Adetimden 1 hafta önce iliski yasadim ella kullandim. 3. Hafta da test yaptim negatif cikti. Yine adet oldum 2. Ay da 3 kutu daha yaptim yine negatif. Simdiyse adet olamiyorum ! Geciktim ve panikledim ! Sizce gebelik mümkün mü?
Cevabın nedir?
+1 yılSahsim Sağlıkçı olarak şu konuya şöyle bir açıklık getirmek isterim ki öncelikle ella bir ayda kaç tane kullandınız? İdrar testi kesin sonuç vermez mide bulantısı baş dönmesi olur olmaz terleme halsizlik vb?
012 Yorumla
Soran+1 yılElla yi 6 aydan sonra ilk kez kullandim. Tansiyonum dusunuyor sadece baska belirtim yok tansiyon dusuklugu belortisi var
- +1 yıl
Ellanin yan etkisidir ella tehlikeli bir hap ne kadar iyi gibi bilinsede çok fazla kullanmamaya çalışın özelde isterseniz tabi sorularınıza yanıt olurum takip ederseniz iyi akşamlar..
Soran+1 yılTesekkur ederim ya biliyorum aslinda cok riskli ama zorunda kaldim. Cok sinir bozucu tansiyonum dustu 1 haftadir cok kotuyum
- +1 yıl
Sürekli bildirimler geldiği için özel mesajdan detaylı anlatırım sizlere hesaplama tarihleri var regl gününüze bağlı olarak buradan cok bildirim geldiği için burayı meşgul etmek istemedim
Soran+1 yılBiliyorum. Yumurtlama hesaplama... söyle söyleyeyim adet gunume 1 hafta kala iliski yasadim. Yumurtlama gunumde degildim. Sans dusuktu
- +1 yıl
İlişkiye adet gününüze bir hafta kala girdiniz.. adet gününüz gecikti mi? Bir daha ki adet gününüz hesabınıza göre ne zaman adet gününde gecikme yaşandı mi ne kadarlık bir gecikme ilişkiden sonra ve ilişkiden onceki adet gününüz kaç gün onceydi
Soran+1 yılAdet oldum ama implantasyondan suphe ettim. Ya da ustune gorme az da degildi oysa ki ama az pihtiliydi her zamankinden
- +1 yıl
Sizden ricam az önce yazdığım yoruma bakarak bana gün aralıklarıni yazar mısınız?
Soran+1 yılSimdi... adetime 1 hafta kala iliski yasadim sonraki hafta tam gunumde kanamam oldu. 2 hafta sonra test yaptim 3 kutu negatif. Sonraki ay yinr kanamam oldu ama az miktarda. Ondan sonraki hafta 2 tane daha test yaptim negatif.
- +1 yıl
Sizler için kadın doğum uzman doktoruma whatsaptan ulaştım sorularım olacak sizlere özel sorular dilerseniz mesaj atın buradan daha fazla devam edemiyorum
Soran+1 yılYa oooof of ! Ne firsatci biseysiniz ya
- +1 yıl
Hanımefendi herhangi bir fırsat durum söz konusu değil belirli sorular var bunları özelden sorabilirim size yardımcı olmaya çalışıyorum burada gördüğünüz herkesi aynı kişilik olarak algılamayın sizin yararınız için ugrasiyorum görüyorum ki gerek yokmuş iyi akşamlar
stresten dolayı geçikme olabilir ama idrarda 3. haftadan sonrada belli olur. emin olmak istiyorsan kan testlerinden 1 tane en garantisi.
010 Yorumla
Soran+1 yılKan testi imkanim yok
Soran+1 yılIdrar testi yaptim 5 kutu negatif dedi. 2. Ayda yapmistim
Soran+1 yılHep duzenliydi :((( aslinda bugun olmam gerekiyordu adet ama cok stres yaptim ben ya
Soran+1 yılSu is bitsin de ben resetlicem kendimi. Nefret ettim iliskiden de soguttu beni
Soran+1 yılEvet ! Nefret ettim bu yuzden ondan
Zannetmiyorum ama çok sıkıntı yapıyosan hastanede betaHCG testi yaptır %100 sonucu verir
04 Yorumla
Soran+1 yılImkanim yok ki...
Soran+1 yılArtik zaten bunlara ragmen bir bebek varsa dogsun ya. -.- bu kadar merakliysa dunyaya gelmeye gelsin gorsun ebesjni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bir döllenme oluştuysa vücutta görsel olarak mutlaka bazı belirtiler hemen oluşur bilmiyorsan tarif edebilirim..
08 Yorumla
Soran+1 yılGoguste sertlesme yok. Kilo aldim ama gebelikle alakali degil yağ belli gogus ucjnda koyulasma yok
- +1 yıl
Maalesef bu kadar basit bir gözlem değil..
Soran+1 yılHey Allahim ! Sinirlenicem sinirlenince uzuluyorum sonra bir bk bilmeden gelip yorum yapiuolar sgit surdan beee
- +1 yıl
Hayırdır ne dedimde hakaret ediyorsun?
Soran+1 yılBu soruyu kacinci kez soruyorum her soruda bitiyosun cinsellikte takiliyosun belli. Her soruda ayni zikkim kelimeler. Bo cacik bildigin yok burfan kendine malzeme cikartmaya calisiyosun kes sesini otur asagg
- +1 yıl
Ooo hanım kızımıza bak benim yardımcı olmak için yazdığım şeylere kizacagina sürekli bu soruyu soracak ilişkiler yasamamayi öğrensen daha iyi olur..
Soran+1 yılÖf kes.
- +1 yıl
Noldu doğrular zoruna gitti sanırım..
+1 yılKan testi en güvenilir sonuçtur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptirma imkanim yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence cikmasi gerek ama kan testi yaptir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Psikolojik olabilir için rahat olsun
00 YorumlaGebe değilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah. :(((( korkuyorum
Mümkün değil.
00 YorumlaÇıkar
00 Yorumlaçıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi