bazıları sevgililik diyor bazıları fuckbody sorum şu insan gibi aptal eleştiriler olmadan güveneceğiniz ve düzgün paylaşımda olabileceğiniz seks partnerini nasıl buluyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılSence gerçekten bulan kaç kişi? Aslında o kadar kolay değil her şey. Kimse kimseye gel seninle bir deneyelim bakalım nasıl olucak diye başlamaz. Ne münasebet yani değil mi? O nedenle nasıl olmalı dersen aşk ile derim. Zaten akli ve kalbi ve ruhi olarak biliriz nasıl biri olmalısını. Az çok hayalimizde, aklımızda ve ruhumuzda bellidir kim olmalılar. Samimi olmalı, dürüst ve şeffaf. İzin vermeli, ulaşılabilir olmalı ve niyet. Evet hazırmısın?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBak önce temiz ve güvenli olucak.. Bu kendini hemen belli eder.. Ağır abaza lardan uzak dur.. zaten belli olur.. herseyde cinsellik konuşur.. onunla yatilmaz.. sonra eğitim seviyesine bak.. konuşma ve sana hitaben nasıl konuşuyor bak.. daha yazayım mi
08 Yorumla
Soran+1 yılben de biliyorum da yok işte
- +1 yıl
Emin ol var..
- +1 yıl
25 yaşındayım ve bekarim bir güne kadar bir çok kızla yattım bakire ile yatıp sadece anlastigimiz gibi sevisip oral yapıp sevişme yaptigimiz da oldu ilişkide memnun ettiğim de.. en son örnek 3 hafta önceki bakire kızdı hala konuşuyoruz numarasına kadar veririm ara sor o anlatır benim nasıl olduğumu
- +1 yıl
Eee cevap yazmiyon
Soran+1 yılokuyor musun
- +1 yıl
Evet 2. Üniv son sene
Soran+1 yılhangi okul bölüm
- +1 yıl
Anadolu Üniversitesi
Kamu Yönetimi
+1 yılÖncelikle bu işlere hiç bulasmadim peşinen söyliyim
Şimdi burdan herkes güvenilir biriymiş gibi yorum yapar da internete o gizli gizli çekilen seks videolarını kim koyuyor o zaman? Hadi diyelim telefon gizli kamera yok bunu yapan erkekler skor pesindedir ve egosunu böyle tatmin eder agizlari gevsektir başkalarına anlatırlar. Pek çevresi olmayan pek disadonuk olmayan birisi olması lazım02 Yorumla- +1 yıl
Çok dogru
- +1 yıl
🙏🙏🙏🙏🍷
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de ikinci kız fantazimizi gidermeye çalışıyoruz gel bize katıl sevgilim güvenilir biridir ayrıca başkasıyla evli sadece seks için buluşuyoruz işlerden izin alıp tüm günü rezidansta veya günlük evde geçiriyoruz sabahtan akşama kadar televizyon yeme içme müzik dans çay kahve ve sekse geçiyor çok sağlam ve güçlüdür İş adamı zaten kişilik karakter yönünden de on numara ve genç
37 Yorumla- +1 yıl
Vuhuuu sen evlimisin kiz
Cevap sahibi+1 yıl@erdembabadag Kıza benzemiyorsun sen bunu bilmen sana ne sağlayacak ki
Soran+1 yılGrup kısmını düşünmemiştim
- +1 yıl
Merak ettim kocanin boynuzlari da
Cevap sahibi+1 yıl@erdembabadag Kocam değil sevdiğim insan hayatımızın her şeyini birlikte yaşıyoruz sonuçta bu anlık zevk tanımamız bilmemiz gerekmiyor kişilikli karakterli ten uyumu olsun yeter işimizi görüp gönderiyoruz
Cevap sahibi+1 yılAyrıca biz aramızda bayan düşünüyoruz birkaç defa bu şekilde yaptık zaten benim boynuzlarım oluyor kocamın değil ama çok zevkli karışarak yapmak sırayla yapması Onları izlemek ben yaparken izletmek
- +1 yıl
Hayirlisi tabi esini alsaniza arasina sevgilinin yabanci da degil
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaşındaki bir kızın kendi çevresinden partner bulması zor değil ki. Ama yok illa ben internetten bulmak istiyorum diyorsan kasidie. com portalındaki Tulumbacılar Ocağı topluluğundan onaylı üyeler arasından kolayca beğendiğini seçebilirsin
22 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle yapıyorum diyor sun
+1 yılElbette internetten bulunuyor. Hem oncesinde yazışarak ne tür biri olduğunu, beklentilerini hatta görütüsünü görebiliyorsunuz. Bu da riski azaltıyor.
Diğer yandan , nereden tanısırsanız tanısın sorudaki gibi "kişileri yargılayan" , "sevisti diye herşeyine karısma cüreti bulan" tiplerden uzak olmaya gayret edin.
Bu arada seks'in sonrasında da arkadas kalabilecek iki laf edebilecek, eglenebilecek birileri olmalı tabi ki.00 Yorumla
+1 yılaslında bulamazsın
çünkü insanlar bencil
bunu kolay bir yolu var
ama senin özellikle ne istediğine bağlı
güven
bencil olmamak
kadına değer veren
saygılı
ahlaklı
sırdaş
gevşek olmayan
bilgili
olgun ve anlayışlı biri olmalı
her ihtiyacına cevap veren
mutlu eden
sürpriz yapan
hali vakti yerinde olan00 Yorumlabelirli bir muhabbet süreci geçmesi gerekir..
ilk önce kafa yapısı sonra ten uyumu gerekir..
bu süreçte zaten güven otomatik olarak gelişiyor..
benim hep böyle oldu00 Yorumlatanisip. konusarak oluyo genelde benim 2 ay suruyo guven duyup. karsilikli emin olunca once bir kahvalti hos konusmalar sonra kendi. istegiyle ayarlanmis otel. odasi
00 YorumlaBulursun niye bulmayasın ki arayan bulur niyetini bildikten sonra onay verirsin birine hemde her yerden bulursun poncik
00 YorumlaBen burdan 2 kişi buldum ve kendimi çok şanslı hissediyorum. Onlar da öyle. Güven esastır ve süreklilik çok önemli. Yeri geliyor seks yeri geliyor dertlesiyoruz
07 Yorumla
Soran+1 yılşanslısın
Soran+1 yılhangi şehirdesin
Soran+1 yılben de
Soran+1 yılsana güvenebilecek miyim
Ben bulmustum acikcasi 1 sene kadar surdu sonra yurt dıșına tasindilar. Ondan sonrada aramadim zaten guven olucak arada bir Kere. Simdi da iyi olurdu ama uzun is :)
00 Yorumlabunun için elite siteler var
hiç arama bakma bulamazsın burdada yazamam
tavsiye ediliyorsun bir tanıdığın tarafından
paralı bir yer değil
en azından benım tarzım bu şiuanda03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir site
+1 yılEvet bu devirde sadece seks uzerine kurulcak ilişkiye guvenilir partner bulmak cok zor millet nasil bukuyor daha bende cozemedim
00 Yorumla
+1 yılbunu internet sitelerinden buldugun biri ile değilde hayatında tanıdıgın biri ile yapmak en dogrusu.
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiye güvenmen lazım da onu da çevrende kolay kolay bulamazsın.
00 Yorumla
+1 yılgizlilik, güven ve karşılıklı mutluluk temennisiyle hareket eden birini bulman gerek ( ben :) )
013 Yorumla
Soran+1 yılneden sana güveneyim ve şehirler bile tutmuyor
- +1 yıl
nerde yaşıyorsun? şehirler tutması gerekiyor mu? ulaşım denen birşey var isteyen kişi için bunların önemi yok birşeyler yaşanacaksa fedakarlıkta bulunmak gerek.
Soran+1 yılkendini tanıtarak başla madem
Soran+1 yılseni tanımadan düşünmüyorum
- +1 yıl
peki 25 yaşındayım 190 boy şu an izmirdeyim haftaya aksaraya taşınıcam malum ankaraya yakın ;) memurum sosyal biriyim kadınların ruhundan anlarım falan filan şimdilik bu kadarı yeterli bence karar senin..
Soran+1 yılbranş?
- +1 yıl
polis
Soran+1 yılkelepçeli :D
Soran+1 yılresim atacak mısın
- +1 yıl
ne gibi resim?
Soran+1 yılkendi resmin
- +1 yıl
atarım tabi ama buraya atmam.. bundan sonrasını öğrenmek tanımak istersen resim at gerisini ayarlarız. daha fazlası özel hayatın gizliliğini ihlale girer..
Soran+1 yılilk senden bekleyeceğim tabi ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece cinsellik amaçlı olmalı bunun içinde güven şart. Üniversite mi yoksa iş çevren mi var?
214 Yorumla
Soran+1 yılüniversite
Cevap sahibi+1 yılen iyi orada bulunur. Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl24 ama bitiyor ve bizim üniversitede zor dışarda aradım bulamadım
Cevap sahibi+1 yılTam yaşların. Neden üni de ywterli çevren mi yok?
Soran+1 yılbizim üniversite insanı yer yutar bunları yapamazsın
- +1 yıl
yer tutar derken? ne gibi?
Cevap sahibi+1 yılHangi üniversite özel değilse?
Soran+1 yıl@Gordion26 neden güveneyim
Soran+1 yıl@Gordion26 kendini tanıt
Soran+1 yıl@Gordion26 genel bilgiler evet
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDenk geliyor bazen bazende olay akısında ilerliyor endişe kalmıyor
00 Yorumla Şimdi sen bunu dedin ya herkes güvenilir takılır 😂 bulmuyorum aramıyorum da ben
024 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle olacak ama gerçekten yok
Soran+1 yılpeki aramadan nasıl bulunacak güveneceğin bir partner? kendime güveniyorum bullunduğum ortamlar da iyi kaliteli ama yok yok
Soran+1 yılHayat yanlız geçmez adam gibi partner lazım
Soran+1 yılevlenecek adam da yok
Soran+1 yılmars :D
Soran+1 yılpaylaşır mısın
Soran+1 yılsüper geyik yapacak adamsın vesselam :D
Soran+1 yılbeni tanısan bu soruyu sormama şaşarsın da neyse :D
Soran+1 yılnormalde cinsellik muhabbeti etmeye korkarlar ama burada da yardırıyoruz :D hayırlısı
Soran+1 yıltoplumun geri kafalı olması beni öldürüyor
Soran+1 yılgitmek gerek buralardan ya da izole bir çevre yaratmak
Soran+1 yılsen de gel :D
Ben sitelerden buldum bir kac kere. Benimle konusan hep hoslandi, guvendi. Ve hicbir zaman guvenini bosa cikarmadim. Yani konus tani anlas sonra yataga git
00 YorumlaGelişim üniversitesi 😂 merak edersen mesaj at bı konusalim
01 Yorumladaha hic sevosmeden boyle birsey araman sacma. abazlik gibi geldi bana. benim beraber olsugum evli bir kadin var. senin ki farkli durum
01 Yorumla
+1 yılSen neredesin önce onu yaz bakalım ona göre arkadaşlar yoğunlaşsın. Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna da buddy olunmazki
00 Yorumla
+1 yılBunu bende istiyorum duzenli seks guzel birsey karsilikli sekste uyum olursa neden olmasin hangi sehirdesjn sen?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu tür işlerden en önem verdiğim şey gizlilik buna emin olmadan yaşayamıyorum, zor bir olay
010 Yorumla
Soran+1 yılbence de gizlilikönemli ama cinsel tatmin de önemli
- +1 yıl
iki taraf da yaşanılanların iki kişi arasında kalacağına inandığında çok rahat ediyor diğer türlü güven vermiyor
Soran+1 yılgüvensen bile tatmin zor
- +1 yıl
güven olmadan da o aşamaya geçemiyorsun, yaş kaç
Soran+1 yıl24 yaşındayım
- +1 yıl
güvenme konusunda en korktuğun şey üçüncü birinin duyması mı yoksa bitirmek istediğinde rahatsız etmesi mi
Soran+1 yılduyulması
- +1 yıl
belki bunu duymak şaşırtıcı ama bir erkek olarak ben daha çok dikkat ediyorum, sırf çenesi düşük diye reddettiğim çok oldu çevreden
Soran+1 yılben de hiçbir ilişkimin duyulmasını sevmem
- +1 yıl
şimdiye kadar kaç kişiyle oldu sevişmen? bir iki
+1 yılBaslangicta aceleci olmadan cok iyi tanimak gerekir bence
00 YorumlaGizlilik ve güven şartım vardır naif ve hoş biriyim yeterli sanırım siz ne dersiniz?
06 Yorumla
Soran+1 yılyeterli demek için erken
Soran+1 yılyeterli isen sayı artar ama zaten senin yeterli olman önemli
Soran+1 yıl? şehir yaş meslek
azcık zaman azcık güven bir iki buluşma beklentiler saplantılar oldu oldu olmadı değiştir gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılama akıl olarak uysa da çoğu erkek tatmin edemiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kendime normal arkadaş bulamiyorum ne partneri be ((( sanirim gebericem yalnizliktan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen henüz bulamadım ama bulunur, Arayan kendiliğinden bulur.
Güvenirsin de.00 Yorumla
+1 yılgüvenilir olmalı saygın olmalı hoşlantı gbi istek olmalı saygı göstermeli bulmak zor benımde arayısım var siz nerden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılArayisim yok burda yorum yazan kızlarda erkek zaten neymiş 3. Yu ariyomus
00 Yorumla Genelde cevreden bulursun ama bu gbi sitelerden de oluyor hangi sehirdesin
00 YorumlaBen bulamadim olur musun
senette yapariz hatta noterden onaylatiriz00 YorumlaBiz burdayiz hem guvenilir hem duzgunuz yerde var sende dusunursen sorun yok
00 Yorumla
+1 yılBen genelde partneri nerden buluyorum dersen akrep kadini hep tercihim ;)
00 Yorumlaks de bulunamayacağını biliyorum sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada vardı bir bayan arkadaşım herşeyi konuşur görüşürdük bazen fakat hesabını kapattı 😶😶
00 Yorumla
+1 yılaramadım şimdiye kadar öyle birini..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılet ete değmesi içinde duygu lazım be kardeşim. bana ters
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle birisini bulmakta çok zor ama denk geliyor karşına elbet çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulamıyomki zaten saçma bişi ya sadece seks partnerimi olur
00 Yorumlahmmm ozelden yazarsan bazi taktiker verebilirim
00 Yorumlaburalardan olabiliyor...
00 Yorumla
+1 yılPosta gazetesine ilan veriyorum.
00 YorumlaYav bos islerle ugrasmayin cocuklar
10 YorumlaBulmak isterim ama maalesef bulamadık
00 Yorumlaİnsan insanı mikermi yav
00 Yorumla
+1 yılBu ülkede arama avrupaya git
00 Yorumla
+1 yılRisk Yönetimi sana kalmış... Ya tutarsa :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nasıl bir miğde bulantısı...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtamın müsait mi bunun için?
010 Yorumla
Soran+1 yılortam derken
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlık ortamın işte nasıl nereden kaynaklı arkadaşların
Soran+1 yılgenelde okuldan ama bitmek üzere ve okuldan olmaz
Cevap sahibi+1 yılsamimi arkadaşların yok mu özellikle rahat olabildiğin kız arkadaşların
Soran+1 yılyok :(
Cevap sahibi+1 yılKankisi olmaz mı insanın ya 😊 Bu tür ilişkiler çevre ve güvenle olmakta. Okulun bitiyorsa döneceğin yerde araman en doğrusu olur
Soran+1 yıl@Kahveseverbirisi neden
Cevap sahibi+1 yılTek gecelik ilişkilerin oldu mu hiç?
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılSevgilin olmayan birisiyle hiç sevişmedin mi ki?
+1 yılCanin sag olsun kanka. Tek derdin bu olsun
00 Yorumlaben aradabir buluyorum siteler de gay ama
00 YorumlaBizde birazdan öğreneceğiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce böyle bir şey yaptın mıydı
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle tek gecelik türünden?
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenis boyu kriterin nedir nasil olsun isterdin
00 Yorumla
+1 yılbir bulamadım şöle partner :(
04 Yorumla
Soran+1 yılkimse bulamıyor
- +1 yıl
güvensek gerisi kolay da , işte güvenebilecek kimse çıkmıo
Soran+1 yılmesele sadece güven değil
- +1 yıl
güven önemli ya , güvenince anlaşırsın da zaten amaç belli :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş sınırın var mı, ya da başka koşulların?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap verir misin?
+1 yılYakın arkadaşına teklif et
00 Yorumla
+1 yılArayan hertürlü bulur, önemli olan önce kafa uyumu
00 Yorumla
+1 yılOnlar beni buluyorlar
00 Yorumla
+1 yılDaha bulandım var mı ki varsa beni bulsun hemen
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Güveneceğin ve anlaşabileceğin seks partnerini nasıl buluyorsun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler