Merhaba, kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girerken 5dk sonra penisim yumuşuyor, içindeyken boşalamıyorum. İçine tam giremiyorum nedeni bu olabilir mi? Canı çok yandığı için sürekli kendimi tutuyorum. O acıdan dayanamayıp durduğumuz zaman masturbasyon yaparak boşalıyorum her seferinde. Oral seks de işe yaramıyor çok hafif geliyor. Ben de bir sorun olabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılKız arkadaşın yüzünden
Acı çekiyor sen de etkileniyorsun
Kız arkadaşın da senin yüzünden acı çekiyor
Yani ikiz de beceremiyorsunuz bu işi
Destek alın12 Yorumla
Soran+1 yılEvet o acı çektiği için etkileniyorum beni üzüyor
- +1 yıl
O iş zor
Destek al ya da ayrıl
Başıma geldi çözülmüyor
kafani sekse verememe. bndede yumusama oluyo bazen ama yalayinca ve kalcaya surtunce kalkiyo.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeraber olduğumuz saatler boyunca devamlı sert ama ilişkiye girerken hem hızlanamıyorum hem de tam giremiyorum o zaman yumuşamaya başlıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılsertleşmesi lazım değil mi nasıl yumsadı o sevdiğin yumosla mı ovdu naptı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSertleşme oluyor ama ilişki sırasında çok tutuyorum kendimi canı çok yanıyor kendimi fazla tutunca da yumuşamaya başlıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl acı çekiyor şuana kadar hiç tamamen cinsel birleşme yaşamadınız mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok dar olduğunu söylüyor, tek parmağımı soktuğumda çok zevk alıyor ama penisimin yarısı bile girince kendini kasıyor hemen canının çok yandığını söylüyor
Cevap sahibi+1 yılYaşınız kaç?
Soran+1 yıl23 ve 25
Cevap sahibi+1 yılSevgilinde vajinismus var eskiden taciz, tecavüz gibi bir olay yaşamış mı?
Soran+1 yılHayır 19 yaşlarında kendi isteğiyle bir ilişki yaşamış
Cevap sahibi+1 yılAynı sıkıntı bende de var zamanında tacize uğramıştım ve senin yazdıklarının aynısını biz de yaşıyoruz tıpa tıp aynı olaylar bizde de yaşanıyor benim tavsiyem belirli bir süre birliktelik yaşamamanız o sırada da sevgilinin kegel egzersizini düzgün bir biçimde yapması, eğer öyle de olmuyorsa psikoloğa gitmesi gerekiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Açıklamaya utandım kardeş
00 YorumlaYorumları merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumsuzluğu olabilir
00 Yorumla
+1 yılMacun.
02 Yorumla
Soran+1 yılEnerji ile ilgili bir sorun olduğu sanmıyorum, günde 5-6 kere seks yaptığımız oluyor.
- +1 yıl
Olsun macun al bir kasik sertlesme. problemi cozuluyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHeyecandandir
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bir heyecan olmuyor çok normal birşey gibi geliyor birbirimize çok yakınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılKotu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılsertlesme srunun var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk ilişkin mi
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç peki
Soran+1 yılBen 25 partnerim 23
Cevap sahibi+1 yılİlk ilişkiye girdiğin zaman utangaçsan o yüzden dir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi