Cok buyuk yuk oldu bana enazindan bir kisiye anlatmaliyim anneme anlatmak istiyorum ama anlatamiyorum. Imam nikahimiz vardi dinen gunah degil diye birlikte oldum. Ama 3 ay kala ayrildik simdi anneme nasil anlatmaliyim lutfen yardimci olun?Lütfen yardımcı olun?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende nisanliyken birlikte olmuştum sonra anlaşamadık ve ayrılmak istedim beni bununla tehdit etti birakmayacam dedi istemiyorum dedim ve canıma kast etmek istedim ne aptalmisim 2 gün yoğun bakımda kaldım çıktım gözümü kararttim istediğini yap dedim ve yüzüğü attım arkamdan bir sürü dedikodu yaptı benimle birlikte olduğunu herkese söyledi bana soranlara inkar ettim aileme bile inkar ettim söylemedim sonra karşıma biri çıktı ve en başında bakire olmadığımı söyledim kabul etti ve evlendik sadece eşimle benim aramda kaldı bu kimseye birşey demedik şimdi çocuklarımız var mutluyuz bence çok takma kimseye de birşey söyleme sadece ilerde hayatına alacağından emin oldugun adama söyle kabul ederse sorun olmaz etmezse yanlış kişidir zaten sorun etme hiç dünyanın sonu değil...
511 Yorumla
Soran+1 yılBunlari duymak beni mutlu etti allah bozmasin mutlulugunuzu
Cevap sahibi+1 yılAmin sende sorun etme o yüzden kimseye de birşey söyleme laf söz çıkarsada sonuna kadar inkar taktiği ;)
Cevap sahibi+1 yılHa ilerde söylemem dersen hayatına aldigin kişiye yine sorun etme düğünden önce diktir kurtul ne adamın diline dolanırsın ne kimseye açıklama yapmak zorunda kalırsın herşey senin elinde hiç problem etme
Soran+1 yılBen ilk iliskiye girdigimdede kanama olmadi. Zorluk cikmadi.. fakat illerdeki evlenecegim adam sorarsa yalan soylemem ona gore olur oda benimle..
Cevap sahibi+1 yılKanama olmadıysa zar esnektir hala bakire olabilirsin istersen bir dr a gidip bunun kontrolünü yapabilirsin o zaman kimseye de açıklama yapmak zorunda da kalmazsın biriyle birlikte oldum bile demene gerek yok hayatına alacağın kişiye
- +1 yıl
Bekaret zardan ibaret degil ve nikahi olmus bir insan bunu gizliyorsa ahlaksizlarin en önünde gidenlerindendir. Evlilikte mutluluk ariyan insan diktirip yalan söylemez. Asaglamayin kendinizi. Gecmisi geride birakmak istiyorsan eger, dürüst ol ve öyle kabul edenle evlen ki sürekli "yalan aciga cikarsa" düsüncesiyle hayatin zehir olmasin. Cünkü yalan söylersen o yalani her zaman koruman gerekecek ve iste bu piskolojini bozar, yuvani kendi ellerinle yikarsin -> Bosanma sebeplerinin bir numaralik durumu, yalan ve aldatma. Kesinlikle degmez. Ayrica Allahtan korkan kulunu kandirmaz, onun hakkina girmez. Diktirmek caiz degildir, estetik bir amelyat ve özel yerini acmaksa haramdir. Bosanmis birinden kimse bekaret beklemez. Ama bakireyim dersin ve sonra aciga cikar ne yapacaksin? Önceden sadece seni terkeder, ama sonrasinda ögrenirse hayatin mahvolur. Senin degerin bir zara bagli degil bunu da unutma ! Ve bunu tesvik eden serefsizleri destekleme !
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 beni tanımadan yorum yapma kendince ben 8 yıldır evliyim ve kocamı aldatma gibi bir düşüncem olmadı olmazda o beni aldatmış dahi olsa! Bilip bilmeden hakkımda konuşma benden karakterlisine denk bile gelmemissindir evlilik öncesi yaşanan herşey sadece kişiyi ilgilendirir kız bunu ister söyler ister söylemez ben eşime söyledim ve sorun olusmadi dürüst oldum o da kabul etti ve ona her zaman sadık oldum! Kendi içindeki kötü düşüncelerini kendine sakla bekarlık ve evlilik aynı değildir bilip bilmeden de konuşma!
- +1 yıl
evlilik öncesi yasanan hersey kendine ait degil, evlilik nedir? o zaman evlendigindede istedigini yap nasil olsa esin sana karisamaz. Insanin gelecegi gecmisinde verdigi kararlara bagli. Es dedigin gecmisini de bilmeli, yoksa seni tanimiyor ve tanisa seni istemez anlamina gelir. Madem bir insanla hayatini birlestirmek istiyorsun ona sordugunda kim oldugunu söyleyeceksin.
En İyi Cevaplar
Kendimi öldürmeyi düsünüyorum demissin bir yorumunda. Sacmalama, senin bütün hayatin, gelecegin bir zardanmi ibaret. Sen, sen oldugun icin degerlisin. Biseyler yasamissin ama bu senin degerini eksiltmez. Bence annede kimseyede anlatma, yakin arkadas diyede birsey yok onlara hic anlatma. Birak buda senin sana ait özelin kalsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin aslinda. En fazla bidaha evlenmem bu hayatimin sonu olamaz.. cok kotu bisey yapmisim gibi hissediyorum iste..
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç geçmişini sormadım. o ben bakire değilim dedi.. bende bu kerhanede kim bakire ki dedim. aradan zaman geçti, her kız gibi ikincisin dedi.. hiç inanmadım. ama önemsemedimde... aşk sevgi evlilik bekaretten büyük şeyler, namusundan hiç şüphem olmadı. hiç dertte etmedim. insanlar cinselliği çok ciddiye alıyor. alt tarafı bir oyun.
20 Yorumla
+1 yılBak şu... ulan bu yapılırmı be madem bırakıp gidicen yazık değilmi Allah yardımcın olsun bir hata yapmışsın inşallah hayatına mal olmaz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsledigin zina aileni ilgilendirmez, sadece seninle evlenmek isteyen esin sorabilir ve ona da yalan söylersen aldatmis olursun, hakkini helal etmez, sonun da cehennem olur. Tevbe et dürüst ol, bosver gerisini hatta birdaha evlilik bile düsünme, o günahin altindan kalkabilmek icin cok tevbe etmen lazim, bir saniyeyi bile baska düsünceye harcama.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZina dedim ama nikahiniz varmis, görmedim. Sorun yok ozaman. Ve siz nisanli degil evliydiniz dini bakimdan.
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrildiniz? Ve niye bu kadar kötü oldun? Yani neden yardima ihtiyacin var? Sonucta evlenmissin bosanmissin. Dul bir kadin oldun, tekrar evlensen bekareti kimse sormaz. Evlilik gecirdin sonucta.
Cevap sahibi+1 yılAma yeni bir es adayi tarafindan soruldugunda bakireyim dersen (sakin diktirme) aldatirsin, yalan üzerine evlilik kurulmaz bunu önemseyen insana hakkini tanimalisin. Vicdan azabi cekersin, mutlu olamazsin gecmisini geride birakmak icin dürüst olman gerekir, sadece ozaman aklindan silinir. Ve bence ailene anlat. Nikahimiz vardi de. Halini bilsinler yoksa yardim edemezler.
Soran+1 yılAileme anlatamiyorum cok denedim fakat konuyu dahi konusmak istemiyolar eski nisanlimdan nefret ediyolar beni yari yolda biraktigi icin normal olarak. Ama illerde evlenirsem kesinlikle soylemeyi dusunuyorum ona gore istesin veya istemesin. Şu an sadece nisanliyim ve imam nikahim var dugunum olmadigi icin herkes beni bakire saniyor. Gunah islemedim evet ama tam anlamiyla evlide degildim bu uzuyor beni
Cevap sahibi+1 yılimam nikahiyle tam anlamda evlisin aslinda. Ama fazla takma kafana hersey bekaretle olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@keskee bosanmis kadin, yani bakire olmayan. dine göre normal olan zaten evlilik disi bekaret kaybi yasanmamasi, zamanimizda zina o kadar yaygin ki normal olan öyleymis gibi görünüyor. hic bir sekilde asaglayici degil. cinsellik yasayip kendine halen bakire diyenler sayesinde kadinlar asaglamakta, her kadini "basit" ve "oyuncak" olarak göstermekteler.
Allah sana hiç akıl vermemiş mi evlenme artık bekareti önemsemeyen nerden bulacaksın güzel sen akllı isen belki elin Ada'mı bakire olsun diyo dinen kendini kurtardın değil mi ah akılsız kız evlenme sende artık kimseye bişeyler deme hangi şehirde yaşıyorsun nerelisin
04 Yorumla- +1 yıl
ne bekareti? Kizin imam nikahi varmis, evlilik disi kaybetmemis simdi dul yani, dul birinden hangi akilsiz bekaret bekler? :D
Soran+1 yılNe alakasi var oyle bisey demedim? Ben anlatmayi dusunuyom aileme illerdeki kocama diye yazmistim gizli tutmak istemedigimi?
- +1 yıl
@seref27 Tam bir fitne sebebi, ömür boyu vicdan azabi. Diktirenlerin hic birinin Allahtan korktuklarina inanmiyorum acikcasi, cünkü sadece aldatma nedeniyle yapilmis ve zar takintisi olusturan, kadinlari asaglayan estetik amelyat. Özel yerini acmak haram, Peygamber efendimizin (s. a. v) "Aldatan bizden degildir" hadisi, Yalanla kul hakkina girmek. Nasil hesabini verebilir bir insan bunlarin? Zar olmadan evlilik olmaz diyen serefsizleri desteklemekdir bu. Evlenmek icin bakire olmak gerekmiyor. Dürüst insan her zaman kazanir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş ol mu dedi 3defa dini nikahla resmi nikah arasını niye bu kadar uzun tuttunuz ertesi gün yapılır yani çok sacma niyetı belliymiş arkadasına falan anlat
110 Yorumla- +1 yıl
Nere ertesi gun yaoilir once resmi sonra imam yapilir imamlar resmi olmadan dini nikah kiymiyoracaba bu ninahi kim kiydi
Soran+1 yılBiz bir sene once imam nikahi yaptik sozlenmeden once. Yoksa basbasa bile durmamiz gunah olur diye. Bos ol demedi bitti dedi sadece
Cevap sahibi+1 yılBasbasa duramazken konu nerelere gelmiş çok hayvan bir adammış bnce bilerek yaptırmıştır niyeti budur zaten peki bu olay olmadan önce tavırları nasıldı yine böyle hayvan mıydı yoksa köprüyü geçene kadar gizlemiş mi
Soran+1 yılCook iyidi aslinda son 1 aydir dugun yaklastikca degismeye basladi. Namazinda falan biriydi alkole basladi..
- +1 yıl
Bozmussun cocugu
Soran+1 yıl@kizdellendi benimle ne alaka olabilir. Ben hala namazimda vsyim sozundende baska hicbisey yapmadim. Sadece bunaltigimi biliyorum oda is bulsun ev bulsun vs diye normal seylee istedim
Cevap sahibi+1 yılKendisini yetersz gorup alkole baslaöış olablr
- +1 yıl
Hangi konuda yetersiz? Utopik bir dusunce sanmam
Cevap sahibi+1 yıl@kizdellendi işsz evsz basına kakan biri var
- +1 yıl
Issiz evsizlerle evlenmeyin bak. sonu bole. oluyor
+1 yılişte nişanlanıpta yapanların çoğunun yaşadığı durum yapmadan önce böyle sonucu düşünüp yapacaksınız şimdi iş işten geçti elinden bişey gelmez yapacak bişey yok artık
00 YorumlaAnlatınca ne geçecek ki eline? Bırak bu da senin sırrın olarak kalsın.
10 Yorumla
+1 yılAnlat. Her insan hata yapar. O o. cocugunuda rezil edin
30 Yorumlaİmam nikahı var diye fırsattan istifade yapıştınız yani.
Kendi düşen ağlamaz.20 Yorumlabunu annene anlatmana gerek yok, karşına çıkacak anlayışlı bir eş adayın olduğu zaman sadece ona anlat ve ikinizin sırrı olarak kalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kendini onunla yattığın için birlikte olacakmış gibi görme. bırak gitsin o adamdan hayır gelmez. anne biz nikah var diye karı koca olduk de üstü kapalı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNisanliyken bile yatmayin doye bunu soyluyoruz hep dini nikah degil resmi nikah kadini korur
Soyle annene de ne laf ye gor bakalim01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdam yatti birakti seni iste
+1 yılİmam nikahi diye seks yaparsan buna İnan biri ile evlen tabi bulursan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılee boşuna demiyorlar evlenmeden 1 gün önce yaptırın imam nikahını diye. ya da resmi nikahtan hemen sonra
10 Yorumla
+1 yılEvleneceğin kişiyi ilgilendirir. Hiç uğraşma ailene anlatmaya, anlamazlar diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte bak eger ilişkiye girmrseydin ayrılmayacaktınız artık evlilik niyeti olan kızlar bunu anlasın kardeşim evlilik öncesi ilişki herşeyi bitiriyor bissürüüüü örnek var ya.
00 Yorumla
+1 yılAnlatsan nolacak? Niye ayrıldınız? İmam nikahını boşadınız mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılBosamadi., issizdi ev daha bulmamisti. Bende cok bunaltmisim ayrildi
- +1 yıl
Tekrar birleşme ihtimali yok mu?
Soran+1 yılYurtdisina cikti donmicem dedi. sanmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenecegin kişiye bu dırumu bakire olmadıgını anlatman gerekicek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnişanlılık evlilik değildir bundan sonra seni isteyenlere evlenip ayrıldım demen lazımki daha da yanlış anlamasınlar
00 Yorumla
+1 yılçok zor bir durum. işin gerçekten çok zor. nasıl anlatacaksın ki
00 Yorumla
+1 yılDert etme, hayatın sonuymuş gibi kendini üzme
00 YorumlaBuraya yazdığın gibi dürüstçe anlat
00 YorumlaNeden böyle birşey yaptın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen nasıl biri nasıl karşılar?
06 Yorumla
Soran+1 yılCok uzuleceginden eminim. Simdi bile cok cok uzgun ayrildigimiz icin. Enazindan dugun olmdan birlikte olmadan bitti diye kendini avutuyor..
Cevap sahibi+1 yılKendi içinde yaşamak çok zordur o çaresizlik az çok anlayabiliyorum seni ama ne desem bilmiyorum ya daha kötü olursa kısıtlamalar şiddet falan bunları göz önünde bulundur..
Soran+1 yılHerseye raziyim gercekten, kendimi oldurmeyi bile dusunuyorum. Insan icine nasil cikcagimi, o ailesine demisse ailesi baskalarina derse vs ya da illerde evlenemicem, evlenecegim adama nasil anlatacam cok kotu durumdayim
Cevap sahibi+1 yılAh canım cok üzüldüm şu an..
Peki neden ayrıldınız kim istedi ayrılmak annene anlatsan ailelere işin içine girse yeniden birlikte olamaz mısınız? kavgalı mı bitirdiniz?
Soran+1 yılNisanlim istemedi , aileside cok cirkeflesti rahat biraksin kiziniz oglumuzu falan dendi. Nisanlimda kesinlikle istemiyor beni artik bende ona karsi sevgim yok fakat birlikte oldugum icin yine kabul etse edecem bende. Ama etmiyecegindende eminim
Cevap sahibi+1 yılYazık gerçekten ne adi insanlar var ne kadar kolay insanın duygularıyla oynayabiliyorlar allah belasınıii versin onunda pislik
Ben olsam anneme cesaret edemezdim anlatmaya yinede sana kalmış..
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. dinen de boşadı mı seni
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir oyle bir konusma gecmedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun töre cinayeti
00 Yorumlaanlatdın mı peki yaa 🙈
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir anlatamadim. Burdaki cogu yoruma uyacam. bir 5 sene evlenmeyi dusunmuyom sonra evlenmis bosanmis biriyle falan olurum insallah iyi bir insan olur ve ona anlatirim diye dusundum..
Soran+1 yılBakir olan bir adamla olmak istemem , hakketigimi dusunmuyorum
+1 yılNeden böyle bir hata yaptınız hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılNikahı kıyan imama sor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kimseye anlatma sende kalsın en güzeli
00 YorumlaBaya otur konus vakit gecmeden gec olmasin
00 Yorumla
+1 yılYandı gülüm keten helva
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evlenme ihtimali yok mu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir yok
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılnormal şekilde anlatmalısın
00 Yorumla Bosuna dememisler evlenmeden birliktwlim yasamayin
10 Yorumla
+1 yılBuraya yazdığın gibi anlat
00 Yorumlaİmam nikahı kıymasaydınız dersin sende
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnıkah olmadan yapmıycaktın
00 Yorumlakimseyle paylaşma diktir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatında olan tek erkektı dımı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinen kocamdı böyle olacağını bilemezdim de
00 Yorumlaİyi halt ettin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlat
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Açık açık
00 Yorumla
+1 yılImkamsiz
00 Yorumla
+1 yılAl başına belayı
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ben nişanlımla birlikte oldum sonrada ayrıldık aileme bunu nasıl anlatabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler