kan demeyin bakire olup kan çıkmıyor 10 kızdan 5 inde
ve diktirmek denen bişey vat diktirip kan akıtanda var
bakire kızı nasıl anlarsınız ilk gece
ve diktirmek denen bişey vat diktirip kan akıtanda var
bakire kızı nasıl anlarsınız ilk gece
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kizlik zari diktirildiginde eski haline benzemez. gecici dikisler bakildiginda görünüyor dikis ipleri üstünde oluyor. kalici dikisdeyse kizlik zari vajinayla ayni renkde oldugunu belli ediyor. kizlik zari bozuldugunda pembe kan gelir, veya hic gelmeye de bilir. ama kizlik zari normalde vajinanin renginden acik bir renkdedir.
Ayrica insanin ifadelerinden haraketlerinden konusmasindan da belli olur tecrübelir olup olmadigi. Yalniz masturbasyon yapan bir kiz kizlik zarini bozmus olabilir ama bakiredir. Kizlik zari yirtikdir ve kanamaz, ama hic cinsellik yasamamistir. Bunu bilmek zordur. Dürüst olmak süpheye izin vermemek en dogrusudur ve dürüst olan her zaman kazanir.
Kasilir sin girerken zorlanır falan anlaşılır erkeği bilmem de kadın bilir
Bunu sorma nednein bu zmaan kadarbundna uzak durduğun halde böyle insnaalrın olduğunu bilmek görmek bunların bazı insnaları kandırlması ama yine de böyle sen gibilerin görülmeyip dikkat bile edilmemesi oalbilir mi? hakaret ya da alay olarak anlama seni alamaya çalışıyorum sadece
hal ve hareketlerinden tavırlarından tepkilerinden ayrıca içine girerken felan da anlaşılır
nasıl
utangaçlığından, çekinmelerinden, yüzünün kızarmasından, ilk defa kalkmış bir penisi gördüğünde yüzündeki ifadesinden, sevişirken nasıl davrandığından anlarım.. içine girerken de verdiği tepkiler olur, bir kızın içine ilk defa giriyorsa kız kendini geri çekmeye çalışır, sıkar, kasar, inlemesi kıvranması daha fazla olur, içine giriş yeri çok ince olur, içine girerken birden girmez boşluğa girer gibi olmaz, içindeyken de kız kendini sıkmaya devam eder bunu hissederim.. bunun gibi şeylerden anlaşılır.. ayrıca aile yaşantısı, kendi yaşantısı, düşünceleri felan da farklı olur, kendini belli eder...
bu kadarcık özetle eig seçmişsen bir de uzun uzun anlatsam ne olurdu acaba :D sağol eig için ;)
Cevap
31Cevap
Anlamak zor olur anlarım diyen yalan söyler peniste kamera yok. 🤣🤣🤣
Insanlar 2 damla kan gelince aha bozdum kan geldi bakireymiş kafasını yaşıyor. 😅😅
soruyu sorma sebebi nedir? her turlu cakal var. piyasa cok bozuk.
Turkiyede ki erkeklerdeki anlayış çok gelişti. % 50 oranda bakire olmayan kızlarla evleniliyor. Sıkıntı yapmayın. Bunun dinle imanla uyrukla ırkla alakası yok. Erkek üstünlüğü bitiyor kabul edelim
Belli olur o kendini kasmasi çekinmesi ürkek bakışı yüz ifadesi ses tonu ile belli eder
Bakire olmayıp, gerdekte bakire rolüne bürünmek isteyen genç bir kadının dramı 😂😂😂
bakire olmasam neden bürüneyim diktirmek denen bişe var bunu yapat bakire olmayan
salak mısın ozaman eşim olcak kişiye veririm ya da bakireliğe takılmayan birine verir o kişi ile evlenirim
Ben ilk basta sorarim eger yalan yanlis konusursa ve ya gecistirirerse anlarim her turlu direkt bekaret testine gider o is
Kız zaten bakireyse her hareketinden belli eder kendini yatakta seçilirken içine girmeye çalıştığın anda ve girdiğin zaman
kızın girişte verdiği tepkilerden ve yaptığım okşayışlara karşı tutumundan anlarım. ne kadar amator davransa da refkles olmuş oluyor deneyimli birisi anlar
Söyleyeyim de evlenince hatalarını düzelt değil mi? Yok öyle.
Tecrübesinden vede ilsikide ki hal ve hareketlerden
Diktirmek öyle bişi değil düğünden 1 ya da iki gün önce dikilmesi lazım
kalıcı dikme işlemide var bak nette
Kolay değill o ya hem tutmaya biliyor saplam değil yani o zaman kaos çıkar ya kime güvenicen
Girerken verdigi tepki zor girmek
İmam Hatipli misin, git başka şeylerle uğraş.
tecrübesizlikten ve tepkilerden anlaşılır
ben anlarım.. ustayım...
nasık
içine girdiği zaman bile anlaşılır
ancak doktor anlar özel mercekle bakıyor
İlişki anında anlarım
Kolay giriyorsa zaten bakire değildir ilk başta
çok zor ya herkes aldatır olmuş
Falcıya sorarak.
O zarı görmekten bıktm
sanırım girişteki darlık
Kendini belli eder yeterince tecrübeliyse erkek