Yatak odanızda kim patron?
Partnerim (kadın)
Ben (kadın)
Partnerim (erkek)
Ben (erkek)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

yatakda patron olmaz erkek erkekliğini yapar kadın kadınlığını yaparsa tadı olur kadında erkekte patron olmalı erkek kadının iliklerine iniyorsa kadıda erkeğin iliklerine inmeli işçi patron benzetmesi yanlış ya iki kişi patron olmalı ya da işçi olmalı
En büyük zevki kim veriyorsa kontrol ondadır
Kimse cunki yanlz uyuyorum 😂😂😂 odamada kmseyi sokmam duzeni bozulacak dye :)
Veren patron.
Patron kim ,😂
Cevap
30Cevap
bizde üstte olan patrondur ;)
www.kizlarsoruyor.com/.../q8280209-evli-bir-bayan-kocasiyla-threesome-dusunduklerini-soylese-size-de
soruma beklerim bu arada pembeler :)
Daima ben oldum. En dominant kadın bile kuzu kesildi.
Bizde yatakta patron benim ama sonuçta bir yerde de eşim nerede nasıl olsubn derse o oluyor.
Bence iki tarafta olmalı, fakat illa birini seçmem gerekirse herhalde kadın derim. Önemli olan onu tatmin etmek. Bir işçinin patronunu mutlu etmeye çalışması gibi. :D
Şöyle diyim bu konuda. Cinsellikte kadına önem veren biriyim. Onun mutluluğunu onemserim. Onu orgazma ulaştırmadan da bırakmam seksi
En son köle olmamı isteyen kız arkadaşım ilişkinin sonunda ayak parmağımı yalıyordu. Nasıl tokatladıysam :)))
Genelde ben baskınım ama pozisyon değişikliği olduğunda bazı pozisyonlarda patronluğu eşime bırakabiliyorum
Tabiki de ben :D kadının yaradılışında var hükmedilmek zaten en ilkel çağlardan beri bu böyledir :D :D
Pozisyona göre ;) biz patron ilişkisi kurmuyoruz zevkle yapılır o iş ;)
Tabi ki ben ;)
Sikintiya gelemiyorum hersey zamaninda olacak
Bence ortak olmalı 😀
Yastığım
patron ıkımızde içşiyiz
ben elbette
Zaman demokrasi zamanı :) yine de erkek
erkeğim ytabikide
Hükmeden sen olmayı denesene
erkeğin olmak isterdim o zaman
kim daha ihtiraslıysa o an
patron benim :)