+1 yılBu gibi sorunlarda muhakkak doğum ve sonrası konusunda doktorunuzun gerekli bilgilendirmeleri tapmış olması gerekiyordu. Gelelim şimdiye ve bundan sonraya. Kegel egzersizleri ile aşk kaslarınızı çalıştırıp konturol etmeyi öğreneceksiniz. Başk hiç bir şeye gerek yoktur. Kegel egzersizleri çok kolay uygulanabilen egzersizlerdir. Sırt üstü yatalım ve ayak tabanlarımız yere basar vaziyette dizlerimizi L harfi oluşturacak lakilde karnımız ile dik konuma getirelim ve biraz açalım. Çok çişimiz geldiğinde tuvalete ulaşana kadar nasıl tuttuğumuzu hatırlıyalım. İşte o sıktığımız kaslarımızı hissedelim. İşte onlar aşk kaslarıdır. Sekiz 8 sayısı gibi hem vajen hemde majat deliklerinin etrafındaki kaslardır bu aşk kasları. Yavaş yavaş nefes alır iken o kaslarımızı da bir anda değil yavaş yavaş kasıyoruz ve tam kasılmayı sağlar sağlamaz 1,2,3,4,5 diye 5 sn sıkılı tutup tekrar yavaş yavaş bırakarak 10 tekrar yapıp on saniye dinleniyoruz. Her seans 1 dakika yani 10 kez kasıp 50 saniye kasmış ve 10 saniye de dinlenmiş aralarda da 3 er saniye beklemiş ise bir seans 1,5 dakika tani 90 saniye sürecek ve 10 sean ile 15 dakika egzersiz yapmış olacağız. Günün her anında ve saatinde fırsat buldukça yapabileceğimiz bu egzersizler sayesinde 4 ile 6 hafta içinde hiç bir sorunumuzun kalmadığını ve artık boşalma konturolünüde öğrendiğimizi görecek cinsel mutluluğumuzu tekrar kazandığımızı göreceğiz...
24 Yorumla- +1 yıl
Umarım yardımcı olabildim... Mutluluklar dilerim...
Soran+1 yılEvet tskler devamli yapiyorum zaden 3gunden beri
Soran+1 yılSoguk suda iyi geliyormus dogrumudur
- +1 yıl
Soğuk luk hissi üşümeleride beraberinde getirip üşümelere bağlı ilyihap ve sıkıntılar doğuracağı için bence uygulananızın gereksiz olduğunu düşündüğüm bir uygulama. Dilediğiniz sayıda vakit buldukça egzersiz yapın hatfa tuvaletiniz geldiğinde çok uzun olmamak kaydı ile bir 5 dakika idrar tutma şekşinde de ekstra egzersiz yapma şansı tanıyın kendinize. Hatta vajinanııza parmağınıxı sokarak onu sıkıca kavramaya çalışarak parmağınızı yakalayıp tutmaya çalışarak ta egzersize fatkşı bir boyut ve zevkte katabilirsiniz diye tavsiye edebilirim. Her şey insanca mutlu olmak evliliğinizi huzur içinde yaşamak ve eşiniz için de aynı zamanda. Sabırlar diliyorum...
+1 yılİlk başlarda evet darlık belli oluyor hissediliyor... Ama maalesef doğumdan sonra eskisi gibi olmuyor... Değil 4 sene 44 senede geçse yine ilk hali gibi olmuyor olmazsa... Maalesef o şekilde zevk almaya bakacaksın.. ya da daraltma ile ilgili sağlam yerden işlem yaptıracaksın...
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. kadınların derdi ne yazık ki
normalde olsa sezeryanda olda eskisi gibi olmuyor eşin ne diyor ona güxel gelir gerçi11 Yorumla
Soran+1 yılEsim sikayetci değil
Simdilik
Gizli Üye(30-35)+1 yılJinekologa gitmiyo musun? Masaj aleti var siklastirmak icin
23 Yorumla
Soran+1 yılbir kez gittim Adam normal dedi. gercekden var mi oyle aletler
Cevap sahibi+1 yılTabikide var canim
Ablam dogum yapti
Yurtdisindayiz belki turkiye farklidir ama ablam dogumdan sonra doktoru hemen randevu aldirdi
Baya gitti ablam
Gercekten ise yariyo
1 kerede olacak is degil
bir kac kere gitmelisin bacim
Soran+1 yılSaol arastiracam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Psikolojik seninki, vajina dogumdan sonra genislemez, vajina esnektir, bu dar, bol vajina bir fantazi.. Dogumdan sonra bir acilir ama 2-3 ay icerisinde eski halini alir, zevkse, genis olsa dahi alakasi yok..
10 YorumlaDilersen darlaştırıcı jellerle anlık çözümler uygulayabilirsin. Dilersen estetik operasyonla daraltabilirsin.. Ama bildiğim kadarı ile jeller gayet başarılı operasyona gerek kalmıyor.
10 Yorumla
+1 yılZamanla o tekrar daralacaktir hatta büyükle derki balin içinden bir parmak koyun parmağinizi çekin belli bir sürede sonra o bal deliği kapanacak vajina da öyle zamanla daralacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 tane doğum yaptım hiç genişlemedi. sanırim bu vücutla alakalı.. bir jinekologdan yardım al..
21 Yorumla
Soran+1 yılCok sanslisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormaldir kuzum. Bir süre öyle oluyormus ama zamanla vajina kendisini toparliyorlar. Simdilik sıkma canını. Ve doğumla beraber süt bezlerinin çalışması da cinsel isteği azaltiyormuş. Normal bir durum bu yani. Sıkma o yüzden tatlı canını
41 Yorumla- +1 yıl
Seninki nasil
Cerrahi çözümler olduğu gibi, kegel egzersizleri de bir çözüm.
Ben 3 çocuk doğurmuş ama vajinası genç kızlardan bile sıkı olan kadınlar gördüm.10 Yorumla
+1 yılGunaydin kokayi var vajinaplast olabikirsin yani vajina daratma ve kucultme istersen sana yatdimci olabilirim
10 YorumlaYapacağın hiçbir şey yok. Belki estetik cerrahi ama o da kolay bir işlem değil maalesef.
10 YorumlaVjina daraltma operasyonları varmış böyle durumlar için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO bizde de olmuştu bak sana ne diyecem sguat yap ve bol bol kegel egzersizi yapmalısın , yapıyor musun kegel egzersizi yüzde 90 faydalı
26 Yorumla
Soran+1 yıl3gundur yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılbunu ilişki esnasında yap sürekli ve normal evde bulunduğun zamanda
Soran+1 yılIliski esnasinda yapim mi
Cevap sahibi+1 yıltabiki yapmalısın onu nasıl yapacağını detaylı belirtmek isterim de ks engeller beni şimdi buradan eşin ve senin açından mükemmel olur
Soran+1 yılTskler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :) aslında benm de size sormak istediğim bir konu var belki yardımınız da dokunabilir bana
+1 yılGenişlesin yapcak birşey yok olsun annesinde ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar aptalca yorum var ya anlamıyorum. Öncelikle şunu sorayım, yanlış anlamanı istemem bunu bilmeyen insanlar var. Lohusa döneminde ilişkiye girdiniz mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılDabiki hayir
Cevap sahibi+1 yılAnladım demek ki sebep o değil. Kocanın sıkıntısı yoksa sürtünme oluyor demektir içerde bu durumda aslında etkisiz kalacak kadar bir genişlik olamadığını gösterir. Lakin sen zevk alamıyor olduğun için doktora gitmeni öneririm. Günümüzde devlet hastaneleri de oldukça kaliteli özel e gitme telaşında olmasın. Bence iki üç farklı doktora görün derim. Hepsi her konuyu bilecek diye bir kaide yok.
+1 yıldoğumdan sonra diktirseydin keşke...
33 Yorumla
Soran+1 yılDiktirdim zaden
- +1 yıl
neden geniş ya o zaman...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKegel eksersizi iş görür ya da plastik cerrahi cokmu dikiş atıldı
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet Cok dikisim var cocugum olecekdi bir An once cikmasi lazimdi
Cevap sahibi+1 yılHadi ya geçmiş olsun. Kegel yapıyprmusun. bide cinsel yaşantınız nasıl bilmiyorum ama arada mutlu olmak İçin penis kılıfları var kullanabilirsiniz bence
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doğumdan sonra dikmeleri gerekirdi. Diktiklerinde eskisinden çok daha dar oluyor. Seninkini dikmediler herhalde.
00 Yorumladoğum sonrası dikişi düzgün atmamış ebeler belli
doktora git sıkıntı değil eşin nediyor bu kanuda peki10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Diktirme ihtimali var. Birde kegel egzersizinin ise yaradigini soyleyenler var
10 YorumlaBiraz zaman gecsin tekrar duzelir psikolojik de olabilir
10 YorumlaJinekoloğa gidebilirsin. Doktoruna danış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikmediler mi kız kesilen yeri
31 Yorumla
Soran+1 yılDiktiler AMA Cok genis
+1 yıldaraltma ameliyatları var çok istersen yaptırabilirsn , ne kadar geniş bir bakim
10 Yorumla
+1 yılKegel egzersizi...
30 Yorumla
+1 yılZaten kaç yaşında sin
12 Yorumla
Soran+1 yıl32 yasindayim bir Dane cocugum var
- +1 yıl
Kaç yıldır yapıyorsun normal değil mı peki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEstetikle daralttirabilirsiniz
10 Yorumla Bence belli bir süre sonra daralır yine ama.
10 Yorumla
u +1 yılBırak az toparlansın ya
10 Yorumla
+1 yılDiktir kalici veya geçici
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla düzelecektir.
10 Yorumla
+1 yılKaç ay oldu doğum yapalı
30 YorumlaDoktora gittinizmi?
12 Yorumla
Soran+1 yılGitmedim
+1 yılNormal doğum mu yaptın?
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Normal doğumdan sonra dikişle daraltılıyor bence seninki paikolojik. Çok ıslanıyor musun?
Soran+1 yılEvet islaniyorum alakasi yok eskidende islaniyordum AMA dardi
- +1 yıl
O zaman doğumu yapan doktor kötüymüş. Orgazm olamıyor musun?
+1 yılBir süre sonra toparlar merak etme.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılEşinden bundan şikayetçidir dile getirmesede.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşimde de olmuştu zamanla biraz toparlıyor...
10 Yorumla Dar olunca ne oluyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılYa iskisi gibi olsun istiyorum 😣😣😣
- +1 yıl
eskıden dar mıydı
+1 yılestetik yaptırılır sanırım
10 YorumlaBekle o yavaş yavaş kendini toparlar
10 Yorumla
+1 yılDaralta bilirsin operasyon ile.
10 Yorumla
+1 yıllousa doneminde toparlar kndini normlde
10 Yorumla1 kegel egzersizi
1 estetik ameliyat10 Yorumla
+1 yılİçinden çocuk çıktı düzelmesi uzun sürer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaralttırma işlemi, bunu yaptıran yakınım var
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKegel egzersizi yap gerekirse estetikle darlttır
20 YorumlaFisting deneyin sizde
00 YorumlaDoktora basvurabilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu durum erkeğe de zevk vermiyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılbıraz olabılır ama duzelır
11 Yorumla- +1 yıl
merak etmeyın aman
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadin bunu yasar kegel egzersizi tek çaredir
10 Yorumla diktirebilirsin
30 Yorumladaraltma estetıklerı var
10 Yorumla
+1 yılDaraltıcı varmış eczanelerde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki sonra kendi haline dönmedi mi
11 Yorumla
+1 yılNe kadar zaman oldu ki
11 Yorumla- +1 yıl
4 sene olmuş ise bence bir Dr a git
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girdikçede genişliyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. düzelmez öyle kullanacan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. canın sağolsun sana oral yapsın
10 YorumlaZmaanla kapanir esnekya
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSasrdim. Bunlarda fark ediyor mu 😕
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Cevap sahibi+1 yılBu kadar diyecektim 😊
Soran+1 yılEvet malesef
+1 yılKocana söyle çevirerek yapsın
10 YorumlaZamanla toparlar dicem ama 4 yıl diyorsn
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri