegı adama versın degısık zevkler alsın sonra evlensın rahatlasın bunu soran kızlarda, bekaretı erkekler onemsıyorsa eger bu bekaretı alanda onlar boyle bır sorun yokkı nıye bırakıyolar bunları o zaman, adam evlılık yapacak ıstedıgı gıbı ıster neyın empozesı bu onemsemeyende var gıdın onlarla evlenın o zaman, bakalım sıze sadık kalacaklarmı..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Egolarından haha pekı senın aılenın kadınlarıda bekaretını evlenmedıgı erkeklere verıp sonramı evlenmiş

Yorumla
  • MoNeYManiAc
    MoNeYManiAc Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 72%
    +1 yıl

ben şahsen o konuya takılmıyorum ya herşey kafada bitiyor ben o kişiyle anlaşabiliyorsam ben o kişiyi her haliyle kabul ederim yani ister fahişe olsun isterse para karşılıgı yatan birisi olsun ben o kişiyle anlaştıgım sürece bekareti önemsemem.

0
    0 Yorumla
  • nsnsns0000
    nsnsns0000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 63%
    +1 yıl

Bence kadının kendisine ait olmasını istediklerinden kaynaklanıyor

5
    1 Yorumla
    • Barkn699
      Barkn699
      +1 yıl

En güzel açıklama 👍 benim sebebim bu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cinsel birliktelik yaşan erkeğin bekarete takılmaya hakkı yok, ama kendini rşine saklayan adamın doğal hakkıdır

9
    0 Yorumla
  • rheun
    rheun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Şimdi düşün sevgilini veya eşini yanına aldın yolda el ele yuruyosunuz yandan birkac erkek geçiyor ve senin yanında ki kadına bakıyorlar habire sen ve aralarinda su sohbet geciyo ben bu kizi gibmistim şimdi birini daha bulmuş

1
    0 Yorumla
  • SorularinEfendisi
    SorularinEfendisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Kendisi daha önce başkasiyla yatmış olmasına rağmen bakire kız isteyen erkek kansizdir

7
    0 Yorumla
  • DiAmonds0
    DiAmonds0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Herkes sevdiğiyle yaşasın bekareti umursamam kafanın temiz olması lazım yoksa evlenincede devam eder

5
    0 Yorumla
  • tarcınböhböh
    tarcınböhböh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

Tamamen ego meselesi ilk olcam diyorlar kendileri sanki kendilerinin ilkiymiş gibi saçma yani

4
    0 Yorumla
  • can_33_komando
    can_33_komando Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

erkek yapar ihtiyac derler kadin yapar namus derler erkeginde namusu kirpikleri arasindadir halbuki velakin gelde oyle cahillere anlat cahiller işte...

1
    0 Yorumla
  • Bugraaltas
    Bugraaltas Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 76%
    +1 yıl

İlki ben olayım, daha önce kimse dokunmamış olsun.
    ''İlk ben bozacağım!'' zihniyeti.
    Ne bu bozuyorsun? Terbiyesizliğe bak.
    Akıllarında sevgi hiç yok.
    İşi gücü o bedeniyle.

0
    0 Yorumla
  • iştekuzukuzugeldim
    iştekuzukuzugeldim Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 60%
    +1 yıl

Böyle bir durumu talep etme hakkı sadece bakir bir erkeğe aittir.

3
    0 Yorumla
  • 7even7
    7even7 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Namusun iki bacak arasında olmadığını anlayamayacak kadar kapasitesizler çünkü. Bedenleri değil yürekleri sevdiğimiz an her şey çok güzel olacak.

1
    0 Yorumla
  • Meltemcee
    Meltemcee Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 48%
    +1 yıl

kendi bekaretlerine de takılsalar bu kadar keşke...

2
    0 Yorumla
  • Serif329
    Serif329 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

ben kendi açımdan söyleyeyim geçmişim temiz olduğundan patlak olanı almak istemem başkasının kullanıp attığını neden alayım? kime verdiyse onunla evlensin

3
    13 Yorumla
    • Mmehmetorman
      Mmehmetorman
      +1 yıl

Katılıyorum kardeşim

Yorumla
    • mmssgreyy
      mmssgreyy
      +1 yıl

Kullanıp atmak ne demektir ya ne kdar ayıp asagılık bır cumle?

Yorumla
    • Mmehmetorman
      Mmehmetorman
      +1 yıl

Vermek aşağılık değil mi başkası zevkine baksın gitsin gideyim onunla evleneyim peh aşağılık olan bunu yapanlar

Yorumla
    • mmssgreyy
      mmssgreyy
      +1 yıl

Senden bı b*k olmaz bu dusunce yapınla umarım aradgını da bulamazsın

Yorumla
    • Mmehmetorman
      Mmehmetorman
      +1 yıl

Senin düşünce yapın or**puluk senden bir bk olmaz

Yorumla
    • mmssgreyy
      mmssgreyy
      +1 yıl

Senınde

Yorumla
    • Mmehmetorman
      Mmehmetorman
      +1 yıl

Durma ona buna ver 😜 hadi

Yorumla
    • mmssgreyy
      mmssgreyy
      +1 yıl

Cahıle laf anlatmak mı bır daha asla zaten yorumlamam sacmaydı seni ne halın varsa gor hadı ıı gunlr

Yorumla
    • Mmehmetorman
      Mmehmetorman
      +1 yıl

By by

Yorumla
    • Greenwich-london472
      Greenwich-london472
      +1 yıl

@Serif329, hiç sevdiği ve karşısındaki erkeğe inandığı için birlikte olduğu ya da ona evleneceğini söyleyip di döktüğü aklınıza gelmiyor mu?
      "kime verdiyse"?
      Bende buna karşılık size "kim o bekareti, masumiyeti aldıysa" ve o kızla evlenmeyip ortada bıraktıysa, 25 yıl hapis cezası gelsin *diyorum..
      Madem herkes, her istediğini söylüyor.!

Yorumla
    • Mmehmetorman
      Mmehmetorman
      +1 yıl

Gelsin o ceza keşke öyle birşeyde çıksa ama allah akıl vermiş zeka vermiş düşünsün yapmasın oda

Yorumla
    • Serif329
      Serif329
      +1 yıl

Kullanıp atmayı kötülemişsin ama artık herkes bunu yapmıyor mu benim söylediğim tamamen doğru gerçek bu @mmssgreyy

Yorumla
    • Serif329
      Serif329
      +1 yıl

Haklısın kiza bunu yapıp ortada bırakan zaten serefsizdir o tartışılmaz bile, ama kim ne icin kandırılmış benim umrumda değil benim evleneceğim kişi benim gibi olmali kimse dokunmamalı şahsen diğer türlüsünü ben kendime yediremem o kadar geniş değilim

Yorumla
  • Clode11
    Clode11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Namus bacak arasında aranmaz bence insanın yüreği güzelse her şeyi yaşamış olması negatif bir durum olmamalı

Erkekler en az hafta da bir iki karı kıza gidiyorlar 😉

1
    0 Yorumla
  • Radio_hea_D
    Radio_hea_D Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Seksi birlikte öğrenmek istiyordum ama bekarete önem verenin sayısı gitgide düştüğü için ben de önemsememeye başladım.

0
    0 Yorumla
  • GzL_Bagyan
    GzL_Bagyan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Namus meselesi herkes anlamaz;)

20
    3 Yorumla
    • satiriasis__
      satiriasis__
      +1 yıl

Ağır oldu ☺️☺️

Yorumla
    • GzL_Bagyan
      GzL_Bagyan
      +1 yıl

@satiriasis__ olabilir

Yorumla
    • Barkn699
      Barkn699
      +1 yıl

İşte bu 👍

Yorumla
  • Elyysion
    Elyysion Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

en basit örnek ben erkeğim, sen kadınsın kafasında çoğu.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

şu dinden olmayan biri olarak söylüyorum. Namus kavramindan da bahsetmiyorum.
    BEN SADECE EVLENECEĞİM KADININ BİR ERKEĞİN ALTINDA ZEVK ÇIĞLIĞI ATMIŞ BİR KADIN OLMASINI İSTEMİYORUM. Nokta!

5
    4 Yorumla
    • Papatyasaclibloger
      Papatyasaclibloger
      +1 yıl

sen atmiyormusun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Papatyasaclibloger hayir atmiyorum. siz ateistleri her halti yiyen ahlaksiz insanlar olarak biliyosunuz ama oyle degil iste. bakirim. ve bakire bir es istemek en dogal hakkim

Yorumla
    • Papatyasaclibloger
      Papatyasaclibloger
      +1 yıl

ben ateist olduğun için öyle dememistim hayatında gorebilecegin en modern düşünceli insanlardan biriyim merak etme.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Papatyasaclibloger nikah dişi evliliği meşru görmek bir moderne yakismiyor ama

Yorumla
  • tugrul87
    tugrul87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Özel ve ilk olma kizlik zarın ı boşa koymamışlar oraya

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bekaret olmazsa olmaz elin piçine verecek ben mi alicam o.. puyu

6
    1 Yorumla
    • ssoren
      ssoren
      +1 yıl

adamsın.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bekaret sadece kizlik zari degildir kendini evlilige kadar her turlu korumaktir yani erkeklerde boyle ben mesela kizlarla iliskiye girmeyip erkeklerle iliskiye girdigimde bile bekaretim bozuluyor yani

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kaşarlık alametlerinden biridir. evlenmeden önce kaç kişiyle olduğunun garantisi olmaz bakire olmayan biri. garantisiz mal gibi yani:)

1
    0 Yorumla
  • OuzAlim
    OuzAlim Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

ekşi sözlükten kopyalayıp geliyorsunuz soruları biraz özgün olun lütfen

0
    0 Yorumla
  • Primline34
    Primline34 Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl

Şimdi aldığın bir eşyayı ilk sen kullanmak istersin dimi (eşya sadece örnek icindi) bekaret ve bakirlikte öyle bir şey ilk olmak arzusu

2
    0 Yorumla
  • AaronBenElijah
    AaronBenElijah Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 48%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Ben bakir değilim ve bakire kız aramıyorum

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bana kalirsada kızlarda bekarete onem vermeyerek bu bahaneyle her erkeğe vermek istiyor buna ne diyorsun

1
    0 Yorumla
  • president54
    president54 Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Aslında biz sokuyoruz bekaret ucuna takılıyor yani olay bizle alakalı değil

0
    0 Yorumla
  • jestafemefe
    jestafemefe Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Bekaret kutsaldir ve oyle kalmalidir.

1
    0 Yorumla
  • halit-halit
    halit-halit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Sanki erkekler iyi bokmu.. ekreğin canısı daha tehlikeliiiiii

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dokunulsun nolacakki? Gerçekten zaman kaybı ve geri eğitimsiz ülkelerde görülen bir şeydir bekaret.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkeklerin bekarete takma sebepleri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden kiskandirmaya calisir? 26 cevap verildi
Erkekler neden tahrik olur? 28 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Meyveli yoğurt sever misin?
  • Çocuk gelişimi için evcil hayvan mı daha iyi yoksa titizlik mi daha önemli?
  • Önemli duyuru; Ben geldim 😬😬 Nassınız bakemmm?
  • Mutluluğunuzla mutlu olan var mı?
  • Ölmeden önce, sevdiklerini çevrenden kime emanet ederdin?
  • Hafta'ya aşkla mı başladınız yoksa tatil ile mi?
  • Sana yazılmış duygusal bir şiir mi seni daha çok etkiler, yoksa senin için yapılmış harika bir akşam yemeği mi?
  • Sence fazla iyi olmak karakter gücü mü, yoksa insanlara kendini kullandırmak mı?
  • Sevgini göstermek için hangisini daha çok kullanırsın: Sık sık sarılmak mı, yoksa sürekli "seni seviyorum" demek mi?
  • Bunlar ne ey KS halkı? Kaktüsüme yuva yapmışlar?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨