Evet benım böyle bir kız arkadaşım vardı sürekli açık giyinir, tanga giyer üzerine tayt giyer veya göğüslerini çok açar kendini erkeklere teşhir etmeyi çok severdi. Bu bir ego tatmini midir? Yoksa teşhir çirkini bile çekici ve karşı konulmaz kılar bu yüzden midir? Bir hastalık olabilir herhalukarda... Siz kendini teşhir eden birilerine denk geldiniz mi?
Kendini teşhir eden birine hiç denk geldiniz mi bu bir hastalık mıdır?
Lisedeyken okulun kantincisini yarısına kadar açtığı göğüsleri ve dudak bükmesiyle gözümün önünde ayartan bir abla vardı unutmam hiç. Adamın yüzü kızarmıştı ve ne yapacağını bilemez hale gelmişti. Ben insanları yargılamayı sevmiyorum çok ama kadının yüzündeki eğlenen ve zevk alan ifade beni tiksindirmişti açıkçası. Dalga geçmek için yapıyordu yani.
Bunu bir hastalık olarak nitelemen hiç şık olmamış bence? Her kadın çekici ve seksi görünmek ister kapalısı da dahil. Ve bu taktikler kişiden kişiye değişebilir. Kimi teşhir (en kolay yol) kimi bakım kimi vücuduna güvenerek kimi bakışına kimi yürüyüşüne kimi de konuşmasına güvenir...
Tabii herkes denk gelmiştir diye düşünüyorum. Çok büyütülecek bir mesele de olduğuna inanmıyorum. AAA OOO UUU lara da gerek yok bence. -Kadını da erkeği de takı takar. Altını taşlısı vs.. bu teşhir değil midir? -Arabasını kullanan kişi, gücünün yettiği en iyi en pahalı en güzel arabayı almıştır ve arabası ile birlikte aslında kendisini de teşhir eder. -Çocuğunu daha da sevimli ve ilgi çekici yapmak için giydirir, bu da bir nevi teşhir değil midir? E kaldı kişinin kendisini teşhir etmesi. Erkekler de kızlar da öyle böyle kendini teşhir ederler. Kimi çok isteklidir, kimi bu duyguyu bastırır, kimi ihtiyaç duymaz vs... Aslında belki de en masumu en dürüst olanıdır kadının kendisini teşhir etmesi. Erkeğinki daha sinsice bence.
Bunu net cevap vermek icin kisiyle aybi Psikolojiye sahip olmak gerek lakin ben Seviyo rum bakilmasini mesela yazin denizde havuzda hoduma gidiyo ruhum oksaniyo bir erkek olarak bayanlarda illaki durum böyledir
kendimi teşhir ettiğim oldu ve evet bu hastalık bence.. itiraf edemeslerde bu bir çok kadında var. erkek ya da kadın tarafından beğenilme arzusu kadına bunu yaptırıyor
En İyi Cevaplar