hım baya tecrubelisin o zaman.. ya özel olmazsa acımada vs azalma oluyor mu zamanla? gizliden çıksam bana yazar mısın.. ordan mesajla daha rahatr konusurz..
ben ks de yeniyim gizliden cikma vs nasil oluyor bilmiyorum ama dürüst olmam gerekirse ben ilkimde de kanamadim ve hic acimadi. kime sorsam cok acio derdi. benim hic acimadi cünkü ilk erkek arkim bakire oldugumu bildiginden ve benden yasca büyük oldugundan tecrübeliydi hep yumusak davrandi ve yavas yavas ilerledik. önce üstler cikti falan asama asama soyunduk hep. ve en son sürtünme yapiyorduk. arkadan denemistik bir kez cok acimis kanamisti yapmadim bende. sonra bir gün bekaretimi sana verecegim dedim. 6 aylik yavas alistirmalardan sonra. üstteydim seks esnasinda ve icime aldim. hic acimadi. kaygandim yeterince. hatta abartilan seks bu muymus ya dedim.
bu güne kadar 20 ye yakin adamla yatmisimdir en iyileri hep hoslandiklarim oldu. tek gecelikler bir boka yaramadi hic. ama bazen suanki erkek arkim cok sert davrandiginda. hardcore yaptigimizda yani acima olmuyor azginsam eger. ama sonrasinda kasigimda agri olabiliyor. ve Şu an analda yapabiliyorum. 1 ay boyunca her gün yavas yavas masaj yaparak yumusattik ilki cok acidi ama Şu an cok zevk aliyorum
ve dürüst olmak gerekirse de fantazilerimden biri 2 erkek. yani zamanla seksi daha iyi anliyorsun. ama bu ilk erkekte asla olmaz. her erkek sana farkli bisi ögretiyor.
En İyi Cevaplar