+1 yılDoğru olur. Neden açıklayım:
1. Bu amelyatlar kime yarıyor?
Doktorlara, çünkü para kazaniyorlar.
2. Kadına faydası var mı?
Hayir kadına faydası yok, orda burda sürten ve birini kandırmak isteyen namussuzlar tarafından yaptırılan bir estetik amelyat. Tüm kadın milletini aşağlayan zar takıntıisı oluşturan ve bekareti namusu zardan ibaret gösterip erkekleri de paranoia eden toplumun ahlakını bozan bir durum. Madem kadin özgür, o zaman "özgürlüğünü" neden gizliyor?
3. Hayat kurtarır mı?
Kurtarmaz, bunun reklamını böyle yapsalar da, zor durumda olan kızların bu amelyatı yaptıracak ne paraları var, ne de yakınlarında doktor. Tamamen uydurulmus bir hikaye.
4. Günahı örter mi?
Günahlar tevbe ile örtülür, yani Allah gizler hatalarımızı, tevbe etmeyenin zarı olsa ne olur olmasa ne olur? Kendini kandırmış olur.
Tevbe etmeye devam. Nasibin gelir sana.
5. Yaptırması caiz midir?
Değil, çünkü gereksiz yere özel yerini açmak haramdır. Heleki bir insana olmayan bekareti göstermek aldatmakdır, yalan zinadan daha büyük günahtır. Bekaret zardan ibaret değil, ve zar başka durumlarda da bozula bilir, belki de esnek yapısı vardır veya görünmeyecek kadar genişdir. Kan gelmemesi de bekaretin olmamasını göstermez.
6. Evlilik niyetinde olan erkeklere ne diyecegiz?
Doğruyu söyleceksiniz. "Ama günahlar kimseye anlatilmaz" diyeceksiniz. Evet doğru. Lakin evlilik düşünen iki insan birbirlerine hayatlarını geçmişini en ince detayına kadar sorabilir, karşı tarafı tanımak hakklarıdır. Bundan baskasina söylenmez. Yalan söyleyen hem kul hakkina girer hem de kandırmış, aldatmış olur. Her önceden gizlediğniz durumla şeytanın eline bir silah vermiş olursunuz. Hayırlı bir işe dürüst olarak başlamak en iyisidir. Bekaret de mü'min bir kızda aranabilen bir özellikdir, Peygamber efendimiz (s. a. v) tavsiye etmiştir. Neden günah olsun o zaman bakire olmadığını söylemek? "30 kişiyle yattım" demene gerek yok. "çok tecrübem var" da diyebilirsin ! Kimse de seni kabul etmek zorunda değil ! Nasipse olur !43 Yorumla- +1 yıl
Aciklaman cok guzel olmus.. soran eig secmeli herkes okumali bence
- +1 yıl
Ciddi misin bilemedim ama tesekürler, faydalarini zararlarini bir bencede anlatmak gerekiyor aslinda, faydalari neredeyse hic yok gibi ama malesef cok sayida yapilan bir amelyat.
- +1 yıl
Aslinda sorulara bu tarz farkli yorumlar getirip munazara yapabilirsek herkes faydalanir.. bir ise yarar site o zaman
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlık zarı sadece cinsel iliskide kaybedilen bir yapi degil bu ameliyat türü genital estetik bölümündedir bu alanda bir kisitlama getirilise bir cok genital estetik ameliyatina yasak getirilmeli ki bu sekilde bircok yaşam kurtuluyo bence isteyen yaptirabilir bir sakınca gormuyorum herkes kendinden sorumlu neticede
528 Yorumla- +1 yıl
Cok dogru bir tesbit tesekurler sana mantikki insan boyle dusunurdu ancak
Cevap sahibi+1 yılPek mantikli gelmedi sanirim eksileyenleri görunce insanlarin gercek yasamdan haberleri yok jinekolog yaninsa asistanim kizlar aglayarak geliyo harab olmuslar yazik degil mi
- +1 yıl
Yasiniz kac
Cevap sahibi+1 yıl27 yasindayim 5 yildir asistanlik yapiyorum yuzlerce kız gordum hayati kurtuldu hep dua ediyolar insanlar hata yapabilir her insan hata yapar bu kadar hor gorulmeye gerek yok bence
- +1 yıl
Nerse asistansin
Cevap sahibi+1 yılTrabzonda
- +1 yıl
Hastanemi
Cevap sahibi+1 yılHayir ozel muayenehane
- +1 yıl
Dikim esnasinda bulindunmi hic
Cevap sahibi+1 yılTabiki cok kez
- +1 yıl
Ne hissettin o kizliklat dikilirken
Cevap sahibi+1 yılOnceleri hastalarin yaninda onlari sakinlestirmek icin girerdim cunku gercekten felaket halde geliyolar ssimdi artik ben hazirliyorum tutuyorum gerip doktor hanim da islemi yapiyo
- +1 yıl
Takipnetsene
- +1 yıl
Faydali aciklamalar gorunce alkislamak gelio icimden
Cevap sahibi+1 yılDalga mi geciyosunuz ciddi misiniz
- +1 yıl
Ciddiyim bu konuda.. bu tarz sorular gorunce yorum yaoanlari tek tek okuorum.. senin ki biraz bilimsel olmus.. faydali
Cevap sahibi+1 yılBoyle konusunca asiri tepki aldigimdan gizli paylasim yapiyorum artik felakat hakaretler aliyorum ama isin gercegi gercekten cok acı bu kadar acimasız olunmamali bence ben bu hataya dusmedim dusebilirdim insanoglu sonucta ama grrcekten kadın kadının bir numarali dusmani erkekten once
- +1 yıl
Aldigin 4 eksiden gizli yorum yaoarak ne kadsr dogru yaptigin ortada zaten.. insanlar bu siteye birseyler hakkinda bilgi almak dertlerine cozum bulmak icin giriyo.. ama sonra egosuna teslim olup nasilim sorusundan oteye gidemiyor
Cevap sahibi+1 yılKimseyi yaftalamak elestirmek kimsenin haddi degil ama toplum bunu gerektiriyosa bayanlarda basinin caresine bakmayi ogrendiler sosyal medyanin yogun kullanimi insanlarin rahat yasamlari kadin eekek iliskilerinin eskiye nazaran daha basitlesmesi bayanlarin bu hataya dusmesini kolaylastiriyo ama bir hatanin bedelini neden bir omur ceksinler bu sebeple anne olamasinlar oldurulsunler katledilsinler ben isteyenin yaptirmasi taraftariyim kim ne derse desin
- +1 yıl
Yaparken hata degil de evlenirken neden hata oluyor? Neden dürüstlük varken yalan? Kac kisinin kiz olmadigi icin öldürüldügünü gördün duydun? Ama hergün kac kisi yalan üzerine kurulmus evliliklerinde mutlu olamayip, güvensizlik yüzünden, aldatma yüzünden bosaniyor?
Illa o zar olacak diyen geri kafalilara, HAYIR ZAR YOK demeliyiz aksini degil.
Kadinda zar yoksa degersiz mi demektir? Nerde özgürlük? Kadin milletini zardan ibaret göstermekden baska birsey oldugunu aciklasin birisi bana. Sonucta dedigin gibi iliskiden baska bir sebeple de bozulabilir öyle degil mi? - +1 yıl
Zar iliskiden baska bir sebeple de bozulabilir.. esnek olabilir ilk gecede kan gelmeyebilir.. zar diktirip evlendigi kisiye basta yalan söyleyen kisi, onu kandirdigini dusunen kisi ilerde heo kandirabilecegini bilinc altina kazimistir.. belki ileride aldatip kandirabikecegini de dusunur.. 2 damla kana bu kadar deger yuklemek yerine baska seyleri dusunmemiz gerwktigini anlamaliyiz toplum olarak..
- +1 yıl
@kotuuadamm Ayni görüsdeyiz. Iliskilerini örtmek isteyen ve diktiren kisi de karsisindaki insandan kendi yaptigini, yani aldatilacagini bekleyip süphelene bilir. Belkide, sürekli vicdan azabi ceke bilir, yaptiranlardan bunu cok duydum.
- +1 yıl
Üzülecek durum. Yaptiranda zar bekleyende ayni kafadan. Bekaret zarda diyenler anal iliskilere girenlere ne diyor merak ediyorum. Bakire mi onlar iki damla kan geldigi icin?
- +1 yıl
Evlilik de guven zaten basli basina bir konuyken bu karmasa ve bunlari dusunmek icinden cikilmaz bir hal aliyor..
- +1 yıl
@kotuuadamm Aynen öyle. Arastirmalar da bunu gösteriyor zaten. Evlendigin insani seviyorsan ona yalan söyleyip onu incitmek istemezsin, adam yerine koyup güvenmesini saglayabilirken güvenini bozacak bir isler cevirmezsin.
- +1 yıl
Iste erkeklerin hatasinda bu.. bakirelik aramalari.. abkire biriyle evlenip aldatilabilirsin.. ama onun yerine anlasabokecegin. Sevip sevilebikecegin mutlu olabilecegjn birini ararsan omur boyu ne aldatir ne de aldatilirsin
- +1 yıl
@kotuuadamm Seviyorsa her haliyle kabul eder insan karsi tarafi, bazi durumlari kaldiramiyor olabilir tabiki, esinin önceden baskasiyle birseyler yasamis olmasi psikolojik sorunlar yasatabilir ve bu yüzden dürüstlük sart. Ama erkek bakir degilse bakire aramasida sacma ve bunu bende dogru bulmuyorum. "Erkek herseyi yapip bakireyle evlenir" düsüncesi serefsizlikdir.
- +1 yıl
Deveye sormuslar boynun neden egri diye.. oda nerem dogru demis.. neremiz dogru ki
+1 yılBu evleneceğin kişiyi kandırmak için yapıldığı için yasaklanması mantıklı olabilir zaten yalanların çoğu zaman üstünü kapatamanmaz gereksiz de bir şey diye düşünüyorum en iyisi dürüstçe itiraf etmek kabullenmiyorsa zaten o evlilikten de hayır gelmez
30 Yorumla
+1 yılDogru olur cunki bakir bir erkegim ve bakir es istiyorum yasaklansin ki anlayalim kimin ne oldugunu sonra benim gibi gunahsizlara eskortlar denk geliyor
46 Yorumla- +1 yıl
1. kendini günahsiz sayma, hic günahin yok mu?
2. Bekaret zardan ibaret degil, kan akinca bakire olup olmadigi anlasilmaz.
3. Es secerken iyi arastir :) - +1 yıl
Gunahim elbette vardir ama sen tum gunahlarimi toplardan bir zina yapar mi elini vicdanina koy
Zardan kan aksin akmasin gozle gordugume inanirim,. ki zar gozle fark edilebiliyor
Kaderin oyle bir gelirki secim yaptigin ani hatirlamazsin bir bakarsin olmus bitmis hayat herkese sans secim tanimiyor arastirma firsati vermiyor - +1 yıl
Görmedigine inanmam diyorsun, Allaha inanmiyormusun? Dinimizde ZAR Bekaretdir diyen ayet mi var? Zari görebilirsin belki ama o kadar sekilleri var ki kalin olabilir, ince olabilir görülmeyecek kadar genis olabilir. Her zar yirtilmaz, yirtilmis olani da neden yirtildi bunu bilemezsin. Esini de kendin secersin, Kader iradeye bagli, bazi seyler istemesen de oluyor, ama digerlerini kendin seciyorsun. Senin o secimleri yapacagin icin Allah öyle yazmis. Günahlari karsilastirmak müslümana yakismaz. Bunu yaparak baskasini kücük göremezsin. Kimin günahi ne kadar agir sadece Allah bilir.
- +1 yıl
Zor cok zor senin zihniyete laf anlatmak zinayi yapiyorsunuz avrupanin por**larina ozeniyorsunuz sonra onlarca laf yok o oyleyse bu boylr
- +1 yıl
Ben zinyayi veya yapanlari savunmadim dikkatli oku. Hatta görüsümü oku. Sana hak versem de yanlis düsüncelerini göstermek istedim. Bir kizi zar olarak görürsen ne hayrini bekliyeceksin?
- +1 yıl
Ben kisa ve oz sadece sunu diyorum ben bilerek iliskiye girmiyorum ki zari olan kizla evlenmek icin o deriye merakli degilim bileyim inandirsin o zar azda olsa benden once benim gibi yapmadigina hepsi bu..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Vallahi çok iyi olur. Insanları kandırmaya gerek yok.
111 Yorumla- +1 yıl
Sen peki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger ülkede böyle basit seylere takiliyorsa yasaklanmasin. C0nkü geri kafali zihniyet mademki karaktere baska bsy bakmadan o iki damla kani görmek istiyorsa buyrun diktirinde görsünler. Yasaklamak sacma bu sefer duyacagiz bir sürü kadin töre cinayetleri falan . Bu geri kafali toplum degismedikce kizlikda dikilir arkadanda verili sirf bakireyim diyebilmek icin.
16 Yorumla- +1 yıl
Diktirdikce asil toplum buna daha cok takar, bunu yapmakla zihniyeti zara bagliyorlar haberin yok. Asil yalanin aciga ciktigi zaman cinayetler oluyor. Yapilmasin ki bekaretin zarda olmadigini anlasinlar.
Cevap sahibi+1 yıl@GerçekleriSeven bu dedigin anca 100 yil sonra olir bu ülkede
- +1 yıl
Durdurulmazsa hic olmaz, en azindan hedefimiz olsun :D
- +1 yıl
Tamamen egitimle alakali olan seyler bunlar.. kizlik zarina takil evlendigin kadinda kizlik ara evlendikten sonra karin seni aldatsin, ya da buna takilma kendine uygun anlasabilecegin mutlu olup mutlu edecegin birini sec omur boyu mutlu ol.. dusunce olarak cok gelistirmemiz gerekio kendimizi Toplum olarak
Cevap sahibi+1 yıl@kotuuadamm aynen oyle benimde kasteddigim buydu. Ama mademki o iki damla kani görünce rahat edecek icleri buyursun diktirsin kadinlar erkeklerde görsün
- +1 yıl
Ve soyle birseyde vsr... diktirip evkendigi erkegi kandirdigini goren kadının bilincaltina o kazinacak ve ilerde de her zaman kandirabilecegini dusunecek.. belki aldatmaya kadar gidecek bu
+1 yılBir kiz, kızlıgını kaybetmeyi umursamayacak kadar rahat ve kendinden eminse, nikah gunu de diktirmeyecek kadar asil ve pismanliktan uzak olmalidir.. aksi karaktersizliktir net.
60 YorumlaDoğru olur tabiki... yaptiysan onunla yaşamayı bileceksin. Hadi onu diktirdin vicdanını, ruhunu kime dikdirecen... Keşke erkeklerinde bunu yaptığında onu gösterecek bir özelliği olsa ve onlarda davranışlarının sorumluluğunu alsalar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozdurmasınlar onlarda o zaman böyle bişeye gerek kalmaz evlenmeyi beklesinler
71 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni eksileyen üç bozuk kıza ve bozuk kız avcısı bir erkeğe teşekkürler istediğiniz kadar eksileyin ne de olsa gerçekler acıdır 😉😉
Böyle birşeyin olması bile saçmaydı aslında ama, para için tıp'ı bile işin içine katıyor artık millet.
10 YorumlaYasaklara gerek yok yahu diktiren diktirsin saf koca saffetler de lazım ülkeye 😉 namusu zara bağlayan zihniyete müstehaktır.
12 Yorumla- +1 yıl
Evlen bakayım senden önce bin türlü erkekle yatmış birisiyle. Göreyim seni..
- +1 yıl
Güzel kardeşim kızlığı olmayan kız 1000 erkekle yatmış mı olur? Şunu sorayım kızlığı olmayan bir kızı, kızlığını bozdurup tekrar diktiren ya da defalarca anal seks yapmış ama bakire kalmış bir kıza da tercih ederim. İlk kıza evlendikten Sonra güvenebilirsiniz ama diğer iki şıkta bulunan kızlardan herşey beklenir.
+1 yılYasaklansın ya erkeklerin suçu ne kız yaptırıyo hadi anladık da kebdini temiz gibi gösteriyo bizde seviniyoz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer türlü sahtekarlik, dolandiricilik yasaklanmali..
60 YorumlaDoğru olur, sağlığı bozar o dikimler insanlar en azından yalan söylemez
50 Yorumlasaçma olur yani isteyen herkes yaptırabilir sonuçta yasaklama nedeni de gerekli
30 YorumlaEvet en azından pislikler pisliklerini gizleyerek insanları kandıramazlar...
20 YorumlaToplumda böyle saçma sapan yargılar varken kızlık zarı diktirmek diye de saçma sapan bir alan ortaya çıkıyor. Yazık gerçekten. Uğraştığımız şeylere bakın.
10 Yorumla
+1 yılZar dikiminden önce fikir yırtıklığının ameliyatını getirmek lazım fiziki yapısından dolayı kızlık zarı esnek olan yırtılmayan nice kız bacım yaftası yedi ya da öldürüldü😡😡😡😡
30 Yorumlaerkeklerin penis diktirme ameliyatı kadar saçma bir durumdur bunun kaldırılması
21 Yorumla- +1 yıl
İlk defa böyle bişey duyuyorum başıma gelmedigi içindir belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılmadem bir şey yapıyorsun arkasında duracak kadar cesur ol. Kimsenin kimseye kandırmaya niyeti yok. Karşındaki de seni kızlığın yok diye istemiyorsa hakkıdır, saygı duyacaksın.
50 YorumlaBekaret yasaklansa belki daha doğru bir karar olur.)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğru gibi düşünülebilir ama bir de tecavüz ya da benzer vakalar ile kendini kötü hisseden hastaları da düşünürsek toptan yasaklanmasının zararı olabilir. ya da gelenekçi yerlerde hayatta tutuyor kadını
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir doktor olarak onaylamam pek mümkün olmaz. Açık etmek istemem ama müşterilerimin çoğunluğu türbanlı genç kızlar dikkatli olun beyler...
20 YorumlaBilmem kizlar acisindan dusunmeli.. kiytirik bir zar iste gorseldeki gibi cok bagnazliga da gerek yok.
10 YorumlaYapmayın ya madem diktireceksin evlen yap.. kocanla doya doya
30 Yorumla
+1 yılÇok üzücü gerçekten başkalarıyla ilişkiye girip evlilik dönemi zamanı bunu yaptıran çok kişi var ve bu evleneceği kişiye büyük bir ihanet ve kandırmak demek. yasak olmalı bence hak ediyorlar
20 Yorumla
+1 yıldunya uzaya cıkıyor kansere çare bulmaya calısıyor sız hala salak bır zar pesındesınız
10 Yorumla
+1 yılKaldırılsın bence cinsel ilişkiye girdiysen söyle önceden güven bagı oluşması için buda önemlidir
20 Yorumla
+1 yılOha yanlış tabi ki kadınları katletme izin belgesi falan olurdu yasaklanması
00 YorumlaHayır doğru olmaz. Arz talep meselesi sonuçta.
10 YorumlaBeyin zarını diktirmek daha mantıklı olur.
30 Yorumla
+1 yılÖnemli olan kadının zarı değil namusudur
40 Yorumla
+1 yılMilletın ozelı isteyen istesıgını yaptırsın..
20 Yorumlayasak olsa dünya pislikten kurtulur ve doğru olan
40 Yorumlaengel olmamak lazım bir çok hayat kurtuluyor
39 Yorumla- +1 yıl
Sehir efsanesi, buna gerek duyan kizlarin ne parasi ne de yakinlarinda gidecek doktor var.
- +1 yıl
gereksiz, bunu yaparak bekareti zara baglamis olursun. Asil geri kafalilik burda iste.
- +1 yıl
Evlenmekden korkuyorlar, cünkü önceden birseyler yapmis zina etmisler.
Tevbe edeceklerine "nasil aldatirim" diyen care bulamayinca intihar edenler vardir belkide.
Bu duruma düsenleri aileleri genelde evlilige zorluyor. Polisimiz var bizim degil mi?
Amelyat olup da mutlu olanlar da vican azabi cekerek evlilikten birsey anliyamiyorlar veya yalan aciga cikiyor bosaniyorlar cogu cinayetler de asil ozaman oluyor. Kimse istemedigi insanla evlenmek zorunda degil. "Zar" diye amelyatlar ne kadar yapilirsa, "zar"a o kadar önem verilmis olur bence. - +1 yıl
bakire olmadigindan dolayi demek istemedim genelde evlilige zorlananlari diyorum :D
- +1 yıl
Görüsünüze saygi duyuyorum, ama bence zar takintisi yapmakdan baska birsey degil bu ve kadinlari da asaglayan bir durum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence yasaklanmamalı. herkes takılsın özgüce
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKulak deldirmek de yasaklansın o zaman.
20 Yorumla
+1 yılDogru olur her halti ye adama yuttur
20 Yorumla
+1 yılne gerek var ki diktirmeye..
20 Yorumlabu toplum ne zaman düzelecek yahu
00 Yorumla
+1 yılkızlık zarı algısını kaldırmak lazım.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. istisnaların dışında yasak olsa süper olur
10 Yorumla
+1 yılSorun yok güvenmesem doktora götürüp baktırırım
10 Yorumla
+1 yılDoğru olur.
10 YorumlaZar konusu yine
40 Yorumla
+1 yılDoğru olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Doğru
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. doğru
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. zate bakire mi kaldı
00 Yorumla
Detaylı bilgi