Eşimi bu gece döllemek istiyorum. Çünkü artık bir çocuk istiyorum. Doktor en uygun gün bugün dedi. Penisim çok uzun değil 17 cm. Ama kalınlığı iyi. Eşimin ve benim vücudumuz da fittir. Bu gece bu işi bitireceğiz hayırlısı ile. Yan yana olunan pozisyonu ben seviyorum. Önerileriniz neler?
😅 kaşık bu oluyor bu arada...
Erkekler, kaşık pozisyonu meniyi bırakmak için uygun mu?
pozisyonun nasıl olduğu önemli değil. kadın rahminin spermleri çekme özelliği vardır. yani sperm üzerinde otursa bile hamile kalabilir. Doktorunun da dediği gibi önemli olan kadın ın yumurtlama ve hamile kalma dönemleri ve rahme giren spermlerin yumurtayı dölleyebilme kabiliyeti önemlidir. bu kişiden kişe ye de değişebilir. bazı kadınların yumurtlama ve sperm tutma durumları zayıf olabilir bazı erkeklerinde sperm kaliteleri düşük veya çok yüksek olabilir. dolayısı ile pozisyonun bir önemi yok. eğer sağlıklıysanız istediğiniz gibi yapın derim
Abim ben orgazmda hiç dibe kadar inmedim. O an kendimden geçiyorum. Ama deneyeceğim. 1 haftadır da seksüel anlamda hiç bir şey yaşamadım. Sonucu merak ediyorum. Birde bende şöyle bir sorun var eğer uzun süre yapmazsam yaptığım da ilişki süresi uzuyor ama sperm sayımı arttırmam lazımdı.
Tamam bu gece deneyeceğim bunu. Sana yazacağım buradan sonuçları. Benim alet kalın olduğu için sert sert vurmadım hiç genelde soft gidip gelirdim. Ama içeri bırakmak için deneyeceğim. Bu dediğini kaşık pozisyonu için mi diyorsun?
😅 Dediğini yaptım. Kendimden geçmişim orgazmda. Uzun süredir kendimize dokunmamıştık bu iş için. O yüzden biraz daha katı ve çok geldi. Yumuşak başladım ama sert bitirdim. Kaşık pozisyonunu uyguladım. Sonunda dibe bırakmama rağmen çok az da olsa dışarı aktı. Hemen bacakları kaldırıp yastık koydum kalça altına üstünü örttüm. Az evvel kontrol ettim akma falan yoktu. İnşallah dölleyebilirim. 😂😅
En İyi Cevaplar