Cinsel Yaşam Oral seks seven kız nasıldır? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Oral seks seven kız nasıldır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
_Merveoffical_ Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Bayilirim 3 2 Yorumla sessizadam_ +1 yıl Yapmaktan mi yapılmasından mi 😊 Yorumla draliyilmaz +1 yıl Yapmayibyapilmayiminseversin Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. içinden gelerek yapıyorsa tadından yenmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ağzına boşalmalarına izin veriyormusun peki? 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yutuyomusun? ayrıca onlar senin vajinanı yalıyabiliyorlar mı? Yorumla Soran +1 yıl Yalayan cok iyi rastlamadim ama ben yutarim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç? İyi seks yaparım karşımda ki erkeği rahatlatırım diyosun yani Yorumla Soran +1 yıl Aynen kendime guveniyorum 27 yasindayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jartiyer felan giyermisin ve mesela 18 yaşında bir erkek senle seks yapsa zevk alır mı? Yorumla Soran +1 yıl Evet alir guveniyorum kendime Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesela senle 18 yaşında 3 tane genci çırılcıplak odaya kapatsalar 2 saatliğine ne olurdu? Yorumla Soran +1 yıl Grup sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama istesen o 18 yaşında ki 3 gencide çok rahat doyururum aşırı zevk alırlar diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Tabii ki Yorumla Retiarus +1 yıl Soran kişi bir denemek lazım bakalım kim dayanabilecek. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl jartiyer giyermisin? Yorumla
_NameLess1907_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bayılırım oyle bir sevgilim olsun isterdim :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende seviyorum 6 3 Yorumla Sarp_Nıkılsın +1 yıl Yapıyor musun Yorumla Hizliicocuk +1 yıl Aferinn Yorumla draliyilmaz +1 yıl Sevmeyen varni acaba Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Normal kız 1 0 Yorumla
Tolgaa34343434 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Mukemmell 1 1 Yorumla Tolgaa34343434 +1 yıl Bendensin😊 Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl sen cansın ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl :))))) tsk Yorumla zibidygonzales +1 yıl senin gibi bitane lazım bana :) Yorumla
biralexolanadam Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Çok mu seviyosun 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. candır cann 0 0 Yorumla
dosco Takip Et Xper 7 Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. kim istemez 0 2 Yorumla Soran Bazen şaşırıyorlar. Yorumla dosco +1 yıl bu zevki yasamayalar olabilirmi Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. dislern dgmiyo demi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben de bayiliyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amma nedense sevenine hic denk gelmedim daha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Cok isterdim ama bizim kizlar sevmiyor
Bayilirim
Yapmaktan mi yapılmasından mi 😊
Yapmayibyapilmayiminseversin
Tamam yarın gel başla o zaman
Bayılırım yapalım senle
Yapmam gibi ama yapılırsa dur demem :D
Karşılıklı kesinlikle olmalı
Sen gerçekten ciddi misin 🙂
oral yapmayanla yemeğe bile çıkmam
Hersey yerınde ve kararınca guzel
içinden gelerek yapıyorsa tadından yenmez
Burada yazmak gerek duyduğuna göre
Severin
Aferim devam
Ağzına boşalmalarına izin veriyormusun peki?
Evet
yutuyomusun? ayrıca onlar senin vajinanı yalıyabiliyorlar mı?
Yalayan cok iyi rastlamadim ama ben yutarim
Yaşın kaç? İyi seks yaparım karşımda ki erkeği rahatlatırım diyosun yani
Aynen kendime guveniyorum 27 yasindayim
Jartiyer felan giyermisin ve mesela 18 yaşında bir erkek senle seks yapsa zevk alır mı?
Evet alir guveniyorum kendime
Mesela senle 18 yaşında 3 tane genci çırılcıplak odaya kapatsalar 2 saatliğine ne olurdu?
Grup sevmiyorum
ama istesen o 18 yaşında ki 3 gencide çok rahat doyururum aşırı zevk alırlar diyorsun
Tabii ki
Soran kişi bir denemek lazım bakalım kim dayanabilecek.
jartiyer giyermisin?
Her erkek ister. Ve karşılıklı olmalı
anal bölgeye oral yapan kız baş tacıdır
Oralsız olur mu yeeeaaaaa
Bayılırım oyle bir sevgilim olsun isterdim :)
Erkek sever, hayali
Bende seviyorum
Yapıyor musun
Aferinn
Sevmeyen varni acaba
Oraldız olur mu diyorum
Normal kız
Candır...
Candır.
Tabiki :))
Candır can :)
igrenç