İstanbul'da yaşayan B. I. isimli kadın, eşinin cinsel fantezilerinden bıktığını ileri sürerek davacı oldu. B. I.'nın istemediği halde zorla, eşinin aldığı fantezili kıyafetleri giymek zorunda kaldığı ve dediklerini yapmadığı zaman tartıştıklarını söylediği belirtildi.
"Eşimin fantezilerinden bıktım" diyerek boşanma davası açtı peki siz ne yapardınız?
Kadin cok hakli, erkek porrno seyredip, gördüklerini esinden bekliyorsa, zaten esine sevgisi, saygisi yok, seks malzemesi olarak görüyor, erkek olsun kadin olsun, hangi insan bunu kabul edebilir.. Iliski bir bütün ve uyumdur, sirf kendi egon ve cikarin icin düsünmek bence yanlis..
Orta yolu bulsalarmış keşke. En azından baktın eşin hoşlanmıyor onun hoşlandığı şeylere odaklan. Bir şekilde herkesin fantezi dünyası var. Ortada buluşun işte.
adam resmen köle arıyormuş bence aşırı sekse düşkün bir erkekle başa çıkmak zor eğer o tarz keyif istiyorsa gerçekten Seksi seven sınırsız bir kadın bulması daha doğru olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Fantezi sapkinlik degildir. Sapkinlik ayri bir durumdur. Demek cinsellik anlayislari farkli. Ayrilmalari ikisi icinde iyi olur. Benimde sapkinlik olmayan fantezilerim var ve odum bir esim var. Bende bosanmayi dusunuyorum.
En İyi Cevaplar