Çok sevdiğiniz sevgiliniz size bakireliğini verse evlenmeden? Ne düşünürsünüz? O kişiyle evlenir misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılPatlattım diye evlencem diye bişey yok. Beni milli yapan bir kız vardı sevdiğim niye terketti? 4 5 sene önce bir sevgilim olmuştu robot gibi her gün ders çıkışı eve gelip anal seks yapardık en sonunda bekareti bozma konusunda biraz ısrarcı olmuştu kabul etmemiştim dengesiz bir insan olduğu için. Üstünden çok kız geçti tabi ne yıldızlar kaydı ama ben bekaret almadım hiç bir sonraki sevgilimi bakire istiyorum bozucam onu evlenirmiyim bilmem. Kızlara tavsiyem birine patlattırcaksanız anı yaşamak için verin başka türlü evlenince verin zaten şu devirde. G*tten patlak çoğu
20 Yorumla
+1 yılevliliğin bekaretle doğru orantıda olduğu düşüncesi artık sizi sıkmıyor mu? sırf bekaretini bana verdi diye evlenmek ya da sırf bekareti yok diye evlenmemek mantıklı mı? bu tip düşüncelerle sadece hiyerarşik ve erkek odaklı bir topluluk oluşturursunuz. sonra da kadın hakları diye ağlar durursunuz.
94 Yorumla
Soran+1 yılBen anlamıyorum Türkiye'nin görüşü nedir bu konuda? Doğru olan nedir? İleride üzülüp ağlamak istemiyorum
- +1 yıl
Türkiye'yi s*ktir et kuzen. sırf 4 damla kan akmayacak diye seninle evlenmeyecek olan insanlarıda hayatına alma. erkekler bu konuda bile gerizekalıdır. her tanıştığı kızla seks yapmak ister ama evleneceği kadının bakire olmasını ister. bozuk ve etik, ahlak anlayışının yanlış olduğu bir toplum olunca böyle oluyor. sen şu an, yarın ya da başka bir zamanda. bir erkeğe gerçekten dokunmak istiyorsan dokun. seni gerçekten seven, öz saygına, fikirlerine, ona karşı tutumuna bakar. senden akacak kana değil.
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim. Ben çok korkuyorum , ileride türkiyede yaşamayı düşünmüyorum zaten. Sadece korkuyorum ya ileride türkle evlenirsem ya ilerideki eşim bana kötü gözle bakarsa ilk başlarda sorun etmese de sonra bunu başıma kakarsa? Annem bana hep böyle dedi. Bende sizin gibi düşünüyorım fakat ileride mutlu olmak istiyorum , bu adaletsiz pislik dünyada üzülmek pişman olmak istemiyroum :(
- +1 yıl
pişman olacağın bir durum yok. sen yaptığın şeyden dolayı pişmanlık duymazsan, kimse sana yaptığın şey için pişmanlık duyduramaz. için rahat olsun. gez, dolaş, eğlen, seks yap, iç. bu yaşlarda bunları zirvede yaşamak varken toplumsal tabular yüzünden mahrum kalma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa burada evlenirim diyenler gitsin ilk önce annesine babasına sorsun bakalım onlarda aynı şeyi düşünüyor mu acabaaaaa? bu ne terbiyesizliktir soruya bak evlenirim diyenlere bak nasıl bir geniş mideye sahipsiniz artık ne terbiye ne saygı ne utanma hiçbirşey kalmamış rezil bir toplum... kız o zaman 50 kere versin 51 siz olun evlenin tamam mı?
313 Yorumla
Soran+1 yılErkek yapınca sıkıntı yok , kız yapınca mı var? Nasıl bir zihniyetin var? Birde hem cinsimsin.
Cevap sahibi+1 yılErkekler yapsın demiyorum ama belliki sen vermeye meraklısın takıl kafana göre sen nasıl bir zihniyete sahipsin şu düşündüğünü ailen öğrense ne utanç verici ailen utanır ama sen utanmazsın çünkü utanma, ar kalmamış rezil..
Cevap sahibi+1 yılÇoğu erkekler kızlardan daha namuslu helal olsun onlara..
Soran+1 yılSevdiğin değer verdiğin insanla yapınca bir sakıncası mı var? Doğal olan bir durum. Ayrıca benim kendi kararlarım ne ailemi ne başkasını ilgilendirir. Benim vücudum , benim düşüncem. Etrafta bakireyim diyen ama yemediği halt kalmayan kızlar var. Ben en azından dürüstüm doğruyum kimseyi kandırmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılİşte sen cahilsin konuşmandan belli madem bu senin kararın o zaman neden bu soruyu sordun hani sen özgürsün ya... hani sana kimse karışamaz ya.. kimsenin düşüncesi seni ilgilendirmez ya? işte sen kendini ben en azından dürüstüm diye avutuyorsun çünkü başka avunalacak bir tarafı yok...
Soran+1 yılDeli misin sen ya? Veriyim mi vermeyim mi diye sormadım farkındaysan ! Milletin laflarıyla hareket edecek değilim. Herkesin kendi kararı bende diğer insanların fikirlerini merak ettim. Ben sana git kendini camdan at desem gidip atacan mı? At gözlüklü terbiyesiz. Sen önce karşındaki insanla düzgün konuşmayı öğren
- +1 yıl
Soruyu anlamamışsın sen
Cevap sahibi+1 yıl“Teşekkür ederim kardeşim. Ben çok korkuyorum , ileride türkiyede yaşamayı düşünmüyorum zaten. Sadece korkuyorum ya ileride türkle evlenirsem ya ilerideki eşim bana kötü gözle bakarsa ilk başlarda sorun etmese de sonra bunu başıma kakarsa? Annem bana hep böyle dedi. Bende sizin gibi düşünüyorım fakat ileride mutlu olmak istiyorum , bu adaletsiz pislik dünyada üzülmek pişman olmak istemiyroum ” bu yorumu yapan bendim çünkü hadi naşşş niyetin belli senin kızım
- +1 yıl
Öyle mi kız 😁
Cevap sahibi+1 yılAt gözlüklü diyor sen ilk önce ne yapmak istediğini öğrende gel canım oldu mu çünkü sorduğun soruyla verdiğin cevap uyuşmuyor ona farklı başkasına farklı... ikili oynama 😘
- +1 yıl
İste sonucnolarakta bana gelip kizlik diktiriyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@draliyilmaz hani derler ya doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bunlar o hesap şu yorumu beğenmeyenlere bak durumunuz içler acısı İnan hiç utanma kalmamış bu millette ALLAH SİZİ İSLAH ETSİN İNŞALLAH
- +1 yıl
Malesefki hakkisin evli bekar
+1 yılErkeklere güven olmaz asla. bekaretini kaybettin diye dışlanacağını da düşünme sakın dünyanın sonu değil bu mevzu.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
71Cevap
+1 yılBunu neden yapsınlar ki? Bakireliğe karşılık neden bir ömür? Oysa her şey aşk, sadakat ve samimiyet ile olur ve karşılıklı güven, sadakat ve evlenme amacı ve kararlılığı ile ilerler her şey. Sakın kanmayın, aldanmayın böyle yalanlara...
40 YorumlaKendi payım için konuşacak olursam kesinlikle evlilik öncesi bir kızın bakireliği alarak o günaha girmem belki o anlık cahillik ile belki böyle bir şey isteyebilir. Ama sonraki yaşamında onu sıkıntı ya sokmamak adına kabul etmem.
10 YorumlaEvlenme olasılığın benim açımdan bakireliği ile tamamen alakasız. İyi insan ve anlayabildiğim biriyse evlenirim. Değilse evlenmem, bekaret tamamen denklem dışı bir olgu.
10 YorumlaBir kız evlenmeden bana bakireliğini vermesini teklif etse bile..
Ben kabul etmem ki bu durumu...40 Yorumlabüyük ihtimalle evet. bana güvendiği için bende ona güvenirim. en azından güvenini boşa çıkarmamaya çalışırım. ama ben farklıyım yani. geneli temsil etmiyor olabilirim.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Sakın kimseye güvenip bekaretini verme. Sonra pişman olabilirsin.
40 Yorumla
+1 yılÇoğu evlenirim der de yalan kimisi piclikten bırakır kimisi de ilişki iyi gitmediği için. Devam ettiren azdır
10 Yorumla
+1 yılBence saçma bir soru olmuş. Evlilik kurumu bir kere vereyim mi gibi bir soruyla karşılaştırılamayacak kadar ciddi bir kurumdur
30 Yorumla
+1 yılEvlilik en büyük ihtimal ama başka ihtimaller de var tabiki... Herşey olayların kurgulanisina bağlı...
00 YorumlaHyr evlenmeden olmaz ufacık şeyler yaşanır o kadar ilerisine gidilmez
10 YorumlaEvlenirim tabi artık birlikte olmuşuz başka türlü olmaz o bana güvenmiş mahremini açmışsa
00 Yorumla
+1 yılEğer bekareti önemsemiyorsa birlikte olurum. Önemseyen biriyse zaten evlenecek olmasam ilişkiye girmem
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsak anlasiyorsak tabiki ama sadece bakirelini verdi diye olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayor erkekler öyle kızlarla evlenmez. Kızlar kaybettiği ile kalır sonra ortada mendil gibi atılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkeği elde etmek için falan sakın öyle bir şey yapma. Bakirelerle birlikte olmuş sonra terketmiş bir sürü erkek var.
11 Yorumla- +1 yıl
Sonu ne biliyomusun bana gelip kizlik diktiriyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılDüşündüm zamanında, yaptım da. Ama o beni terk etti. :)
10 Yorumla Param işim yoksa evlenmem hiç hayal kurmasın. üzücü durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamusu olarak benimseyip öyle gören ADAM evlenir. Adam olmayan ortada bırakır ve kim alırsa alsın der. Karakter meselesi
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle bubtip kizlar okadar cok bakirelik diktirmek icin bana geliyorlarki
Cevap sahibi+1 yıl@draliyilmaz hadi ordan cakma doktor kırıntısı 😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinizi kandirmayin, vereceksen evlen ver, verince evlenir diye beklerseniz cok verir, cok beklersiniz..
00 Yorumla
+1 yılEvlenecek kadar seviyorsam ve gerçekten evleneceksem herşey olsun
00 YorumlaHayır kesin diye birşey söz konusu olamaz ama eğer hayatını etkileyecekse yüz üstü bırakılamaz
00 YorumlaCok seviyorsam eger evlenirim daha birakamam onu ben
20 Yorumla
+1 yılVerse de yapmam ama sevişirim bu daha iyi benim için daha zevkli
00 YorumlaNiye versin vermeye niye bukadar meraklisiniz arkadasim
10 Yorumlayani evlilik baglı bir durum degil bence bakire olması bana vermeıs hiç olmamaıs evlilik le alakalı degil bnım ıcın
00 Yorumla
+1 yılEğer seviyorsam evlenirim sma bir kere bir kızın bakireliğini aldım nasıl aldım nasıl oldu bilmiyorum ama pişmanım tek pişmanlığım da o bu hayatta
00 Yorumlakisilik ve karekter meseli vermekte almakta sahiplenmekte sahiplenmemekte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten evlenmisimdir. Evlilik masallarına güvenip vermeyin zevk icinse keyfiniz bilir
10 Yorumla
+1 yılValla kesin diye bisye yok ama ben elimden geleni yapardim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya ilki bensen ve bana vermişse sadece anca öyle olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseven kız versede baglı kalır vermesede o tamamen karakter meselesı yoksa sevıp ılkı olması mevzusu degıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik düşüncesi aklımda varsa aileler tanışır birşeylere karar verilirse birlikte olurum ve bırakmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılkesin evlenmem bakireliğini vermek ayrı evlenmek ayrı bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire kız kalacak mı bana kadar o meçhul. Sözde bakire çok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakireliğini verdi bana ama yapamadım sadece seviştik hala birlikteyiz ama beni çok zorluyo
00 Yorumla
+1 yılyoo nie evleniym , cok bozdum bu durumda hepsiyle evlenmek zorunda mı kalacaktım?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmem öyle her bakire birlikte olduğumla evlenseydim şimdiye kadar 3 5 kere evlenmem lazımdı
00 Yorumla
+1 yılAsla ama asla bırakmam
40 Yorumla
+1 yılçok sevdiğim kıza evlenmeden önce kiymam
50 Yorumla
+1 yılZorla mi s*ktim anlasamiyosak ayrilirim.
00 Yorumla
+1 yılbu isin icinde is var diye dusunurum
00 YorumlaO tür düşüncesi olan kızla sevgili dahi olmam.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe tür olmalı?
+1 yılSonra mevzu vermeseydin zorla mı aldık derler
20 Yorumlakesinlikle evlenirim.
00 YorumlaBu evlilik için bir neden değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek baska yol yok
00 Yorumla
+1 yılBakirelik çok heyacan verici oluyor
00 YorumlaO veriyo da biz alıyomuyuz bakalım
00 YorumlaBen evlenirim bırakmak bana yakışmaz
10 Yorumla
+1 yılduruma göre evlenirim
00 Yorumla
+1 yılElbete bu belirleyici olmaz.
00 Yorumla
+1 yılTadını aldımmı bir daha bırakmam ;)
00 Yorumla
+1 yılBunu yapmam. İzin verenle de evlenmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatta hiçbirşey in kesinliği yoktur 😀
10 Yorumla
+1 yılEvleneceğim için yaparım evlenmeyecek olsam yapmam
10 Yorumla
+1 yıldaaha çok evlnmk isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmiyeceğim birinin bekaretini bozmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBorç senedi mi imzalıyoruz? Sevişiyoruz altı üstü?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonra vermeseydin derler
00 Yorumla
+1 yılKesin diye bir şey yok
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği