+1 yıl25 taşını doldurmuş olnak şartı ile her iki tarafta anlaştıktan sonra taş farkının hiç bir sorunu yok. Zaten insan hayatının sonsuza dek sürmeyeceği de malum. Araştırmalarda aşkın ömrü 2 yıl 6 ay gibi diyorlar gerisi yani sonrası sevgi saygı, güven ile devam edermiş. Gani diyoruz ta aslolan begnin utarılması, yip, fizik, dış görünüş değil derler hep. Ha bu son sözlerimde katılmadıklarım var tabiki. İnsan insana da yakışmalı, boyu boyuna huyu da huyuna uymalı diyorum. Aslolan tarafları bir araya getiren değerler dir. O nedenle sadece 25 yaşından küçük olmasın her iki taraf gerisi kolay yani...
14 Yorumla
Soran+1 yıladam aşık olduk evlendik dese neyse ama yaşına başına bakmadan 30 yaşında ki kadını almazdım Yok sarkık memeler filan diyince aşk olmadığını anlıyorsun orta da
- +1 yıl
Mesele sadece cinsellik mi sanıyorsunuz? Hiçte değil. Genç ve güzel bir eşe sahip olmak yeniden doğmaktır, hayatı sıfırlamaktır, hayattır, enerjidir, güçtür, gençleşmektir, varolmaktır. Olağan üstü bir durumdur. Her iki taraf içinde bir denge vardır. Kadın genç ise sevgiyi, aşkı, adamlığı, gücü, değeri, her türlü sadakat ve ihtiyacını tam ve eksiksiz bulmasını sağlayacak bir süreçtir, erkek ise de genç olan yine kadın için sayılan sebepler geçerlidir. Yani ilişkiye gençlik ve enerji katan daima çok sevilir, değerli olur, bakılır, korunur, merak edilir, çok ama çok sevilir, şevkat ve el üstünde tutmalar ile adeta cenneti bulur ilişkide.
Soran+1 yılAşkı memnu dizisini izlemediniz galiba
- +1 yıl
Aksine izledim. Her ilişkide olduğu gibi yaş farkının olduğu ilişkilerde de istisnalar yok değildir ama kaide yani esas bozulmaz.100 tanede 1 dir bilemedin 2 dir. Ama bunu söylüyor olmam yaş farkı olan birlikteliklere yönelmek lazım gibi bir tavsiyem var demek değildir. Ben bu tarz birlikteliklerin neden olduğu hakkında bazı detaylara değindim. Tabiki ailevi nedenler, yalnızlık, kimsesizlik ve benzer bir çok neden bu ilişkileri mümkün kılıyor. Mesela 25 yıllık evliliği bomboş geçen benim gibi birinin genç ve güzel bir eşim olsa demesinin hiç bir art niyeti olamaz. Zorla değil, şantaj ve satın alma ile değil, aldat ma ve kandırma ve aczinden faydalanma şeklinde değil tabiki. Zaten o tarz bir kız ya da kadın talebinizi görür ve içsel dünyasında aslolan sevgi şevkat, baba sevgisi, olgunluk, değer yargıları deyip sizi seçebilir, evet diyebilir ve ne yaşar isem ne görür ve öğrenir isem bu bana çok şey katar, gelişmeme, insani ve ahlaki değerlerime çok şey katar diyebilir.
bu işlerde ben yaş farkının erkek lehine büyük olmasından yanayım. Yaş birbirine çok yakın oldumu da ilişkiyi yürütmede insanlar zorlanabiliyor ya da ilişkiyi yürütmede maharetli olamaya biliyor. Ama bu yaş farkıda çok sırıtan bir farkta olmamalı bunuda eksterdan söylemeliyim.
Burda adamın açıklamlarını inceden inceye söylemek gerekirse çok gereksiz nahoş bana göre ve ilişkilerinin insanla nazarında daha hafife alınmasına ortam hazırlayan bir uslup takınmış. Seviyeli bir uslup takınabilirdi. Bu görüntü hiç olmamış. Kız adına üzüldüm valla :/10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10/15 yaşı anlarım ama bunlarınki fazla olmuş. Sanırım ortada danışıklı dövüş var. Adamın terbiyesiz konuşması kadının susması çok saçma. Para için değilse ne olur bilmem ama normal aşk evliliği değil. Sen olsan böyle yaş farkına bakmadan evlenirmiydin? Ben evlenmezdim valla 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılKadını cinsel bir obje gören adam kim ne olursa olsun yaş farkı bukadar bile olmasa asla evlenmem
Cevap sahibi+1 yılBence cinsel obje olarak gördüğü için konuşmuyor. Biri ün kaybetti diğeri de sayesinde ün kazanmak istiyor. Yani reklam yapıyorlar. Bilirsin reklamın iyisi kötü olmaz 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılİki kişinin arasındaki ilişkiyi yargılamak hiçbirimizin haddi değildir.
Herkes kendi hayatından mesuldür.
Ha bu arada "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz" hadisini de akıldan hiç çıkarmamakta fayda var.02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ropörtaj yapılıp kamuoyuna lans edilince yaşına uygun açıklama yapmaması garip geliyor yoksa bize ne kim ne yaparsa yapsın cahilce kadınları yermiş Yok Otuzunda kadın almam sarkık meme filan diyerek toplumsal cinsiyet eşitsizliği örneği bu ropörtaj ve daha çok afişe edilmeyi ve konuşulmayı bu yüzden hakediyor
- +1 yıl
Evet biraz fazla açık sözlü davranmış.
Öte yandan hemen her erkeğin içinden aynı şeylerin geçtiğine kuşkum yok.
Belki de bizleri rahatsız eden şey bu hakikatin bu kadar fütursuzca dile getirilmesidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Adamın genç kızla evlenmesi canına minnet ama kızın böyle mantıkta olan biriyle evlenme kararına anlam verebilmiş değilim. Kimbilir belki de adam sayesinde dizi ya da filmlerde oynarım diye düşünüyordur...
13 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik anlaşması yapmışlar birde 😒
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. bence yargılamamak gerek. neticede 2 insan ok demiş. bence bize birşey demek düşmez. hangimiz elimizde imkan olsa cıtır kız istemeyiz ya da erkek. ama hani bence pek bir sıkıntılı bir durum. herşey denk olmalı. ama yargılamıyorum. neticede adam kızı tavlamıs imzayı atttırmış helal olsun. herkesin zevki başka. belki kız yaşlı seviyordur insanlar değişik. mutlu olsunlarda
10 Yorumla30 unda olsa yine almazdım ne demek ya. Senin her yerin sarkmış göğüslere takmış. Demekki o kız çok vizyonsuz ki böyle ayakaltı bir ilşki söz konusu. İğrendim
12 Yorumla
Soran+1 yılTam da benim düşüncelerim hani herkesin kendi. Hayatı bize ne dicem ama açıklama yapmış olunca ne biçim bir açıklama bu die insan sorguluyor
Kendimden 10-15 yaş küçük bir kızla evlenmek istiyorum. Tek şartım benimle ABD'ye gelmeyi ve orada yaşamayı kabul etmesi :)
22 Yorumla
Soran+1 yılAradığını bulman dileği ile 😂
hadi 3 ya da 5 sene idare eder diyelim ondan sonrası malum ya oyuncaklarla ıdare edecekler ya da bildiğim olay başlıyacak. görür duyarız yakındır bir yerden patlak verır
12 Yorumla
Soran+1 yılYatak odasında çareler tükenmez demiş zaten 😅
+1 yılBizim düşüncemizi mi? Yoksa burada bahsettiğin haber için düşüncelerimizi mi öğrenmek istiyorsun?
14 Yorumla
Soranİkisi de evlilikte yaş farkı sorun olduğunu düşünüyorum bu adamın açıklamaları da çok çirkin geldi bana açıkcası
- +1 yıl
Kişilerin özel hayatları beni ilgilendirmez. Kamuoyuna yansısa bile ben yorum yapmıyorum. Evlilikte yaşa gelince 10 yaşa kadar sorun görmüyorum. Yani çoğumuzun anne babası arasında nereden baksan 5-7-8-10 yaş fark var Aynı yaşta olmayı da sakıncalı görüyorum. En az erkek 3 yaş büyük olacak kadından.
Soran+1 yılErkek geç olgunlaşıyor kadın ile yaş farkı biraz olmalı tabi ama bukadarı da fazla kesinlikle
- +1 yıl
Dediğim gibi özellikle sansasyonel haberler sevmiyorum. Beni ilgilendirmez. Aslında kimseyi ilgilendirmez ama işte bizim milletimiz kendine bakmaz ele bakar.
Bencede saçmalık torunu yaşında resmen açıkça belli koca kurt körpe peşinde körpe de ün zenginlik peşinde
14 Yorumla
SoranAynen yâ bide olaya bakış açısı çok çirkin değil mi ne demek göğüsleri sarkmış kadınla evlenmem yâ bir tipine bak kırışmayan yeri kalmış mı acaba
Soran+1 yılAy o adam da para olsa kaç yazar ya
+1 yılThats a amazing wuhhuuu adam uçmuş ama iddialı birine benziyor. Neden olmasın?
20 YorumlaBurada hayta İsmail neden eziosunuz Kaderin suçu yok mu bilmio mu yani hayatı kafasına silah mı dayadilar empati yapın yani birazda😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin yaşının 15 den fazla büyük olmaması lazım kadın 40 yaşındayken adam 55 olur iktidarsızlık olması çok yüksek ihtimal ama o yaşlar kadının en ateşli dönemidir
Kadının büyük olması pek sorun olmaz.10 YorumlaYa böyle evlilik mi olur adam tamam sapık karaktersiz ama kızın da ondan kalır yanı yok kimse bana yok aşk yok sevgiymiş inandıramaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılNeden soğudun ki adam olanı biteni açık açık söylemiş?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenç bence. 30larında olsa almazmış. Seni kim alsın. Aşk evliliği değildir bu eminim.
10 Yorumlaparan varsa yancıkta :D
12 Yorumla
SoranHerşey para mı be
+1 yılÖnemli olan hissettiğin yas :)
10 Yorumla
+1 yılDavul bile dengi dengine ya
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevgi varsa seks Güzelse sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç
11 Yorumla
Soran+1 yılErkek her yaşta erkek işte düşünceleri çok çirkin geldi bana da
Gizli Üye(36-45)+1 yılreklam evlılıgı bıle dıyebılıırm
10 Yorumla
+1 yılAşk bu işte
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Önemli
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026