30 lu yaşlarda kadınlarda cinsel istek ve performans nasıl olur birlikte olacağım bayan 35 yaşında bayanlar ve erkekler bu konudaki fikir ve deneyimleriniz nedir?
Cevabın nedir?
Kadında şehvet yaşı 38-45 arasıdır. Kesinlikle 30 yaşından sonra daha istekliler. Genç kızlar ne derse desin inanma ben 20 li yaşlarımı da biliyorum 30lu yaşları da. Cinsel istek neredeyse 4 katına çıkıyo hatta öyle normal şeyler sarmıyo da :-D fantazi istiyo kadın yatakta daha fazla vakit geçiren erkek istiyo
49 Yorumla- +1 yıl
@Leoman1 Hayır hiçbir değişim olmaz. Bunlar sadece cahil ülkelerdeki hürafeler. Kadın vajinası esnek bir organdır ilişkiye girersin 3 gün yapma yine eski haline döner. Sadece bekareti bozulmamış kızınki aşırı kapalıdır bekaret bozulduktan sonra 100 kere de yapsa aynı 500 kere de yapsa aynıdır kendi genişleme potansiyeline ulaştıktan sonra genişlemez daha. Genişlese de 1 hafta bekleyince eki haline döner. Cahil ülkeyiz malesef saçmasapan yanılgılara sahip erkekler
Soran+1 yılozianna Bende 35 yaşımdayım ve son zamanlarda belirgin bir azalma var performans ve libidomda Kadınlarda artarken erkekte azalıyor mu acaba?
- +1 yıl
Olgun candır
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşıma dayandım, değişik şeyler denemeye hazır hissediyo insan kendini, ve libido taban yaptı
426 Yorumla
Soran+1 yılBende 35 yaşımdayım ve son zamanlarda belirgin bir azalma var performans ve libidomda
Soran+1 yılKadınlarda artarken erkekte azalıyor mu acaba?
Cevap sahibi+1 yılYemene içmene dikka et kuzum tez elden bırakma eşine yazık olur. Çünkü kadjn 30 undan sonra istekleşir. Yetişemezsen kadın uçar gider.
Soran+1 yılSenin yaşın kaç tam olarak bu arada?
Cevap sahibi+1 yıl30. ..
Soran+1 yılBen 2 ay sonra evleneceğim şu an ilişkimiz yok cinsel olarak partnerimde bende 35 yaşındayız. sana kendim hakkında şöyle örnek vereyim haftada 1 mast yapıyorum ve o ardından ertesi güne baya bir yorgun kalkıyorum 1 hafta gibi bir sürede kendime ancak gelebiliyorum evlendiğimde ona yetişememe gibi bir durum ortaya çıkar m sence?
Cevap sahibi+1 yılÇıkar gibi, ama onu tamımadan da yorum yapamam. Genel olarak 30 - 43 yaş arası kadınlar doyumsuz olur.
Soran+1 yılSen hangi sıklıkta istersin özellikle ilk zamanlar mesela?
Soran+1 yılSakıncası yoksa?
Cevap sahibi+1 yılHergün 😊
Soran+1 yılSenin libido hakikatten tavan: ) ben erken bittim sanırım: (
Cevap sahibi+1 yılUmarım eşin sana ayak uydurur
Cevap sahibi+1 yılİlk evliliğiniz mi
Soran+1 yılevet ilk ve 2 yıldır bir yavaşlama oldu bende. 20 li yaşlarda hergün yapabilecek güçteydim
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan şimdi. Sadece senin değil eşininde ihtiyacı olucak ona.
Soran+1 yılHaklısın gözüm korkuyor bu yüzden. önerin var mı peki bu konuda hergün isterse oda senin gibi ki tahminim ister nasıl başaçıkabilirim sence?
Cevap sahibi+1 yılYemene içmene dikkat et. Testesteronları çalıştıran gıdalar tüket. Alkol çok kullanma,.
Soran+1 yıl1.80 e 53 kg mım bu arada bunun etkisi var mıdır bilmiyorum cinsel yönden güçsüz oluşumun
Cevap sahibi+1 yılE yani çok zayıfsın.
Soran+1 yılSenin boyun kilon kaç son olarak
Soran+1 yılİstekli ve formda olduğuna göre kilolu veya çok zayıf olduğunu sanmıyorum sorma nedenim bu?
- +1 yıl
Olgun hanımefendi acaba sizin yasınızdakiler de gençlerden hoşlanır mı?
Cevap sahibi+1 yılGayet fit bir vücudum var. Kilom yok. Spor da yapıyorum. Arzuların kiloyla alakası yok zaten.
- +1 yıl
Beni de taksaydin ya😀
Soran+1 yılAnladım kiloyla tabiki doğrudan bir ilgisi yok sağlık açısından etkisi var sadece Kendini zapt edebiliyor musun peki yoksa yaşamayı mı tercih ediyorsun ayrıca ilişki yaşayacağın erkeğin yaşı kaç yaşları aralığında olmalı en az ve en fazla?
Cevap sahibi+1 yılKonu bu değil bapcan yaş aralığını bu önemli değil, sen eşini doyurmaya bak, yoksa aç kalır. Açlık insana herşeyi yaptırır.
+1 yılBir kadinin en iyi yillari 30-45 yas arasidir. Hem tam olgun hemde kendisini cok iyi tanidigi yaş araligi..
00 Yorumla
30dan sonra zirvede olur. Hâliyle tecrübe vede olgunluk eklenince tadından yenmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
futbolun Maradonasıdır onlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yatakta kemiklerinde ilik milik bırakmaz.
00 Yorumla
+1 yılFişeqq gibi olur kardeşim :)
00 YorumlaÖyle bir istekli olurlarki aklin almaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. iyi olur bence
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne