Işık kapalı sorunsalını yaşayan vardır illaki bana ışığı söndür diyen olunca uyuz oluyorum elimle ilişkiye girerim daha iyi 😡 Üstümde açık olucak nedir öyle yorgan altı şeysi hayret bişey...
Seks esnasında ışıklar açık mı kapalı mı? Üstünüz örtülü mü açık mı?
Türk kızıysa zaten ışıklar kapalı açık olsun bir bok çıkartır... Türkler ortalama 3 dk boşalıyo karıya hemen çocuk oldu bitti bir da sexmiş hemen hamile kalınıp doğduan anne çocuk peşinde baba göbek yapıp bira içip akşam ben çovouma çiklat alamıcma mı bea der... Classic
Kendine güvenmeyen kızlar ışık kapalı istiyor veya yorgan altı. Ama o cok sıkıcı robota bağlıyorsun sadece kız keyif alıyor. Bu tür durumlarda baskın olmak kıza karşı gelmek gerekiyor
Ayan beyan olacak ki göz de zevke doysun. Sofrada yemek yerken bakmadan mı yiyoruz? Işıkları kapatıyor muyuz? Oysa yemeğin rengini, kokusunu, tadını ala ala tüketmek daha lezzetli değil mi?
Gececiler mi oluo onlar. Gunduz sevisilemez bu sartlarda 😄 seksinde saati olmaz 🤡 erkeklerde var mi ole bisi bnde bunu merak ettm. Isiklar kapli ustumuz ortuk olsn dien🙄🙄
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani bu şartlarda gececiler oluyor bencede seksin saati yok ama iş güç sonrası ancak geceye vakit kalıyor😂 erkekleri bilemem ama benim birlikte olduğum kadınlardan çok duydum ışıkları kapatalım gölge oyunu oynucaz sanki😂😂
Los isik olabilir de o da daha aysinliga yakin bisi oluyor. O tipler kor isikta sevisir. Bn ole gzl biri dglm ama yuzunu gormek yuzumude gorsn. Tatmin derecem artar 🙊
Arkadaş sevişirken göz de doğacak burun da doğacak tende yoksa zevk alabilir mi insan gözün doyması için de aydınlık ve çırılçıplak olacaksın üstünde birşey olarak ten nasıl sıcaklığını hissetsin partnerinin
Partnerim hamgisinden hoslaniyorsa onu yaparim bana soracak olursan isiklar acik ustumuzde acik sekilde ama partnerimide dusunmek zorundayim uyum saglamak adina
En İyi Cevaplar