Diyelim ki uyandığınızda ereksiyon oldunuz o penis nasıl iner? Mastürbasyon ile mi? Peki kalabalık içinde ereksiyon olunca nasıl indiriyorsunuz? Boşalmadığınız sürece inmez mi? Ereksiyon nasıl sonlanır,ereksiyona geçmiş penis nasıl iner?ereksiyon nasıl biter
Ereksiyona geçmiş penis nasıl iner, ereksiyon nasıl biter?
uyanınca ereksiyon hali mevut ise lavoba ihtiyacını karşılarsan kendi iner zaten kalabalık bir yerde ereksiyon olursa aklını başka yerlere odaklamak başka şeyler düşünmek penisi indirir en son zaman mekan ve kişi uygunsa seks yaparak ya da mastürbasyon yaparak yani ereksiyon olunca illa boşalma olacak diye bir kural yok nasıl kalktıysa öyle iner...
9
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
rahat bir uykudan sonra mutlaka sertleşme olur ve en naz 30 dakika felan kalkık durur boşalsam da sertliğini biraz kaydeber ama kalkık durur yine.. hiç bişey yapmazsam bir süre sonra yavaş yavaş sertliğini kaybeder. kalabalık içinde sertleşmişse tahrik edici şeyler düşünmeden kızlara bakmadan kendini başka bişeyle meşgul edince yani penisi unutabilirsen o an o da ilgisizlikten pısar olduğu yerde :D illa her kalktığında boşalmamız gerekmez, boşalmadan da iner yani bir süre sonra... her sertleşme illaki tahrik olmayla da değildir, yapısı gereği bazen sebepsiz yere bir bakmışsın 2 saniyede kalkmış dimdik olmuş.. şu an hafiften kalkışa geçti nedense ;)
sabah ereksiyonu genellikle wc ye gidince iner. tabi o durumda işeyebilirsen. normal zamanlarda istemsiz oluşan ereksiyonlar daha zor tabi. hele bide şimdiki dar pantolonlar la da zorlaşıyor. Ama ben çözümü şöyle buldum. canımı sıkacak şeyler aklıma getiriryorum kendi kendime sinirleniyorum. ozman iniyor :)
Mast yapmadan inmez diyenler ne taşıyorlar demir falan mı bilmiyorum. Ama bilimsel olarak ereksiyon olan bir penis başka şeyler düşündüğünden 2-3 dk arasında eski halini alır.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
65
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ereksiyon aslında zor bir durum çünkü doğal bir durum değil yani sürekli olan hali sönük hali bildiğin gibi. Bu da demek oluyorki erekte olması için odaklanma sürmeli. Odaklanmayı bırakınca yani farklı şeyler düşününce iniyor. Masturbasyon yapmasak da iniyor.
boşalınca iner tabi ama boşalmasan da bir süre sonra tahrik unsurları vs geçtiği zaman yine iner kendi kendine zavallım. ama bu durum bir kaç kere tekrarlanırsa artık ağrı yapmaya başlar
penis ereksiyon olur, yumurtalar boşalmaya hazırdır, ama boşalma olmaz. yumurtalıklarda hazırda bekleyen ama çıkamayan meni birikir birikir birikir dayanılmaz ağrılara kadar gider sonra...
Mast yapmadan inmez diyenler ne taşıyorlar demir falan mı bilmiyorum. Ama bilimsel olarak ereksiyon olan bir penis başka şeyler düşündüğünden 2-3 dk arasında eski halini alır. :))
Bazen yolda giderken aniden azdirici bisi geliyor akla ya da o an onumden seksi bir kiz geciyor onla ilgili hayal kurunca kalkiyor hemen zorluk cekiyorum o anda :) inmiyor
Kalabalıkta ereksiyon olursam hemen kafamı başka yerlere veriyorum geçsin diye, çok belli oluyor çünkü, inmesi veya kalkması için düşünmek yeterlidir, ama sabahki ereksiyon çok tehlikeli 😂
zor iner. sabahki daha zor iniyor. iniyor tekrar kalkiyor ama insan içinde aniden kalkinca sağa sola yatirmak veya kemere sıkiştirmak zorunda kaliyoruz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla herhalde erekte olmuş halinden onu çıkarmak için akla ilk gelen malum yöntemdir ama başka şeyler düşünmesini sabırla beklemesini önermekten başka da bir şey elden gelmez diye düşünüyorum. Can sıkıcı bir durum erkekler için. Soğuk suda da kendinden geçtiğini duymuştuk.
İner elbetteki neden inmesin saklama yöntemleri var kalabalıkta kalktımı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Toplumda ereksiyon olursam belli etmeden sola yatırırım başka şeyler düşünmeye çalışıyorum. Ne kadar dikkat çekse de yukarı düzeltsem önüm kocaman olup belli oluyor
boşalmadanda iner. kafayı başka yere vermek gerekli. baya zor ama olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uyandığında ereksiyon olmaz erkek. Canı cinsellik ister ve aklına gelince kalkar ereksiyon olur. Neyden ereksiyon olduysa, o durum son buluncaya da başka bişeyle meşgul olunca penis de iner 1 2 dk sonra. İlla mast yapmasına gerek yok.
Bendeki ciddi ciddi diyorum inmiyoooor dolmusta okulda tuvalette pastanede hep kalkıyor ne yapmam lazim özellikle bal filan yediğimde demir gibi oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ya farklı bir şey düşünülecek ya da mast yapıp rahatlayacak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aklima igrenc seyler getirip o anki cinsel anlamda olan dusunceden kurtulmaya ugrasiyorum :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sabahki ereksiyon ise wc den sonra, tahrik sonucu ereksiyon ise akıl başka yöne kaydıgı an iner..