Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çok çok özel bir zevktir ve sadece işini bilen bayanlar bundan zevk alır. Yani Kezbanlara bakma sen bu hazzı tatman lazım ama bazı dikkat etmen gereken şeyler var tabii
Önce temizlik önemki 2 gün önceden sadece sıvı tüket mende fayda var tabii. lagman falan da yaparsın. Kayganlaştırıcı mutlaka şart. Yoksa olmaz. İyi bir kayganlaştırıcı bulmanız lazım pretwrvatif falan yeterli olmaz.
Sıra geldi en önemli şeye ilkinde bayaa bir ağrı çekmişsin ve zevk alamamışsın belli
Bunun için mutlaka kendini hazırlaman lazım. Yoksa kendini geri çekersin devamlı yani yatakda ondan kaçarsın ve en önemlisi kendini kasarsın. Bu durumda
1-partnerine mahcup olursun
2-kendini çık kasarsın
3-penis tam giremez
4-ve ağrılu olur.
Bunların olmaması için bilinçalındaki önyargılarından kurtulman lazım yani bunun çok zevkli olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım Bunun için etkili mast teknikleri var onları15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnları kullanmanı tavsiye ederim
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunuz için...
Cevap sahibi+1 yılDenemeyi düşünüyorsunuz sanırım değil mi☺️☺️
Soran+1 yılPek değil açıkçası.. Ama yine de elinize sağlık o kadar öneri de bulundunuz :-) Sağ olun nazik cevabınız için...
Cevap sahibi+1 yılBence bunlardı denenme lazım
En İyi Cevaplar
+1 yılMonoton giden bir cinsellikte farklılık yaratmanın en pratik yolu ise de o organımızın cinsel ilişki ye uygun yaratılmadığını ve sağlık ve hijyen açısından çok büyük riskler taşıdığını da düşünürsek ve kadının sanılanın aksine çokta zevk almadığını da düşünürsek bence uzak durun...
10 Yorumla
+1 yılEn başta eğer beklentin vajina gibi bir zevk ise öyle bir zevk yok arama. Acı ise eğer partner kötüyse ve alışkın değilsen var. diğer türlü öyle aşırı bir acısı yok. Alışırsan sıkıntısız. Sen acı sevmiyormuşsun ilk deneyimin kötü geçer bunu bil.
Alınan zevk ise hem duygusal hemde fiziksel. Duygusal olan yani erkeğin senden aldığı zevkten zevk alman ve kişiye göre eklenen bazı ekler. fiziksel olarak alınan zevki ise tam kabız olmadığın zamanda çıkanı içeri çekerek deneyebilirsin o hissin aynısını alacaksın ve orada aldığın ufak bir zevk var onu hissediyorsan zevk var hissetmiyorsan boşa anal yapma. Sadece karşındakini tatmin etmiş olursun.35 Yorumla- +1 yıl
Yalnız tebrik ediyorum bu anlatimla her Hangi bir kitap yaz en az yuz bin 😄
- +1 yıl
@Ramcolik10 www.publitory.com/.../914-gangbang-toplu-tecavuz-orospusu-paranormal-biyografi
Yazdığım bir kitap var bile satın alabilirsin. - +1 yıl
Oha medyum gibi hissettim kendimi 😊
Soran+1 yılHmm o zaman istemem...
- +1 yıl
Eğer istemiyor isen senin görüşün sen hayır dedikten sonra üsteliyorsa seni düşünmüyor demektir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir çok kere denemiş bir kadın olarak olumsuz yorum yapanlara takılma derim. Böyle olumsuzluklara takılırsan evet berbat bir deneyim olur senin için. İlk sefer biraz acılı olabilir ama bunu asgariye indirmek partnerinle o anki iletişimine bağlı.
Senin için olabilitesi varsa dene derim43 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunuz için...
- +1 yıl
Bunu diyorum işte... :)
Kimi kadın secmiyor kimi kadın ise ordan çok zevk alıyor :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
moralin bozulur pisman olursun kanama yapar ca T lama yapar makatbuyur irin pislik agri aci izdirap yapar omur boyu aklina gelir cocugun olunca altini temizlerken bin pismanlik kadini arkadan teslim alma kucaga otutturma. tabiri gururu i l e oynama yani kadini asagilamamadir anal sakin degdettirme bile
110 Yorumla
Soran+1 yılYa bana da öyle geliyor. Sonuçta o kadar kegel egzersizi yapıyorum hoşnut olsun doruklara çıksın diye ama buna rağmen anal istiyor :-(
Soran+1 yılHaklısın.. Bence de pis bir yer.. Yani dini açıdan değil de içim almıyor
Soran+1 yılGerçekten mi?
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılPeki bir erkek neden anüsü öpmekten mutlu olur? :-/
+1 yılPis bir fantazi.. s. çtığın yeri neden ikmek istermi bir insan D: Bu senin bilceğin iş, bence yapma.. ve nekadar doğru ne kadar yalnış bilemem. Bazıları diyor ''birkere kız anal yaptımı bağımlısı olur diye'' ama çokta acıyormuş, ben kız olsam hayatta yapmazdım.
11 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası ben de istemiyorum ama o istiyor...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de yapıyorum ama hiçbir kızın zevk aldığını duymadım ben de sadece erkeğin benden aldığı zevkten zevk alıyorum yoksa alışıyor acı da çekmiyorum ama anlamsız geliyor erkekte daha dar diye ona yönelmek istiyor Bir de p*rno sektörü çok aşırı zevkliymiş gibi göstere göstere milletin içinde Uhte kalıyor
33 Yorumla
Soran+1 yılBak buna katılıyorum. Çoğu kişiler p. rno yıldızlarına özeniyor. Bizimki de kendini j. sins ilan ediyor ve benden de aletta oceanın yaptığı şeyleri bekliyor adeta. Ama benim sekste çapım belli yani haz için hiç yapmadım ve aşık olmadığım birini öpmedim bile... Onun eski yaşantısı farklı tabi istiyor da istiyor. :-/ O böyle yapınca bazen kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılİyi bir laf yerim güzelim bir kez yapan hep yapar😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk seferinde vajina- bu iş için var olan organ- bile o kadar acıyorsa işlevi bambaşka yere sokmaya çalışırken ne kadar acır tahmin edemiyorum. Ayrıca işlevi o olmadığı için zevk alacağınıda sanmıyorum. Ne derse desin istemediğin birşey yapmak zorunda değilsin bunu unutma! Ayrıca çok sağlıksız, yapma derim ben..
215 Yorumla
Soran+1 yılTaraftarı değildim zaten. Artık netim bu konuda kesinlikle sıcak bakmadığımı belirteceğim, teşekkürler görüşün için :-)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙂
- +1 yıl
anal ilişkiye daha çabuk orgazm olan var
Soran+1 yıl@Tüpümdegilsin Bence mide bulandırıcı, itici..
- +1 yıl
zaten kadın istemeli yoksa bir anlamı kalmıyor karşılıklı onaylanmalı.. tabi bazı insanlar vardır acı çekmeyi veya çektirmeyi severler o ayrı
Cevap sahibi+1 yıl@Tüpümdegilsin gerçek bir orgazm olduğunu sanmam. Vajinal orgazm bile zor iken anal orgazm pek inandırıcı gelmiyor. Sonuçta boşaltım için var olan bir delikten cinsel zevk almahı beklemek saçma. p*rno sektörünün uydurması bence.
- +1 yıl
klitoral ve vajinal orgazmın dışında acıylada orgazm olabileceğini okumuştum buna dayanarak bu fikri savunuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Tüpümdegilsin aşırı durumlarda geçerli bence bunlar. Boşalırken nefesini kesip beynine oksijen gitmesini engelleyip daha büyük orgazmlar yaşamaya çalışanlar gibi.. Tabi bazı insanlar bazı aşırılıklardan zevk alabilir ama bence istisnalarda kaideyi bozmaz.
- +1 yıl
evet istinai konular bunlar genel anlamda zevkten çok kadın acı erkek icin dar kaslarda alınmaya çalışan zevk :)
Soran+1 yıl@Tüpümdegilsin Sahte orgazm gibi mi?
- +1 yıl
bir bakıma öyle.. ama kadının burda yaptığı erkekğini mutlu etmek için verdiği fedakarlıkta diyebiliriz
Cevap sahibi+1 yıl@Tüpümdegilsin enayilikte diyebiliriz 😄
- +1 yıl
hayır dememliyiz katılmıyorum.. fedekarlık güzeldir sevgilini mutlu etmenin verdiği hazdır oral gibi.. sırf karşındakinin mutlu olmasını sağlamaktır bence
Cevap sahibi+1 yıl@Tüpümdegilsin sırf karşındaki istiyor diye böylesine sağlıksız birşey yapılmaz. Oral ve anal bir değil ki. Karşımdaki benim sağlığımı düşünmeyip bunu istiyorsa ona hiç bir ‘fedakarlık’ yapmam ben açıkçası. Böyle bir teklife bende senin g. tüne birşey sokayım o zaman derim ben ne yalan söyleyeyim.
- +1 yıl
aşk fedekarlık gerektirir.. partneri tatmin etttimenin sana verdiği haz bazen analın acılarını unutturrur.. elbette uygun bir zamanda uygun planla ve uygulamayla sakince yaparak kadınında sadece az biraz sızı olur ama hoşuna giden konu dediğim şey başta.. ha gelen teklife illa ben çekiyorsam gel sanada çektireyim deyip aynını yaşamasını istiyorsan erkek te kabul edebilir
+1 yılcanın Yanar tabiki. bu konu hakkında 2 tavsiyem olucak.
eğer bir erkek illa anal diye ısrar ediyorsa bir kadından gizli bir gay lik var demektirö bunu hakaret olarak söylemiyorum dikkat et diye.
ikincisi acır acımaz değil. kızların çok nadir bir kesimi bundan zevk alabilir oda G noktası uyarılırs. buda çok zor ben yapamadım.14 Yorumla
Soran+1 yılGizli gaylik mi? Yaa olmasın :-( Ben heteroseksüelim, onun biseksüel olduğunu düşünmek istemiyorum, çok üzülürüm. :-(
- +1 yıl
şöyle düşün vajina sadece kadınsa olan bişey. anal ise erkektede kadındada aynı. o yüzden kadın olmasına ihtiyaç yok eğer istesiği bu ise. yapmamış olabilir bunu kastetmiyorum ama eğer sürekli anal diyorsa bunu gösterebilir
Soran+1 yılHmm enteresan bir bakış açısı...
- +1 yıl
yanılmıyorsam eğer tabi. ama yapacaksanızda bol krem. içine girerken dışarı push out yap. biraz olsun acısını alır girerken ilk. sonrasında alışır zaten. kolay gelsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet canın acıyacak, ileride pişman olup üzüleceksin, sen zevk alamayacaksın ancak arkadaşın dar girdiği ve içine boşalacağı için mutlu olacak, ama sen burada dayanılmaz acılar içinde kıvranacaksın.
Amaaa, önden yaptırır isen her ikinizde mutlu olursunuz sadece içine boşalmak riskli olabilir.
Karar senin.13 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapıyoruz zaten ama anal da istiyor...
Cevap sahibi+1 yılAnlattığım anal normal yapıyor isen Anal yapma dayanamazsın
Soran+1 yılTamam...
Kadını yatakta teslim almak isteyen bir erkek, en mahrem ve özel yeri ele geçirmek ister. O bölgeyi elde edince kadını tamamıyla fethettiğini düşünür. Bu teslim alma dürtüsü sıra dışı bir istek değildir ve erkeğe özgüdür ve Bu yüzden böyle bir isteği olabilir.
11 Yorumla"Bana anal yapacak penis sende yok koçum" de... teklif etmesin bir daha.
212 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyemem gözleri dolar kıyamam ki :-( Ayrıca korkma sebebim de o zaten, küçük değil :(( Normalde zorlanıyorum bir de dışkımızı yaptığımız yere olabileceğini düşünmüyorum, bir de midem de kaldırmıyor açıkçası her açıdan negatifim bu konuda yaa :-( Onun anal sevgisi başka kızlara yönelmesine sebep olur mu ki :((
- +1 yıl
Anal ilişki için temizlenmeni sağlayan ekipmanlar ve ilaçlar var. Ancak anal ilişki sevgisini aklından çıkarmalısın. Sağlıklı değil gerçekten. Bir kere denesen hep istersin demesi hikaye... karşındaki erkek deneyimli ve gerçekten kadın bedenini bilen biri olmalı ki, sorunsuz bir anal ilişki yaşa...
Senin istemediğin bir şeyi senden istemesinin, senin kalbini kırdığını söyle. İstesen zaten sana bunu söyletmem ben yaparım ama sen böyle sözünü ettikçe senden soğuyorum de.
Soran+1 yılSoğuyorum dersem ağlar ki :-( bana karşı çok naif kibar ama hardcore ve anal vazgeçilmezi sanırım, onda sınır yok ama ben romantik ve aşkla yapılan seksi seviyorum o kendini kaptırıyor bazen korkuyorum bana sormadan direk bir şeyler yapacak diye odaklanamıyorum bunu düşününce de.. :-( Aşığız ama cinsel zevklerimiz uyuşmuyor ne kadar zor bir durum ya biz evlenince napıcaz onu düşünüyorum ortak noktamız yok hiç bu konuda... :-( O defalarca boşalabiliyor bense odaklanabilirsem 1 defa. Anal korkusundan orgazm olamıyorum... Çok üzülüyorum :-(
Soran+1 yılOta boka değil, benimle ilgili. Normalde sempatik+sert biri ama bana gelince kedimsi gibi... Olumsuz bir şey dediğimde şaka bile olsa gözleri doluyor. Başka kimseye böyle değil...
- +1 yıl
Sakın böyle bir hata yapma. Sırf onu kaybetme korkusu ile isteyip onaylamadığın bir şeyi yapma. Cinselşik ikinizin ilişkisi dir ve ikinizinde mutlu olduğu zevk aldığı bir paylaşımdır. Korkuların var ve istemiyorsun. Buna saygı duymalı...
- +1 yıl
Bunu sevgilin ile ap açık konuşmalısınız...
- +1 yıl
Sana yazmıyorum ki! Soru soran soruya verdiğin cevaba istinaden bir açıklama yapmaş. Ona yorum yaptım.
Soran+1 yıl@kahriman17 Dediklerinizi dikkate alacağım, teşekkür ederim...
O kadar da değil abartmasın evet zevkli ama olmazsa olmaz değil. Vajinala tercih edilmez.
422 Yorumla
Soran+1 yılO zaman istemem ya...
Soran+1 yılDimi bence de yani, bağırsaklarıma zararı olabilir sonuçta
Soran+1 yılAcaba vazgeçmesi için ben de sende denemek istiyorum desem tepkisi nolur ki :-/
Soran+1 yılÖyle yapacağım artık, teşekkür ederim. :-)
- +1 yıl
Vajinal yaptın mı hiç
Soran+1 yıl@Kahveseverbirisi Evet
- +1 yıl
Anala ne gerek var o zaman vajina yetmiyor mu
Soran+1 yıl@Kahveseverbirisi Bana kalırsa yetiyor gözlemlerime göre hatta artıyor bile ama neden istediğine anlam veremiyorum..
- +1 yıl
Farklilik mi istiyor
- +1 yıl
Yaoacan mi
Soran+1 yıl@Kahveseverbirisi Bilemiyorum, vajinadan çok anüsü seviyor.
Soran+1 yıl@Kahveseverbirisi Pek istemiyorum...
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Peki kusura bakma rahatsızlıktan dolayı
Soran+1 yılSohbet değil ki.
- +1 yıl
Konusacaksan mesaj at burdan yazma
Soran+1 yıl@Kahveseverbirisi Bu nasıl bir saçmalık ya. Soru sordun cevapladım. Hususi konuşmak istesem zaten atardım. Kendi sorumun altına neden yorum yapmayayım? Yazmayın arkadaşım o zaman.
+1 yılyapma canın acıyacak olduğu için değil şerefini haysiyetini onurunu korumak için yapma pişman olursun
110 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç mi? :-(
- +1 yıl
iğrenç değil ama sevmek böyle birsey degilki seven erkek bunu yapmanı neden istesinki senden uzun süren ilişkilerde bitebiliyor biterse yaşadıkların için çok pişman olacaksın
Soran+1 yılYok yapamam dedim de evlenince yapalım o zaman dedi, olur dedim ama sanırım o zaman bile yapamam :-((
- +1 yıl
evlenmeden ilişki yaşamak her açıdan risk ve ciddi derecede sorun yaratır evlendikten sonra o eşin olan kişi ile senin arandaki birşey yapar veya yapmazsın en azından denersin ve sonra karar verirsin evlenmeden denersen geri dönüşü olmayan hatalara sürüklenirsin
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun psikolojim bozulabilir sonuçta istemediğim bir şey.. :-/
- +1 yıl
aynen öyke şu ayrım çok önemli dikkat edin sevgili diyorsunuz sevgili için sevmekten başka birşey yapılmaz seks oral anal vb ilişki asla yapılmaz yarın ne olur bilemezsiniz en azından insanların yüzüne bakacak yüzümüz olması lazım bunu isteyen erkek gurursuz seviyorum kaybetmek istemiyorum bahanesi adı altında yapan kızda onurduzdur siz buna izin vermeyin lütfen
Soran+1 yılİstemediğim hiçbir şeyi yapmıyorum zaten ama evlenince de istemiyorum açıkçası merak bile etmiyorum ama onun bu anal sevgisi başka kızlara yönelmesine sebep olur mu ki?
- +1 yıl
sırf bu yüzden yönelecekse bırak gitsin zaten bunda diretiyorsa uygun temiz bir insan değildir
Soran+1 yılDiretmiyor aslında yapalım noluuuurrr diyor işte o anki yüz ifadesine kıyamıyorum. Başka kıza yönelir mi kısmı sadece benim düşüncem. Erkekler genelde isteklerine karşı koyamıyorlar..
- +1 yıl
gerekirse o yüz iradesinde önemsemeyeceksin kendine hakim olabilen erkeklerde var bence böyke bir şeyi hangi şekilde isterse istesin karşılık verilmemeli bu sebepten dolayı seni bırakıp başkalarına gidiyorsa oda onun karaktersizliği haysiyetsizliği olur
+1 yılSoruyu soran arkadaşım yorumlara takilma sen ne istiyorsun onu soyle bi?
110 Yorumla
Soran+1 yılKafam oldukça karışık :-D Aslında hiç istemiyorum fakat çok mutlu olacaksın sultanım diyor, evlenince deneriz dedim. Deneyelim istemezsen, canın yanarsa bir daha yapmayız ama anal seks diyor ayyyhh diyor sesi nefesi değişiyor... Sadece hamile kalmak için vajinana girmemi isteyeceksin diyor, 10 katını yaşayacaksın orgazmın diyor, hatta sen isteyeceksin yap diye diyor... Birbirimize çok aşığız ama o hardcore tercih ederken, ben naif bir cinsellik istiyorum.
- +1 yıl
bir saniye şimdi
- +1 yıl
Vajinal bir birlikteliğiniz oldu mu peki bakire misin ona göre konuşayim yanlış yorumlamayayim 😊
Soran+1 yılKısacası sorunumuz şu ortak nokta bulamıyoruz. :-(
Soran+1 yılEvet oldu...
- +1 yıl
He o zaman tamam bende hic olmadiysa sırf bir birliktelik yasamak icin istiyor olabilir diyecektim
Soran+1 yılHayır cinsellik mesele değil işte, evlenince yapalım diyor ama ben o zaman da pek istemiyorum merak da etmiyorum açıkçası...
- +1 yıl
Konu baya bir uzun konuşmak tartışmak istersen bu konuyu yazabilirsin belki sizin için ikimiz ortak bir nokta bulabiliriz sunarsin sevgiline
Soran+1 yılHayır. Gerek yok.
- +1 yıl
Yani bir istişare yapin o zaman ara yolu bulun yoksa ilişkinizi etkileyebilir
Cinsellik konusunda 550 cevap paylaştı. biseksüel olabilir mi? böyle bir şey yok , kadınların geneli nefret ediyor o şeyden
11 Yorumla
Soran+1 yılBiseksüel olmasını istemem şahsen, ben heteroseksüelim. :-( Fakat öyleyse de bilmek isterdim...
+1 yılSizi ikna etmek için diyor kız için izdirap erkek icin süperdir
13 Yorumla- +1 yıl
Boka girmek te neymiş ne güzel kiz sana teslim al yala dokun sürtün daha ne istiyon
Soran+1 yılYa ben de öyle diyorum evlenince deneyelim istemezsen tamam ama bir dene diyor, önyargılı davranma diyor..
- +1 yıl
Valla bilemem ama boka girmek pek mantikli gelmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde yapmistim istediği icin pek zevk aldigim soylenemez ilk basta cok aciyo tabi sonra geciyo o acı.
28 Yorumla
Soran+1 yılHmm :-/
Soran+1 yılPişman oldun mu peki? :-(
Cevap sahibi+1 yılHayir sadece sonra sesi cikmadigi icin hic sormadigi icin pisman olabilirum
Soran+1 yılSevgisi azalır mı? :-(
Cevap sahibi+1 yılSevgisi yaparsan azalmaz yani yapmassan niye degissin aynidir.
Soran+1 yılHmm, tamam :-)
+1 yılanal sexı vajınaldan daha cok seven partnlerımde oldu ama yapınca canından can gıden partnerlerımde. tamamen kısıden kısıye degısen bır sey bu
11 Yorumla
Soran+1 yılBen tecrübe etmediğim için tedirginim. Canım acırsa veya dışkım bulaşırsa ikimizden de nefret edebilirim.. Aşkımıza zarar gelsin istemiyorum :-(
+1 yılen son anal ilişki yaşadım, bana kalsa vajinaya asla tercih etmem ama kız bakireydi
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm...
+1 yılAnal seks cehennem günahı affı olmaz birde çok can yakar kadınlar zevk almaz analdan bildiğim kadarıyla
15 Yorumla
Soran+1 yılDeistim ben... :-(
- +1 yıl
Ne ist
Soran+1 yılDeist
- +1 yıl
Tövbe de
Soran+1 yıl:-)
Adam´götçü çıktı rıza baba
91 Yorumla
Soran+1 yılBiraz sanırım :-/
- Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylüyor aklınca anal yapmak için uyduruyor senin sağlığını düşünmeyen adamdan sevgi bekleme zevk falan yok
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun...
- +1 yıl
Yüzde yüz öyle zaten
- +1 yıl
Buradaki erkekler de yalan söylüyor hepsi palavra sıkmış onlara delik olsun yeter karşıdakini düşünmez çünkü sevgisi yok tek derdi kendi zevki sen ona kıyamam diyorsun ama o sana koyuyor senin ssgligin acı cekmen onun umrunda degil
Soran+1 yılAcıtmayacağım diyor ama bu pek inandırıcı değil. :-( Sağlık açısından zararı olduğunu tekrar vurgulayacağım, bakalım ne diyecek..
- +1 yıl
acıtmamak onun elinde olan bişey değil yalan söylüyor diyorum sana. kendi totosuna salatalık soksun o zaman denesin. sana saygısı olmayandan sevgili oluyosa o zaman ver gitsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kandırıyor. Kızlar için tmmen zararlı. Seni sevmiyo :(
16 Yorumla
Soran+1 yılAma beni sevmese neden ailesiyle tanıştırsın ki :-(
- +1 yıl
Ne alaka sevmiyor mallasma sende. Cocuk seviyordur bunu denemek istiyordur fantezisi öyledir bulandırma kızın aklini
Cevap sahibi+1 yıl@Ramcolik10 görürsünüz
- +1 yıl
Saçmalama kızım
Cevap sahibi+1 yıl@Ramcolik10 sus be abaza
- +1 yıl
Ne abazaligimi gördün😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnden vermiyosan arkaya ikna etmeye çalışmış. İlla girecek bir deliğe
13 Yorumla
Soran+1 yılNormal seks yaşantımız var.. Ama o yanında başka başka şeyler de istiyor..
Soran+1 yıl@Lily001 İşte bana da iğrenç geliyor bu sebeple tereddütlerim var ya zaten.. :-(
analda erkeğin işini bilmesi lazım yoksa sen zevk falan alamazsın ayrıca bir kere dene derim ona göre kararını ver ama çok sık yapmayın senin açından zararı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılSonra altina sicmada sonuc okarak birseylerin cikmasi ici yapilmis girisi kirarsan cikanida tutamazsin🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaslarda illaki can yanar ama aliscaksin zaten, bekaret gitti mi?
110 Yorumla
Soran+1 yılBen bakire değilim o da bakir değil. Anal yapmadım. Hiç yapmamış olmam onu çok mutlu ediyor benim aklıma yatmıyor, 1 giremez bence imkansız 2 tiksinç bişi. Ama o anala bayılıyor...
Cevap sahibi+1 yılCunku dar yere girmek istiyor... erkekler dar ister penisi saracak. İllaki girer ama yavas yavas acilcak zamanla yapmaya devam ettikce. İgrencligi bir kenara birakabilirsen yap bence birakamazsan o ayak uydurcak sana
Soran+1 yılİyi de ben kegel egzersizi yapan biriyim, ilişki esnasında istediğimde daralıp genişleyebiliyorum ama buna rağmen anal da istedi. Kendimi böyle olunca yetmeyen kadın gibi hissediyorum bir yerden sonra...
Cevap sahibi+1 yılOnun da farkli bir cekiciligi var iste kalcalarin arasinda olmak gibi. Daha nasil yetceksin ki, senin yetememenle alakali degil anali tatmak istiyor sadece. Kegel egzersizi dedigin nasil bisey anlatir msn
Soran+1 yılYoutube da egzersiz hareketlerini detaylı anlatıyor, oradan ulaşabilirsiniz. Salt cinsellik değil, ileri de doğumu da kolaylaştırıyormuş, pelvik kaslarıyla ilgili.
Cevap sahibi+1 yılHmm vajinada hakimiyet sagliyor gibi bsey. Takinti yapma kendine yetemiyorum diye kac kisi yapiyor bu egzersizi senden duyuyorum ben
Soran+1 yılKaç kişinin yaptığını bilemem ki :-)
Cevap sahibi+1 yılCok nadir yapilan bisey oldugunu dusunuyorum :) bunu dusunup yapman bile onun icin sans
Soran+1 yılÖyle ama yetemiyorum sanırım... :-(
Cevap sahibi+1 yılYa yetmemek bu degildir. Sen anal yapmak isyemiyosun sadece. Herseyi deneyip de hala memnun edemesen tamam yetemiyorum dersin. Hoslanmadigin bseyi yapmak isyemiyosun sadece
+1 yılSen korkuyorsun o istiyor. Ya ortak yol bulmalısınız ya da o aramaya devam eder..
12 Yorumla
Soran+1 yılAramasın :-((
- +1 yıl
:)) gerçek neyse o
+1 yılerkek becerirse baya mutlu olur hatunlar ben iyi beceriyorum mesela :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olarak önce vajinanın hakkını versin sonra anala baksın ne iğrenç erkekler var anal nedir ya
22 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnal yapmam
- Cinsellik konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılYapmayi bilen mutlu olur bir de ona sor daha önce kendi vermis mi?
10 Yorumla Anal sekste sadece erkek zevk alır..
Bana kalırsa iğrenç, yapma20 Yorumla
+1 yılSen de istiyorsan yap. Bu ikiniz arasında karşılıklı haz duygusu ile alakalı
10 Yorumla
+1 yılZevk alan kadınlarda varda.. Ama çoğu acı çekiyor. :)
10 Yorumlaacır acır ama anal seks analdan ibret değildir renkler ve zevkle meselesi
10 Yorumla
+1 yılCanın acır bence yapma
#KendiDünyamınPrensiyim11 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kız bana itiraf etti analdan sevgilim zorla yaptı acıyla karışık çok zevk aldım dedi
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm..
Cevap sahibi+1 yılHıhım dene belki zevk alırsın
+1 yılDenemekte fayda var bende hiç yapmadım yapmak lazım
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel yapılınca kızları mutlu eder. ama partnerine bağlı tabii
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltına sican bile oluyr sacmalamA tutamayan
33 Yorumla
Soran+1 yılHarbi mi? Yaaa korktum şu an :-(
Zevk alındığı bir gerçek farklı iki delik ama inançlıysan yapma günahı büyük
10 Yorumla
+1 yılBakire degilsen anal istemesi çok ilginç
18 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Benim öyle ilişkim oldu ama kız arkadaşım bakire olduğu için ve kendisi israrla istediği için yaptık
Soran+1 yılHmm... Beni beğenmiyor sanırım :-/ Anlayamadım ki ben...
- +1 yıl
Anal sonuçta birleşme hissini o sıcaklığı hissetmek için bakireysen eğer bir alternatiftir. Ama sn bakire değilmişsin vajinan da yeterince sıkıysa neden ister ki bunu merak mı acaba
Soran+1 yılYa anal lafı geçince bile kendini kaybediyor
- +1 yıl
Ben yaptım ama dediğim gibi bakire olduğu için ve kendisi israrla istediği için yapmıştım. Bakire olmasaydı tercihim o olmazdı
Soran+1 yılİğrenç yani?
- +1 yıl
İğrenç değil de öncelikli tercihim vajinal iliski
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bok kokusu geliyor yapma sakin
18 Yorumla
Soran+1 yılMidem kalktı... :-/ Ama bayılıyormuş..
Soran+1 yılMidem bulandı... :-/
Soran+1 yılOnu da beceremiyorum ki :-D Yok bakire değilim ama ben normal seksi tercih ediyorum onda ise sınır yok.. :-/
Soran+1 yılMonoton değil romantik bir tarzım var diyelim :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhak deliği varken bok deliğinde ne işin var desene snn hıyara.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZıçarmış hissi veriyor
Yapma11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani :-DD
+1 yılKorkuyorsan yapma sırf o istiyo diye
25 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum tabi, aklım ermiyor ki girmez bile yani :-(
- +1 yıl
Zararlı zaten bosver
Soran+1 yılDimi?
Soran+1 yıl@taaneerr Anlamadım beyfendi?
Kiminle ve nasıl yaptığına bağlı bu.
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır sadece acı çekersin.
14 Yorumla
Soran+1 yılAcıdan hiç haz etmiyorum naif ve normal daha romantik geliyor ama onu da üzmek istemiyorum ortak nokta bulamıyorum bir türlü..
Cevap sahibi+1 yılHiç p*rno izlemedinmi? Oradaki kızlar zevk alıyormuş gibi mi duruyorlar? Makat kısmı küçüktür dışkının çıkması için tasarlanılmıştır. Ama vajina penise uygundur buradan yaparsan acı çekmezsin. Senin gibi kızlar erkeklere kendini kullandırtıyor. Dinin islamsa bu günah bir kere. İstemiyorum der bititirsin. Sana ısrar ederek zorla bir şey yaptıramaz. Ya sen kendini kullandırıp acı cekeceksin ya da o istediğini yapmayınca kendine kullanacak başka bir kız bulacak.
Soran+1 yılKullanmak değil ki. Sorunumuz şu evlenince yapmak ya da yapmamak bütün mesele bu :-D
Cevap sahibi+1 yılEvlenince yapacaksanız acıtır.
+1 yılBiz yapıyoruz eşimle kendi istiyor hatta
12 Yorumla
Soran+1 yılO derece?
- +1 yıl
Evet haftada iki kereyi geçmemeye gayret ediyoruz kaslar zarar görmesin diye
+1 yılkadınların geneli nefret ediyor o şeyden
10 YorumlaEksoza karşıyız
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahh bu iyiydi :-D
- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar güzelse o yaptırsın
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcı olur ne zevki
19 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de öyle tahmin ediyorum 10 dk dayanırsan çok zevk alacaksın aşkım inan bana sadece hamile kalmak için vajinana girmeme izin verirsin diyor.
- +1 yıl
Saçma düşünce izin verme amacı kullanmak ilişkiden sonra uzaklaşır senden
Soran+1 yılÖyle mi dersin :-( O zaman hiç hiç istemem...
- +1 yıl
Gerek yok evlenince yap ondan daha iyi yaptığın kişi belli olur ben yapmadım dev yaptım pişman değilim de ama senin acindan pişman olacak san yapma
Soran+1 yılOlabilme ihtimalim var... :-/
- +1 yıl
O zaman yapma.. sormak istediğin şeyler olursa da ozel den de danisabilirsin istediğin zaman pişmanlık olacak sa yapma
Soran+1 yılTeşekkür ederim :-)
- +1 yıl
Rica ederim😊
- +1 yıl
Tecrübe hele
+1 yılKadın için sağlıksız ve acı verici.
21 Yorumla- +1 yıl
Denedin mi
+1 yılÖnce bı kendine soksun çok merakliysa
20 Yorumla
+1 yılBir noktada hakli. Bir noktada haksiz.
10 Yorumlagüzel alıştırırsa acımaz
10 YorumlaSanmıyorum 🙄
111 Yorumla
Soran+1 yılBen de sanmıyorum :-/
- +1 yıl
Vajinal yaptınız mı
Soran+1 yıl@Kahveseverbirisi Evet yaptık.
- +1 yıl
Zevk almadii mi
Soran+1 yıl@Kahveseverbirisi 8 kere girdikten sonra kendini tutamadı boşaldı bence aldı, eriyorum dedi çünkü ama tam emin olamıyorum anal istemezdi yani çok mutlu olsaydı böyle... :-/
- +1 yıl
Özelden yasarmisiniz bişey soracam
Soran+1 yıl@Kahveseverbirisi Hayır yazamam. Buradan sorun?
- +1 yıl
Burdan olmaz boşver. sadece 8 gir ciktan sonra mi boşaldı
Soran+1 yıl@Kahveseverbirisi Evet
- +1 yıl
Çok erken bu sefer sen zevk alamazsin
- +1 yıl
Aldın mi
uzmani yaparsa az acitir..
10 Yorumla
+1 yılEdebilir ama dusuk ihtimal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen softçu o hardçı bu ilişki çok yürümez canısı😶