Kızlar tayt giyince erkekleri tahrik ettiklerinin bilincinde mi?
Bilinçli yapıyoruz
Öyle bir amacımız yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
zec-37 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Soruya bakar misiniz. Neden Bilincli yapalım ya ben rahat diye hep giyiyorum kimse k bakmasın yok kahkaha atma hamile gezme Tayt giyme konuşma şarkı söyleme ne yapalım? Sonra da Rus kızları görünce bizim ülkedekiler de böyle olsa e kardeşim kadının kendine bakmasina izin veriyor musunuz? Kadın özgüvenli mj acaba valla bıktım ya. Bence bana da diyorlardır teşhirci falan diye bunu diyen Allah hakkından gelsin ne diyeyim insan namus haysiyet onur için yaşar ve namus sadece kadına değil erkeğe de aittir böyle düşünenlere de yazıklar olsun
Bakma nefsini terbiye et nasıl ramazan ayında oruç tutuyoruz bakma allahım nasıl bir kafa bu ya bakıp tahrik olmak nedir bu kadar mı abazasınız
Öyle zaten kadınlar erkeklerden daha istekli git dünyanın en iyi 3. Üniveristesi nin yaptığı araştırmalara bak kardeşim kadın daha istekli erkekten erkek değil yani bence de böyle
Ya ben istedigimi giyerim banane sizden ben sizin pantolonunuza sortunuza karisiyomuyum
Tayt da giyerim sortta millet bakmış azmis kudurmus umrumda olmaz
Siz tahrik olmak istedikten sonra çarşaflı bayandan da tahrik olursunuz
Eğer bilerek yapmak istiyosam ince tayt giyerim ki herşey belli olsun ama sadece tayt giymek istiyosam ona göre bir kombin yaparım
Ben hem daha rahat oluyorum taytta hemde bilinçli yapıyorum tayt giyince erkekler ağızlarının suyunu akita akita bakıyor ya bitiyorum o olaya 😍😍😘😘
Sizin gibisine isterse çarşaf giy altında ne var diye düşünüp tahrik olursunuz
Hee hee
Taytlıya da bakma o zaman çarşaflı sana giyinmiyosa taytlı da sana giyinmiyo
Bazıları bunun bilincinde ama, bazılarında öyle bir amacı yok.
Tayt giyio icine don giymeyerek yaparim
sizin tahrik olmadiginiz sey mi var ya abazalari
Tayt biraz dar evet vajina belli oluyor
https://i.hizliresim.com/4GJ4kG.jpg Böyle değil mi
bilinçli
Sen öyle giyiyor sun heralde? Kişi kendinden bilir işi çünkü
@Berikaaacan kendi adıma göre cevap verdim zaten
Evet bilerek giyiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?