1 yıllık evliyiz. Bacaklarını falan kapatmaya çalışıyor acıyor diyor istegim kaçıyor ne yapmak lazım?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok sebebi olabilir.
1) Eşinin Vajinasında kist iltihap vs gibi bir durum olabilir. Ben pek ihtimal vermiyorum ama gene de jinekoloğa muayene olup emin olmakta fayda var. Bu tür sorunlar en başta fark edilirse kolayca hallolur ama ihmal edilirse ileride ciddi sıkıntılara sebep olabilir.
2) İlk girişte acıdığı için eşin artık ilk girişte acıyacağı endişesiyle farkında olmadan refleks olarak kendini sıkıyor olabilir. Bir nevi şartlı refleks yani.
3) Senin penisi bir miktar kalın olabilir.
4) Sen içeri girme konusunda aceleci davranıyor olabilirsin İlk başlarda daha yavaş olması gerekiyor olabilir.
5) Eşinin içi çok ıslansa da dış çeperleri kuru kalıyor olabilir. Bu da ilk girişte bir miktar friksiyona sebep oluyor olabilir. Çözüm olarak eczaneden alacağın medikal vajinal kayganlaştırıcıyı dıştan sürebilirsin. Dikkat sakın bunun dışında bir şey kullanmayın00 Yorumla
+1 yılBelki de gerçekten acıyordur. Dikkate almalı bir jinekoloğa ya da ürolağa ya da seksoloğa ya da Cinsel Terapi uzmanına danışabilirsiniz. Bir çok kadının bu mevsinlerde vajinal üşütmelere bağlı olarak iltihabi ve akıntılı bakteri kaynaklı rahatsızlıkları olabiliyor. Yoksa konunu senle ilgisi olduğunu düşünmüyorum...
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik olabilir kirmadan uzmeden anlamaya calis o kendini hazir hissettiğinde ilişkiye baslamalisin bazen sabretmek gerekir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHacı ağbi cevaplara baktım girme çıkma ıslaklık normal gibi sen en iyisi doktora git burda çözüm bulamazsın derdine
00 Yorumlaİyice tahrik etmiyorsun demekki
01 Yorumla
+1 yılön sevismeyi uzun tutmak
04 Yorumla- +1 yıl
kendini cok fazla kasiyor ozaman
- +1 yıl
zevk almiyor, hic almamis, sevdire memisin..
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayganlaştırıcı kullan yavaş yavaş gir bence
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEkstra kullan diyorum bende ya da önceleri parmağınla gir oranın alışmasını sağla doktorlar vajinismus tedavisini böyle yapıyor
Cevap sahibi+1 yılDemek ki sıkıntı var ki acıyor
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ön sevişme yapıyor musunuz ve oral
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir jinekolağa gidin psikolojiktir o
00 Yorumla
+1 yılİyice sulandir kızı ve huyuna git
00 Yorumla
+1 yılYazık.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle iliskiye girerken sürekli acıyor diyor vb. diyor. Ne yapmalıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat