Mevlana'nın elli tonu gibi bu hikayelerden ne anlıyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılVe Bu mesnevi Allah katındandır der... Allah sapık hikayeler indirmekden beridir. said nursi de mesneviden örnekler vererek mesnevi için o yıllarda ben yaşasaydım mesneviyi ben yazardım diyerek sapıklıkta celalettini rumiye destek çıkar.. said. nursi de risalelerim Allah katındandır diyerek mesnevi ve risalerinin aynı kaynaktan beslendiğini itiraf. eder. sapık hikayelere bakarak diyebiliriz ki. kaynak Allah değil şeytandır... mesneviye temiz olanlar el süremez diyerek Kur'an ın vasıflarını mesneviye. veren celalettin rumi. said nursiyle yoldaştır...
21 Yorumla
Soran+1 yılsaidi kürdi denen kişi kıbrısta abdulhamite karşı yetişririlmiş ajandır gazetelerindek ürt bölücülük hareketinin öncülerindendir. Tutmayınca pişmanım diyerek gizlenmiş bu defa dini kullanarak çıkmıştır.
En İyi Cevaplar
Mevlanadan için öyle böyle diyorlar bende oyle biliyorum ama peygamber gibi saygı görüyor ne değişik birşey anlamadım atsız beğde bu adam hakkında öyle böyle demişti
53 Yorumla
Soran+1 yılatsızı bilmem ama bu herifleri haçlı avrupa İslam gibi gösterip gerek İslamı yok etme derdinde olduğu açık. Unesco her yıl tasavvufçılarla şebi aruz törenleri yaptırır ama aynı herifler her yıl Muhammed Peygamberimize hakaret ettirir.
Soran+1 yılrica ederim bir kişi bir kişidir doğru sözler yalanları her zaman ezer geçer. Sende bunu bir başkasına söylersin o başkasına bir bakmışsın herkes duyar öğrenir. Yeter ki neye neden inandığımızı bilelim.
+1 yılTüm bunları okumadan ve dinlemeden önce ve sonra tüm bunların sapıklık olduğunu ben de düşünüyorum. Okuduğum dinlediğim kadarıyla yanlış bilinen doğruların olduğu bir dönemde bu hikayeler bence eğitici ve öğretici. Ki o dönemler gerçekten zor doğruyu yanlışı ayırt etmek. Tamam sapıklara tahammülümüz zaten yok ama haksızlık da etmeyelim bence
89 Yorumla
Soran+1 yılHaksızlık nedir? İki güzel söz yazdığı için sapkınlıklarına mana mı yükleyelim?
- +1 yıl
Hayır güzel söz için değil, buradaki örnekler şehvetin iyi bişey olmadığını vurgulamak için. Ben böyle yorumladım yani
Soran+1 yıloğlancılıktan bahseden baba ile kızının cinsellik hakkında açık saçık konuşmasından bahsedecek daha bir çok +18 konuşmalarından ne anlayacak bu millet?
- +1 yıl
Bilemiyorum tabi benim ki sadece yorum. O dönem için yanlışları hikaye yoluyla anlatmak daha cazip gelmiş olabilir. Bizdeki Ahmet Altan misali. Ki hikayeye dayalı anlatım kuran-ı Kerim’den geliyor araştırdığım kadarıyla. Ve Kuran’da da 8-9 yaşındaki kızlar cazip gösteriliyor. Bende buna tepkiliyim
Soran+1 yılKuranda 7-8 yaşındaki kızlar evlendirilmesi olayı yok iftira atma kendin aç oku olmadığını göreceksin.
Soran+1 yılahmet altan denen kişi seks düşkünü hergün bir kişi öldürmek istediğini silahla bundan zevk alacağını söyleyen bir İslam düşmanı. mevlana denen kişide çok normal değil ayrıca Peygamber falan değil yani ne olduğunu görmek için sorgula anlamaktan korkmana gerek yok.
- +1 yıl
Neyi anlamaktan korkuyorum? Bak burda herkes kendi fikrini görüşünü sunuyor burası böyle bir platform, herkes aynı düşünsün istiyorsan köyüne dön ve insanları aşağılamayı hakaret etmeyi kendince yargılamayı bırak. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, benim inancım seni ilgilendirmez. Peygamberin 9 yaşındaki kızla ilişkiye girmesi benim için normal değil. Senin için normaldir saygı duyarım. İyi günler
Soran+1 yılPeygamberimize iftira atıyorlar değil 9 yaş en az hicretten sonra evlendiğine göre 25'ten aşağı değildi Aişe annemiz.
mevlana ve şemsi okyun da görün neler varmış
1911 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum inanmıyorlar iki üç şiir için bunca sapıkları sevecek değilim.
Soran+1 yılteşekkürler güzel kız.
- +1 yıl
Sen bakma kıtalarda yazılana. Her yazılana inanmamak lazım?
- +1 yıl
eşek derken mecazi anlamda kullanmış olabilir :)
Soran+1 yıl@drjekyll88 ne mecaz ama eşeğinkisiki ne anlama geliyor aceba?
- +1 yıl
Yani
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi siz buradan Mevlana'nın, insanın eşek ile birlikte olmasını tavsiye ettiğini ya da kendisinin böyle fantazilerinin olduğunu falan mı çıkardın? Yoksa işine gelmediği için Mevlana'yı sapık olarak mı gördün?
Sizin bu tür paylaşımları sırf diğer insanlar da dini kişilikleri ve dini sapıklık olarak görsün diye yaptıpınız çok açık ortada.
İnanmıyorsanız inanmayın, sizin inancınıza ya da bu tür kişilikleri örnek almanıza da kimsenin ihtiyacı yok. Bir de Mevlana'nın elli tonu demiş, terbiyesiz herif!
Not: Eşek ile ilişkiyi Mevlana'dan değil de, dağda sözde seküler sistemi ve halkların kardeşliğini savunan teröristlerden öğrenmelisin. Sana daha güzel örnek olacaktır.2010 Yorumla
Soran+1 yılafgan şairi celalın fantezileri umurumda değil kitabını bir defa okuyan ne halt olduğunu anlar. Senin dediğin o seküler kafa nedense Kuranı değil tasavvufçu mevlana gibileri seviyor.
Cevap sahibi+1 yılİbret ve ders alınsın diye anlatılan hikayeleri "fantezi" olarak görecek kapasitedeki birini muhatap almamalıydım, iyi akşamlar.
Soran+1 yılbas git işine sen ibret al :D
- +1 yıl
Gizli uye... benimle irtibata gecebilir misiniz cok bilinclisiniz bisey danisacagim
- +1 yıl
Ağzına kalemine saglik kardesim
Soran+1 yıl@FericeyeMektup ben mi irtibata geçeceğim anlamadım?
- +1 yıl
@Ahdevefaa aynen
Soran+1 yıl@Ahdevefaa aklını kullan ben eğer mevlana gerçekte iyi biriyse eleştirmem. ama kendi yazıları çevrilrine kızıyorum. bunlar şarlatan.
- +1 yıl
Sacmalamayin ve gunaha girmeyin.
+1 yılBu hikayelerde kötü olan sey nedir? Mevlana Anadolu'ya gelmistir ve boyle hikayeler yazmıştır.. bu hikayeler Anadolu'da o zamanlar bu tip seyler yaygin oldugu icin yazılmıştır.. halkin icinde olagan olan yuz kizartici seyleri yine halkin yuzu kizarsin da caysinlar diye anlatılmıştır
10 Yorumla
+1 yılHikayelerin verdiği derslere odaklanmak gerekli. Mevlana'dan beklemezdim diyeceğim hiçbir şey duymadım videoda. Bu tür konuların işlendiği kısımları cımbızla toplayıp bir araya getirince Mevlana'nın elli tonu gibi olmuş tabii.
51 Yorumla- +1 yıl
mesneviyi iyi okuyup derlemek lazım. bence sosyal sıkıntılardan oldukça iyi bahsetmiş. halen sapıklık olarak gördüğümüz ama yaşanan gerçekler var. iyi anlamak lazım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesneviden bunların yazılı ve sayfa numaralı halini bulup burada paylasabilirmisiniz en garanti kaynak o olur.
31 Yorumla
Soran+1 yıltabi ayrıca şunu belirteyim ki bazı cahil kimseler öfkelenip atar yapmasın bu mevlana denen kimse Peygamber değil tartışılmaz değil. Onun yazdığı kitapları basan ve onaylı devlet bandrollu meb çıkışlı kitaplarından konuşalım aynı kitap aynı yazılar. https://www.youtube.com/watch?v=pNfnM6l-gig&t=140s
+1 yılDaha dinlediği şeyin vermek istediği mesajı algılayamayan insanlar var burda
Eleştirdiğiniz kişi dünyaya mâl olmuş bir düşünürdür , olaylara onun gibi bakamıyo olabilirsiniz.61 Yorumla- +1 yıl
Hz Mevlana kalp insanıdir. Semse Hz lerjne olan aşkı maddiyata değil maneviyattadir. Onun hocasidir. Biz normal insanların aşık olduğu mala ve mülke asik değil ilme ve irfana aşıktır. Yorumunuzu çok beğendim :)
Alim adamlar neyin yasak neyin yanlış olduğunu belirtmek görevleri. Nasıl eşine ürkütmeden yanaş onu sev okşa diyerek öğüt veriyor ise bundan 100 yıl önce bu kadar cinsellik ön plana değildi sonuçta ilk gece ne yapacağını bilmeyenler çoktu şimdi ki gibi açıp p*rno izlemek vajina penis resmi görmek yoktu. Anladın sanırım şimdi neden öğüt verdiklerini
00 Yorumlaadam artık ölmüş gitmiş onun bu yazıları da çok konuşulduğunu düşünmüyorum. her insan mükemmel değil. ona katıldığın yerlerde katılırsın katılmadığın yerler cidden saçma ve etkisizse umursamaz geçersin.
20 Yorumla
+1 yılBu değiştirilmiş bir kitap. . Mevlana hakkında karalamadan başka birşey değil. . Tasavvuf u değiştirip kendi kafasına göre yorumlamak da ayrı bir ironi. .
2220 Yorumla
Soran+1 yılhahahaaha tasavvuf dediğin sapıklık budist geleneğinden geldi zaten. İslamda bu saçmalıklara yer olmadığını sende biliyorsun. O kitaplar sahte değil değiştirilmiş olsaydı mevlananın orjinal farsça el yazması kitaplarında karşılaştırılmış çok basit hemen anlaşışırdı. Ama gerçekler işine gelmez çoğunun.
- +1 yıl
İslam' la bagdastirmadim zaten ama ama tasavvuf senin anladığın cinsten değil bana göre. Ve mevlana için söylenen bu sözler cidden iğrenç.
Soran+1 yılmevlana için söylenen söz değil kendi yazdığı kitabından kendi sözleri.
- +1 yıl
Anladım neyden bahsettiğinizi bu kitap ona sit değil diyorum sadede ona atfefiliyor
- +1 yıl
Neyse tartışmaya girmeyeceğim. . Neye inandığın umrumda değil biraz gözatsan belki doğrulara nail olabilirsin. . Selametle 🖐
Soran+1 yılkitap değiştirilseydi bu yazardı madem mevlana denen kişi o kadar düzgün bu kitapların içeriği neden pronografi yazılarla dolu?
- +1 yıl
Sorun orada bu kitaplar ilk hali değil. Bence bunu tartışmak anlamsız. Öyle veya böyle şeytanın bile işi bitmiş insan ile sen ya da o ya da başkası neden uğraşır anlamış değilim. .
Soran+1 yılBu kimseler şeytandan kötüdür çünkü şeytan vesbese verir umursamazsın defolur gider bunların sözleri her ağızda sanki mübarek özel insanlarmış gibi dolaştırılıyor. İki güzel laf etti diye tün sapıklıkların üzeri örtülüyor. O kitaplar gerçektir farsça orjinal çevirisi vardır konyada türbe diye yaptıkları tapınakta.
Soran+1 yıl@Saki90 Kuran değil ya sıradan bir şairin kitabı ne uzattın?
- +1 yıl
Benim uzattığım falan yok birşey üretemeyen ortaya koyamayan kişilerin ortaya koyanları hazmedemeyişine ve kendi algılarında olmayan insanları böyle pervasızca eleştirmesine irite oluyorum mevzu kuran ya da din değil. ister inan ister inanma bir ateisti eleştiren dinciden bir dinciyi eleştiren ateistten de iğreniyorum. Rahat bırakın insanları ya kim nasıl mutlu neyle mutlu ise olsun.
Soran+1 yıl@Saki90 haklısın ama bu herifleri gerçek İslam gibi dayatmasınlar millete.
- +1 yıl
ben çok mevlana okudum ibn arabi okudum dine aykırı birşey görmedim. Dini ne olacak gördüğüne bağlı. mevlanın veya bir başka kişinin yazdıkları din değildir zaten sen yanlış anlamışsın veya anlayanlar yanlış anlıyor. Onlar dini algıladıkları nı yorumladıklarını yazmışlar sana uygunsa alırsın değilse almazsın snn için doğru olanı söylersin.
Soran+1 yıl@Saki90 sen hangi dine inanıyorsun bu adamlar fenafillah makamı diye birşey uydurmuşlar haşa Allahın onlara ilham verdiğini bu makama ulaşınca haşa artık laflarının saçmalık bile olsa kendilerinden değil Allahtan geleni halka verdiklerini söylüyorlar. Bunların hepsi mehdi gibi beklenen insanlardı. Kaldı ki mehdidilik diye bir inanç sonradan çıktı.
Soran+1 yıl@Saki90 Sen nasıl bir Allaha inanıyorsun ona veliler Allahın çocukları gibidir işleride yardımcı olur diyenlere inanıyorsun?
Soran+1 yıl@Saki90 mevlana denen kişiden tut ibni arabiye kadar bir sürü kişi kendini Allah dostuyum diyerek Allaha ulaşmak için insanlarla Allah arasında bir aracı olduklarını açıkça söylemişlerdir. Bunlara göre o fenafillah denen makama ulaşan kişiden artık boş söz çıkmaz her dedikleri hikmettir. Öyle bir makam olmadığına göre tezgah belli değil mi? Aç kendin bak tasavvuf sufilik sofilik nedir?
Soran+1 yıl@Saki90 ne faydanız var ulan Müslümanlara? işiniz gücünüz miskinlik.
Valla iyimiş 1 tane hikayeyi fıkra olarak biliyordum
20 Yorumla
+1 yılBu kitabı okudum gerçeğini cinsellik yok lakin sizler asıl asalaklarsınız büyük bir insanı kötülemeye çalışıyorsunuz
697 Yorumla- +1 yıl
O kadına sözüm
Soran+1 yılhahahaha ne mutlu sana :D
- +1 yıl
Mevlanayı tanımıyorsunuz
Soran+1 yıl@Bebeki4 amin.
- +1 yıl
Helal sana ne güzel söylemişsin
+1 yılMevlaniayida su zinaya buladtirdiniz ya su soruyu kaldirirn sapiklar deistim bu arada ama cok ayip
50 Yorumla
+1 yılPutperest din düşmanı köpek sen örnek aldığın insanlarını hayatlarını bir araştır bakalım şerefsiz insan. Tek amacı değiştirilmiş kaynaklar ile dini karalamaya çalışmak sende emeği geçenlerin şerefine sokayım ben
63 Yorumla
Soran+1 yıldeğiştirilmişse orjinalini ne kadar biliyorsun be hey ahmak? Orjinalide farsçadan çevrildi aynı kitapların milli eğitim bakanlığınca onaylı yazılar bunlar be hey cahil.
- +1 yıl
Osmanlıca farsça, Arapça, türkçe karmasıydı zaten cehaletin babası... Osmanlıca biliyorum
Soran+1 yılValantel git farsça kitabıda bul bire bir kopyalar orjinal çekilmiş fotoğrafları var aç oku aynısını göreceksin sonra bu dümbüklerin peşinden koşuyorsan koş.
+1 yılNERede söylemiş Mevlana
62 Yorumla
Soran+1 yılmesnevi
- +1 yıl
Hamamda kurnanın başında
+1 yılİlk hikayesini duymuştum Mevlana'ya ait olduğunu bilmiyordum ama bir zamanlar Dedem anlatmış ortalık yerde bu hikayeyi daha sonra Benim kulağıma geldi bir ortamda sülalecek gitti yani
00 Yorumla
+1 yılMerak ettihim su bu soruyu aylardan beri farkli isimler sordu neden bu soruyu bukadar guncel tutuyorsun
10 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=c-aLHAjPLzc
çok ilginç şeyler çokk10 Yorumla
+1 yılBu sacmalıklari nolur o guzel insanlara maal edmeyın... bılıp bılmeden kendı nefsınızı korlerken o ınsanları efendleri ezmeyın ayıpdır ayıp
10 Yorumla
+1 yılVaybeeeee kadın da tam salakmış 😂😂😂
62 Yorumla
Soran+1 yılbunları büyük insanlar gibi örnek gösteriyorlar ya :D
- +1 yıl
Vallahi diyecek bişey bulamadım 😂😂
Cinsellik insanin dogasinda var islama göre de bunun bir edep adabı vardır ki bunları soylemesi inanlar icin bilinclenmedir
16 Yorumla
Soran+1 yılerkek erkeğe oğlancı tarikatlarından bahsetmesi normal mi?
Soran+1 yılsadece o yasağı yaptığı için mi helak oldular? şu an bile o helak olan kavimlerden daha sapkın işler İslam ülkelerinde dönmüyor mu?
Soran+1 yılher yerde var öyle tiplerden çünkü caydırıcı sistem yok.
+1 yılHerkes gibi fantazi dünyası rengarenkmiş Mevlana'nın da biz onlardan feyiz aldık 😂
10 Yorumla
+1 yılMevlana müslüman değildir. Bunu söylediğimiz zaman tasavvufçu sapıklar bizlere saldırıyorlar.
10 Yorumla800 yıl önce yaşamış bir insanla ilgili bu kadar saçma sapan şeyler yazıpda günaha girmeyin gördünüzmü duydunuzmu kulağınızla nerden biliyosunuz adı üstünde hikaye hepsi uydurma bunların
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzlemedim. Daha doğrusu izlemek için vaktimi harcamak istemedim asılsız palavralara ayıracak vaktim yok!
30 YorumlaNe varmış bunlarda hepsini dinledim bu öyküler bsey anlatiyo anlamak istersen anlamazsan baska yöne cekersin sapik sen ve senin gibiler
55 Yorumla
Soran+1 yıldünyadaki filozoflara sokarım asıl ayıbı daha ilk sayfasında var afgan şairi moğol ajanı celal denen herifin. İlk sayfasında bu kitap Kurandan üstündür bunuda abdestli okuyun diyecek sonra eşekle ilişkisinden oğlancılıktan aldatmalardan babayla kızın cinsel sohbetinden bahsedecek. Bu alimmiş bir hikmeti varmış?
Soran+1 yılmesnevi kendi döneminde bile umursanmamıştı çünkü dönemin çok daha büyük evliyaları erenleri vardı. Önemli alimleri cengiz han öldürürken ne hikmetse mevlanaya dokunmamış.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soru farklı kişilerce daha kaç kez sorulacak merak ediyprum @KS
20 Yorumla
+1 yılAnlamak isteyen anlar lakin kesit kesit paylaşmak bilmeyeni yanlışa götürür. Bütün olarak okunup anlamadığın yeri öğrenmek için çabalarsan doğru manayı ve dersi almış olursun Mesneviden.
23 Yorumla
Soran+1 yılyemişim dersini anlamadığım yeri nedir sen söyle? Sen okuduğunu anlamamışsın? Belki anladığını bir anlamadığım yer var saçmalığıyla görmek istememişsin. Kitabı okduum kelile dimme beydeba hint yazarın hikayelerinin aynısı var. mesnevi abdestsiz okunmasın diye cahil halka emirde koymuş. Sen bunlarla oyalanacağına Kuran ne demiş ona bak bence.
- +1 yıl
Anlamadığın noktayı merak ediyorsan söyleyeyim, olayların ve öznelerin aslında neyi temsil ettiğini anlamamış, araştırmamış veya sormamışsın. Birde "abdestsiz okumayın" kısmı nerede yazıyor?
Bu arada kurduğun cümlelerin anlaşılması biraz zor.
Soran+1 yılboşver arkadaş sen bunlarla oyalan dur.
+1 yılSu mubarek adamii buraya koydunz ya sizdn korkulur
80 Yorumla
+1 yılHiç bı yerde yazmıyor. Anca "Ne olursan ol yinede gel" diyor 😅
10 Yorumlaİlk hikayede tam bilmeyle yarım bilmenin farkını anlatmış aslında
10 YorumlaÖn sevişme olsun ama birbirinizin üstünde kayın gidin
10 Yorumla
+1 yılCok ilginc, arastiricam dogru ise Mevlana ya olan saygim 2 katina cikti. Hikayeler cok iyiydi. 🤣
13 Yorumla
Soran+1 yılgay mısın lan?
- +1 yıl
Yok kardes baskasina asil.
Soran+1 yılnesini seviyorsun bu deyyusluğun?
+1 yılAboww bunlar nasıl hikayeler 😂😂
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen eşek olmak istersin dbdbdhdhs
31 Yorumla
+1 yılHayatımda izlediğim en güzel videoydu
20 YorumlaMevlanayıda kaybettik. 😂
10 YorumlaMevlanaya göre hava hoş... Tey tey
10 Yorumla
+1 yılGerçekten mevlananin sözleri mi?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bilmiyorum ya bahsetsenize
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye bu soru tekrar tekrar soruluyor? Yetti ya
30 YorumlaMevlana eşcinsel olabilir 🏳️🌈
10 Yorumla
+1 yılEnterasan 😀
20 YorumlaEşeğin intikamı 😁😁😁
10 YorumlaDoğru
40 Yorumla
+1 yılÖnce doğruluğunu araştırmak lazım.
20 YorumlaHiç karşılaşmadım. Enteresan.
10 Yorumla
+1 yılBoş boş konuşma şeytanın insan versiyonu
10 YorumlaYazık yazık buraya da taşıdınız ya mevlanayı
10 Yorumlaessege dikkat kizlar
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMevlana kim jinekolog mu?
00 YorumlaBoş yorumlaŕı kaldır
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTavsiye yok anlatım var?
11 Yorumla
Soran+1 yılkştabın aynısını okuyor ne kadar önemli tavsiyelermiş :D
+1 yılÇok doğru demiş et ete değcek
10 YorumlaReis konuşmuş
20 Yorumla👍👍👍👍👍👍👍
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılPek bişey düşünmüyorum
00 Yorumla Düşünemiyorum
20 Yorumla
+1 yılUmursamıyorum
10 YorumlaYalan dolan
21 Yorumla
Soran+1 yılokdun mu mnnoş?
Doğrular.
20 YorumlaDegistirilmistir bilginize.
51 Yorumla
Soran+1 yılyalan söyleme o sapıkları savunmak için bari bunu yapma. Sende bir hikmeti vardır siz anlamazsınız diyerek milletin aklıyla dalga geç kapat bu konuyu ama yalan atma. Farsça biraz dil varsa orjinal yazılarına bak aynısı.
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Mevlana'nın Cinsellikle alakalı tavsiyeleri için ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler